|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
30.3.2010 17:31:54   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

zdej se je pa spet ustavl..... điiizssss!!! prou igra se z mano.... user posted image

No naj se neha igrati s tabo!user posted image , resno mislim....mater kako nas te izcedki spravijo iz ravnovesja...v mojem prvem ivf postopku je bilo do 12.dne po et vse ok, nobenih izcedkov, nič...vse super,..potem pa 13.dan se je začelo in zvečer potem fajn  ulilo...kar pa tukaj po forumih berem, imam pa občutek da tistim ki so imele  izcedke tako po malem,da se niso stopnjevali,je uspelo zanositi...Baguska upam  da boš tudi ti med njimi! 

Seveda bo.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
30.3.2010 17:35:04   
spominčica
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Spomincica - tud jaz sem mela dneve, ko me je blo kr grozn... v casu ko sem se spikala... sama seb sem sla na zivce ZELO, kok sem mogla it sele svojemu mozu... sama sem se sicer tud sklicevala na hormone, nisem pa sigurna itak kaj je blo... vem samo to, da sem si govorila, da ce je vredno tega, da se z mozem kregava oz da sem grda do njega, ker se sama nisem pocutla ok... user posted image ampak je minilo!!

In da je mera polna je še vreme za  žile rezat. Upam da me bo UZ v četrtek spravil v dobro voljo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
30.3.2010 18:50:21   
upanje81
Amalija odvisno kakšno terapijo ti predpišejo. Jaz sem imela minimalno stimulacijo in sem se špikala z menopurjem. Gre pa pri zamrznjenčkih vse zelo hitro, sam na UZ se pa velik hodi.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
30.3.2010 21:07:34   
Buska
en pozdravcek, po 14 dneh bolniske, imam v sluzbi tako guzvo, da delam po 15, 16 ur user posted image

baguSka: naj ti izcedki ze izginejo, pa ma da mi 1. zagledas user posted image user posted image

aja12user posted image user posted image user posted image , jaz na dan testa nisem delala testa, ker sem sla nekaj dni prej na krvnega (zaradi izcedka) in je bil negativen ... tko, da ti kar naredi, da bos 100% in ti bo lazje

jona klara: upam, da pridno grejes user posted image

za vse, ki grejete drzim pesti in se oglasim, ko pridem iz Prage, saj mi prej casovno ne bo znaslo

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
31.3.2010 7:06:44   
aqua77
Dobro jutro!!!! user posted image user posted image

user posted image

baguska, še 1 dan!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image navijam in držim pestke!!! user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
31.3.2010 7:12:48   
aqua77
pri nas smo pa 10 dan po Et-ju. user posted image sicer je 8 dan, glede na to da sta bla user posted image user posted image stara 3 dni prejšno rundo je bil pa user posted image star 5 dni, ampak sem na današnji dan imela že ta pravo M, dva dni prej pa izcedke, tako da je vsaj na tem področju napredek. znakcov pa nobenih. uf, do nedelje bo še dooooooolgaaaaaa... po moje me bo že prej firbec zamatral, tam nekje v petek... user posted image sam to je še 2 dni.... groza kako se vleče...

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
31.3.2010 7:47:32   
jona klara
aqua 77-user posted image user posted image res upam, da te doleti močen++, te objame z vso svojo energijo, ki te bo še držala 9 mesecev, držim pesti, ta čas je res grozen, jaz bi kr zaspala za 10 dni, vso srečo, mal šeeeuser posted image user posted image jo

baguska-joj tebi bije še 1 dan pa si rešena psiho pritiskov, mislim, da tebe čaka ++user posted image user posted image saj bo to na 1, tvoj happy day, naj bo uspešen april, mislim nate

buska-
še vedno mi je hudo zate, upam, da si že kaj bolje, čeprav vem, da to dolgo traja, da se človek pobere od vsega tega in pripravi na nove boje...a si se že kaj odločila, kaj boš?lepo se imejta v Pragi, se sprostita in uživajta drug z drugim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer sem pa jaz bolj slabo, malce vročine, uvela, v trebuhu ali v maternici imam malo čudne občutke, mal podobno kot pred m upam, da ni že po 3 dneh to, naj mi še da nekaj časa upanja, a ste ve imele tudi tako?

špica-kako si ti, lepo se imej na dopustu, pa počivaj

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
31.3.2010 7:51:01   
mojškra
ZA VSE NAVIJAMuser posted image user posted image user posted image
Baguška- jaz sem imela izcedke do 6 tedna, šele zdaj so se nehali. Izcedki so bili zato, ker se je en žal poslavljal. Tako da držim pesti, da jutri nalulaš en velikuser posted image . Zakaj je 1.4. tvoj datum, imaš mogoče rojstni dan? No kokorkoli držim zate in za vse ki grejete da čimprej nalulate pluske in se preselite na forum nosečkuser posted image .

Lep deževen dan vsem skupaj.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
31.3.2010 7:59:29   
jona klara
mojškra-kako je pri tebi, sem prebrala, da vse ok, a je res,ker občasno že malo pokukam k nosečkam, ker upam, da pridem kmaalu tudi jaz lahko kaj napisati na tisto stran ampak, me kr skrbi, po et imam neke bolečine v trebuhu in upam, da me za velko noč že ne presenetiuser posted image , ker si tega sploh ne predstavljam, a si ti po et tudi imela kake take težave malom m podobne? a je možno, da kr izginejo te bolečine, brez da se vlije? upam, ker je 3 dan že res hitro, sicer bi pa m morala dobiti ta petek........ni glih optimistično, ne? joj sem dan grozno začela, rečte, da ni res in da bo vse okej, pri nas je že sonce, bomo pa vidli kako dolgo, lp

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
31.3.2010 8:02:08   
jona klara
aja 12-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je zelo zate, ne vem kaj je sedaj to res ni več nič obetajočega zukaj na rr, sami neki žalostni konci, mislim nate zelooo, drži se in bodi močna

Neposredna povezava do sporočila: 2035
31.3.2010 8:14:16   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

mojškra-kako je pri tebi, sem prebrala, da vse ok, a je res,ker občasno že malo pokukam k nosečkam, ker upam, da pridem kmaalu tudi jaz lahko kaj napisati na tisto stran ampak, me kr skrbi, po et imam neke bolečine v trebuhu in upam, da me za velko noč že ne presenetiuser posted image , ker si tega sploh ne predstavljam, a si ti po et tudi imela kake take težave malom m podobne? a je možno, da kr izginejo te bolečine, brez da se vlije? upam, ker je 3 dan že res hitro, sicer bi pa m morala dobiti ta petek........ni glih optimistično, ne? joj sem dan grozno začela, rečte, da ni res in da bo vse okej, pri nas je že sonce, bomo pa vidli kako dolgo, lp

Jona Klara- meni so se začele težave kar hitro, drugi dan ET vgnezditvena krvavitev-roza, potem četrti dan še ena. Imela sem krče že takoj drugi dan po ET, kot da bi dobila user posted image , sem hodila vsakih 5 minut gledat ali je še belina. Še preden sem lulala na palčko mi je bilo slabo, in kava mi je nehala pasati, krče pa še kar naprej. Krči so bili tudi takrat ko sem dajala kri in potem še 1 teden, se pravi do 3 tedno po ET. Imela sem pa skozi krvavitve oz. rjave izcedke-sem vedela da se ena pikica poslavlja. Tako da, pravijo če so krči je to dober znak, da se je prijelo-čuvaj se in misli pozitivno.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2036
31.3.2010 8:17:08   
jona klara
mojškra-hvala ti, upam, da ne pom,eni to konca, ker jaz imam samo eno pikico, in po bi to pomenilo konec....

boljše, da se prepustim toku kar bo bo, saj itak ne morem na nič vplivati, a ti si full počivala, želim tim lepo nosečnost in upam, da se je sedaj vse umirilo pri tebiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
31.3.2010 8:29:27   
aqua77

aqua 77-user posted image user posted image res upam, da te doleti močen++, te objame z vso svojo energijo, ki te bo še držala 9 mesecev, držim pesti, ta čas je res grozen, jaz bi kr zaspala za 10 dni, vso srečo, mal šeeeuser posted image user posted image jo

baguska-joj tebi bije še 1 dan pa si rešena psiho pritiskov, mislim, da tebe čaka ++user posted image user posted image saj bo to na 1, tvoj happy day, naj bo uspešen april, mislim nate

buska-
še vedno mi je hudo zate, upam, da si že kaj bolje, čeprav vem, da to dolgo traja, da se človek pobere od vsega tega in pripravi na nove boje...a si se že kaj odločila, kaj boš?lepo se imejta v Pragi, se sprostita in uživajta drug z drugim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer sem pa jaz bolj slabo, malce vročine, uvela, v trebuhu ali v maternici imam malo čudne občutke, mal podobno kot pred m upam, da ni že po 3 dneh to, naj mi še da nekaj časa upanja, a ste ve imele tudi tako?

špica-kako si ti, lepo se imej na dopustu, pa počivaj

ojla,

hvala za spodbudo. user posted image

sicer ne vem zakaj ampak mi je zadnje dva dni kar morala padla. user posted image
jaz vgnezditvene nisem imela, pa imam user posted image user posted image vstavljena, tako da bolj ko se bliža nedelja bolj me skrbi.
kdaj pa mislite da bi CB že znal pokazat če bi kaj bilo, mislim pred nedeljo. pa ko berem, tiste ki jim je uspelo, jim je zmanjkalo apetita, pa nič jim ni pasalo, pri meni pa tega ni. user posted image sicer je še 4 dni in se še kaj lahko pojavi sam kar ne verjamem.

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 2038
31.3.2010 8:45:47   
Teta M
Jutrooo punce!

Evo me iz UZ, v soboto 03.04.2010 na svoj rojstni dan imam punkcijo.
Tako da upam da si podarim čim več lepih celic....sicer je pa danes na UZ-ju bilo tako,da so v L jajč.: 18,18,16,20 in v D. jajč: 10,12,16, danes nadaljujem še s špikanjem, jutri pa pade stopka...
A katera ve kdo je dežuren ta weekend na GKLJ? Je mogoče dr.Požlepova, čeprav sem danes nekaj slišala da bo tudi dr. Drobnič tam?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
31.3.2010 8:50:16   
Teta M
Mojškra živjo!

No me zeloo veseli da so se tvoje krvavitve(izcedki) umirile in to lahko samo pomeni da se tvoja pikica lepo bori in da je z njo vse ok!
Sicer pa v petek točno to izveš na UZ-juuser posted image ...srečno še naprej!
JonaKlara: držim pesti, razmišljaj pozitivno, pa lepo vsak dan posebaj daj čez, ne razmišljaj preveč v naprej...npr.če danes ni izcedka, naj tako tudi ostane, z jutrišnjim dnem se boš pa jutri ukvarjala....
Baguska: iiiiiiiiiiii..še en dan,močno,močno držim pesti da bo vse ok in da jutri nalulaš plusek!

< Sporočilo je popravil Teta M -- 31.3.2010 8:58:26 >

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
31.3.2010 8:56:53   
Teta M
Aqua77: razmišljaj pozitivno, nič pesimistično, ne primerjaj se preveč z drugimi, saj smo vsaka zase, vsaka ima drugačne simptome, tako da ti samo božaj svojega bušija, oddajaj pozitivno energijo in te bo doletelo nekaj lepega....pa tako kot sem že JoniKlari napisala, vsak dan daj posebaj čez, ne razmišljaj preveč o naslednjem dnevu,z njim se ukvarjaj ko se zbudiš v njemu, ampak lepo step by step....
Držim pesti!

< Sporočilo je popravil Teta M -- 31.3.2010 8:58:38 >

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
31.3.2010 9:01:47   
aqua77

Aqua77: razmišljaj pozitivno, nič pesimistično, ne primerjaj se preveč z drugimi, saj smo vsaka zase, vsaka ima drugačne simptome, tako da ti samo božaj svojega bušija, oddajaj pozitivno energijo in te bo doletelo nekaj lepega....pa tako kot sem že JoniKlari napisala, vsak dan daj posebaj čez, ne razmišljaj preveč o naslednjem dnevu,z njim se ukvarjaj ko se zbudiš v njemu, ampak lepo step by step....
Držim pesti!

hvala tetka user posted image user posted image user posted image

saj jaz vse to vem, sem že korenina tukaj user posted image user posted image user posted image sam kaj ko me na finišu vedno vrže... sem pa že takooo laaaačnaaaaa da ražmišljam o enem slastnem sendviču, ne vem če ne bo padel za svobodo in bom šibnla po njega.user posted image to je kar praksa že kakšen teden, da grem namesto po čike po sendvič zjutraj... user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
31.3.2010 9:31:58   
jona klara
teta m-super za folikle, lepo rastejo, kr nekaj jih je....drži mesti v soboto za punkcijo, ker pa imaš roj. dan bo seveda nekaj posebnega zate, lepe celice ti želim kdo je pa na razporedu pa ne vem, vprašaj sestre, srečno, pa hvala za tvoje besede, vem, da je tako ampak včasih je težko narediti nekaj kar veš, da bi moral, sem prej mislila, da bo to lažjeuser posted image user posted image ti še kr kak pirček in jajček popapci pa bo

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
31.3.2010 9:34:22   
jona klara
aqua 77-ja to čakanje je peklensko, jaz sem šele 3 dan po et, se mi že blede, ker me je preveč prestrašl, ko sem vidla koliko puncim v marcu ni uspelouser posted image user posted image user posted image , upam da bo april rodovitnejšiuser posted image user posted image user posted image , ti se le drži saj si tik pred koncem imam pa jaz tudi apetit ko norec, že zdaj kaj šele bo če bomuser posted image , bom tak šla gor 20 kil, upajmo na najboljše pa da sedaj padajo še sami +++++

Neposredna povezava do sporočila: 2044
31.3.2010 9:35:44   
jona klara
aqua 77- a si nehala kaditi? tudi jazuser posted image user posted image user posted image zaenkrat, če uspe je konec, sicer pa,,,,

Neposredna povezava do sporočila: 2045
31.3.2010 9:46:21   
aqua77

aqua 77- a si nehala kaditi? tudi jazuser posted image user posted image user posted image zaenkrat, če uspe je konec, sicer pa,,,,

OPA, user posted image user posted image

še ena grešnica kot jaz... user posted image user posted image ne da sem nehala zavestno, enostavno mi ko sem v postopku ne paše. user posted image hvala bogu, potem pa ko po navadi pride M ali pa -, se ga pa od žalosti spet zapušim.... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 31.3.2010 9:47:03 >

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 2046
31.3.2010 9:57:07   
aqua77
no tko, sendvič je padel in ga sedaj slastno meljem. sem takoj boljše volje ko nisem lačna! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
31.3.2010 10:48:52   
mojškra

mojškra-hvala ti, upam, da ne pom,eni to konca, ker jaz imam samo eno pikico, in po bi to pomenilo konec....

boljše, da se prepustim toku kar bo bo, saj itak ne morem na nič vplivati, a ti si full počivala, želim tim lepo nosečnost in upam, da se je sedaj vse umirilo pri tebiuser posted image user posted image user posted image

Najprej sem hodila v službo, potem pa ko sem imela ful hude krče sem si vzela dopust-do odvzema krvi. Od takrat imam pa strogo mirovanje (zaradi krvavitev). Počivam približno od 11 dne po ET pa do danes. Mislim nate in držim pesti, da pikica ostane pri tebi vse 9 mesecev.

Neposredna povezava do sporočila: 2048
31.3.2010 10:51:28   
mojškra

Mojškra živjo!

No me zeloo veseli da so se tvoje krvavitve(izcedki) umirile in to lahko samo pomeni da se tvoja pikica lepo bori in da je z njo vse ok!
Sicer pa v petek točno to izveš na UZ-juuser posted image ...srečno še naprej!
JonaKlara: držim pesti, razmišljaj pozitivno, pa lepo vsak dan posebaj daj čez, ne razmišljaj preveč v naprej...npr.če danes ni izcedka, naj tako tudi ostane, z jutrišnjim dnem se boš pa jutri ukvarjala....
Baguska: iiiiiiiiiiii..še en dan,močno,močno držim pesti da bo vse ok in da jutri nalulaš plusek!

Sem imela že ultrazvok, so me poklicali, ker v petek ni G, tako, da sem bila že  v ponedeljek. Zdaj imam pa še 14 dni bolniške potem pa v službo.

Tako da pikica se razvija, zrasla je 1,5 mm, sedaj je velika 8,5 mm. Srček se je tudi lepo videl user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
31.3.2010 10:58:20   
mojškra

Jutrooo punce!

Evo me iz UZ, v soboto 03.04.2010 na svoj rojstni dan imam punkcijo.
Tako da upam da si podarim čim več lepih celic....sicer je pa danes na UZ-ju bilo tako,da so v L jajč.: 18,18,16,20 in v D. jajč: 10,12,16, danes nadaljujem še s špikanjem, jutri pa pade stopka...
A katera ve kdo je dežuren ta weekend na GKLJ? Je mogoče dr.Požlepova, čeprav sem danes nekaj slišala da bo tudi dr. Drobnič tam?

user posted image user posted image user posted image user posted image -BRAVO , super, sem vesela, na tvoj rojstni dan, pa še k blagoslovu bomo nesli jajčka, bom jaz še eno zate zmolila. Potem boš v sredo imela ET verjetno. Ej ful dober. Držim pesti in navijam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......