|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
31.3.2010 9:24:35   
baki
adijo pamet kk sem brez energijeuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
31.3.2010 9:26:22   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: baki

urša a veš še eno igrco zraven špilam pa včasih kr not padem.....pa pozabim na vasuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kera igrca?

bongo balls.ko žogice strelašuser posted image user posted image .se mi je že čist poslabšalo.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
31.3.2010 9:28:20   
baki
katero številko pleničk uporabljate?jst mam še 4ko.pa sem mu kupla petko pa so prevelke.vsaj zdi se mi

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
31.3.2010 9:29:21   
Čebel@

katero številko pleničk uporabljate?jst mam še 4ko.pa sem mu kupla petko pa so prevelke.vsaj zdi se mi

pri nas ima 4ko....mu pa 4+ kupi,če je 5tka prevellika

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
31.3.2010 9:32:25   
baki
zdej majo u merkatorju 162 plenic pampersk 27evrov.jst jih drgac ne kopujem.mel je enkrat pampers senzitiv pa sem jih mogla z sosedo zamenjat ker je imel violčnega lulčeka.sploh mu niso pasale.te navadne je tudi že mel pa so vredu.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
31.3.2010 9:34:35   
sjmm
Dan!

mi smo pa spal v kosu od 11h do 6h...huda scena...je šel ob 9h spat pa se je ene 2x zbudu, pol je bil pa mir...sem šla gledat, če še dihauser posted image user posted image ...pol je zjutri stanku ene 230 čokolina pa spal še do pol 8h....sploh  nism mogla več spatuser posted image user posted image

kolumbo...moj po moje rabi ta bele, ker ima nogo k buldožerčekuser posted image user posted image user posted image

urša. baki...vidim, da ste vremenske....men tud nič ne paše tale sivina...sem čist out of energy...sam jo ima Maj za 2 , pa morm kr motorje užgatuser posted image user posted image user posted image user posted image

kosilo......brokoli juhca zakuhana z malo riža, sveži široki rezanci z makom in sladkorjem, kompot iz jabolk in hrušk

zdej grem pa še mal kavice spit in mal recepte za potičke prečekirat...smo eno knjižico v nabiralniku dobiluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
31.3.2010 9:36:07   
sjmm

v 4+ se še natlačiva, uporablava pa samo ta vijolčne pampers iz milerja...te mu edine ugajajo in ne premočijo, ker naš je strašna žolna.user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
31.3.2010 9:36:18   
Urša08
Sem mogla it mal stanovanje posesat da sem se zbudlauser posted image user posted image user posted image . Glede kosila še cincam med čufti in pirejem ter brokolijeva omakica + pire. Nekaj s pirejem vsekakor bouser posted image

Baki naj prehlad čim prej mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebel@ super za palačinke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
31.3.2010 9:37:50   
Urša08
Baki aja glede plenic imam še 4 , pa pomoje bodo še kar dolgo. Zvečer še Nejcu 4 dam gor za ponoč in je čist okuser posted image

Ajvy a je Tarja ponoči že brez pleničke?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
31.3.2010 9:38:50   
Čebel@
sjmm........vav super za spanjeuser posted image user posted image user posted image naj trajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
31.3.2010 9:38:53   
tanci29
jutro

mi še kar kuhamo...se pa giblje vročinca med 37,7-38,7...drugače je pa čist ok, razen malce še nosek pušča pa cartalabi se non stop...
zdej čakam mojga fotra da pride in šibam v službo.

upam da ste vse ok, nisem nič čitala.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
31.3.2010 9:39:11   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

urša a veš še eno igrco zraven špilam pa včasih kr not padem.....pa pozabim na vasuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kera igrca?

bongo balls.ko žogice strelašuser posted image user posted image .se mi je že čist poslabšalo.

ej baki poznam!!!

mene je v nosečnosti obsedel Luxor...podobna štorijauser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
31.3.2010 9:40:07   
petrušk_

ojla baki

jst mam že fuuulll časa 4+ pa so res fajn se mi zdi da so tud mal višje...tko da so res superca

petrušk_

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
31.3.2010 9:40:12   
Urša08
Sjmm jutro user posted image Uvau superca za tako nočko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
31.3.2010 9:40:18   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

jutro

mi še kar kuhamo...se pa giblje vročinca med 37,7-38,7...drugače je pa čist ok, razen malce še nosek pušča pa cartalabi se non stop...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NAJ HITRO MINE!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
31.3.2010 9:40:24   
tanci29
planice mi mamo 4+ erik pa 5ko...pamperske...sjmm trenutno teh pampersk v mullerju nimajo že kake tri tedne...kdaj si jih nabavla...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
31.3.2010 9:40:46   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm jutro user posted image Uvau superca za tako nočko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

upamo čist potihouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
31.3.2010 9:41:19   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sjmm........vav super za spanjeuser posted image user posted image user posted image naj trajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tenxuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
31.3.2010 9:41:29   
Urša08

jutro

tanci user posted image user posted image user posted image user posted image da se hana čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa super da ti jo oči lahko počuva

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
31.3.2010 9:41:46   
Čebel@

jutro

sploh nisem vidla da je Hanči bolančkanauser posted image ......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
31.3.2010 9:42:03   
sjmm

planice mi mamo 4+ erik pa 5ko...pamperske...sjmm trenutno teh pampersk v mullerju nimajo že kake tri tedne...kdaj si jih nabavla...

1 teden nazaj v supernovi rudnik

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
31.3.2010 9:43:17   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sem mogla it mal stanovanje posesat da sem se zbudlauser posted image user posted image user posted image . Glede kosila še cincam med čufti in pirejem ter brokolijeva omakica + pire. Nekaj s pirejem vsekakor bouser posted image

Baki naj prehlad čim prej mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebel@ super za palačinke user posted image user posted image user posted image

pridna...naju še čaka sesanjeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
31.3.2010 9:43:48   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

1 teden nazaj v supernovi rudnik

ej si mela srečo...aja sej jest sem tud tm 5ko dobla 4+ pa nimajo...zdej majo pa vse številke pobrane..

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
31.3.2010 9:44:18   
petrušk_
zdravo punce

sjmm bravo za spanje....naj le traja in traja in trajauser posted image user posted image user posted image

urša....energija itak na nuli....tko da k sreč da sm na šihtu da lohk mal fušam...hehehhehehe

punce povejte mi kaj mislite....moj gre jutri v nemčijo cca 5 urc vožnje v eno smer pa me je prosu če grem z njim da nau glih sam....pa ful razmišljam če bi še evo s sabo vzela...a mislte da je preveč vožnje to za njo?? je že kera sprobala kakšen tak podvig?? bi šli pa pol tud še isti dan nazaj???user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
31.3.2010 9:45:32   
tanci29
sjmm, urša , čebela...hvala za pikepokice....ja res je fajn da lahko moj fotrček uskoči, je pridkan, čakam ga da konča svoj šiht pol pa pride sem počuva hano...edino kar je je malce neuspešen pri hranjenju, drugače pa jo poštima u nulo

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.