aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara aqua 77- res upam, da te doleti močen++, te objame z vso svojo energijo, ki te bo še držala 9 mesecev, držim pesti, ta čas je res grozen, jaz bi kr zaspala za 10 dni, vso srečo, mal šeee jo baguska-joj tebi bije še 1 dan pa si rešena psiho pritiskov, mislim, da tebe čaka ++ saj bo to na 1, tvoj happy day, naj bo uspešen april, mislim nate buska-še vedno mi je hudo zate, upam, da si že kaj bolje, čeprav vem, da to dolgo traja, da se človek pobere od vsega tega in pripravi na nove boje...a si se že kaj odločila, kaj boš?lepo se imejta v Pragi, se sprostita in uživajta drug z drugim sicer sem pa jaz bolj slabo, malce vročine, uvela, v trebuhu ali v maternici imam malo čudne občutke, mal podobno kot pred m upam, da ni že po 3 dneh to, naj mi še da nekaj časa upanja, a ste ve imele tudi tako? špica-kako si ti, lepo se imej na dopustu, pa počivaj ojla, hvala za spodbudo. sicer ne vem zakaj ampak mi je zadnje dva dni kar morala padla. jaz vgnezditvene nisem imela, pa imam vstavljena, tako da bolj ko se bliža nedelja bolj me skrbi. kdaj pa mislite da bi CB že znal pokazat če bi kaj bilo, mislim pred nedeljo. pa ko berem, tiste ki jim je uspelo, jim je zmanjkalo apetita, pa nič jim ni pasalo, pri meni pa tega ni. sicer je še 4 dni in se še kaj lahko pojavi sam kar ne verjamem.