|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
28.3.2010 14:41:25   
lumpa6
meni tudi kri vsakič pregleda, pa vodo tut in stehta, tko da mi je ta tvoja g čist groznauser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
28.3.2010 18:38:45   
katrinka
se strinjam kar ste napisale - jaz sem zadnjic rekla da me nekaj spika ful cudn pa me je ginekolosko pregledala pa se uz naredila - a bom mela enga zdaj manj al kaj...mislim ene g so pa res cepci...meni je kri vzela pri 13t in vem da mi se bo ene parkrat + tisto ko morm it prav na odvzem krvi za toxo pa se nekaj...jaz bi zamenjala g - moje mnenjeuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
28.3.2010 19:34:38   
tinkatonka
Zivjo punce!

Kako ste kaj prezivele vikend? Jaz sem se imela krasno in je kr škoda, da ga je kones. Te nedeljske večere res sovražim, ker jim seveda sledi ponedeljkovo jutro in služba. Anej že spi, je namreč zaspal v avtu na poti iz enega RD, mož je pa v Avstriji, ker ima jutri zjutraj en celodnevni seminar in so šli že danes tja. Jaz pa se ravnokar odpravljam na zmenek z likalnikom in kupom perila user posted image .

G....jaz moram pred vsakim pregledom dat vodo. Vedno me na pregledu stehtajo, izmerijo pritisk in posluša srček. Kri bom dala 3× (takrat ko se kontrolira toksoplazmoza). Drugače pa itak dajem kri enkrat mesečno pri svoji osebni zdravnici zaradi ščitnice. UZ pri G ima 3: prvega ko ti potrdi nosečnost, drugi UZ je morfologija, okrog 30. tedna pa naredi še kontrolo rasti. Komaj čakam petek, ko imam spet pregled. Upam, da bo teden hitro minil.

Lahko noč,

Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
29.3.2010 8:12:38   
malecka_mateja
jutro!

jaz sem tudi za srečanje. baje mate ljubljančanke eno fajno mesto kjer so igrala, voda če se ne kotim in zelo dobra gostilna, sam se ne spomnim kje je to. Lj bodo bolj vedle.men je vseeno lahko pridete tudi v mariboruser posted image

mi smo šli včeraj malo na sončka ker se je meni skoraj vtrgalo noter sem bila celo soboto in cel teden not zaprta pa sem rekla grem na sončka sedet drugače se mmi zmeša.

zdaj grem gledat kaj bom kuhala.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
29.3.2010 8:37:44   
tejči28
oj,

mi pa smo  se pol včeraj zmenli z eno prijateljico na sladoled pri ilichu user posted image user posted image Komaj smo dobili prostor,kaka gužva je bla.Jaz sem si privoščila tortico,nazaj grede pa še sladoled.user posted image user posted image user posted image Zdaj pa počasi spakiram in grem k staršem na deželo.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
29.3.2010 8:44:59   
katrinka
kok mi je fajn k me soncek zbudi - smo pod krimom in sonce tu ni pravilo, bolj izjema...a danes jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
29.3.2010 9:02:45   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

jaz sem tudi za srečanje. baje mate ljubljančanke eno fajno mesto kjer so igrala, voda če se ne kotim in zelo dobra gostilna, sam se ne spomnim kje je to. Lj bodo bolj vedle.

user posted image

Voda (potok) in igrala so v brunarici Bizovik, samo ni pa nobene dobre gostilne zraven, samo brunarica, kjer dobiš za pit, pa smoki, slane palčke in sladoledne lučke prodajajo. user posted image  Za druge lokacije pa jaz ne vem tok user posted image . Še kakšna ideja soljubljančanke?

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4307
29.3.2010 9:29:36   
archie
enkrat je bila debata glede vozickov (pa te debate ne najdem vec tukaj med septemberkam): kateri vozicek ze priporocate za v rovte, za na vas?

jaz sem imela spet grozen vikend...user posted image med tednom sem bila ful zmatrana in to se je poznalo med vikendom. najprej sem cel dopoldne rabila, da sem prisla k seb, potem sem imela ene opravke v soboto popoldne, ob 21h sem ustimala pse in sla spat. V nedeljo mi je bila pa ful slabo, posledicno nisem mogla jest, slabo mi je bilo pa zaradi lakote. Glava me je bolela, utrujena sem bila... ocitno mi vreme ne pase (se je segrelo prehitro). Vceraj zvecer je bilo ze bolje... user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
29.3.2010 10:55:40   
Parižanka
heeej, spet po dolgem času...

me lahko prosim dodate na seznam nosečk, prosiiiim! user posted image  10. 3. sem imela NS, 26. 4. imam morfologijo, PDP pa 22. 9. je pa prvi sonček.... jupiiii! user posted image

ej punce, tiste k ste dosti na bolniški, a vs kej grdo gledajo v službi zaradi tega?user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
29.3.2010 10:59:01   
tpmc
Zdravo ! :)

SONČEK JE, super super. Sem bila ravnokar s psom na sprehodu :) Jaz pa imam tako natrpan urnik,.. user posted image sestrična gre k birmi zdaj pa morem z mamo (ki bo botra) skakat po oblačila, k frizerju, po darilo.. da sem kar zamudila 15 strani na RR! Kako se počutite? Jaz sem kr malo vuhuu odkar smo uro prestavli user posted image
Sva pa bla ta vikend pri sorodnikih in so neki znanci podarili oblačilca za pupiko (zdaj pa res more bit user posted image ), tri velike škatle, pa še dva vozička.. :) midva pa sva ga že kupila user posted image
Kako se počutite? ;) ste lepo preživele materinski dan? Mi je moj napisal: danes 2,3 leta boš pa že risbico dobila. Sem bla kr šokirana kr mu ti prazniki ravno datumsko ne ležijo :) tak zdaj pa grem orehe tučt, bo treba potičko spečt kmalu.. :)

Lepo se mejte user posted image
pozdravček

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
29.3.2010 11:01:45   
NiNiBo
Lilchy123 o kaksen lep trebuscek. Tudi jaz upam, na takega ampak pri nas bodo pomoje strije, ker jih je imela tudi moja sestra in mami in to obe ful. Super ideja za piknik, tudi midva se priduziva ce bova le v Sloveniji user posted image .

Midva sva sla pa v soboto v Ikeo pogledat za otrosko sobico. Sva se odlocila, da bova pohistvo tu nabavla in ko se bova selila, ga bova s seboj vzela v Slovenijo. Sicer, da bi imeli ful izbere ni, tisto kar pa imajo nama je bilo pa ful vsec. Torej kupila bova previjalno mizico, ki se na-montira na predalnik, pa posteljico, omaro za obleke in se par malenkosti sva videla, ki bi zraven pasale. Vse je v beli barvi, tako da bo sobica primerna za puncko ali pa za fantka. Je bilo prav super, ker je bilo obema takoj vsec. No za otrosko sobo bova pa dala denar, ki sva ga dobila za poroko, tako da ima ta denar sedaj en lep namen. user posted image user posted image

Drugace pa kar se tice trebuscka, da bi se mi ful poznalo se mi ne. Sem se vedno v stanju, ko bolj kot sem noseca bi clovek mislil, da sem se zredila. user posted image Komaj pa cakam na prve brcike, saj vem da lahko se traja. Trenutno kar cutim je kot, da bi mi mehurcek/kokice kdaj pa kdaj pocil.

Zelim vam en lep zacetek velikonocnega tedna.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
29.3.2010 11:29:09   
binabina
lep pozdrav vsem so user posted image !

mene pa zanima če mi lahko katera pove no to je bolj za tiste ki že imate otročičke
velikosti oblačil, ker povsos so drugačne,.... o d50 do 56 al za ter mesec  so katere številek ???? čisto sem zmešana ker ne vem ker pa imam doma kar nekaj oblačil različnih velikosti pa bi si rada cotke poštimala do enga leta starosti po številkah pa ne vem katere številke obačil nosijo otročki do enega leta starosti user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
29.3.2010 11:36:26   
lumpa6
oj evo mene z ac, sedaj pa samo še rezultate počakam

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
29.3.2010 11:41:53   
maca29
dan še iz moje strani :) zunaj je sonček men se pa ne da it delat user posted image Lumpa no vidiš a si preživela ?Ni blo tako hudo a ne da ne user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
29.3.2010 12:08:40   
lumpa6
o bejba sem včeri ceu dan nate mislila kako si, a izvide si že dobila

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
29.3.2010 12:19:16   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: binabina

lep pozdrav vsem so user posted image !

mene pa zanima če mi lahko katera pove no to je bolj za tiste ki že imate otročičke
velikosti oblačil, ker povsos so drugačne,.... o d50 do 56 al za ter mesec  so katere številek ???? čisto sem zmešana ker ne vem ker pa imam doma kar nekaj oblačil različnih velikosti pa bi si rada cotke poštimala do enga leta starosti po številkah pa ne vem katere številke obačil nosijo otročki do enega leta starosti user posted image

mislim, da takole

50
56
62
68
74
86
92
98
104
itd...

jaz osebno nisem imena nobene oblačila številke 50 to je bolj za nedonošenčke, imela sem jih nekaj 56, da otroku ni ravno vse preveliko, večino pa 62, pač malo zavihaš pa nogavičke gor, pa je...

aja, pa en lep dober dan vsem skupaj user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
29.3.2010 12:19:45   
malecka_mateja
tinkatonka ja bizovik samo nevem zakaj sem mela idejo da je gostilna tudiuser posted image se oproščam, moj anapaka, amapk drugače je pa lepo ali ne?

binabina jaz sem pri tjaši mela vsak oblačila od 56 dalje in hvalabogu ker se je rodila velik ain težka in mi sploh niso v poštev tiste 56 prišle ker ji je bilo premajhno, ker je bila široko povita, samo bodije tako male številke sem porabila, ostalo pa je nosila vse 62, tako da pazite raje večje kot pa da je vse premajhno že prva dva tedna.

drugače pa sem danes adijo ful mi je slabo spet, mi je sonce mogoče včeraj škodlo?ne sej to verjetno ne ampak danes sem čisto za nič.

grem skuhat do konca, danes bo rižota in regrat

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
29.3.2010 12:39:51   
Anonimen
Hej punce!

Se vam še jaz oglasim po zelo dolgem delovnem vikendu... Kako sem vesela, ko vidim, da je kočka skoraj že urejena, da se za vikend lahko seliva... Bo prav pestro hehe... Selitev, pisanko nest k žegnju, pa še rojstni dan mam po vrhu prav na soboto hehe user posted image

Punce, zdaj pa jaz šibam mal pakirat v škatle, da mi ne bo padlo spet vse na en dan... Komi sem do škatel prišla... Še dobro da sem že bolj domača v mb-ju, da kar zafehtam po trgovinah hehe...
Pridne bit...

Pa še eno priporočilo... Če kateremu moškemu želite prebarvat jajca za pisanko, kar pričnite barvat, ker do sobote bo lih prave barve postalo... Pisano user posted image
Mal heca user posted image

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 4318
29.3.2010 13:06:05   
benika
Archie, jaz ti za v rovte predlagam Quinny freestyleuser posted image user posted image user posted image

Binabina, mi smo za začetek imeli oblačila št 56, kaj kmalu pa smo prešli na št. 62. Tako da 50ke ne kupuj, če bo dete malo, ti bo že mož prinesel tiste par žabic, ki jih boš potrebovala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
29.3.2010 15:05:29   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

oj evo mene z ac, sedaj pa samo še rezultate počakam

kdaj jih pa dobisuser posted image

stevilke - ja, 50 je res malo ker se naceloma otrocki rodijo toliko ali vec veliki, jaz svetujem 56 in 62 - pa malo zavihas pa jeuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
29.3.2010 15:16:15   
lumpa6
rezultate dobim čez 3 do 4 tedne,
oblačila za user posted image pa sem kupovala vedno od 56 dalje pa še to sam nekaj kosou, ostalo pa seveda od 62 dalje, itak tok hitro rastejo da si kmalu na 68, tistih sem pa več kupila

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
29.3.2010 19:48:22   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

rezultate dobim čez 3 do 4 tedne,

ufff to se pa caka - zakaj pa tako dolgouser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
   [Brisano sporočilo]
29.3.2010 21:29:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4323
30.3.2010 7:08:11   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Archie, jaz ti za v rovte predlagam Quinny freestyleuser posted image user posted image user posted image

Binabina, mi smo za začetek imeli oblačila št 56, kaj kmalu pa smo prešli na št. 62. Tako da 50ke ne kupuj, če bo dete malo, ti bo že mož prinesel tiste par žabic, ki jih boš potrebovala.

Se strinjam za Freestyla - to je pravi traktor - težek sicer, ampak zakon voziček

Kar se pa oblačilc tiče, sem imela pa jaz nekaj 56 in 62 za začetek, potem sem pa moža na brzino v HM poslala po št. 50, ker se je mali rodil 2720g in 48 cm. Je 50 bodije nosil ene 7 tednov, v 56 se je čisto zgubil, ker niso samo rokavi kritični, ampak mu je bilo vse hudo predolgo in preširoko.

ja v tem primeru pa res ja...moja se je rodila s 50 cm pa malo so plenice pobrale k sva mele siroko povijanje in je bila 56 kar prav ji...potem pa smo kar hitro na 62 prisleuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
30.3.2010 8:22:16   
tinkatonka
Dobro jutro punce,

Sem kr mal žalostna, ker je danes nebo tako temno in se pripravlja na dež. Ampak me je pa včeraj razveselila novička, da bo dež trajal samo čez teden, petek in vikend bo pa baje zelo lep. user posted image

Jaz nestrpno odštevam dni do naslednjega pregleda, ki ga imam v petek. Komaj čakam. Bo Velika noč dosti lepša za mene, po upam da lepih novičkah v petek. user posted image

oblačila....jaz sem imela 56 št samo par stvari in sicer kompletek iz porodnišnicee ter dvoje ali troje žabice. Glede na to, da je oči velik, mami pa široka user posted image , predvidevam, da naše dete ne bo majhno in ker 56 res prerastejo v cca 2 tednih, sem jaz večinoma štartala kar z 62. Tudi tokrat bo tako.

Drugače pri nas nič novega. No razen tega, da se staram…heheheheheheuser posted image ….ampak ne bom delala kakšne žurke. Danes bo dan za nas v miru, jutri pa sem povabila na tortico še svoje starše in brata. No za Vas pa eno virtualno tortico, da se malo posladkate. user posted image user posted image

Pozdrav,

Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 30.3.2010 8:24:30 >

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?