|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
30.3.2010 14:33:22   
lilie
aleunam naslednji pregled je 3.5., za nuhalno pa se se nisem odlocla.

Glede kopanja v termah se pa spomnim, ko sem bila z prvim noseca in sem g. vprasala da je rekla nekak tako - pomembna je temperatura vode (v vsakem kopaliscu pise koliko je), ne spomnim pa se koliko je priporocena,sam da ni pretopla, pa mislim da je blo receno tud da je bolje met tampon, da ne bi v bazenu cesa fasala, morje pa mislim da je ok. Tako nekak se spomnim, lah pa da kera info. ne drzi, kr je od tega ze krepko cez dve leti.

lp vsemuser posted image

... najin sonček je vsak dan večji ...
...kmalu bomo štirje...

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 751
30.3.2010 14:47:43   
Marimax
Ola sonosečke ! Po aktivnem vikendu, sem sedaj padla še v ultra aktivno službeno obdobje, tako da nimam časa pisati/brati. Bom pa nadoknadila zamujeno in pokomentirala za nazaj,ko se mi malo sprosti. Zvečer pa se mi doma (ko imam mir) ne da za računalnik. Se raje z mojim user posted image  stisneva na kavč in uživava večer. Posebna dobrodošlica seveda novim nosečkam in članicam novemberskega kluba. Jebela, so že decemberke za nami. Dober občutek !

Lepo bodite, božajte bušije in uživajte tele dneve !

(odgovor članu lilie)
Neposredna povezava do sporočila: 752
30.3.2010 15:30:19   
aleunam
user posted image

NICK, STAROST,  NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), 
SRČEK ,NUHALNA SVETLINA
 (NS), PREBIVALIŠČE

user posted image   

XX.11.10
- portorož, 29, 2user posted image , 0user posted image , Šentilj
- zalos, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.4.10, Okolica Celja

1.11.10
- aleunam, 25, 2user posted image , 0user posted image , NP 16.4.10, Prlekija  user posted image
- strippy, 27, 1user posted image , 0user posted image , NS 14.4.10, NP 4.5.10, Ljubljana user posted image
- majabar, 27, 1user posted image  ,0user posted image  , NP 14.4.10, Ljubljana user posted image
- pikizenc, 26, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.4.10user posted image

2.11.10
 - blodinka, 21, 1user posted image , 0user posted image , NP 17.3.10
- phelps, 29, 1user posted image , 0user posted image , NP 24.5.10, Dolenjskauser posted image
- lottyka, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 12.4.10 user posted image

3.11.10

4.11.10
- Tory78, 32, 1user posted image , 0user posted image , NP 7.4.10, Štajerska
- tejci1981, 28, 1user posted image , 0user posted image , NP 1.4.10, Štajerska
- karmen7, 1user posted image , 0user posted image , NP 19.4.10, NS 11.5.10, Maribor

5.11.10
- Renesme**, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10

6.11.10
- daya, 31, 3user posted image , 2user posted image , NP 1.4.10, NS 22.4.10 user posted image   
- 4mybaby, 33, 1user posted image , 0user posted image , NP 26.4.10, Ljubljana user posted image
- ek76, 33, 2user posted image , 1user posted image , Posavjeuser posted image
- maa2010, 28, 1user posted image , 0user posted image , Maribor

7.11.10
- minky, 3user posted image , 2user posted image , NP xx.5.10, Gorenjskauser posted image

8.11.10
  - emma83, 26, 1user posted image  ,0user posted image   , NP 19.4.10, NS 26.4.10, Ljubljana user posted image
- čirimbara, 26,  2user posted image , 1user posted image ,  NP 20.4.10, Ljubljana
- sonce79, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP- 30.03.10, NS 29.04.10, Štajerska

9.11.10
10.11.10
11.11.10
- teycika, 25, 1user posted image , 0user posted image  , NP 12.4.10user posted image  
- Anonimnauser posted image , 34, 2user posted image , 1user posted image
- Marimax, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, Ljubljanauser posted image
- pearl, 2user posted image , 1user posted image , Maribor 
- BOSTINA, 25, 1user posted image , 0user posted image , NP 22.4.10, Zasavje user posted image
- lillie, 27, 2user posted image , 1user posted image , NP 3.5.10, Štajerska user posted image

12.11.10

13.11.10
- Eruvande,  1user posted image , 0user posted image , NP 19.4.10user posted image

14.11.10
- 7ka, 28, 2user posted image , 1user posted image , NP 6.4.10, okolica Ljubljane
- ječi12, 2user posted image , 1user posted image , NP 15.4.10, Ljubljana

15.11.10
- severnica77 , 4user posted image  ,1user posted image , NP 9.4.10user posted image
- Norvežanka

16.11.10
- ljubljana,
30, 4user posted image , 3user posted image , NP 29.4.10, Ljubljana

17.11.10
- anansie, 2user posted image , 1user posted image

18.11.10
- november2010, 2user posted image , 1user posted image , NP 8.4.10, Ljubljana z okolico
- mateja81, 3user posted image , 1user posted image , NP 19.4.10, Podčetrtek
- valentina85, 1user posted image , 0user posted image , NP 3.5.10, NS 5.5.10, Notranjskauser posted image

19.11.10
- Penelope84, 26, 1user posted image , 0user posted image  , NP 13.4.10, Celje 

20.11.10
- roža03, 4user posted image , 2user posted image

21.11.10
- nadinne, 27, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.4.10, Gorenjska

22.11.10
- nov2010, 1user posted image , 0user posted image , NP 8.4.10, Gorenjska

23.11.10
- alna, 31, 1user posted image , 0user posted image , NP 15.4.10, Ljubljana 

24.11.10
25.11.10
- pildek, 32, 3user posted image , 2user posted image , NP 7.4.10

26.11.10
27.11.10
28.11.10
29.11.10
30.11.10
- D0aisy, 1user posted image , 0user posted image , NP 6.4.10

user posted image

Z nami so bile:
- big mamma user posted image user posted image user posted image
- sarar user posted image user posted image user posted image  
- ribica81 user posted image user posted image user posted image
- abv1 user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO IN Z DRUGO BARVO, DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 753
30.3.2010 15:30:48   
nadinne
Čau punce.

Res ste prave klepetulje user posted image  Komaj imam čas vse prebrati, kaj šele da bi kaj napisala.

majabar res lepo da si se odločila ostati znami user posted image

Glede kopanja v bazenu se strinjam z lilie...tudi jaz sem že večkrat prebrala da je pomembno da se ne kopaš v prevroči vodi in da je fajn imet tampone za kopanje, da se prepreči kaka glivična okužba. Tudi tuširanje in namakanje v banji doma v prevroči vodi ni dobro. Tako da v rekreacijski bazen gremo pomoje brez strahu...joj kako bi se meni sedaj prileglo malo plavanje! Me v hrbtu zateguje...sem že ves dan res trdo na stolu za računalnikom. Moram drugič več vsatit in se pretegniti. Komaj čakam da pridem domov in me dragi malo zmasira user posted image

Danes sem pa sanjala da sem rodila punčko...joj kako je bilo lepo...res živo sem sanjala in sem bila jezna ko me je ura zbudila! Se mi vidi da kar ne morem dočakat svojega pregleda...ne vem kako bom preživela ta teden! V službi sem čisto raztresena...prav traparije že počnem user posted image

Lepo preživite še preostanek tega deževnega popoldneva.

(odgovor članu Marimax)
Neposredna povezava do sporočila: 754
30.3.2010 15:34:58   
malajka84
Hej punce, se vam na hitro mal oglašam.
majabar..sem vesela, da is nazaj, in da se ne daš! Tak je prav.
Pildek...lepo, da so te potolažle...vem kak je fajn včas kakšna prava beseda ob pravem času, jst ti sicer ne znam kej povedat, ker je to moja 1. nosečnost pa sem še sama vsa z,mešana.

Glede forumov....jst sm tud brala to pa ono pa o izcedkih pa o marsičem..pa me je minilo sem raje nehala brat, ker to kaj vse lahk prebereš...ma u depresijo padeš. Pa brezeveze se je sekirat, če ni treba. Tak da predlagam, da ne berete forumov oziroma slabih tem..al pa tem kjer kdo kaj vpraša, ker je zmer tk d tri rečejo d ni nč hudga, ma pol se pa zmer najde ena pesimistična oseba...eh..nima smisla to brat.

Tak, na hitro samo,...stanje pri meni: slabosti cel dan, bruhanja ni, se mi pa še vedno na velko vsak dan neki drugega lušta.:)

Mejte se  lepo!!

Aja...ima mogoč katera angelsound? Meni ga je kolegica posodla, pa me zanima kdaj se to začne kej slišat, verjetno je še prehitro (8 tednov ) ne?

(odgovor članu Penelope84)
Neposredna povezava do sporočila: 755
30.3.2010 16:23:11   
pildek
Phelps, a veš, da je meni tudi moj prepovedal forume in brskanje po netu. Ampak kaj ko ne morem, če je to v tem trenutku tema, ki me najbolj okupira user posted image  Sva včeraj vse na dolgo predebatirala in se skupaj pomirila (najhuje je bilo prve pol ure po pregledu, ko sem ga čakala, da pride domov), ampak vseeno je drugače slišati od sonosečk, ki to dejansko edine doživljamo v prvi osebi. Mož mi ne more povedat, kako je bilo z njegovo nosečnostjo user posted image

So se mi pa danes začeli takšni valovi slabosti. Zjutraj enih 10 minut, čez opoldne nekaj in zdaj spet ... pa dva velika mozolja na bradi user posted image  - kot pubertetnica.

Glede kopanja pa je tako, da prevroča voda ni dobra (nad 34 stopinj).  Za bazene pa je za ocenit, če ni gužve in je voda čista, po mojem ni nobene panike. Tam, kjer se pa drenjajo in posledično trpi čistoča, pa po mojem ni najbolj pametno. Smo bili ta vikend v termah 3000, pa se nisem kopala, ker je bila živa katastrofa. Ljudje smo hodili drug čez drugega, voda pa čista mlaka. Je ena hči fasala vnetje kože grrrrrrrr. Tam me zagotovo ne vidijo več, čeprav sem jih imela v spominu izpred prejšnjih let kot solidne, sedaj so pa definitivno na repu slo kopališč.

lepo bodite

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 756
30.3.2010 19:29:28   
majabar
Meni je z vami prijetno, zato še naprej sodelujem in to je to. user posted image
Phelps, imaš res naslednji pregled šele čez 2 meseca? Sem mislila, da so pregledi med nosečnostjo bolj pogosti...
Moj naslednji pregled je 14.4. zjutraj, nuhalna pa 14.4. popoldan, joj, bo lep dan in še moj rojstni dan:). Komaj čakam, da bom stara 28 letuser posted image .
Sem tudi sama brala druge forume, še posebaj večer pred prvim pregledom. Pa me je res začelo skrbeti. Potem sem naslednji dan videla, da je bilo čisto brez pomena. Najbolje je, da se sproti spopadamo s stvarmi, ki se nam dogajajo.
aleunam, moj dragi je sam predlagal, da bi se čez nekaj let preselila sem. V glavnem se ne bova obremenjevala s krajem bivališča, bova šla tja, kamor naju bo zaneslo. Meni je ta ideja všeč:). Res je kultura drugačna, me prav zanima, kakšne so bolnišnice. Sicer je pa to izredno priden in izobražen narod, sploh nisem mogla verjeti!
Srečno na naslednjih pregledih, komaj čakam na nova poročanja!

(odgovor članu pildek)
Neposredna povezava do sporočila: 757
30.3.2010 22:42:11   
ljubljana
še moje novičke: danes zjutraj rjav izcedek, kasneje temno krvav papir, ko sem se obrisala, šla do ginekologinje, dobila Utrogestan svečke in baje je vse ok. Srček bije noseča sem pa 7t in 1/7. Me je pa sestra prvotno naročila na pregled šele v 12 tednu tako, da sem danes predčasno videla pikico in zgleda ok.

Sem pa rahlo v dilemi glede utrogestana ali ima morda katera kakšne izkušnje.
Nekje mi preprosta logika govori, da so SS pride če je z otročkom kaj narobe in potem se posledično vprašam, ali je smiselno, da umetno preprečujem naravno pot nosečnosti. Se pravi, pri otročku lahko pride do okvare in ga telo ne bo zavrglo ampak bo rasel naprej in se lahko rodil prizadet.
Poleg tega baje utrogestan (progesteron) okranja nosečnost tudi če je plod odmrl. Ali katera pozna katero, ki ga je jemala in ki je imela krvavitev zaradi kakšnega drugega razloga (rast posteljice...) kot zaradi napake pri razvoju otročka. Se pravi, da je rodila zdravega otročka.
Po eni strani bi raje videla, da pride do ss kot pa da v 15 tednu ugotovijo, da z otročkom ni vse ok.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 758
30.3.2010 23:06:18   
severnica77

Samo na hitrco .... me spanec preveč lovi user posted image
ljubljana - v moji drugi nosečnosti sem imela sprva prav tako rjav izcedek, sem šla na pregled in dobila utrogestan. Kasneje je bilo vse o.k. in imam sedaj sinčka starega tri leta.

Utrogestan ali Dabroston ne ohranita nosečnosti za vsako ceno pač pa je samo dodatna količina hormona, če slučajno na začetku ne bi rumenjakov mehurček proizvajal dovolj hormona.
Zato se nič ne boj.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 759
31.3.2010 8:15:40   
phelps
Dobro jutro!

Pikizenc, hehe, je že tako, da so moški lahko izobraženi in razgledani, ampak o nosečnosti nimajo pojma (vsaj moj) user posted image . Je pa res, da v takih trenutkih njihov objem največ pomeni. Meni je ful lepo opazovati, kako ga vse zanima, se uči, informira... Je le najin prvi user posted image .

majabar, ja, tudi meni se je zdel pregled ful pozen, zato sem danes še enkrat poklicala, če je tako ok. Mi je rekla sestra, da je tako čisto ok, ker sem bila že na 2 pregledih in ker imam vmes NS. Takrat bodo le poslušali srček, ostalih pregledov ne bo.

ljubljana, so trenutki v življenju, ko se moramo preprosto prepustiti toku. Konec koncev smo le laiki in je prav, da zaupamo zdravnikom. Jaz pravim, da je najbolje kar najmanj razmišljati, ostati pozitiven in tako kot sem že rekla, se prepustiti toku. Npr. tudi brez antibiotikov ne bi bilo danes toliko ljudi na zemlji, kot jih je sedaj, pa so in to zdravi. Te pa popolnoma razumem. Ostani pozitivna! user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 760
31.3.2010 8:31:05   
Valentina85
Dobro jutro!

Tudi moj se zanima za vsako stvar, pa večinoma imajo njegovi prijatelji in sodelavci že vsi otroke, in potem tam pobira dodatne informacije user posted image Všeč mi je, da je tako. Vendar si lahko ženske med sabo še najbolj pomagamo.
Mene je strah NS, da ne bo kaj narobe, ker jo imam komaj 5.5., samo ne bom cel april tuhtala kaj bi lahko bilo, kar bo pač bo....
Trenutno imava problem, ki ga moreva rešiti čimprej. Aprila morava ven iz najemniškega stanovanja in sedaj razmišljava in kalkulirava o možnostih. Lahko bi šla k mojim, ampak se nismo ne vem kako dobro razumeli, že ko sva bila en čas tam, zdaj pa če bo še otrok, ko bom toliko bolj občutljiva za vsako stvar in ko bo on in mož na 1. mestu, bi bilo po moje še hujše. Tako da študirava o nakupu stanovanja, čeprav bo huda investicija, ampak nekaj bo treba.... Tako da imam zdaj s takšnimi problemi zapolnjeno glavo in pol mal pozabim kaj bo na nuhalni ....

Kje ostale živite?

< Sporočilo je popravil Valentina85 -- 31.3.2010 8:34:37 >

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 761
31.3.2010 9:20:10   
portorož

Pozdravljene čvekice user posted image !

Se spet malo javljam..., no, mislim in upam, da sem zdaj iz najhušega user posted image .

Sem čez vikend imela hude krče in rjav izcedek pa sva z mojim šla na urgenco (saj veste, za našo user posted image smo pripravljene narediti tudi veliki halo)... Kot prvo sem jim komaj dopovedala, da nisem občutljiva in da prenesem veliko bolečine ter da se bojim za svojo malo pikico, na uz seveda še ni bilo nič vidno (včeraj je bil komaj 5 teden), so mi delali urinski test, ki je bil na mojo grozo negativen... Obema se je porušil svet, še posebej ker je ena sestra bila skrajno neprijazna...

Mislim, njihov "šiki-miki" urinski test je bil veljavnejši od cb, ki mu pa drugače dajejo velik pomen user posted image user posted image user posted image
Midva pa naredila 3 različne teste in vsi nedvomno pozitivni!

So me zadržali tam, se do mene obnašali kot da sem 16 letna smrkljica, ki nima kaj drugega za delati, kot zajeb... folk po bolnišnicah..., mislim ej... No, so naredili še krvni test, ki je seveda potrdil nosečnost..., phe, potem pa se je začelo prilizovanje.... Na bruhanje mi gre, res..., kaj to vse doživišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj večinoma počivam, ker še imam zmeraj močne krče in občasno izcedek, a seveda moram počakati še vsaj 1 teden, da grem potem k svoji g in upam, da zagledam user posted image svoje pikice.
Tresem se kot šiba na vodi, ker ne želim spet podoživeti izgube user posted image .

Upam, da vas nisem zamorila, a sem se morala "izkašljati", ker verjamem, da če kdo-me boste ve zagotovo razumele.
Hvala vam za to.

Phelps odgovarjam malo pozno, pa vendar (bolje pozno kot nikoli user posted image )  saj po srcu in po duši sem primorka, a izključno zaradi tega, ker nadvse obožujem morje, sonce, pesek in neverjetni podvodni svet user posted image ..., jah, drugače pa klepetava štajerka user posted image

Majabar prav si se odločila, ne pusti se!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nosečkice, lepo bodite!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 762
31.3.2010 9:46:22   
daya
Živjo!

Joj punce meni je pa tako slabo, sem ravnokar v službi bruhala. Jutri imam pregled, pa bom rekla, da bi nekaj časa ostala doma, da se mi vsaj te slabosti malo umirijo. Saj me je že zadnjič G spraševala, če bi si malo oddahnila doma, ker sem imela še rjav izcedek ipd, pa sem rekla da še ne, ker nisem želela v službi vsega pustit.. Zdaj pa ne zdržim več. Tako da komaj čakam, da si malo oddahnem, ker resne morem več.

Drugače pa se veselim jutrišnjega pregleda in upam, da bom tudi tokrat videla pikico, pa bom rekla še za slikico, no upam da mi bo delala UZ.

No lepo se imejte, grem probat še kaj narest, ker sem res čisto hin danes.

LP,

Daya

(odgovor članu lilie)
Neposredna povezava do sporočila: 763
31.3.2010 9:49:29   
november2010
Portorož user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se, bodi močna in ne misli na slabe stvari. Boš lažje preživela teden do pregleda. Držim pesti, da bo vse ok!!

Drugače pa kar se zdravstva tiče..... moram rečt, da imam jaz v zadnjem letu z njimi same slabe izkušnje, kamorkoli sem šla... res žalostno. Vsak te na hitro odpika, čakalne vrste povsod take, kot bi se res norca iz tebe delali... mislim, da se tudi pri nas vedno bolj pojavlja tak sistem, da če boš dal denar boš takoj na vrsti, v nasprotnem primeru se pa lepo usedi in čakaj, sej druzga nimaš za počet. jao.

Valentina85 - mi živimo pri njegovih starši imam nadstropje zase, je pa res, da se mi kar fajn zastopimo, tako da zaenkrat ni kakih večjih problemov. Itak pa vedno pridejo kaki problemi, tako pač je, če skupaj z nekom živiš. Upava pa tudi midva, da nama bo enkrat (zaenkrat je to še bolj daljna prihodnost) uspelo eno hiško svojo imet.

Zdaj pa mal za knjige, je ravno slabost minila.

< Sporočilo je popravil november2010 -- 31.3.2010 9:50:05 >

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 764
31.3.2010 9:57:45   
aleunam
Portorož, držim pesti, da bo vse v redu. user posted image user posted image  Sicer pa glede na to, da je komaj 5. teden, še lahko pričakuješ vse najboljše. Za srčka je najbrž prehitro, bo pa... user posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 765
31.3.2010 9:59:43   
karmen7
Dobro jutro!

Joj Daya nič ti nisem fauš glede slabosti, jaz sem se očitno tega nekako izognila. Ampak če imaš jutri pregled, je res boljše, da ostaneš doma. Služba in delo bosta že počakala, naše pikice pa nas rabijo bolj kot delo.
Drugače o zdravstvu - eh, posebna tema. Razen neprijaznosti in vrst kot je napisala November nič drugega. Včasih mi res ni jasno zakaj plačujemo takšna in drugačna zavarovanja.
Drugače pa sva midva na svojem. Najprej sva bila v garsonjeri, ki pa sva jo pred tremi leti zamenjala za večje stanovanje, kjer sva sedaj. Imava sicer en del hipoteke na njem, ampak drugače pač ni šlo.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 766
31.3.2010 10:13:08   
roža03
ojla nosečke..

te dni nisem nič pisala berem pa vas redno..
še celih 19 dni do pregledauser posted image ,kje je še to..
jaz nimam nobenih znakov da sem noseča.malo me prsi bolijo,pa na wc hodim pogosteje,no le zaprtost me malo muči,drugače mi pa ni slabo..danes mi poteče pogodba v službi,in ko mi podalšajo,potem pa bo čas da še komu povem do sedaj vejo  tri sodelavke...imam kr naporno delo tako da bom morala povedati pred prvim pregledom,jaz si pravim tako,da če bo kaj narobe in bom morala v bolniško,bodo tako in tako vsi izvedeli,če pa predčasno povem,pa vem da mi bojo prizanesli težje delo...

pa vi kako se spopadate s tem..

(odgovor članu lilie)
Neposredna povezava do sporočila: 767
31.3.2010 10:27:48   
majabar
roža03, srečno v službi! Nisem te našla na seznamu, morda sem slabo pogledala, kdaj pa imaš PDP? Praviš, da nimaš nobenih znakov, imaš pa vse razen slabosti:)! Bodi vesela, da je tako. Meni se punce, ki bruhate, prav smilite (daya, drži se). Moje slabosti prihajajo še občasno, a je vedno boljše, najslabše je zvečer in ponoči. Morda sem se malo navadila in POČASI se bližam koncu 12. tedna, ko naj bi v večini minile.
Portorož, če se ti je včeraj šele začel 5. teden, se res ne obremenjuj preveč, še posebaj pa ne računaj, da boš naslednji teden videla srček. Pomembno bo, da se vidi zadebeljena maternična stena in gestacijska vrečka z mogoče malim plodkom notri. O tem smo že ogromno pisale, da v 6. tednu večinoma srček ne utripa na UZ. Ne razumi me narobe, samo nočem, da boš spet razočarana. Pomembno je, da gredo spremembe v pravo smer, ob svojem času pa potem tudi srček začne utripati.
valentina, vse imamo še kar nekaj časa do NS in z negativnim razmišljanjem ne pomagamo nič niti sebi niti pikici. Držimo pesti, da bo vse ok vsemi!user posted image

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 768
31.3.2010 10:37:17   
roža03
ja sej so neki mali znakci,hotla sem rečt da se sploh ne počutim nosečo..ko poslušam kako je vsem slabo,pa ste utrujene...no mogoče pa je tako bolje..sem napisana na seznamu...user posted image sicer imam že dva nagajivčka doma,pa je bilo takrat čisto drugače.. aja datum poroda bi naj bil 20.11.2010

< Sporočilo je popravil roža03 -- 31.3.2010 10:38:46 >

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 769
31.3.2010 10:42:12   
aleunam
Sem šla pogledat, pa je tudi roža03 (20.11.) na seznamu. user posted image  Sem se že bala, da sem jo nehote izpustila. user posted image

Punce, občasno kar preverite, če podatki štimajo, da popravim morebitne napake. user posted image

Roža03, ko sem brala tvoj post, da nimaš nobenega znakca, razen... sem se kar malo nasmejala. Kako smo smešne, to smo vse govorile na začetku. Nimam znakov, razen... user posted image  Ti kar lepo uživaj v nosečnosti in upaj, da obideš slabosti. user posted image

Nuhalna se dela med katerimi tedni? Saj mi je dala G ogromno materiala, samo mislim, da mam večino doma... user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 770
31.3.2010 10:42:24   
majabar
;) pa res, sem spregledala, ker je bolj kratka vrstica. Kako lepo, že 3. otrok! Tudi jaz sem si vedno želela tri. No, nekje je treba začeti, potem bomo pa videli, kam me bo zaneslo, če bo želja še vedno enaka.

aleunam, med 11. in 14. Če jo želiš opraviti, se kar prijavi, nisi več daleč;)!user posted image

< Sporočilo je popravil majabar -- 31.3.2010 10:43:55 >

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 771
31.3.2010 10:46:43   
roža03
aleunam,redno vas berem,in če bi me izpustila bi ti takoj javila..user posted image
ja to bo tretji malček,no upam na malčico..karkoli le da bo zdravo,in da preguram teh 9 mesecev..
sicer pa me je malo strah,ker sem imela v vseh nosečnostih težave,pa sem bila doma..
bomo videli,pozitivno naprejuser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 772
31.3.2010 11:32:22   
Anonimen
ljubljana jaz imam če več kot en teden take izcedke. Bila sem prejšnji teden pri ginek. pa mi je dala dabroston, pa rekla naj se sama odločim ali jih bom jemala ali ne. Ker nekatere ne želijo teh tablet jemati. Tako da sem se tudi jaz odločila da jih ne bom, pa sem bila v pon. na kontroli pa je s pikico vse vredu. Sama se odloči kaj boš naredila. Jz pravim bolje, da se naravno ščisti, če pride kaj narobe, ampak o tem ne smemo razmišjat, ker z našimi pikicami bo vse vredu.

Punce bliža se velika noč, spet bodo polne mize, se bom mogla kar bremzat, da ne bo preveč basanja s hrano.

(odgovor članu ljubljana)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
31.3.2010 11:34:56   
teycika

ljubljana jaz imam če več kot en teden take izcedke. Bila sem prejšnji teden pri ginek. pa mi je dala dabroston, pa rekla naj se sama odločim ali jih bom jemala ali ne. Ker nekatere ne želijo teh tablet jemati. Tako da sem se tudi jaz odločila da jih ne bom, pa sem bila v pon. na kontroli pa je s pikico vse vredu. Sama se odloči kaj boš naredila. Jz pravim bolje, da se naravno ščisti, če pride kaj narobe, ampak o tem ne smemo razmišjat, ker z našimi pikicami bo vse vredu.

Punce bliža se velika noč, spet bodo polne mize, se bom mogla kar bremzat, da ne bo preveč basanja s hrano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 774
31.3.2010 12:50:29   
Anonimen
Pozdravljene,
jaz pričakujem konec novembra/začetek decembra. Na seznam me še ne dodajajte.
Prosila bi vas, če ima katera morda seznam priporočenih in prepovedanih zelišč v zgodnji nosečnosti?
Anonimna user posted image

(odgovor članu teycika)
  Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.