Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 9:47:27
|
|
|
|
Urša08
|
petrušk jaz če bi mela varstvo za ga ne bi vzela sabo, ker mi je kar hudo da bi bil otrok 10 ur v avtu - v bistvu ena sama vožnja. Je pa tud odvisno al se rada vozi al ne. Pri nas Žiga ne mara kej preveč vožnje. Odločitev je vajina, vidvba najbolj poznata svojega otročka
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 9:49:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ punce povejte mi kaj mislite....moj gre jutri v nemčijo cca 5 urc vožnje v eno smer pa me je prosu če grem z njim da nau glih sam....pa ful razmišljam če bi še evo s sabo vzela...a mislte da je preveč vožnje to za njo?? je že kera sprobala kakšen tak podvig?? bi šli pa pol tud še isti dan nazaj??? nekje na 3 ure naj bi imeli postanek cca. 15 minut(ven iz sedeža)....če te ne moti da bo imela malo podrt red,pol jo vzemita s sabo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 9:50:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sjmm, urša , čebela...hvala za pikepokice....ja res je fajn da lahko moj fotrček uskoči, je pridkan, čakam ga da konča svoj šiht pol pa pride sem počuva hano...edino kar je je malce neuspešen pri hranjenju, drugače pa jo poštima u nulo važno da je sita,previta in naspana
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 9:52:32
|
|
|
|
Ajvy
|
Sjmm...super za spanje...waw Urša..Tarja ima pleničko še ponoči..samo je počasi že brez veze...tko da jo bomo okol tretjega leta ukinli.... Tanci..upam da se HAna čimprej poceli petrušk..jst ne bi Eve jemala s seboj...presodi sama...naši 2 ne marasta vožnje v avtu..tko da sploh odpade...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 9:52:38
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: baki urša a veš še eno igrco zraven špilam pa včasih kr not padem.....pa pozabim na vas kera igrca? bongo balls.ko žogice strelaš .se mi je že čist poslabšalo.
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 10:00:34
|
|
|
|
baki
|
tk prinas je celo sonček posijal.5 minut nazaj je še deževalo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 10:02:09
|
|
|
|
baki
|
tapravo aprilsko vreme
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 10:02:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki tk prinas je celo sonček posijal.5 minut nazaj je še deževalo pri nas že cel dopoldan dežuje ......sem se pa ponoči zbudila ko se je ful ulilo pa še veter je full pihal-midva sva bila budna,Hana pa je spala ko polhek
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 10:03:09
|
|
|
|
petrušk_
|
naša se načeloma zlo rada vozi in tud v avtu skoz spi....jo že od 5 tedna vlačiva vsake 14 dni po 1,5 vožnje sam res se mi zdi 5 ur mal velik....no sj mislla sva se ustavt po 2-3 urcah za kakšno uro na kosilu pa da bi mal pošetal....pol pa naprej....za nazaj pa tko, da bi v bistvu nočno spala v avtu....mah ne vem....pomoje bom res rajš taščo prosila...k itak bi midva ob 4h zjutrej že štartala pa bi bla pol do ene 7h zvečer nazaj bomo vidl.... tanci....čimprej se pozdravte
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 10:05:45
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro...Mi smo vstali ob 7h ,Mihailo se je igral jaz pa sem popsravljala,kosilo naredila,cote obesla ...zdaj pa lahko celi dan lenarim... Tak mam najrajsi da vse naredim in imam mir...Mihailo je zaspal tko da sem vas malo prebrala... PETRUSK mi smo se peljali do bosne 8h,vmes smo se vstavljali ,sli na kosilo je bil kr priden sam smo se pa morali vstaviti da je malo pohodil,jedel,sel na kahlico...Veno smer bi zdrzala pomoje sam nazaj bi pa kr bil problem pomoje,bi se morali vstavljati oziroma tko bi blo pri Mihailu...ce imas vasrtvo pojdita raje sama... AJVY kako Tisa? Ursa tudi mene mori to vreme... SJJM super za Majcija...Mihailo je tudi vriskal od srece ,ko je shodil BAKI kako ste? KOLUMBO a to bojo najkice za prve korake?Al oni nimajo teh?Jaz mam zdaj ciciban za prve korake,najkice bojo pa potem so mu zdaj se prevelike...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 10:06:54
|
|
|
|
Urša08
|
Mi smo pojedli sadno malico - jagode in banane mjami je pasalo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 10:08:12
|
|
|
|
MIHAILO
|
Se vidi da je zunaj dez in je takoj guzva tukaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 10:09:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mi smo pojedli sadno malico - jagode in banane mjami je pasalo Žigcu si dala že jagode?je bila kakšna reakcija?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 10:09:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Se vidi da je zunaj dez in je takoj guzva tukaj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 10:11:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ naša se načeloma zlo rada vozi in tud v avtu skoz spi....jo že od 5 tedna vlačiva vsake 14 dni po 1,5 vožnje sam res se mi zdi 5 ur mal velik....no sj mislla sva se ustavt po 2-3 urcah za kakšno uro na kosilu pa da bi mal pošetal....pol pa naprej....za nazaj pa tko, da bi v bistvu nočno spala v avtu....mah ne vem....pomoje bom res rajš taščo prosila...k itak bi midva ob 4h zjutrej že štartala pa bi bla pol do ene 7h zvečer nazaj bomo vidl.... tanci....čimprej se pozdravte če bosta pa že tok zgodaj šla,bi jo pa jaz pustila spati,zvečer bosta pa itak pred nočnim spanjem že doma....mogoče je res boljše da vama jo tašča počuva
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 10:12:07
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mi smo pojedli sadno malico - jagode in banane mjami je pasalo Žigcu si dala že jagode?je bila kakšna reakcija? nobene reakcije. Saj po enem letu lahko že jejo jagode Sem mu dala v ponedeljek eno za pokušino da sem vidla reakcijo in je vse bp.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 10:12:46
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo.......vav si bila že pridna
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 10:13:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mi smo pojedli sadno malico - jagode in banane mjami je pasalo Žigcu si dala že jagode?je bila kakšna reakcija? nobene reakcije. Saj po enem letu lahko že jejo jagode Sem mu dala v ponedeljek eno za pokušino da sem vidla reakcijo in je vse bp. ....jo mormo tudi še poskusit
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 10:14:39
|
|
|
|
tanci29
|
petrušk-če se rada vozi z avtom pomoje ni tak problem, sam če imaš varstvo je pomoje res bolje da jo kdo čuva kot da se vozi sem in tja...če pa boste še malo izletkali pa je mogoče tud fajn dan...sam ne vem kok se vam bo dalo glede na relacijo mihailo-naša čmrlika ma tud nikice...sam še ne hodijest tolk gledam da ima mehak podplat in da se fajn prepogiba urša-super malica...mmmm jest bi tud čebela-naša hanči je tud že jagode jedla pa ni bilo reakcije no zdej je pa prišel moj očka....ajde lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 10:16:13
|
|
|
|
MIHAILO
|
Kaj bi lahko se naredila zraven kremne juhice???Testenine al kaj vi date?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 10:18:06
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ zdravo punce sjmm bravo za spanje....naj le traja in traja in traja urša....energija itak na nuli....tko da k sreč da sm na šihtu da lohk mal fušam...hehehhehehe punce povejte mi kaj mislite....moj gre jutri v nemčijo cca 5 urc vožnje v eno smer pa me je prosu če grem z njim da nau glih sam....pa ful razmišljam če bi še evo s sabo vzela...a mislte da je preveč vožnje to za njo?? je že kera sprobala kakšen tak podvig?? bi šli pa pol tud še isti dan nazaj??? če je v avtu mirna in lahk tud spančka...po moje ni hujšega
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 10:18:57
|
|
|
|
Urša08
|
tanci tudi tebi lep dan Mihailo a kremno juhico boste meli za kosilo in te zanima kaj zakuhat v kremno juhico al kaj poleg nje dat? V juhico lahko daš kak na koščke narezan krompirček al pa kake kroglice, mogoče rižek. Za zraven pa lahko kak puding skuhaš al pa šmoren, palačinke, kako pecivo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 10:21:58
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm jaz mam pa en A veš tisto tvoje pecivo s piškoti, mandarincami in skutko A se da to v obliki tortice narest? Jaz sem mislila da bi kar v tortni pekač naložila piškotke (a so lahko tisti k zta tiramisu) ?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 10:23:22
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 tanci tudi tebi lep dan Mihailo a kremno juhico boste meli za kosilo in te zanima kaj zakuhat v kremno juhico al kaj poleg nje dat? V juhico lahko daš kak na koščke narezan krompirček al pa kake kroglice, mogoče rižek. Za zraven pa lahko kak puding skuhaš al pa šmoren, palačinke, kako pecivo Ohvala Ursa SI me spomnila- v juhico bom dala zvezdice,za zraven pa puding...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 31.3.2010 10:25:08
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci......tudi tebi lep dan
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.