|
RE: Ah, daj ga no srat! 31.3.2010 9:39:37
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Volga rodoslovka si? Rodoslovka začetnica, ja. Zakaj? ne vem, malo, no, precej mi je hecno. In to je zdaj tvoja najhujša nončna mora, ker imaš prazen podatek? Daj no daj, za malo bolj pri zdravi pametni sem te pa imela. malo vsaj. To niti pod razno ni moja najhujša nočna mora. Nima za kaj biti, poleg tega pa podatke, potrebne za družinsko drevo, imam (potrebe po tem, da je družinsko drevo objavljeno na Internetu, res ni, je pa veliko bolj praktično za samo delo). IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77 po pravic povedan, če bi od mojga bivša to naredla, bi tud jaz zahtevala, da moje podatke umakne s svojega družinskega drevesa Saj sem jih umaknila z Interneta, vendar to ne spremeni dejstvo, da je ona nova žena očeta mojega sina, Biološko tega ne bo mogla nikoli spremeniti (ne ona, ne jaz), če se pa ne more sprijazniti s tem, da ima njen mož preteklost, potem pa ne morem pomagati. IZVIRNO SPOROČILO: Freycha v tvojo družino ne spadajo bivši mož, še manj njegova sedanja žena. Tvoja družina spadajo vse tiste veje, ki so "trenutno" aktulane. Če bi bilo tako, kot si si ti zamislila, bi bilo okoli tebe en kup "družin" To pa ne drži. Družina so vsi, ki so biološko povezani, ne glede na trenutni stan in stanje (torej ločeni, pokojni, skregani in ostalo). Naj svojemu sinu rečem, da moj bivši mož ni njegov oče, ker sva pač ločena? Naj nova žena mojega bivšega moža svoji hčerki reče, da moj sin ni njen polbrat?
|
|
|