|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
30.3.2010 10:47:11   
majch
rea, to si pa lepo napisala.

Draga naša Katja, tako kot je rekla Rea, pa še kera kdaj prej, me tu smo vse strašno ponosne nate, ker se prebijaš čez tole pošiljko življenja in smo tu, da te poslušamo in prebiramo tvoje izpovedi in če ti tako odvzamemo mikro milimeter žalosti, nam je to privilegij. In če imaš kdaj kak res ušiv, beden dan, navijamo zate, da mine in da bo s časoma takih dni vedno manj. Si fajterka, to je videt, če pa te kdaj prime, da bi sedla v kot in jokala, pa imaš popolnoma vso pravico.
Ne vem....hočem povedat samo to, da si naša in da te imamo rade.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
30.3.2010 11:20:28   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

ohZmajčica...kar se pa tebe tiče...sej ne vem, če boš ravno razumela...poskušaj..je dobronamerno..mislim, da večina nas rrjevk, pa ne semo dolenjke, mislim, da tudi ostale...bi v tvojem primeru totalno odpovedale..Imeti hrbtenico, ponos, čustva, voljo in predvsem moč..to je tisto kar te po mojem krasi. Nihče, verjemi, nihče nate ne gleda kot na luzerko, pač pa se ti morda zdi, da te ljudje opazujejo iz enega...sočustvovanja. Verjetno si mislijo: o, kako je boga, kakšna škoda, sama je ostala...a zaposmni si, to mislijo slabiči. Tisti, pa ki te poznajo, in me, ki smo bile deležne nekaj tvojih osebnih izpovedi, pa si mislimo: punca je močna! Punca ima voljo! Bravo! Ostati sam, sploh z otročkom, ki te bo vedno spominjal nanj je verjetno nekaj najtežjega v življenju...po drugi strani pa nekaj najlepšega. Za vedno bo tvoja vez med njim in teboj. Vedno ko boš pogledala malega cukrčka, boš gledala njega...karkoli bo ušpičila ali naredila kako traparijo, se boš spomnila nanj. In tako mora biti. V življenju nas spremlja vse polno naklučij, lahko rečeš tudi usod...tvoja je, na žalost, takšna...A nikar ne skrbi. Mislim, da imaš okoli sebe prave ljudi, ki ti stojijo ob strani in te v tistih kritičnih trenutkih naredijo še močnejšo...veš kako pravijo: sploh ne veš kako močan si v sebi, dokler ne izkusiš dna... In ti si močna in bodi taka še naprej, Laura te potrebuje in ti njo... Drži se Katja, vse bo še dobro. Čas omili rane, sčasoma ti bo lažje, čeprav se ti tole sedaj zdi kar tja nekam v tri dni..a boš videla, da bo.. Drži se, me smo s tabo!

pa se opravičujem za eno filozofiranje..a sem v tem trenutku začutila, da ti to moram napisat...user posted image user posted image user posted image

Rea je tole tako lepo napisala, da nimam kaj dodat.user posted image
Zmajčica ti si res močna, občudovanja vredna ženska ženska.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 30.3.2010 11:21:25 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
30.3.2010 11:28:22   
čebelica01
rea sem tukaj sem

vsem veliki objemček in polno cmokcev

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
30.3.2010 11:43:38   
rea27
ajdi da malo poveselimo in popestrimo našo stran...

babe moje..a veste, da sem pri darilih za vas...Hehehe, sem dodobra naštudirala BabyShower in lepo piše, da mora host (that's me (: ) na koncu vsaki ženskici podariti darilce, po katerem se bo vedno spominjala tistega dne.. In..imam grooozne težave...ampak, sem na tem...mam še malo časa..iiii..mi je to prav fino opravilo..hodim po štacunah gor in dol, kupujem okraske, pa balone, pa kozarčke pa krožničke..pa...iii..se prav veselim, da bomo končno mele eno tako babjo žurkico...user posted image user posted image user posted image user posted image

vse tiste, ki še niste potrdile datum, prosim, če ne mencate in enostavno rečete da prideteuser posted image user posted image user posted image Čebeli...dej ti tist izlet naštimej prej al pa kasnejuser posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
30.3.2010 11:48:27   
čebelica01

babe moje..a veste, da sem pri darilih za vas...Hehehe, sem dodobra naštudirala BabyShower in lepo piše, da mora host (that's me (: ) na koncu vsaki ženskici podariti darilce, po katerem se bo vedno spominjala tistega dne.. In..imam grooozne težave...ampak, sem na tem...mam še malo časa..iiii..mi je to prav fino opravilo..hodim po štacunah gor in dol, kupujem okraske, pa balone, pa kozarčke pa krožničke..pa...iii..se prav veselim, da bomo končno mele eno tako babjo žurkico...user posted image user posted image user posted image user posted image

vse tiste, ki še niste potrdile datum, prosim, če ne mencate in enostavno rečete da prideteuser posted image user posted image user posted image Čebeli...dej ti tist izlet naštimej prej al pa kasnejuser posted image user posted image user posted image

izlet bo najbrš kar kasneje tko da jaz sem tam pri tebi hočem darilce user posted image

kaj se pa tko matraš , dej ga srat user posted image .

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
30.3.2010 11:49:47   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

izlet bo najbrš kar kasneje tko da jaz sem tam pri tebi hočem darilce user posted image

kaj se pa tko matraš , dej ga srat user posted image .

pomoje bolj uživa v pripravah, kot se pa matrauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1706
30.3.2010 11:50:53   
čebelica01
ja uživa že uživa zvečer pa morto dikrepo

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
30.3.2010 11:54:30   
rea27

hehehehe, ej vsaj pozabim da ne okušam in ne vonjam..veš kak fina dieta je to??? heheheh, matr, nobena hrana brez nosu sploh ni hrana..Pač neki ješ..nos je ključnega pomena..Sem včeri vse iz hladilnika pometala in sprobavala...nič, nič nič..nisem imela ne okusa ne vonja..Lahko bo jedla tudi..se opravičujem d.r.ek!!! ampak res...nič ne vonjam..tud ko se Eva konkretno pokenja (bi reku moj) nič ne voham, šele pol k vidim, da plenica kr od rite stoji...no, pol gremo pa kr pod tušuser posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1708
30.3.2010 11:56:17   
čebelica01

hehehehe, ej vsaj pozabim da ne okušam in ne vonjam..veš kak fina dieta je to??? heheheh, matr, nobena hrana brez nosu sploh ni hrana..Pač neki ješ..nos je ključnega pomena..Sem včeri vse iz hladilnika pometala in sprobavala...nič, nič nič..nisem imela ne okusa ne vonja..Lahko bo jedla tudi..se opravičujem d.r.ek!!! ampak res...nič ne vonjam..tud ko se Eva konkretno pokenja (bi reku moj) nič ne voham, šele pol k vidim, da plenica kr od rite stoji...no, pol gremo pa kr pod tušuser posted image user posted image user posted image

no kok fino , da ne vohaš , kmetje so itak na delu na muč gnojnca pa tu user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
30.3.2010 11:58:29   
rea27

no kok fino , da ne vohaš , kmetje so itak na delu na muč gnojnca pa tu user posted image

ehehehe..nee, to pa res ne voham..toooooo..esm že pzabila, da je to obdobje hehehehheuser posted image
user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1710
30.3.2010 12:02:45   
čebelica01
men je pa sinuse že na muč preluftalo , bi tudi jaz malo " ne vohala "

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
30.3.2010 12:57:01   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: majch

rea, to si pa lepo napisala.
Ne vem....hočem povedat samo to, da si naša in da te imamo rade.

Se podpišem.
Katja naša si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majch Next je prispel. A me lahko pokličeš (da si cifro ponovno shranim), ker mi je mobi zagodel al sem pa narobe cifre shranjevala - namesto na sim na telefon in sedaj nimam tvoje cifre v imeniku. V Nm bom ponovno v petek 2.aprila :-) in ti dostavim pošiljko, tebe bi pa za eno uslugo prosila...Se bova zmenile, a prov?

Hm......zdravje.....očitno vsem trenutno neki fali.....jaz sem utrujena, tamičkena ima nizko stopnjo hemoglobina (morva po sirup - po recept k P, sva pošto dobili), Nina še pokašljuje.....

Se tipkamo.

Pa dober tek, če jeste kaj regrat u solati user posted image - sem se ga nabasala do amena.

Iiiiiiiiiii Rea lepo, lepo, komaj čakam zabavico.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
30.3.2010 12:58:38   
Mala_princeska

ehehehe..nee, to pa res ne voham..toooooo..esm že pzabila, da je to obdobje hehehehheuser posted image

Pri nas pa poleg gnojnice, gnoja še gradbišče po vasi user posted image user posted image gozd krčjo, pa tovornjaki skoz vozjo.....zarad ceste, novih gradenj user posted image še mau pa mi bodo sosedje u piskr gledali user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
30.3.2010 12:59:52   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Pri nas pa poleg gnojnice, gnoja še gradbišče po vasi user posted image user posted image gozd krčjo, pa tovornjaki skoz vozjo.....zarad ceste, novih gradenj user posted image še mau pa mi bodo sosedje u piskr gledali user posted image

naj pa še sosedje kaj prstavjo v tvoj pisker user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
30.3.2010 13:20:00   
Mala_princeska
Čebeli dobra ideja, jim bom predlagala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1715
30.3.2010 13:25:44   
čebelica01

Čebeli dobra ideja, jim bom predlagala user posted image

no le dej, pa pol povej kaj ste scmarli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1716
30.3.2010 13:34:53   
majch
princeska, ti bom pozvonila. Sej cifro maš še isto ane?

Jaoooo ne mi o regratuuuuuuuuuuuuuu..tak se mi ga luštaaaaa. Moram k tašči, da si ga mal naberem.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 1717
30.3.2010 14:10:55   
valentinčica30

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Jop, valentinčica ima tko fensi avto, pa fullll placauser posted image

Kaj pa je to za en fency avto, jst bi tud kej fancy šmancy user posted image user posted image Res kupujemo na veliko user posted image in sva že Lagunco sprobala - je meni kot ladja user posted image

Ni fency je pa velik, imam kombi Trafic s sedeži. Mal smo si ga prilagodili, ker ne vem po kakem čudežu mamo zmeri premal placa. Sedaj pa ko nas je 5 je pa tak zmeri gužvauser posted image user posted image user posted image . Sej zmeri praviva da bova neki malega kupla pa greva z vsakim otrokom na večjega. Tak da če dobimo še enga bo pred našo hišo avtobususer posted image user posted image user posted image .

Rea dobila jantarčke, hvala. Luštnu zgledajo, če tamali od kolegice ne bodo pomagali je pa vsaj lep okras.

Regrad ja..... pri nas ga je ful, ni gnojšnice, sam ga noben razen mene ne je, pol ga pa še zase redko naberem.

< Sporočilo je popravil valentinčica30 -- 30.3.2010 14:11:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 1718
   [Brisano sporočilo]
30.3.2010 15:34:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu valentinčica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1719
30.3.2010 18:56:16   
čebelica01
ja pa kaj je tu gori dejmo klanfat neumnosti ajde babe user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
   [Brisano sporočilo]
30.3.2010 19:04:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1721
30.3.2010 19:06:52   
čebelica01
in vse tiho je bilo , vrtičke zdaj štimajo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1722
   [Brisano sporočilo]
30.3.2010 19:30:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1723
30.3.2010 19:32:32   
čebelica01
ne ne jaz pa vrt user posted image ha ha ha

jaz se edino sončim .

tiste pridne so ble na vrtu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1724
   [Brisano sporočilo]
30.3.2010 19:42:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......