Dajadada
|
ojla punce, kar nekaj časa nisem bila tuki gor in uh kok strani me je pričakal. Super, da se je velik novih mamic pofočkal, da je mal zaživel forum...pred meseci je že tko zgledal, k da v grosuplju ni nobenih mamic, ki bi visele na netu Helimaša, lepo da me pogrešaš Upam, da bo kmalu topleje, da se kej na igrišču vidimo. N kaže na igrišče, ko se mimo vozimo in komaj čaka, da bo lahko spet na tavelike tobogane plezal. Par dni nazaj je prijavil, da bo on tudi šel v šolo, tko kot njegov bratranec in sem mu rekla, da bo šel čez tri leta, zdaj bo pa še nekaj časa v vrtec hodil, kjer se lahko igra, v šoli se bo moral pa učiti. Mali mi je rekel nazaj "jaz bi se tudi rad učil žogo na koš metat in brcat, k tam pri šoli imajo igrišče za nogomet in košarko" . ah ja, fantič moj, se bo treba še kaj drugega učiti . Naš bo športnik, ni kej. Nov vrtec, mi smo navdušeni...vsi štirje . Sam so ju glih zadnji mesec ornk bolezni zdelale, tko da sta bla po moje več doma kot v vrtcu . Boob, Nejc Zaplotnik...všeč... pravi B, da ima naš mali po njem ime, čeprav bi ga verjetno tudi brez zaplotnika imel . Čveke, lepo se imejte in na sončku se grejte. Bi prav z veseljem prišla kdaj čvekat z vami na kafe, ampak je to bolj nemogoče...razen, če se boste kdaj popoldan dobile.
|