|
RE: Dolenjke, 3,. del 30.3.2010 11:20:28
|
|
|
|
cukr07
|
IZVIRNO SPOROČILO: rea27 ohZmajčica...kar se pa tebe tiče...sej ne vem, če boš ravno razumela...poskušaj..je dobronamerno..mislim, da večina nas rrjevk, pa ne semo dolenjke, mislim, da tudi ostale...bi v tvojem primeru totalno odpovedale..Imeti hrbtenico, ponos, čustva, voljo in predvsem moč..to je tisto kar te po mojem krasi. Nihče, verjemi, nihče nate ne gleda kot na luzerko, pač pa se ti morda zdi, da te ljudje opazujejo iz enega...sočustvovanja. Verjetno si mislijo: o, kako je boga, kakšna škoda, sama je ostala...a zaposmni si, to mislijo slabiči. Tisti, pa ki te poznajo, in me, ki smo bile deležne nekaj tvojih osebnih izpovedi, pa si mislimo: punca je močna! Punca ima voljo! Bravo! Ostati sam, sploh z otročkom, ki te bo vedno spominjal nanj je verjetno nekaj najtežjega v življenju...po drugi strani pa nekaj najlepšega. Za vedno bo tvoja vez med njim in teboj. Vedno ko boš pogledala malega cukrčka, boš gledala njega...karkoli bo ušpičila ali naredila kako traparijo, se boš spomnila nanj. In tako mora biti. V življenju nas spremlja vse polno naklučij, lahko rečeš tudi usod...tvoja je, na žalost, takšna...A nikar ne skrbi. Mislim, da imaš okoli sebe prave ljudi, ki ti stojijo ob strani in te v tistih kritičnih trenutkih naredijo še močnejšo...veš kako pravijo: sploh ne veš kako močan si v sebi, dokler ne izkusiš dna... In ti si močna in bodi taka še naprej, Laura te potrebuje in ti njo... Drži se Katja, vse bo še dobro. Čas omili rane, sčasoma ti bo lažje, čeprav se ti tole sedaj zdi kar tja nekam v tri dni..a boš videla, da bo.. Drži se, me smo s tabo! pa se opravičujem za eno filozofiranje..a sem v tem trenutku začutila, da ti to moram napisat... Rea je tole tako lepo napisala, da nimam kaj dodat. Zmajčica ti si res močna, občudovanja vredna ženska ženska.
< Sporočilo je popravil cukr07 -- 30.3.2010 11:21:25 >
|