|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
30.3.2010 11:56:35   
baguSka
jona, hvala za pesti... user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
30.3.2010 12:31:03   
Fargesia
baguska, maš ZS nazaj.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
30.3.2010 12:34:22   
baguSka
Ti tud.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
30.3.2010 13:55:57   
aja12
drage moje,

za vse, ki ste v pričakovanju, držim pesti da bo uspel in bo debel plus.

mam pa eno vprašanje za vrtnico.m al pa če katera druga ve:

vrtnica.m, pisala si, da imaš datum za razgovor pri spec ginek za neplodnostno v maju in maš tudi že evidenčno št - kakšno evidenčno? jaz sem včeraj dobila user posted image  po et (19.3.), sem bila v prvem postopku (evo in že se borim dalje, kaj mi drugega ostane)  in sem klicala na gklj, pa mi je tam tudi dala nov datum za mojega dr za neplodnost v leonišču, ni mi pa omenila, da moram imet kakšno evidenčno? a je to evidenčna, ki jo dobiš ko greš prvič v postopek? hvala ti za info.

lp, aja12

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
30.3.2010 14:13:37   
vrtnica.m
Pozdravljena aja12

kot si rabila prvič, rabiš tudi drugič novo evidenčno številko in to pokličeš sestro Miro na tel: 01 522 6112 (med 9. in 12. uro). To je tam, kot si hodila na UZ, le da so to prva vrata - nasproti WC-ja. Za vsak postopek rabiš novo evidenčno številko. Lahko že takoj pokličeš (kljub temu da nimaš še napotnice) in pač poveš, da prvi postopek ni uspel, in da se prijavljaš na drugi postopek in ti bodo dali evidenčno številko in ti bo rekla kdaj ponovno pokličeš - kateri mesec (po moje ti bo rekla kot je meni, da po 15. avgustu - v juliju imajo dopust - mislim da od 15.7. - 15.8.). Drugače pa preveri koliko imaš stare izvide za spolno prenosljive bolezni ti in tvoj - veljavnost traja 1 leto, Bris - veljavnost 3 leta.

No, upam da sem ti odgovorila. Pa kar jutri pokliči sestro Miro in dobi novo evidenčno številko.

Lep dan želim
m.

IZVIRNO SPOROČILO: aja12

drage moje,

za vse, ki ste v pričakovanju, držim pesti da bo uspel in bo debel plus.

mam pa eno vprašanje za vrtnico.m al pa če katera druga ve:

vrtnica.m, pisala si, da imaš datum za razgovor pri spec ginek za neplodnostno v maju in maš tudi že evidenčno št - kakšno evidenčno? jaz sem včeraj dobila user posted image  po et (19.3.), sem bila v prvem postopku (evo in že se borim dalje, kaj mi drugega ostane)  in sem klicala na gklj, pa mi je tam tudi dala nov datum za mojega dr za neplodnost v leonišču, ni mi pa omenila, da moram imet kakšno evidenčno? a je to evidenčna, ki jo dobiš ko greš prvič v postopek? hvala ti za info.

lp, aja12

Za mano je že 5 postopek neuspešen :-( Kdaj v 6. postopek, pa še žal ne vem! Nimam trenutno ne volje in ne energije za to :-(

(odgovor članu aja12)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
30.3.2010 14:46:40   
jona klara
mene pa zanima, če ste imele ve tudi po et težave z utrogestanom, da ste ga našle pač njegove delčke v wc, na hlačkah, sploh ne vem koliko ga resnično ostane in koristi namenu, ker ga vedno vidim na takih mestih, a je bilo pri vas tudi tako?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
30.3.2010 14:52:15   
Špelka
Drage borke! Sicer nisem čisto na tekočem za vse, tud pišem na mojo sramoto ne redo, ampak sem vaša redna bralka in navijačica! user posted image
user posted image user posted image
NAVIJAM ZA VSE VAS! NAj bodo črtice in pluski v teh dneh debeeeliii in naj se ponovi statistika čudežnega novembra! SREČNO!!!! user posted image user posted image user posted image

p.s.: Baguska - zate sem pajest že skor 100%, da boš novembra cartala! user posted image Kaj pa vem- mogoč nosečniška intuicija?

< Sporočilo je popravil Špelka -- 30.3.2010 14:56:23 >

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
30.3.2010 14:53:40   
sonček33
Špelka, si med pogrešanimi. kako počutje?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
30.3.2010 15:04:05   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mene pa zanima, če ste imele ve tudi po et težave z utrogestanom, da ste ga našle pač njegove delčke v wc, na hlačkah, sploh ne vem koliko ga resnično ostane in koristi namenu, ker ga vedno vidim na takih mestih, a je bilo pri vas tudi tako?

jaz si sicer vstavljam prometrium in ja, tud meni se to dogaja... ampak je reku G, da s tem ni nic narobe, ker ze takoj ko si vstavis tableto, telo posrka vse kar je potrebno oz koristno... jaz sicer za vsak slucaj kaksne pol urce lezim, ampak je reku da ni potrebe po tem... user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
30.3.2010 15:05:20   
Špelka
Sonček, poglej pod ZS.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
30.3.2010 15:05:43   
baguSka
Špeeelka, ce bo novembra, bojo kvecjem dvojcki, al pa predcasni porod... ker ce bo vse ok, bo moj PDP verjetno od 6.-10.12.user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
30.3.2010 15:10:35   
baguSka
drugac pa Špelka - naj bo tvoja intuicija resnicna!!!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
30.3.2010 15:27:23   
Špelka
BAguska se opravičujem. SIcer je pa tud 14 dni pred rokom čist donošen otrok. user posted image user posted image user posted image No, kakorkoli - sam da bo! user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
30.3.2010 15:30:00   
baguSka
ne bom nc mela proti.... user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
30.3.2010 16:02:35   
aja12
vrtnica.m,

dolžna sem ti najmanj kavouser posted image . Ful ti hvala. Bom klicala. Pa ja zgleda, da bo res po poletju spet zalaufalo. Mogoče bova pa skup sabljali :)

Dons kupm še test in testiram, da bom ja 100%, čeprav pri taki krvavitvi nimam kaj, ampak test je pa le test. Če ne drugega, da se normalno spuca. Nenavadne stvari se na vsake tolk časa še dogajajo (sem rekla nenavadne, saj čudež sem ob taki user posted image  odmislila popolnoma).

vsem ostalim želim uspešno gretje in priprave na postopke.

jest sem vesela, mal počasi bodo šli meseci do novga postopka, a se bom že s čim zamotla..... :)

držte se punce, aja12

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
30.3.2010 16:04:51   
baguSka
aja12, tud cudezi se dogajajo.... javi nam kako je slo!! mi je full hudo k pravis da ti tok curlja... pa se isti dan sva mele ET.... user posted image drzi se!!

(odgovor članu aja12)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
30.3.2010 16:22:52   
baguSka
spet mam izcedek......

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
30.3.2010 16:31:20   
baguSka
zdej se je pa spet ustavl..... điiizssss!!! prou igra se z mano.... user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
30.3.2010 17:08:03   
spominčica
...in naj se izcedek  igra s tabo do poroda (in še malo čez)user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
30.3.2010 17:11:15   
baguSka
a neeeee.. rajsi ga nebi, ker mi kravzla zivcke.. user posted image

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
30.3.2010 17:11:20   
spominčica
mal sm čudn napisala, pa nč slabga mislila

Neposredna povezava do sporočila: 2021
30.3.2010 17:13:29   
baguSka
mislim... vsaj DO poroda mi lahko da mir...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
30.3.2010 17:14:23   
baguSka
sej vem da ne spomincica... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2023
30.3.2010 17:27:29   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

zdej se je pa spet ustavl..... điiizssss!!! prou igra se z mano.... user posted image

No naj se neha igrati s tabo!user posted image , resno mislim....mater kako nas te izcedki spravijo iz ravnovesja...v mojem prvem ivf postopku je bilo do 12.dne po et vse ok, nobenih izcedkov, nič...vse super,..potem pa 13.dan se je začelo in zvečer potem fajn  ulilo...kar pa tukaj po forumih berem, imam pa občutek da tistim ki so imele  izcedke tako po malem,da se niso stopnjevali,je uspelo zanositi...Baguska upam  da boš tudi ti med njimi! 

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
30.3.2010 17:31:03   
Teta M
Dons kupm še test in testiram, da bom ja 100%, čeprav pri taki krvavitvi nimam kaj, ampak test je pa le test. Če ne drugega, da se normalno spuca. Nenavadne stvari se na vsake tolk časa še dogajajo (sem rekla nenavadne, saj čudež sem ob taki odmislila

Aja12 le naredi test, čisto zaradi sebe da boš vedela 100% na čem si...tudi jaz sem v prvem ivf postopku isto naredila, kljub temu da je pritekla,sem se potem še s testom prepičala da ni nič....in šla k novim zmagan nasproti....vse informacije glede tega pa vidim da si že dobila in so čisto prave....

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......