|
RE: Dolenjke, 3,. del 30.3.2010 21:06:26
|
|
|
|
rea27
|
živka, mi je zelo žal, vendar naš homeopat je iz Nemčije, tako da si z njim ne boš kaj dosti pomagala..Vem, pa da ima Bbaja eno homeopatinjo in je zelo zadovoljna z njo. Sva se ravno zadnjič o tem menili. Pa kolikor vem, tudi glede alergije.tako, da pravi naslov bo bbaja! Jaz ti težko pomagam, ker homeopatija temelji na 10000001 vprašanjih, ki ti jih homeopat zastavi, se pravi da se moraš kar dosti opazovat, če se boš podala v te vode. Lahko ti pa dam številko od dr. Papuge iz Komende, kamor jaz hodim že skoraj 10 let - je pa doktor alt_ernativne - kitajske medicine. Tudi zelo fina zadeva. Tudi on lahko pomaga pri alergijah. Samo tu, pri kitajski je tako, da vse bazira na prehrani, pri homeopatih pa na človeku samem, torej, ali imaš rada hladno, toplo pijačo, ali te ponavadi zebe, ali imaš kratek vrat...take vrste vprašanj... Zato, če se odlločiš za homeopatijo, ti priporočam, da se mal usedeč in zapišeš simptome. No, ja..vsaj dober in izšolan homeopat bo to znal..potem veš pri čem si, če teh vprašanj ne bo :) Super, živka, čebeli - prideta, tako, da smo skoraj popolne..Le še Alex malce premišljuje, no potem ostale pa tako ne morejo zaradi drugih obveznosti :( pa ni panik.. Lee Ann..sorči srči, pesmica ni bila moja.mislim, da od princeske..hehehe... ja, pa je res tale naša stran mal zamrla, a?
< Sporočilo je popravil rea27 -- 30.3.2010 21:07:13 >
|