|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
26.3.2010 16:54:09   
lumpa6
pri nas likamo samo kar je nujno, ostalo vse samo zložimo, ko sušilec posuši in je prou fajn

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
26.3.2010 18:43:29   
tejči28
jaz tudi likam samo tisto kar je nujno,preveč se nabere,da bi likala vse po vrsti.user posted image user posted image

Mi smo zdaj imeli obiske in dva mala otroka in je bila prava mala norišnicauser posted image user posted image user posted image zdaj vem približno kaj me čaka,ko dobimo še enega škrata.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
26.3.2010 19:20:56   
lillchy123
čer, sem vas prišla sam na hitro mal prebrat, da se mal zrelaksiram. imamo bilanco v službi in je nooorooo. sem bla 11 ur v službi danes, pa en kup stvari sem s sabo domov prinesla. mah, saj aprila bo boljšuser posted image

pri nas so v vrtcu naredili nastope za materinsk idan in vsak otrok je za svojo mami rožico narediluser posted image

tinkatonka,  jaz sem že v prvi user posted image kupila eno tako blazino za telo. izgleda kot povšter za celo telo.user posted image ga fino stlačiš med noge in objameš, pa spiš na pol na trebuhu.user posted image jaz brez tega ni šans, da zaspim.

trebuh- ja, moj je tak, kt da sem v 6 mesecu.user posted image je res ful napihnjen, pa še otrdeva. tko da ni šans, da ga skrijem. bom slikalai n dala slikco na rr, sam če me ne boste pol napadle, kakšna sem user posted image
zdej se grem pa še mal k škratku stisnit, pol pa po hitrem postopku spat. sem čist izmučena.
nočko in lepe sanje

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 21:49:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4279
27.3.2010 7:07:08   
Anonimen
kaj pa to zdaj pomeni, da sem se prva zbudila user posted image

joj že od šestih vjutro poslušam od sosede pralni stroj... zdaj pa šibam na deželo, rihtat naše gnezdece user posted image

bodite pridne punce, pa pazite na bušije user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4280
27.3.2010 7:42:45   
ŽanaTaja
Nisi se prva zbudila, zgleda da si sam prva natipkalauser posted image Ma moj se je zbudil že ob 15 do šestih, kaj mu je danes bilo nimam pojmauser posted image

Tinkatonka nič se sekirat, sigurn je sam ena prehodna faza, ki pa jo bo minila..Moja nečakinja je bila ista, ma ni mami smela nič, nič ni bilo niti ok kar je ona naredila, no potem pa se je vse obrnilo...je pa hudo, kar je razumljivo.

Mi pa se selimo v hiško...ma to sem si že od nekdaj želela, zdaj sem pa kr nekako žalostna...kaj pa vem..ne vem kako se bom navadila na novo okoljeuser posted image Pa itak sem že tko občutljiva, sam bi se neki jokala, vsaka tko čist banalna stvar me spravi iz tira in sam jočem...

Ne vem katera je že napisala, da ima trebuh kot da bi bila noseča 6 mesecev...jaz sem tudi takšna, in to kar naenkrat...nimam pojma od kje se je vzel..kakšna šele bom na koncu...user posted image

Lep dan punceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
27.3.2010 8:10:51   
malecka_mateja
jutro!

Žanataja tako zamenjam z tabouser posted image user posted image user posted image sej se boš navadila. ste jo gradili?ali kupili?
mi jo sedaj zidamo in upam da bom čez kaki dve leti že uživala na svoji terasi. user posted image

naša je pa danes spala včeraj ob 8 do danes so 7.30user posted image

sonček spet sije samo verjetno nebo dolgo ker popoldan napovedujejo dež.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
27.3.2010 8:15:25   
tinkatonka
Dobro jutro še iz moje strani!

Mi sonček nagaja, ko tole pišem in je tako lepppooooo!!
Greva že zdele s sinkom ven, ker moram naredit generalno avta od znotraj. Je tok blata in vsega sranja, da ni več za prenest. Vglavnem dan bomo preživeli zunaj!

Pozdravček vsem.

LP Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
27.3.2010 8:58:33   
katrinka
dobro jutro cvekeuser posted image

a ste se naspale - kako kaj buhijiuser posted image
prezivite lepo sobotouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4284
27.3.2010 9:13:56   
lillchy123
jutro user posted image

mi smo zmagovalci. se je mulček zbudil malo čez pet, user posted image nekaj do šestih sem ga pa z očijem vred iz spalnice nagnala, da sem še malo spalauser posted image še dobr, da sem šla včeri tko kmalu spat i nsem prou dobre volje danesuser posted image

tinkatonka, sej verjamem, da je hudo, meni bi blo tud. ampak po drugi strani bi mi pa včasih prou pasalo, da bi imel naš tudi kakšno takšno fazo. sploh zvečer in ponoč, ko moram biti obvezno jaz. me malo skrbi, kako bo, ko bo še user posted image .

žanataja, mislim, da je čist normalno, da se tko počutiš. mene večje spremembe vedno čisto iz tira vržejo, tudi ko nisem user posted image . zdaj je pa še toliko slabše. boš videla, da se boš hitro navadila in uživala v prednostih hiške. pa veseli me, da še ena zgleda kot 6-mesečna user posted image user posted image

punce, kaj pravite, če bi spomladi organizirale en vseslovenski piknik septembrke 2010? s celo familijo, da imajo zunaj igrala za naše ta večje mulčke, pivo za očke in kakšne dobrote iz žara? če ste za, predlagajte kakšen datum in prostor!

lepo se imejte, uživajte v vikendu, ki bo zgleda vsaj malo sončenuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
27.3.2010 9:32:46   
lillchy123
ne, nisem še takšnauser posted image bom pa kmaluuser posted image drugače je pa tole slikica mojega bušija iz 1.user posted image 36tednov 3 dni

user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
27.3.2010 9:53:13   
malecka_mateja
user posted image user posted image user posted image user posted image lillchy kako lep trebuščekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4287
27.3.2010 11:04:59   
Klemcy
Joooooooooooooj jaz sem pa tako veselauser posted image . Zaradi večdnevnih bolečin v spodnjem delu trebuha, sem bila že res malo prestrašena in sem molila, da ni z bebo nič narobe. In zdaj že 2 uri ležim in in sem čist blažena, ker bebiko čutim. Kaj je možno, da že tako brca?? Prav zažgečka me user posted image . Tudi včeraj sem že čutila premike, kot da me ribica oplazi. Danes pa prav brcne v trebušček user posted image . Mogoče še pleše od včeraj, ko smo bli na Parnem valjakuuser posted image .Upam, da bo vsak dan tako, ker pregled je še daleč in tako bom vsaj vedela, da je vse ok!!!user posted image

Sonček se je skril in začelo je nekaj deževat, no vsaj tukaj v Mbuser posted image . Zvečer pa na maturantski ples mlajše sestrice in upam, da dežek poneha.

Lillchy, komaj čakam, da bomo že imele vse take lepe bušije.
Jaz imam že zdaj takega, kot da nosim dvojčke. Enkrat večjega od svakinje, pa sva sam teden dni narazenuser posted image

Lep vikend še naprej!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
27.3.2010 12:00:36   
malecka_mateja
klemcy v katerem delu mb te si?pri nas na teznu nič ne dežujeuser posted image sije sonček

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
27.3.2010 12:14:37   
Klemcy
Mateja v Radvanju. No saj je padlo samo par kapljic, ravno tolko, da mi je zmočilo perilo na balkonuuser posted image . Ampak nič noče sijat sonček, je grdo in oblačnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4290
27.3.2010 12:14:40   
malecka_mateja
klemcy ja mene tudi že brca tak nežno in niso več metuljčki, prav fajn je.sem že pozabla kak je to fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 4291
27.3.2010 20:12:08   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

punce, kaj pravite, če bi spomladi organizirale en vseslovenski piknik septembrke 2010? s celo familijo, da imajo zunaj igrala za naše ta večje mulčke, pivo za očke in kakšne dobrote iz žara? če ste za, predlagajte kakšen datum in prostor!

nor predlog...jaz sem za...kje...hmmm...iz kje pa nas je najvec - pa nekako nasredini da je za vse dostopnouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

ne, nisem še takšna bom pa kmalu drugače je pa tole slikica mojega bušija iz 1. 36tednov 3 dni

user posted image

uuuuaaa lep buhiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4292
27.3.2010 20:29:15   
tinkatonka
lillchy123....lep trebuh. Jaz sem imela tud do 30 tedna tako lepo žogico, pol je začel pa samo pokat in pokat. Sem kljub 2× mazanju na dan dobila take strije- od popka pa do sramne kosti. Res grozno. Ampak važno, da imam ob sebi zdravo in živo dete, strije so najmanjši davek, ki jih lahko dam za to.

Midva z A. sva dan preživela zelo aktivno in pridno. Nakupila tudi že nekaj malenkosti za Veliko noč. Se A. že ful veseli barvanja pirhov. Letos bodo brez nalepk, sva kupila namreč "čarobni svinčnik", da jih bo porisal sam. user posted image  To bodo prave umetnine. Zdele se mi kuha goveja župca in tako lepo diši po stanovanju. Sem jo dala kr zdele kuhat, da bom jutri dopoldne frej, če bo lepo vreme, šibava dopoldne s sinkom v gozd. Potem pa samo še krompir dam kuhat in bo kosilo fertik. user posted image

Ta teden, ki je pred nami bo zame zelo pester. Imam namreč v torek RD (28-ti). V četrtek se dobim s kolegicami za kosilo v kitajski, popoldne v četrtek sem zmenjena za ogled Implastovih vozičkov, v petek pa pregled pri G. user posted image  Upam, da bo teden pred mano vsaj tako lep, ko si ga planiram, če ne še lepši. Pa še vreme naj nam bo naklonjeno in bo super.

Lahko noč,

Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
28.3.2010 8:13:29   
katrinka
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4294
28.3.2010 9:30:40   
tinkatonka
Dobro jutro punce!

Mi smo danes vstali ob 7:30 po novi uri. Napredek, a ne user posted image . Anej gleda TV in riše, jaz pa sem izkoristila prost trenutek, da se vsedem pred kompjutr in poiščem nekaj imen za fantka. Za punce imam ogromno lepih imen na rezervi, za fantka pa nobengauser posted image . In sem ga našla user posted image  - enega prelepega (na seznamu jih je sicer še nekaj, a se mi je srce zagrelo za enga samcatega). Sem za foro dala še numerološki izračun in se ime in priimek fantastično ujemata user posted image . Zdaj moram pa samo še možu povedat, pa upam da se bo strinjal. Ime sicer ni nič nenavadno, ni pa pogosto, kar mi je všeč - a naj bo skrivnost. user posted image

Zdaj pa šibam obesit perilo, potem pa ven na sonček!

srečanje....jaz sem za. Midva s sinkom zagovoto prideva, kjerkoli se bomo že zmenile (če bomo zdravi seveda), če pa pride tudi mož pa ne morem obljubit, ker res non stop dela. user posted image

Lepo nedeljo vam želim.

Lp Tina

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
28.3.2010 11:15:52   
tejči28
dober dan vsem skupaj.

lillchy lep bušček si imela.Pravo žogico malo.Jaz bi tudi bila za piknik z družino,to bi bilo super!

Mi pa bomo danes malo bolj počivali,ker smo včeraj pri tašči celi dan podirali brajde in še drugo delo in smo zmantrani ,no,jaz nisem tolko delala,pa sem vseeno zmantrana,me ful noge bolijo,če dosti stojim,pa medenica se mi zdi.Kaj šele bo,ko bom imela večji trebuh user posted image
Jutri pa bo user posted image spet službeno odstoten do četrtka.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

Neposredna povezava do sporočila: 4296
28.3.2010 11:30:30   
janjja
No dobro jutro. Zame je danes delovnouser posted image (cel dan dežurstvo v službi)user posted image
Drugače pa je trebušček že kar lepo napet in se prav lepo vidi.
V petek sem imela pregled, mi je samo trebuh izmerila in poslušala srček.. Ko sem pojamrala kako zelo sem utrujena in da bi samo spala (za kar sem prepričana da je pomajnkanje železa) Mi je začela samo da do pregeld krvi do 20.tedna preko zavarovalnice nisem opravičena in da to ni vzrok za bolniško katere mimogrede nisem niti omenila, ker niti slućajno nisem imela tega v mislih, ker mi je všeč da sem aktivna in da nisem le doma- dokler še lahko. Se mi je zdelo celo ponižajoče, tako da bom sedaj šla do svoje zdravnice, da mi pogleda kri in mi da železove tablete, da bom lahko funkcionirala.user posted image
Naslednji pregled imam pa šele 7.5, in takrat naj bi bil tudi pregled krvi

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
28.3.2010 12:26:18   
_ana_
čao

ze nekaj casa vas berem in koncno sem se odločila da se vam pridruzim v debati :)) moja puncka naj bi med nas prijokala11.9.2010 user posted image

Moj trebušcek je se zelo neopazen zato ga komaj cakam tudi premike ki jih nekatre ze cutite bi si ze zelela obcutiti :)

ali je ze katera gledala vozičke ?? kaj pravite o babx boomu ????

lepo nedeljo vam zelim

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
28.3.2010 12:56:29   
limonita
IZVIRNO SPOROČILO: janjja

Mi je začela samo da do pregeld krvi do 20.tedna preko zavarovalnice nisem opravičena.

Tale je pa res ena budala - katastrofa res. Kri ti lahko pregleda kadarkoli pred 20. tednom, če sumi, da bi lahko bilo kaj narobe. Tudi ultrazvoka se v nosečnosti ne delata samo 2, pač pa se jih dela toliko kolikor jih je potrebno če gre kaj narobe (izcedki itd). Pri moji ginekologinji je tako, da so mi na prvem pregledu naredili pregled celotne krvne slike + urin, sedaj mi pa vedno vzamejo kri za hemoglobin in pa testirajo urin. Če niti tvoja zdravnica ne bo hotela pregledati krvi, pa pojdi v laboratorij samoplačniško, ampak ne za celotno krvno sliko, pač pa samo za hemoglobin.

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
28.3.2010 14:38:04   
lumpa6
ja jaz sem tudi za, moj se tudi strinja, otroci pa splohuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?