|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
30.3.2010 21:59:01   
Anonimen
Dober večer!

Sem pričakovala da bom mela 2 do 3 strani na novo za prebrat, pa ni tako. Ste se vse odločle (z bebikami vred) it danes v 2 dela? user posted image
Joj mene tak muči, vedno huje je, bi bla najbolj vesela da me jutri g pošlje rodit in se rešim muk. To ni več za vzdržat. user posted image user posted image user posted image

Nič, ne bom še vas spravljala v slabo voljo, se grem smilit sama sebi na kavč. Lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
30.3.2010 23:04:56   
Anonimen
Malenaa: držim pestke, da kmalu spoznaš svojo princeskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri meni polna luna vpliva samo na brcanje user posted image , drugega pa ničuser posted image Jaz bi že tudi cartalaaa, čedalje bolj komaj čakam, da pride venuser posted image

Danes sva dobila zibelko staro čez 30 let - ročno izdelanouser posted image user posted image Komaj čakam, da jo oblečem in v njej vidim najinega user posted image .

Jutri zjutraj imam pregled. Upam, da že bodo izvidi za streptokok, pa prav zanima me kolikšna bo cena.

Pridne bodite, midva z user posted image bova pogledala še en film (The Wolfman), potem pa upam, da bom že kaj zaspana.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1252
30.3.2010 23:27:05   
memole
Čer!

Kako kej?

A je kera že šla?user posted image user posted image

Pri nas lije kot iz škafa pa še piha zraven!user posted image

Zjutraj sem bla na pregledu ki ni trajal dolgo!
Zmeru mi je trebuh,poslušal srček,pretipal v kakšni legi je,potipal noge če je kej vode v njihuser posted image user posted image user posted image in vprašal 1001 vprašanje!
Obrnjena je z glavico dol,hrbtenica je na desni bok obrnjena noge pa na levi!
Dobila sem napotnico!
Za streptokok pa ne vejo niti ceno tako da morem naslednjič svojemu G rečt!user posted image
Naročena sem pa čez 2 tedna,13.4.!

Zdej bom šla pa vodoravno,sem malce utrujena!
Jutri morem pa še Laro k zobarci peljat tako da kakšen dodatni lepotni spanec odpade!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
31.3.2010 6:50:50   
Anonimen
Hvala za lepo željo aprilčica.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1254
31.3.2010 7:27:09   
NATAŠA35
samo malo preverjam, če je katera šla, pa še ni nobenih novic user posted image user posted image user posted image ...

moram reči, da me kar user posted image pritiska navzdol, da me že vse boli...v prejšnjih user posted image pa tega ni bilo, ker so bili malo višje, tako da ni nikjer pritiskalo....trebuh se mi je povečal user posted image user posted image , tako da mi je vse prekratko razen kake tunike, pa imam še tri tedne do PDPuser posted image , kaj šele bo....že sedaj sem kot balon...

drugače sem pa bila včeraj kar pridna, pa šla malo v šoping, kupila blazinice, dudike za flaške, dudiko, držalo za dudiko in torbico za dudikouser posted image user posted image , pa še pospravila sem otroško sobo in mi je ostal samo še kavč user posted image user posted image user posted image , potem pa se lahko spravim na spalnico, tako da upam, da bom ta vikend lahko spala že v naši postelji, ne pa v dnevni sobi, čeprav paše, ko zaspim zraven tv user posted image user posted image user posted image

jutri pa pregled user posted image user posted image user posted image , potem pa se bliža moj RDuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
31.3.2010 8:20:22   
Anonimen
Peden šibam na preged, sem prišla pogledat, če je kaj novega, pa vidim, da nič ne dogajauser posted image

Memole: šele čez 2 tedna imaš?? A ne naroča zadnji mesec vsak teden?

NATAŠA: tudi meni je vse premajhno, ampak si ne grem kupovat ničesar novega. Se mi zdi brezveze. Kdaj imaš rd? 5.4.? Mene hecajo, da bom rodila na svoj rd (12.4.), ampak to ne bo šlo, sem že povedala, da tale v mojem trebuhu noče nikamoruser posted image

Jaz pa zelo zatekam. Gležnje imam ko user posted image .

Malenaa: si še med nami? user posted image

Lp

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1256
31.3.2010 8:25:05   
NATAŠA35
aprilčica ma jaz si tud ne grem novih stvari kupovat, če ne pa trenerko od mojga oblečem pa sem takoj lepa user posted image user posted image user posted image ...drugače mam pa rok točno čet tri tedne 21.04., čeprav vsi mislijo, da bom rodila na svoj RD, ki je v petek, ampak po moje se tole ne bo izšlouser posted image user posted image user posted image ...jaz tudi zatekam, v stopala in gležnjeuser posted image

memole pri nas je običaj, da nas na koncu naročajo vsak teden, potem pa zadnji teden najmanj 2x/teden, tako da mi je res čudno, da je tebe naročila šele čez dva tednauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
31.3.2010 8:38:16   
pikica84
Hei souser posted image
Tudi mene muči to zatekanje...včeraj sem optimistično misla,da so mi vsaj čevlji prav..Pa sem ugotovila,da so mi skoraj vsi premali user posted image Upam, da bo to slo potem lepo nazaj... drugače pa tudi mene rahlo že mučijo popadki, ponoči, me začne špikat kot pred menstruacijo, ampak mine...Upam,da bom še za praznike doma..ker me čaka en teden bolnice zaradi CR... Lepo bodite, papa

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
31.3.2010 9:14:02   
agha
Dobro jutro!!user posted image

Za mano je ena težjih noči in sem še zdaj utrujena.user posted image Verjetno je kriva luna. Naš user posted image mi je s svojimi nogicami celo noč masiral trebuh. Ampak mislim, da sem tako ali tako sama kriva za to, ker tudi jaz nisem bila prav mirna in sem prenesla to na njega. user posted image In zaradi tega imam tako zelo slabo vest, ker user posted image si res ne zasluži tega.

Popadke sem sicer tudi imela ampak so bolj "na easy" in ni panike.  S takimi popadki ne bom rodila nikoli! user posted image Upam, da bodo maleni danes pomagali, da ne bo več tako trpela...

Pregled - moj G pa sploh ne dela pregledov zadnje 2 tedna - moj zadnji je bil prejšnji teden, niti ctg-ja. Le 2 dni pred roko imam amnioskopijo  ter odvzem brisa za streptokok in to je to.  AAmnioskopijo pa kolikor vem potem delajo na 2-3 dni redno.
Zgleda, da je praksa od G do G različna... Imam edino napotke v katerih primerih moram nujno priti v P.user posted image

(odgovor članu pikica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
31.3.2010 9:17:47   
mamika25
Jutro punce!

VPRAŠANJE5.marca sem začela s porodniškim dopustom. Pogodba v službi mi je potekla 22.marca. Nove pogodbe nisem dobila, ker so mi rekli da mi bojo prekinili in me potem vzeli nazaj. (To sem pač sprejela, čeprav vem da ni prav, nočem se pa bockat z njimi, ker je to njihova usrana praksa). Torej, dobila nisem nič od njih, nič obvestila, samo ustni dogovor. In zdaj me skrbi kako je z mojim osnovnim zavarovanjem? Sem pač v statusu porodniške in je to to? Ali imam urejeno osnovno zavarovanje še vedno? Ker dodatno si itak plačujem že od skoz, samo to me zdaj skrbi, da bom mogla it kmal rodit, pa da neb mogla kej plačevat? A se to odbija od porodniške, mislim v prispevkih in to? Katera ve? Hvala za odgovore že v naprej.

Drugače pa čakam da se dojenček odloči priti ven, pa nočeuser posted image . Še 2 dni do pdp-ja, jaz sem pa vse bolje in bolje. user posted image  Mal težko hodim in mal boli medenica (kosti), se mi zdi da je mali že čist nizko.

(odgovor članu pikica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
31.3.2010 9:23:04   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

memole pri nas je običaj, da nas na koncu naročajo vsak teden, potem pa zadnji teden najmanj 2x/teden, tako da mi je res čudno, da je tebe naročila šele čez dva tednauser posted image

mene je tut čez 2 tedna naročila.potem je pa rekla da bom mela na 1 teden(še lih tistih 2x k mam do konca)

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
31.3.2010 9:28:31   
didi5

Dooobrooo jutroooo!

Kak me je pa včeraj zdelal dan!!!! Po sestanku štajerskih nosečk (in zelooo dobri kupi - ki me je napolnila do 18.00), še pohajkovanje po trgovinah, obisk v službi, kavica z najboljšo prijateljico - evo pa sem bila doma komaj ob 17.30. Crknjena ko hudič - AMPAK -spala celo noč z le enim sprehodom do WCuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj sem pa polna energije in komaj čakam, da grem na pregled videt kaj dogaja z našo user posted image .

Pri nas še nič ne kaže da kaj bo. Jaz sploh nimam nobenega pritiska navzdol, nobenih popdakov, ščipanja al kaj podobnega. Brcike so se sicer malo umirile, ampak mislim da jih je še vedno krepko čez 10. Čeprav sem hotla rodit zdaj v tem času si pa mislim, da se mali itak ni treba preveč mudit na ta nori svet. Naj uživa dokler lahko:)

Sem si pa včeraj po 6 mesecih privoščila in kupila nekaj za oblečt - PO PORODU. Jeans jaknico (proba - če se lahko zapne čez prsi, se bo morala še čez bušija) in pa poletne čeveljce s PETO (ker so tak šikani - za motivacijo - čevlji moja šibka točka - pa kaj ko sem zdaj lahko nosila le nizkeuser posted image user posted image ).

Babnice, lepo je bio včeraj z vami, čeprav vas nekak še vedno ne morem povezat - ker to je zame preveč - nickname, pravo ime, zgodbe. Kaj češ, če sem pa tak pozabljivauser posted image

Se tipkamo!

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
31.3.2010 9:35:13   
NATAŠA35
mamika mislim, da se moraš prijavit na borzo dela, da te potem zavarujejo na občini kot občana, dodatno pa si plačuješ normalno...samo se ne moreš prijavit, dokler od službe ne dobiš kakega papirja...prosim pokliči na zavod za zaposlovanje in preveri, danes imajo uradne ure kako pa kaj je s tem...

nincy a pri tebi tudi na dva tedna....pri nas je pač tako ko je 4 tedne pred rokom, je vsak teden, samo zadnji teden pa 2x/teden...

agha kako pa to, da ti nimaš pregledom, pa lih na koncu je ful pomembno, da jih imaš, sploh pa ctg-jeuser posted image user posted image ...pa še tole, četudi imaš blage popadke, se lahko odpiraš, kar je pogoj za porod, tako da vseeno rodiš, res pa da bi ti lahko še dodali kako flaško za sproženje...

pikica kaj boš mela CR?zakaj pa moraš v bolnico? ja to zatekanje je pravi user posted image , jaz mam kar superge odvezane in jih samo nataknem, drugače se prov matram z obuvanjem, najraje bi croske nonstop nosila, pa kaj ko me tudi one tiščijo, ko mi tak stopala zatečejouser posted image user posted image

zgleda da vas veliko že carta, ker kar nekaj babnic ni že nekaj časa goruser posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
31.3.2010 9:58:56   
agha
NATAŠA35 - res ne vem zakaj nimam pregledov zadnje 2 tedna, jaz sem bila prepričana, da jih bom imela ampak sem na zadnjem pregledu dobila samo napotnico za porod in napotnico za amnioskopijo 2 dni pred rokom. In to je bilo to... user posted image user posted image Za ctg je pa rekel, da je nezanesljiv in da je najbolj pomembno to, da otroka čutim vsaj 10x na dan. Da pa naj takoj pridem, če se zbudim z zateklimi nogami (čez dan je rekel, da lahko zatečejo, ni nič narobe) ali pa če ne bom čutila otroka.
Kaj pa potem svetuješ glede teh blagih popadkov? Jaz sem imela namen počakat dokler se vse skupaj ne okrepi...user posted image Sicer sem od P doma manj kot 100m in bom po potrebi hitro tam.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
31.3.2010 10:08:35   
amelie
Jaz žal še nisem med tistimi, ki so šle v Rim user posted image Samo čakam na svoj računalnik, pa ker je očitno virus naredil večjo štalo, kot je blo sprva videt, sem se vdala in sem si menjala geslo za rr, da vas lahko malo pokomentiram.

Lepo vas je bilo včeraj spet videt! Pa kupa je tud teknila user posted image user posted image Mi je žal, da sem tako hitro šla, ampak sem bila itak čisto out od treh ctg-jev. Me je potem v avtu tako začela cela leva stran trebuha bolet, da sem mislila, da bom kar rodila od sile. Pa potem me je še doma matralo kaki dve uri, nakar je bilo spet vse okej. Pomoje sem bila čisto preveč živčna že od vsega. Wannabemommy, drugič bom upoštevala tvoj nasvet in si bom kupo z alkoholom naročila. Pa še čik si bom prižgala zraven user posted image

Dacy, ful ti zavidam in sem ful vesela, da ste se tako fino ujeli user posted image Upam, da se še kaj vidimo!

Katy, tudi tebe je lepo brati! Me bomo itak potem imele srečanja z vozički, ne? user posted image

Jaz sem naspana, me je včeraj zvečer zmanjkalo okoli devetih. Če me moj ne bi vmes zbudil, da naj se grem preoblečt in umit, bi spala 12 ur skupaj user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
31.3.2010 10:09:26   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Babnice, lepo je bio včeraj z vami, čeprav vas nekak še vedno ne morem povezat - ker to je zame preveč - nickname, pravo ime, zgodbe. Kaj češ, če sem pa tak pozabljivauser posted image

Se tipkamo!

Tudi tebe je bilo lepo spoznat, upam da bomo še kdaj ponovili user posted image  Kar pa se čevljev tiče niti ne govori jaz sem obsedena s čevlji in mi je prava muka, ko si trenutno ne morem nobenih lepih gor obut, ker mam noge tak otečene da bi lahk kupila 2 št. večjeuser posted image  sam kaj pa naj pol z njimi,...... Eh sej še malo pa bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
31.3.2010 10:11:52   
amelie
Aja, Ela, jaz sem včeraj vprašala glede streptokoka, če je priporočljivo kaj prej prit oz. ne čakat do zadnjega, ko bojo popadki, pa je rekla, da naj pridem, ko bodo popadki zanesljivo redni. Nič prehitevat kao ...

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
31.3.2010 10:16:33   
didi5

Seveda bomo ponovili - če ne drugače pa z vozički - pol se bomo pa morali preselit k Mladi Lipi, da se bodo lahko frčaki na igralih igrali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Uf kak prehitevam - prvo jo je treba ven spravit - baje user posted image user posted image .

Wannabemommy: jaz imam srečo in sploh ne zatekam - tak da nosim normalno moje čevlje - ampak petke so me pa čisto ubile (mi je križ skoraj ven vrglo). Pa tako praviš - malo še - pol bomo pa hvala bogu lahko naše povešene bušije skrivale pod poletnimi oblekcami user posted image user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
31.3.2010 10:24:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: agha
Upam, da bodo maleni danes pomagali, da ne bo več tako trpela...

Pregled uspel. Naša žabica je zrasla, tako da smo "dobili nazaj" stari PDP (15.4.) user posted image user posted image user posted image
Sem pa malo razočarana. Nisem zvedla približne teže, niti ni pogledala mv, sam uz in ctg sem mela.
Še včeraj sem dragemu zvečer rekla, da pa danes 100% ne bo hotlo bit popadkov (psiha al kaj) in res je blo tak user posted image user posted image .
Zadnji pregled mam 9.4., na ctg v porodnišnici ne rabim hodit še zdaj, temveč komaj po PDP. user posted image user posted image user posted image V papirjih iz bolnice mi pa piše da moram met pogoste kontrole, ampak moja g tega sploh ne upošteva.

Jutri stopimo v 38. teden. S tem se začnejo dolgi sprehodi in hoja po stopnicah, pa tudi čaj malinovih listov, ki ga že 2 dni nisem pila.

Še za seznam:
Malenaa89(20)Marjeta/DR.Polju(1. ,0. )user posted image   +12k 09.04.

Čaw

(odgovor članu agha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1269
31.3.2010 10:31:50   
Wannabemommy

- pol bomo pa hvala bogu lahko naše povešene bušije skrivale pod poletnimi oblekcami user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
31.3.2010 10:38:20   
amelie

pol bomo pa hvala bogu lahko naše povešene bušije skrivale pod poletnimi oblekcami user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
no, jaz bom rabla še kako dodatno plast, da bedrce skrijem user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
31.3.2010 10:40:23   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

pol bomo pa hvala bogu lahko naše povešene bušije skrivale pod poletnimi oblekcami user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja pa ja, ti se meniš, te bom jaz tak steznik rabla pod oblekouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
31.3.2010 10:47:21   
agha
O, Malena, si nazaj!!!user posted image user posted image No, če ne drugega so se popadki umirili, če prav razumem ali je bilo to samo za čas ctg-ja?user posted image
Pa se bova spet lahko o popadkih pogovarjale!user posted image

Kateri dan si pa imela prej določen za PDP?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
31.3.2010 11:00:18   
amelie

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Ja pa ja, ti se meniš, te bom jaz tak steznik rabla pod oblekouser posted image user posted image user posted image

In potem bomo v oblekah do tal in steznikih na čokoladno kupo hodile user posted image user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
31.3.2010 11:15:15   
Wannabemommy

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

In potem bomo v oblekah do tal in steznikih na čokoladno kupo hodile user posted image user posted image

To pa tak al tak, se podpišem pod to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Izbira imena

Katero ime vam je lepše za punčko?

Trina (67%)

Tarja (33%)

Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!