lillchy123
|
jutro mi smo zmagovalci. se je mulček zbudil malo čez pet, nekaj do šestih sem ga pa z očijem vred iz spalnice nagnala, da sem še malo spala še dobr, da sem šla včeri tko kmalu spat i nsem prou dobre volje danes tinkatonka, sej verjamem, da je hudo, meni bi blo tud. ampak po drugi strani bi mi pa včasih prou pasalo, da bi imel naš tudi kakšno takšno fazo. sploh zvečer in ponoč, ko moram biti obvezno jaz. me malo skrbi, kako bo, ko bo še . žanataja, mislim, da je čist normalno, da se tko počutiš. mene večje spremembe vedno čisto iz tira vržejo, tudi ko nisem . zdaj je pa še toliko slabše. boš videla, da se boš hitro navadila in uživala v prednostih hiške. pa veseli me, da še ena zgleda kot 6-mesečna punce, kaj pravite, če bi spomladi organizirale en vseslovenski piknik septembrke 2010? s celo familijo, da imajo zunaj igrala za naše ta večje mulčke, pivo za očke in kakšne dobrote iz žara? če ste za, predlagajte kakšen datum in prostor! lepo se imejte, uživajte v vikendu, ki bo zgleda vsaj malo sončen