|
RE: Ah, daj ga no srat! 31.3.2010 10:15:08
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77 v bistvu je tako, da tvoj bivši ni s teboj v nobeni vezi, je pa v vezi s tvojim sinom in to je to, njegova zdajšnja žena nima nobene veze s tvojim sinom, ker tvoj sin ima očeta in mamo in to je to, kakšne sorodnike in statuse ima pa tvoj bivši mož je pa druga zadeva, ki nima kot sem rekla od vajine ločitve s tabo nobene veze. Če bi delala družinsko drevo sina oz. bi on delal zase, potem tehnično gledano bi lahko vpisal novo ženo svojega očeta v družinsko drevo, ker je ona nekako njemu "sorodnik", ne pa tebi. Če štekaš. Razumem poanto, ki jo hočeš povedati, vendar se, rodoslovno gledano, motiš. Pravno gledano imaš prav - med mano in bivšim možem ni uradno ničesar, razen skupnega otroka - to drži. Če pa sestavljam SVOJE družinsko drevo, pa vanj vključim SVOJEGA sina in NJEGOVEGA očeta. Iz ostalih podatkov je jasno razvidno, da sva ločena in da torej nisva več povezana. Biološki pa sva - preko sina. In bistvo sestavljanja družinskih dreves je točno v tem - biološke vezi. Ja, lahko rečeš, da bi po tvoje napisala tako, če bi sestavljala družinsko drevo svojega sina - ampak saj GA, v kombinaciji s svojim (ker brez tega ne gre). Jaz ne morem zanikati, da imam otroka - moj otrok ne more zanikati, da ima očeta - in njegov oče ne more, da ima sina. That's the point. sej si si odgovorila drugače, da biološko gledano...torej kaj ima biološko gledano nova žena od fotra tle veze s komerkoli? tvoj sin ima sorodnike oče mama brat sestra polbrat ali polsestra... dedek in babi odpadeta, ker sta to tvoja starša in tehnično gledano kot si ti rekla, bi potem morala še vse sorodnike od bivšega moža naštet, torej brate sestre očeta mamo..... ker to so tehnično gledano vsi sorodniki od tvojega otroka in biološko bolj utemeljeno kot pa nova žena. A štekaš? Meni se zdi da je fora v tem da je pač tam en prazen kvadratek kjer je pač napisala sedanjo partnerko njenega bivšega moža. Glede tožbe nimam pojma, bi pa tudi jaz naredila v tvojem primeru tako kot si ti pač nekaj napišeš npr. ime in priimek namesto žena bivšega moža
|
|
|