Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 10:03:04
|
|
|
|
jona klara
|
teta m- super za folikle,super,da jih ni preveč in premalo le tako naprej, hvala za želje, jaz čuvam in veliko počivam, samo da mine čas......ki je še to, bi kr zaspala za 12 dni
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 10:04:27
|
|
|
|
jona klara
|
beguska- tudi nate mislilm, držimpesti močno, zelooo, se mi zdi, da ima skoraj vsaka neke izcedke, da nas strašijo....
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 10:06:08
|
|
|
|
baguSka
|
jona klara - ja ravno sem brala na eni drugi temi, da taki izcedki kot sem jih mela jaz lahko pomenijo tud pozitivno.. torej upam se naprej.... ZDEJ SE BOLJ!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 10:09:48
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka tud jaz sem mela izcedke vceri... ravno 14 dni od STOP-ke in 9.dan od ET-ja... no, meni se je prvi izcedek prikazu ze v soboto zvecer... potem sem jih spet imela nekaj v noci na nedeljo.. pa ene tri vceri cez dan... vse kar me je prej bolelo in tiscalo je zdej prenehalo... danes so mi se prsi usahnile... ceprav izcedkov pa nimam vec... tud M bi morala dobit sele 4.4., tako da.. ahh, test bom seveda vseeno nardila v cetrtek in mogoce pa se preseneti... jaz sem mela identično! s tem da sem mela 8. in 9. dan take izcedke...10.dan pa nič več in dve črtici na testu! PEJT LULAT! no, na jutranjiurin počakaj.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 10:13:53
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Dobro jutro, punce ne obupat, kakšen izcedek še ne pomeni konca. Glavo gor in naprej gledat. Pri nas se počasi približuje dan d in me je panika. Ponoči se zbujam, trebuh me šraufa, strah me je da se bo vlila in skoz čekiram na wc-ju stanje. Za enkrat je še vse ok, ampak kritični dnevi šele prihajajo. Joške me malo boljijo, skoraj nič, sam lulam malo več, kar je pa po moje od psihe. Tako da do nedelje se bo pa zdaj vleeeeeklooooooo...... Vsem pozdravček in prijeten deloven teden.... Aquica moja jaz tolk držim pesti zate,da imam že bele členke.Drži se lubica moja.RTM
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 10:21:22
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: baguSka tud jaz sem mela izcedke vceri... ravno 14 dni od STOP-ke in 9.dan od ET-ja... no, meni se je prvi izcedek prikazu ze v soboto zvecer... potem sem jih spet imela nekaj v noci na nedeljo.. pa ene tri vceri cez dan... vse kar me je prej bolelo in tiscalo je zdej prenehalo... danes so mi se prsi usahnile... ceprav izcedkov pa nimam vec... tud M bi morala dobit sele 4.4., tako da.. ahh, test bom seveda vseeno nardila v cetrtek in mogoce pa se preseneti... jaz sem mela identično! s tem da sem mela 8. in 9. dan take izcedke...10.dan pa nič več in dve črtici na testu! PEJT LULAT! no, na jutranjiurin počakaj. a bejz!??? no, jaz bom rajsi pocakala na cetrtkov jutranji urin....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 10:34:12
|
|
|
|
Fargesia
|
aquica, miklarom, pikovit, suzika, mismis in še katera "stara" borka...tole je za vas!!!!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 10:38:09
|
|
|
|
Teta M
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 teta M, čestike za folikelčke, naj pridno rastejo še naprej in naj se jim še kakšen pridruži.... Hvala ,jaz verjamem da bo do srede še kakšen....
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 10:41:00
|
|
|
|
aja12
|
bauska, no meni se je danes ulilo, sem se že naročila na posvet pri dr. Drobniču. 7.5. sem na vrsti. Bom test še vseen naredila jutri verjetn, saj grejem , pa mogoče je res še kaj upanja. sicer pa gremo v nove borbe. hvala vsem puncam za spodbudo in res, da si lahko za drugega bolj pameten kot zase. učer sem par solz potočila, a sem dons boljš, saj sem osredotočena na prihodnost. držte se in se vam javljam. aja12
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 10:44:52
|
|
|
|
špica84
|
dobro jutro. teta m bravo za folikelcke aja a je to normalno da je clovek izredno lacen,jst sm ekstremno
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 11:05:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aja12 bauska, no meni se je danes ulilo, sem se že naročila na posvet pri dr. Drobniču. 7.5. sem na vrsti. Bom test še vseen naredila jutri verjetn, saj grejem , pa mogoče je res še kaj upanja. sicer pa gremo v nove borbe. hvala vsem puncam za spodbudo in res, da si lahko za drugega bolj pameten kot zase. učer sem par solz potočila, a sem dons boljš, saj sem osredotočena na prihodnost. držte se in se vam javljam. aja12 Aja12 žal mi je... mi je pa zelo všeč tvoja pozitivna naravnanost...prihodnost je tisto kar lahko spreminjano, sedanjost živimo... BaguSka tudi zate navijamo, drži se in naj bo 1.4. srečen dan. Jona klara - ko počivaš zapri oči in si predstavljaj kako pikica raste in se razvija, pomaga, saj meni je Jaz imam UZ 14.4. - sem kr nestrpna...ves čas si s pozitivnimi mislimi pomagam da preživim dan, včasih je bolje včasih mi psiha mal nagaja...strah me je. Hiperca se umirja, tako da je spanje postalo znosno, vendar se ne pritožujem, vse preživim, samo da bi prišli do konca... srečno V
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 11:20:14
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Dobro jutro, punce ne obupat, kakšen izcedek še ne pomeni konca. Glavo gor in naprej gledat. Pri nas se počasi približuje dan d in me je panika. Ponoči se zbujam, trebuh me šraufa, strah me je da se bo vlila in skoz čekiram na wc-ju stanje. Za enkrat je še vse ok, ampak kritični dnevi šele prihajajo. Joške me malo boljijo, skoraj nič, sam lulam malo več, kar je pa po moje od psihe. Tako da do nedelje se bo pa zdaj vleeeeeklooooooo...... Vsem pozdravček in prijeten deloven teden.... Aquica moja jaz tolk držim pesti zate,da imam že bele členke.Drži se lubica moja.RTM hvala pikovitek moj! zlata si. kako si mi kaj? zdravstveno stanje se je umirilo? počutje? če boš kaj v mojih krajih ne pozabi na kafe! tud jaz držim pestke zate, vedno!!!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 11:25:16
|
|
|
|
aqua77
|
frgi, to pa je spodbuda!!! hvala! prav paše mal videt staro gardo na kupu kot v dobrih starih časih.... kako si mi kaj ti? buhi raste? kakšna fotka za simulacijo bo?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 11:45:01
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 frgi, to pa je spodbuda!!! hvala! prav paše mal videt staro gardo na kupu kot v dobrih starih časih.... kako si mi kaj ti? buhi raste? kakšna fotka za simulacijo bo? aquica moja, kakp stimulacijo bi mela? bauhija? al kakega mačota?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 12:09:54
|
|
|
|
aqua77
|
Fargi ti si faca!!!! Bauhija sem misnla, ampak mačo tud ni bil napčen!!!! IIIIIIIIIII, kakšen lep trebušček!!!! super!!!!!! mi je že lažje čakat, ko vidim, kaj potem rata!!!! Hvala ti!!!
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 12:52:02
|
|
|
|
Teta M
|
IZVIRNO SPOROČILO: aja12 bauska, no meni se je danes ulilo, sem se že naročila na posvet pri dr. Drobniču. 7.5. sem na vrsti. Bom test še vseen naredila jutri verjetn, saj grejem , pa mogoče je res še kaj upanja. sicer pa gremo v nove borbe. hvala vsem puncam za spodbudo in res, da si lahko za drugega bolj pameten kot zase. učer sem par solz potočila, a sem dons boljš, saj sem osredotočena na prihodnost. držte se in se vam javljam. aja12 , ah hudiča no!... Hvala Bogu potem za punce kot je Fargesia, ki nas s slikicami motivirajo in se lažje poberemo po neuspehih, ker nas želja po materinstvu vodi naprej in lažje prebolimo vse neuspehe na tej poti. Aja12, zjokaj se, daj ven iz sebe to nesrečo svojo, potem pa naprej z dvignjeno glavo in željo po trenutku, ko boš lahko tudi ti tako slikala svojega trebuščka in boš lahko tudi ti v koži tistih ki trenutno nas motivirajo.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 12:52:25
|
|
|
|
Fargesia
|
aquica,
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 13:10:48
|
|
|
|
baguSka
|
aja - skoda... no, mogoce te pa se kaj preseneti zjutraj... spica - kdaj mas ti ze test?? jst sm tud dons izjemoma full lacna... oz niti ne tok lacna, kot to, da mi kruli v zelodcu... ceprav sem ze kar neki pojedla dons... no ja, bo ze hihi... fergi - tenkju za fino stimulacijo, ceprav ni bla namenjena ravno meni, mi je super.. anonimna - hvala za vzpodbudne besede...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 13:44:20
|
|
|
|
baguSka
|
jst se pa neizmerno razvajam dons... sm si prejle nardila eno fajn kopel za moje nogice... z masaznimi sobami... zdele si jih pa grejem z grelno dekico... in mi je tko fino toplo.... bomo tole kr veckrat prakticiral...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 13:46:57
|
|
|
|
baguSka
|
definitivno bom pa kr fejst pogresala sauno... nc vec za letos... bo kr muka gledat mozeka kako se svica in greje... ampak lahko bo on meni fous, ker jaz grejem neki lepsega!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 14:03:02
|
|
|
|
špica84
|
ah baguska jst sm sele sredi postopka,sele na zacetku spikabnja z menopurjem.lacna sem pa ze zjutri ko vstanem,prej nikol nisem zjutraj jedla
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 14:12:57
|
|
|
|
baguSka
|
aja sej res... sm te z eno zamesala... bi ti blo pa fajn ane, da bi ze grela... sej bos tud ti kmaaal...
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 14:15:49
|
|
|
|
špica84
|
bomo se nekaj casa pocakal pa se spikal.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 14:21:14
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 bomo se nekaj casa pocakal pa se spikal. špica, veš kako to hit mine, kot bi mignil, muka rata pol, ko je treba čakat...
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 29.3.2010 14:43:48
|
|
|
|
baguSka
|
Pr men ni niti en mesec se od prve spike.... pa se mi zdi ze eno leto od takrat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......