|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
29.3.2010 10:03:04   
jona klara
teta m- super za folikle,super,da jih ni preveč in premalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image le tako naprej, hvala za želje, jaz čuvam in veliko počivam, samo da mine čas......ki je še to, bi kr zaspala za 12 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
29.3.2010 10:04:27   
jona klara
beguska- tudi nate mislilm, držimpesti močno, zelooo, se mi zdi, da ima skoraj vsaka neke izcedke, da nas strašijo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
29.3.2010 10:06:08   
baguSka
jona klara - ja ravno sem brala na eni drugi temi, da taki izcedki kot sem jih mela jaz lahko pomenijo tud pozitivno.. user posted image user posted image torej upam se naprej.... ZDEJ SE BOLJ!!!user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
29.3.2010 10:09:48   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
tud jaz sem mela izcedke vceri... ravno 14 dni od STOP-ke in 9.dan od ET-ja... no, meni se je prvi izcedek prikazu ze v soboto zvecer... potem sem jih spet imela nekaj v noci na nedeljo.. pa ene tri vceri cez dan... vse kar me je prej bolelo in tiscalo je zdej prenehalo... danes so mi se prsi usahnile... ceprav izcedkov pa nimam vec... tud M bi morala dobit sele 4.4., tako da.. ahh, test bom seveda vseeno nardila v cetrtek in mogoce pa se preseneti... user posted image

jaz sem mela identično! s tem da sem mela 8. in 9. dan take izcedke...10.dan pa nič več in dve črtici na testu!user posted image PEJT LULAT! no, na jutranjiurin počakaj.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
29.3.2010 10:13:53   
pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Dobro jutro,

punce ne obupat, kakšen izcedek še ne pomeni konca. Glavo gor in naprej gledat. user posted image

Pri nas se počasi približuje dan d in me je panika. Ponoči se zbujam, trebuh me šraufa, strah me je da se bo vlila in skoz čekiram na wc-ju stanje. Za enkrat je še vse ok, ampak kritični dnevi šele prihajajo. Joške me malo boljijo, skoraj nič, sam lulam malo več, kar je pa po moje od psihe. Tako da do nedelje se bo pa zdaj vleeeeeklooooooo......

Vsem pozdravček in prijeten deloven teden....

Aquica moja jaz tolk držim pesti zate,da imam že bele členke.Drži se lubica moja.RTM

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
29.3.2010 10:21:22   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
tud jaz sem mela izcedke vceri... ravno 14 dni od STOP-ke in 9.dan od ET-ja... no, meni se je prvi izcedek prikazu ze v soboto zvecer... potem sem jih spet imela nekaj v noci na nedeljo.. pa ene tri vceri cez dan... vse kar me je prej bolelo in tiscalo je zdej prenehalo... danes so mi se prsi usahnile... ceprav izcedkov pa nimam vec... tud M bi morala dobit sele 4.4., tako da.. ahh, test bom seveda vseeno nardila v cetrtek in mogoce pa se preseneti... user posted image

jaz sem mela identično! s tem da sem mela 8. in 9. dan take izcedke...10.dan pa nič več in dve črtici na testu!user posted image PEJT LULAT! no, na jutranjiurin počakaj.user posted image

a bejz!??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, jaz bom rajsi pocakala na cetrtkov jutranji urin.... user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
29.3.2010 10:34:12   
Fargesia
aquica, miklarom, pikovit, suzika, mismis in še katera "stara" borka...tole je za vas!!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
29.3.2010 10:38:09   
Teta M

teta M, čestike za folikelčke, naj pridno rastejo še naprej in naj se jim še kakšen pridruži.... user posted image user posted image user posted image

Hvala ,jaz verjamem da bo do srede še kakšen....

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
29.3.2010 10:41:00   
aja12
bauska,

no meni se je danes ulilo, sem se že naročila na posvet pri dr. Drobniču. 7.5. sem na vrsti. Bom test še vseen naredila jutri verjetn, saj grejem user posted image user posted image , pa mogoče je res še kaj upanja.
sicer pa gremo v nove borbe.

hvala vsem puncam za spodbudo in res, da si lahko za drugega bolj pameten kot zase. učer sem par solz potočila, a sem dons boljš, saj sem osredotočena na prihodnost.

držte se in se vam javljam.

aja12

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
29.3.2010 10:44:52   
špica84
dobro jutro.
teta m bravo za folikelcke
aja user posted image
a je to normalno da je clovek izredno lacen,jst sm ekstremno

(odgovor članu aja12)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
29.3.2010 11:05:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aja12

bauska,

no meni se je danes ulilo, sem se že naročila na posvet pri dr. Drobniču. 7.5. sem na vrsti. Bom test še vseen naredila jutri verjetn, saj grejem user posted image user posted image , pa mogoče je res še kaj upanja.

hvala vsem puncam za spodbudo in res, da si lahko za drugega bolj pameten kot zase. učer sem par solz potočila, a sem dons boljš, saj sem osredotočena na prihodnost.

aja12

Aja12 žal mi je... user posted image mi je pa zelo všeč tvoja pozitivna naravnanost...prihodnost je tisto kar lahko spreminjano, sedanjost živimo...

BaguSka tudi zate navijamo, drži se in naj bo 1.4. srečen dan.

Jona klara - ko počivaš zapri oči in si predstavljaj kako pikica raste in se razvija, pomaga, saj meni je user posted image

Jaz imam UZ 14.4. - sem kr nestrpna...ves čas si s pozitivnimi mislimi pomagam da preživim dan, včasih je bolje včasih mi psiha mal nagaja...strah me je. Hiperca se umirja, tako da je spanje postalo znosno, vendar se ne pritožujem, vse preživim, samo da bi prišli do konca...user posted image

srečno user posted image
V

(odgovor članu aja12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1961
29.3.2010 11:20:14   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dobro jutro,

punce ne obupat, kakšen izcedek še ne pomeni konca. Glavo gor in naprej gledat. user posted image

Pri nas se počasi približuje dan d in me je panika. Ponoči se zbujam, trebuh me šraufa, strah me je da se bo vlila in skoz čekiram na wc-ju stanje. Za enkrat je še vse ok, ampak kritični dnevi šele prihajajo. Joške me malo boljijo, skoraj nič, sam lulam malo več, kar je pa po moje od psihe. Tako da do nedelje se bo pa zdaj vleeeeeklooooooo......

Vsem pozdravček in prijeten deloven teden....

Aquica moja jaz tolk držim pesti zate,da imam že bele členke.Drži se lubica moja.RTM

hvala pikovitek moj! user posted image user posted image zlata si.

kako si mi kaj? zdravstveno stanje se je umirilo? počutje? če boš kaj v mojih krajih ne pozabi na kafe! user posted image tud jaz držim pestke zate, vedno!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
29.3.2010 11:25:16   
aqua77
frgi,

to pa je spodbuda!!! hvala! prav paše mal videt staro gardo na kupu kot v dobrih starih časih.... user posted image user posted image user posted image

kako si mi kaj ti? buhi raste? kakšna fotka za simulacijo bo? user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
29.3.2010 11:45:01   
Fargesia

frgi,

to pa je spodbuda!!! hvala! prav paše mal videt staro gardo na kupu kot v dobrih starih časih.... user posted image user posted image user posted image

kako si mi kaj ti? buhi raste? kakšna fotka za simulacijo bo? user posted image

aquica moja, kakp stimulacijo bi mela? bauhija? al kakega mačota?

user posted image

user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
29.3.2010 12:09:54   
aqua77
Fargi ti si faca!!!! user posted image user posted image

Bauhija sem misnla, ampak mačo tud ni bil napčen!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IIIIIIIIIII, kakšen lep trebušček!!!! super!!!!!! mi je že lažje čakat, ko vidim, kaj potem rata!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ti!!! user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
29.3.2010 12:52:02   
Teta M
IZVIRNO SPOROČILO: aja12

bauska,

aja12

user posted image user posted image , ah hudiča no!...
Hvala Bogu potem za punce kot je Fargesia, ki nas s slikicami motivirajo in se lažje poberemo po neuspehih, ker nas želja po materinstvu vodi naprej in lažje prebolimo vse neuspehe na tej poti.
Aja12, zjokaj se, daj ven iz sebe to nesrečo svojo, potem pa naprej z dvignjeno glavo in željo po trenutku, ko boš lahko tudi ti tako slikala svojega trebuščka in boš lahko tudi ti v koži tistih ki trenutno nas motivirajo.

(odgovor članu aja12)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
29.3.2010 12:52:25   
Fargesia
aquicauser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
29.3.2010 13:10:48   
baguSka
aja - skoda... user posted image no, mogoce te pa se kaj preseneti zjutraj... user posted image

spica - kdaj mas ti ze test?? jst sm tud dons izjemoma full lacna... oz niti ne tok lacna, kot to, da mi kruli v zelodcu... user posted image ceprav sem ze kar neki pojedla dons... no ja, bo ze hihi...

fergi - tenkju za fino stimulacijo, ceprav ni bla namenjena ravno meni, mi je super.. user posted image

anonimna - hvala za vzpodbudne besede... user posted image

(odgovor članu aja12)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
29.3.2010 13:44:20   
baguSka
jst se pa neizmerno razvajam dons... sm si prejle nardila eno fajn kopel za moje nogice... z masaznimi sobami... user posted image zdele si jih pa grejem z grelno dekico... in mi je tko fino toplo.... user posted image bomo tole kr veckrat prakticiral...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
29.3.2010 13:46:57   
baguSka
definitivno bom pa kr fejst pogresala sauno... nc vec za letos... user posted image bo kr muka gledat mozeka kako se svica in greje... ampak lahko bo on meni fous, ker jaz grejem neki lepsega!!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
29.3.2010 14:03:02   
špica84
ah baguska jst sm sele sredi postopka,sele na zacetku spikabnja z menopurjem.lacna sem pa ze zjutri ko vstanem,prej nikol nisem zjutraj jedla user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
29.3.2010 14:12:57   
baguSka
aja sej res... sm te z eno zamesala... user posted image bi ti blo pa fajn ane, da bi ze grela... user posted image sej bos tud ti kmaaal...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
29.3.2010 14:15:49   
špica84
bomo se nekaj casa pocakal pa se spikal.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
29.3.2010 14:21:14   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

bomo se nekaj casa pocakal pa se spikal.

špica, veš kako to hit mine, kot bi mignil, muka rata pol, ko je treba čakat... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
29.3.2010 14:43:48   
baguSka
Pr men ni niti en mesec se od prve spike.... pa se mi zdi ze eno leto od takrat.user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......