ela24
|
Pozdravljene! Ne morem verjeti, da sm bila danes celo v eni uri rešena s ctg v bolnici To pa je že pod povprečjem Lepo pridno je migal, ravno takrat se mu je najbolj dogajalo. Še sreča. Popadkov še nič ni beležilo. Pa tudi otrdeval mi ni takrat, tako da pojma nimam če se to smatra kot popadek ali ne Bi pa zdaj že kar šla rodit počasi...Pa četudi jutri Noge so mi pričele kar otekat, pa tudi roke Še ponoči ko se zbudim se mi zdi da sm cela neka otečena Pač zadnji dnevi nosečnosti. Moram vzet v zakup. Malena, upam, da te ne mučijo prehudi popadki? Verjamem, ko je že enkrat tak daleč, da bi človek najraje šel rodit, da bi bil rešen vsega. Dacy, sm prepričana, da bi ti malega "odnesle" samo do takrat, ko bi imele svoje pupe za cartat, ker dva naenkrat bi jima bilo verjetno malo dosti Malo heca mora bit. Ni pa fajn, da še po porodu te kosti bolijo Sm mislila, da bo najhujše kaki šivi, pa vidim da še je vse drugo. Ene pravijo, da so jih še najbolj boleli hemeroidi če so jih dobile... Še to, da ne pozabim, me je danes vprašal na ctg, če dosti počivam, pa sm priznala, da niti ne. In je rekel da moram čimveč obvezno počivat, ker se posteljica stara, otrok zmeraj več rabi in ne dobi dovolj, če pokurim energijo, ki gre v mišice. Tako, da sm se odločila da malo izprežem. Ampak ni pa lahko ko pridem domov, pa so stopnice spet polne blata Ko bo dojenček me verjetno ne bo imelo časa tako vse motit. Tako vsaj pravijo izkušene mamice iz moje bližine Majas, a si vredu rešila? Upam, da je vse ok. Sm potem tako hitro končala, da sva se zgrešili. Bova pa mogli se zmenit, kak dan za kako kavico in čvek. Samo da se ti mala pozdravi!
|