|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
30.3.2010 23:24:52   
*zmajčica*
Lee Ann M. je biu v nedeljo pr men...sva te mal "ogovarjala". se ti je kej kolcalo??

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
30.3.2010 23:42:27   
*zmajčica*
še malo slikic...

To je Laurin lepi ati...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Tko pa Laura že čiča ko vlka punca...

user posted image

Tako pa mami Lauro šminkersko oblači...

user posted image

To smo pa tri generacije:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 2009
ALEKS 2012

Neposredna povezava do sporočila: 1777
31.3.2010 8:24:26   
BBAJA

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Hvala Rea za odgovor, potem morim Bbajo prosit. Torej Bbaja prosim za kontakt tvoje homeopatinje?

Jaz še nek zapisnik pišem, pa še ostale stvari urejam.....

Kako misliš, da ostalih ne bo, rea?

Živka,žal si tudi z mojo homeopatinjo ne boš mogla pomagat,saj ne sprejema nobenega pacienta več :(.
Sem bila prejšnji teden pri njej v Lj in sem hotla dobit termin za znanko,pa je rekla da ne...zdravi samo še paciente,ki so že bili pri njej (jih pozna) in svojo familjo.Tako je to,če se ženska ukvarja s 1001 stvarjo.
Ti pa priporočam,da si malo pregledaš forum homeopatija na altermed.org,al pa lunin forum,pa še velik je teh zadev - se tam pojavlja kar nekaj imen homeopatov in mnenj ter izkušenj njihovih pacientov.
Upam,da najdeš pravo osebo,ker homeopatija je zakon!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
   [Brisano sporočilo]
31.3.2010 8:25:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu štrumfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1779
   [Brisano sporočilo]
31.3.2010 8:31:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1780
   [Brisano sporočilo]
31.3.2010 8:38:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1781
31.3.2010 8:41:26   
BBAJA
Drgač pa jst prav zares vrtičkam!!!alergije ni več (enkrat sem šla v Lj,dobila zdravilo,ga 3 dni po navodilih jemala-sem mela mal reakcije in voilauser posted image user posted image user posted image )doma ne morjo verjet...jst sem že od sobote naprej cele dneve vzunaj - vozičkam,vrtičkam,kofetkam,skratka uživam v pomladi!!..moj mali sonček pa zraven..nama je prav noro lepouser posted image
Tako,zdaj urejamo vrt in sadovnjak,da bomo imeli velikoooo vitaminčkov..njami,že komaj čakam..bučke na žaru,paradižnik,šparglji,jagode,....ja pa seveda čevapi,pa sir za žar,pa...madonca,moram nehat,k je še mal zgodaj za tole..grem najprej zajtrk narest

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
31.3.2010 9:20:53   
čebelica01
lee ann - joj to iščeš ti zdej pošljem na mail , ja se opravičujem 1000000 stvari na kupu pa pol spljoh ne vem kaj vse napišem

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
31.3.2010 9:50:04   
majch
dober zjutri

mi še kar na slabem glasu...

zmajčica, lepe fotke. Laura je pa ful po atiju, se mi zdi, pa taka fensi šmensi baba. Cukr je, res.

< Sporočilo je popravil majch -- 31.3.2010 9:52:04 >

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
31.3.2010 10:09:24   
Mala_princeska
Jutro.....danes sva pa odšvasali - odspali svoje - skor do 10.00 user posted image potegnile. No potem pa hop v trenirko in hitr po stopnicah, ker je en stric kosilnico pripeljal v popravilo, ma še dobr da sem se na hitrco počesala user posted image

*zmajčica* srčki ste na slikicah.

čebeli emšo te daje user posted image

o štrumfiiiiiii hojlaaa, hojli - ste kaj bolje?tajčika, zdravje,....?
rabim en tvoj nasvet......a sta v Krškem cerkvica in pokopališče skupaj al daleč stran? jutri grem v krško se od teti poslovit user posted image pa dvakrat ni za rečt, da me bodo vsi samo pustili, da bom sama vozila in lutala naokoli user posted image - se pravi grem na brežice in nato naravnost naprej na krško - to bi še šlo, potem se pa izgubim....

Živka držim pesti, da najdeš kakega fajn homeopata

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
31.3.2010 10:10:00   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

lee ann - joj to iščeš ti zdej pošljem na mail , ja se opravičujem 1000000 stvari na kupu pa pol spljoh ne vem kaj vse napišem

emšo, emšo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
31.3.2010 10:16:34   
Alex01
Dan user posted image

Mi3 (jaz, Nejc in Alex) smo spali tut skor do deset_ih, ker smo ponoči bolj malo. Alexa ima že od včeraj doma in bo cel teden  -  viroza in alergija, Nejc je bil pa zvečer mal vročičen, pa z noska mu teče, pa imam na sumu zobke. Bo že bolje user posted image
zmajčica - krasne slikce user posted image user posted image user posted image , Laura je pa prava princeska user posted image

princesi  - pokopališče Krško ali Leskovec? Pokopališče Krško - greš dol iz avtoceste na odcepu Krško in se pelješ samo naravnost, čez 3 semoforizirana križišča, v naslednjem križišču brez semaforja pa zaviješ desno (isti odcep ko za stadion)

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 31.3.2010 10:17:04 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
31.3.2010 10:22:43   
Mala_princeska
Alex hvala, vidim da se bom lovila, ker ne vem kje bo pogreb. Bom kar nekoga poklicala, da me v Brežicah počaka, da se ne izgubim.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 31.3.2010 10:23:15 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
31.3.2010 10:24:10   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Alex hvala, vidim da se bom lovila, ker ne vem kje bo pogreb. Bom kar nekoga poklicala, da me v Brežicah počaka, da se ne izgubim.

Zakaj na Brežice? Če greš iz Nm proti Brežicam po avtocesti imaš najprej odcep Kronovo, potem Smednik, potem KRŠKO, potem šele Brežice. Sej greš v Krško, ne?
Se nimaš kje zgubit. Od ocepa greš za Krško-center, prideš do Špara, Lidla, greš naprej še mimo Tuša, pa mimo OMV pumpe, naslednji odcep desno je pa pokopališče.

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 31.3.2010 10:25:55 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
31.3.2010 10:45:17   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Zakaj na Brežice? Če greš iz Nm proti Brežicam po avtocesti imaš najprej odcep Kronovo, potem Smednik, potem KRŠKO, potem šele Brežice. Sej greš v Krško, ne?
Se nimaš kje zgubit. Od ocepa greš za Krško-center, prideš do Špara, Lidla, greš naprej še mimo Tuša, pa mimo OMV pumpe, naslednji odcep desno je pa pokopališče.

točno tako

no za Krško ti je že alex napisala, za leskovec greš pa na naslednjem semaforiziranem - od tam kjer je rekla alex da zavij desno(nasproti stadiona) levo in se pelješ skos po glavni... najprej greš v hrib nato se spustiš v dolino, pa mimo šole spet v hrib in prideš do cerkve.

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 31.3.2010 10:47:45 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
31.3.2010 10:45:20   
rea27
čebeli, maš nakazano na trr :)

dons pa spet nobene..matr vola, al kako že čebeli prav...kje pa ste lumpe..user posted image user posted image user posted image
jaknik, vemo da je next prišel, a vseeno lahko mal odlutaš do nas..nehi skos prat pa likat no!!user posted image user posted image
princesi..tako, kot ti je Alex napisala..simpl ko pasulj..ne moreš falit, samo lepo čez semaforje, mimo vseh trgovin, ki ti jih je Alex že naštela in pri stadionu not..
živka..na vprašanje kako nobene ne bo ali nekaj podobnega..ja, pač me, ki se skos menimo bomo, ostale pa (Lee Ann, kaminek, cukr, ...) pa imajo obveznosti...

jst sm šla pa papirje na csd odnest prej, pa mi jih je še en kup dala, tako da vbistvu, pod črto nisem uredila ničesar!!user posted image

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
31.3.2010 10:46:49   
štrumfek
princeska če ne drugač jih pa pri šparu počakaj. do dtam boš čist brez problema prišča... ne boš menda v brežce brezveze rinla... al te pa jst pridem iskat pa te pospremim do tja. noben problem

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
31.3.2010 11:07:01   
majch
čebelca, maš zs

a maš res, srce, zdaj že fiksen seznam ljudi za baby shower? mi ga lahko posreduješ prosim? aja, pa da ne bi slučajno pretiravala ti s temi pripravami. Vsaki en sendvič pa fajn se mejte - nismo mi fensi šmensi elita, da rabimo 7 hodov na meni pa take reči.user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
31.3.2010 11:22:52   
čebelica01
vse mi pošlte mail na nadja.slo@gmail.com - razen majch , štrumfe , živke , reje seveda , princeske in bbaje in nye

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
   [Brisano sporočilo]
31.3.2010 11:28:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 1795
   [Brisano sporočilo]
31.3.2010 11:29:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1796
31.3.2010 11:33:19   
*zmajčica*
Jutro jutro...Evo nas.

Danes mala laura praznuje 3 mesece svojega življenja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ju3 mamo pa slikanje kolkov v Nm, mami pa kontrolo pri G. Tko da vse naenkrat!

Vreme pri nas je tako kislo, da ni za nikamor....Dežuje

Pridne bojte, šibam

LAURA 2009
ALEKS 2012

Neposredna povezava do sporočila: 1797
31.3.2010 11:33:35   
čebelica01
ne enega

Neposredna povezava do sporočila: 1798
31.3.2010 11:46:42   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: majch

čebelca, maš zs

a maš res, srce, zdaj že fiksen seznam ljudi za baby shower? mi ga lahko posreduješ prosim? aja, pa da ne bi slučajno pretiravala ti s temi pripravami. Vsaki en sendvič pa fajn se mejte - nismo mi fensi šmensi elita, da rabimo 7 hodov na meni pa take reči.user posted image

majchica...itak, najmanj 7 izhodov bo!! hehehheh, ma ne, meni je to tako luškano...res...samo Kaminek bi neki ful prosila..Ker ne bom imela časa naredit torte..in ker jih ona takoooo lepe dela...Kaminek? Bi ti meni prosim naredila eno tortico za babyshowerja? Dej, proooosim, bom prišla iskat kamorkoli boš rekla...Pa ceno mi napiši... vse plačam :)

ekola seznamček:
jaknik
zmajčica
vaney
štrumfka
majch
čebeli
živka
nya
princeska
alex pa še ne ve

bi pa lepo prosila, če ima še katera čas in nima na ta dan obveznosti, če se udeleži našega babyshowerja..kaminek, cukr, valentinčica, majčica, majra, Lee Ann...dobrodošle!!!!!

potem pa je tu še nekaj mojih izven rrjevskih prijateljic, ki so ravno tako mamice..

Tina Matko
Andrea Vraničar
.....

< Sporočilo je popravil rea27 -- 31.3.2010 11:47:50 >

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
31.3.2010 12:01:48   
Mala_princeska
hvala bejbe za zemljepisne razlage, ma jst turistka user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......