|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
26.3.2010 10:46:35   
TaMaSa
Ma,itak da boljs,ce je vsaka v svoji.Zdaj se kak dan pocakam,da se Meri cist nosek popravi,pa jo probam dat nazaj v njeno,ce pa ne bo slo.pol pa zibka raus,al pa k talitiuser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
26.3.2010 11:31:55   
mate0ja
zdej ko govorite o spanju ste me na nekej spomnile user posted image user posted image user posted image Naša malčica je dons s pojstle padla. Mi smo ograjice dal preč in je iz konstrukcije ratala mini otroška posteljica in od takrat kako uro dalj zdrži v njej. Kar nekaj dni je že prespala v svoji odkar lahko sama pleza gor pa dol.
Na tisti stranici, ki je prosta imamo ogarjico, druga stran pa je pri steni. In dons okrog dveh začne klicat: mama na me, mama na me. Pogledam v pojstlo, nje nikjer. Je nekak uspela pojstlo od stene porinit in padla v luknji med steno in pojstlo. user posted image user posted image Ko jo končno sfokusiram, se je že na noge basala in pravi, mama o, tjasa padla user posted image user posted image . Sej nism mogla druzga kot se smejat. Jest tisto pojstlo nazaj rihtam, pa oblogo, ki jo ima ob steni popravljam pa sprašujem če bo nazaj v svojo zlezla in ni odgovora. Te v nekaj sekunah splezala v najino pojstlo, se udobno namestila na mojem povštru in takoj zaspala. IN je mami zvisela pa šla v dnevno spat.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
26.3.2010 12:33:30   
TaMaSa
Faca Tjasa,kar v tvojo postlo in koj zaspala,samo,da ji ne bi bilo püotrebno nazajuser posted image
Se sreca,da se ni nic poskodovala.
Da moj tkole pade,bi se tako drla,da bi cel blok v luft spravlauser posted image .

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
26.3.2010 22:58:44   
lunca14
En hiter pozdravček vsem skupi,glavno da je mala safi boljeuser posted image user posted image ,mene mal čas pipka,101 opravilo,pa premalo časa,tako,da upam,da si drug teden drugače rasporedim,sam kaj ko vem da ne bo šlo,pričenja se delo na vrtu,pa garderobo moram zamenjat,pa predvelikonočno čiščenjeuser posted image ,ko se mora vse šajnat,sploh sedaj,ko smo v svoji hiškiuser posted image .
Lepo se mejte čez vikend,pa lepe butarice naredte in ne jih pozabit nest k žegnjuuser posted image user posted image ,mejte seuser posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
27.3.2010 7:24:02   
aleksandra silvija
Juto.

Sem vesela, da je Safija bolje.

Mate0Ja---lušni so ti naši mali, sploh s svojimi izjavami.user posted image Če seveda sploh kaj povejo.

Lunca---lepe butarce naredite.
Ojoj, mi tudi jutri nameravamo k maš, ampak butarc pa nimamo. user posted image Hm, bo treba nekje vsaj oljčno vejico kupit. Pa sem že mislila, da mi danes ne bo treba nič po trgovinah.
Danes imamo tudi mi pospravljalni/čistilni dan, jutri pa gremo v Ivančno na kosilo. Po maši.user posted image
Samo nisem povsem prepričana v uspešnost čiščenja, ker je to ob Lovru in zraven še Jerneju kar težko, moža pa ni doma.

RMRM--ponosna ob nastopu? veš, Lovlo še nič ne govori. Poleg tega je bilo vse skupaj v igralnici vrtca, in se je ves čas spuščal po toboganu in .........PLEZAL.user posted image user posted image No ja, saj ni res, da čisto NIČ ne govori. Reče mami, ati, ala(hvala) , benten (nek risani junak), men(superman, spiderman), miti (gormiti).

Sedaj imam pavzo za kavo, naši 3-je so seveda že zajtrkovali, bo kmalu čas za malicouser posted image .

SPANJE-naš Lovlo spi v posteljici, ki je v spalnici in vsako noč spleza k nama na posteljo. Smo dali posteljico že v otroško sobo, a tam odpira predale in potem pleza po njih. Tam si ga ne upam pustiti samega. Celo iz mize je že splezal na stensko polico, kar sploh ni tako enostavno. Samo potem je tulil kot zverina, ker ni mogel nikamor več.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
27.3.2010 9:48:08   
Anonimen
dan

še ena izgbljena se javljauser posted image

prebrala sem vse, pa pol pozabila kar sem mislila komentirat, bi res mogla sproti pisat.

njamka dobrodošlauser posted image Sem mogla prej poiskat eno tvojo objavo, da sem prav napisala tvoj nick- zakompliciranouser posted image A kaj pomeni?user posted image

TMS- upam da ste dobro in vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravje

daisy- žal sem tvojo slikco zamudila, si jo prej zbrisala user posted image

mateja- imaš pa pestre nočiuser posted image . Pri nas še vedno spi pri nama v spalnici, v svoji postelji. Sem včasih poskusila, da bi pri nama spala, sploh ko je bila kaj bolna pa ne gre. Je bila tiha ko miš, čisto pri miru, da sem mislila, da je že zaspala, potem pa prižem luč, pa ona gleda mene in se smejeuser posted image

polma- saj zdi se mi, da ste pri vas nori na ribe. Pri nas je pa Ema nora na sir. Vsakič ko jo vprašaš kaj bo jedla, leti v hladilnik mi prinese sir in se zraven dere tiiiiiiiiiiiiiiiiii (sir), še dobro da ni nič zaprta, ker ga res veliko poje, samega brez kruha. Pri nas kruha zelo malo pojemo, mogoče en košček na teden, pa še to ji moram kupiti mlečne kruhke, da ga vsaj nekaj poje. Drugače je pri nas sendvič samo salama in sir, obožuje pa kisle stvari (solate, kumarice, papriko...)

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1956
27.3.2010 9:49:28   
Anonimen
Sedaj imam pavzo za kavo, naši 3-je so seveda že zajtrkovali, bo kmalu čas za malicouser posted image .

Jaz sem tudi sedaj pri kavici, sem že naredila eno pecivo,ker ima moj danes praznovanje, je imel med tednom rojstni dan. Sedaj me pa čaka še pospravljanje, moj dela, pa upam, da pride kmal domov, ker tudi pri meni je pospravljanje z Emo misija nemogoče.

Neposredna povezava do sporočila: 1957
27.3.2010 9:50:09   
Anonimen
Uh, sem veliko napisala- bo dost za danes. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1958
27.3.2010 21:03:05   
mate0ja
kuku

nobene na vidikuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
27.3.2010 21:55:27   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

kuku

............prišla,prebrala,šlauser posted image user posted image
Dan preživelauser posted image ,danes sem mela povabljene na kosilo moje in njegove starše,seveda mi je šlo vse narobe,časa mi je zmanjkalo,pol nisem naredila kar sem mela v planu,ampak ok,ni nihče pogruntal,kaj nisem naredilauser posted image .Kosilo je bilo ok,gobova juha in zrezki v gobovi omaki z mlinci in solato,desert sladoled,pa pecivo in štrudel.Krožniki so prišli nazaj prazni,kar pomeni,da je blo dobro,sam komentar mojga dedija je bil,da je bil on lačenuser posted image .Žal jaz nimam te navade da se mora krožnik šibit pod svojo težo,ampak ena normalna porcija,ne pa da hrano stran mečem,sam zato,da je dovolj.
...........no pa še nekaj napisalauser posted image
Mateja,ja verjamem da si se začela smejat,ko si videla,da je saja padla,saj jaz mam tud to slabo navado,da ko si nekdo kaj naredi se začnem smejat,ampak ne morem drugače,mi je ful hudo,ampak se zdraven smejem.Na srečo pri nas vsi spijo sami na svojih posteljah,lun še ni tako strasten plezalec kot je lovro,in spi v posteljici,si ne znam predstavljat,da bi mi tako hiperaktivno plezal,kot lovro,bi se mi maluser posted image ,res dobra si as.da ga sfolgaš,in upam,da vam je danes kosilo lepo uspelo in da ste se meli luuuuuuuuuuštno.Kako pa kaj naša mali safi,je že veliko bolje in lepo je in spi,mašinka,saj je stara že 4 mesece,kako čas letiuser posted image ,jo mam še vedno v galvi da je stara šele dober mesec,pa bo že kmalu pol leta-noro,kok čas beži.Ninny lepo da si se glasila,kar večkrat to ponovi-ok.
........no,pa malo sem tud pokomentiralauser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
27.3.2010 23:04:26   
TaMaSa
oj mamicke

oj Ninny, kje si izgubljena dusa?? Pejt dol s kmetije, to ti je izguba casa. Jaz jo se pogledam ne, ceprav sem pred Safijico se Talitino sadilauser posted image

Lunca, tamala je  skoraj dobra, le kaslja se parkrat na dan, pa takrat komaj neha. Drugace pa, drugi teden 30.ega bo 3m...ne prehitevajuser posted image
In super si skuhala, pa se mlince.Njami. Jih kupis, ali vse sama pripravis?

Mi pa Meri nagaja. Noce spat zvecer, se dere kot sraka, poleg pa tamala v zibelki spi-na sreco, kar spi.Do desetih vlece,a se takrat noce. Pred prehladom, je hodila brez problema spat in se v svojo posteljo.
In ze dva dni me ves cas nekaj boza in lupcka, samo jaz jo moram nosit...je rekel moz,da to ni dober znak, da otroci vec cutijo...Kakor,da se mi bo nekaj zgodilo...mislim, kak paranoik. Samo cvikam vseenouser posted image .

Je pa danes po nesreci Mariso podrl, ker je bila za njim, a ni opazil. Je menda grdo padla, (me ni bilo zraven 5min)in, ko sem prisla, je bil popolnoma prec.Skoraj se je zjokal. Samo na sreco je vse ok.

Se glede mozeve paranoje-vrazevernosti. Zadnjic, ko smo se odpravljali nazaj domov iz.slo, je mami tik pred nasim odhodom po nesreci stresla kavo. In on koj, da to ni dober znak, sploh ne. Me je celo pot fejst skrbelo...user posted image user posted image user posted image

Cakam, kateri bo letel iz DSDS.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
28.3.2010 12:55:35   
Anonimen
oj mamicke

oj Ninny, kje si izgubljena dusa?? Pejt dol s kmetije, to ti je izguba casa. Jaz jo se pogledam ne, ceprav sem pred Safijico se Talitino sadilauser posted image

ne boš verjela, kmetije nimam več že par dni.user posted image So pa sedaj prelepi dnevi, da bi bila  za računalnikom in pobirala ter sadila, tako da mogoče pride vpoštev spet to pozimi.

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1962
28.3.2010 12:57:01   
Anonimen
Obljubim, da se večkrat oglasim, samo če se boste tudi ostale, da ne bom imela samogovore.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1963
28.3.2010 16:12:00   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

oj mamicke

ne boš verjela, kmetije nimam več že par dni.user posted image So pa sedaj prelepi dnevi, da bi bila  za računalnikom in pobirala ter sadila, tako da mogoče pride vpoštev spet to pozimi.

a res,bom sla preverituser posted image
Ja,res je lepo zunaj,rac.je izguba casa.Zvecer pase malo,pa vsake toliko cez dan,da se malo pogleda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
29.3.2010 8:22:47   
mate0ja
jutro user posted image user posted image user posted image . Jest misem v službi ampak doma. user posted image Ne ne ni dopust, bolniškauser posted image . Tamala je bla cel vikend bolna, kašlja, smrka, vročina. Včer zvečer je vročina pošla, tko da upam, da je tole samo še sanacijski dan user posted image user posted image

Lunca svaka čast, da si skuhala za toliko ljudi. Jest še pribora nimam tok, da bi lahko vsem posregla. user posted image Sicer je pa križ za tok ljudi kuhat, ker se vedno najde kdo ki nečesa ne je. Mi smo mel tud včaraj moja dva na kosilu, ampak za njiju ni problema, sta mogla že marsikaj izpod moje kuhavnice dol požret user posted image .
Veliko težje mi je pa za žlahto od mojega kuhat. Nikol ne veš, če boš zadovoljil njihovim okusom. Jest sm navajena simpl stvari kuhat in te iz naravnih sestavin pa seveda za eno kosilo eno stvar, če pa prideš k komurkoli od njihovih na obisk je pa vedno goveja juha, govedina, pečenka, še kakšen piščanec, dve do tri vrste prilog pa solata. Hrane tok na mizi, da bi blo za vse za cel teden dost. Pol pa še nosove vihajo, če nimaš krožnika polnega tok da čez leti pa si še dvakrat naložiš zraven. Pa še skoks težijo še vzemi, še vzemi... Sm mogla ene parkrat čist vn past, ker sem se počutila ko otrok, kar na krožnik so mi basal kljub temu, da sm pribor že odložila in žnjkrat ponovila, da sem se najedla. In seveda tisto meso in ostalo kar ostane zavijajo v folije in podtikajo po torbicah in avtomogilih, če nočeš vzet. Se nama je tud že zgodil, da sm po kakem mesecu sledila smradu, ki se je širil po avtu in v enem kotu v prtlažniku našla ostankeuser posted image

Tamasa pa ne bit tok vraževerna. Če bi ble vse vraže resnične, nas že dolgo dolgo ne bi bilo. Je pa zoprno, če ti nekdo skos mori s tem.
A ste vi že v bajtici? Se mi zdi da sem enkrat prebrala da ste?

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
29.3.2010 10:41:09   
polma
Evo meneeeeeeee!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poooomlaaaaaaaaaaaaaad!!!!!!!!!

JUUUUUUUUUUUUUUUUUUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
29.3.2010 10:43:16   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

dobro jutro, dober dan.....

stare čveke v novi podobi... user posted image user posted image user posted image

jaz vas prebiram večinoma iz službe, ker doma mi ne znese niti računalnika vklopit (seveda razen če ni spet kaj za službo)... vsakič, ko se logiram, da bi kaj napisala, pa kaj vmes pride... saj ne morem verjet, kako hitro gre čas, čez dva (!) meseca bosta sončka stara dve leti.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
spodnje gate za velikost 2-3 leta so jima premajhne, prav tako pižame, trenirke, GROZAAAA, spet bo treba v šoping... smo na 15,5 in 16 kg ter tam cca. 94 cm, številka noge 25..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

UUUUUAAAAAAAAUUUUUUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

pa ne pozabit, l.daisy vas gleda (tud če ne pišem).... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je strah user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
29.3.2010 10:46:20   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma piši kokr ti paše.user posted image hAHAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za spanje pa seveda naredi kokr vidiš, da se bolje obnese.user posted image Bolj kompliciraš, slabše je.user posted image res je!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
29.3.2010 10:48:30   
polma

zdej ko govorite o spanju ste me na nekej spomnile user posted image user posted image user posted image Naša malčica je dons s pojstle padla. Mi smo ograjice dal preč in je iz konstrukcije ratala mini otroška posteljica in od takrat kako uro dalj zdrži v njej. Kar nekaj dni je že prespala v svoji odkar lahko sama pleza gor pa dol.
Na tisti stranici, ki je prosta imamo ogarjico, druga stran pa je pri steni. In dons okrog dveh začne klicat: mama na me, mama na me. Pogledam v pojstlo, nje nikjer. Je nekak uspela pojstlo od stene porinit in padla v luknji med steno in pojstlo. user posted image user posted image Ko jo končno sfokusiram, se je že na noge basala in pravi, mama o, tjasa padla user posted image user posted image . Sej nism mogla druzga kot se smejat. Jest tisto pojstlo nazaj rihtam, pa oblogo, ki jo ima ob steni popravljam pa sprašujem če bo nazaj v svojo zlezla in ni odgovora. Te v nekaj sekunah splezala v najino pojstlo, se udobno namestila na mojem povštru in takoj zaspala. IN je mami zvisela pa šla v dnevno spat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaka faca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
29.3.2010 10:49:53   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

En hiter pozdravček vsem skupi,glavno da je mala safi boljeuser posted image user posted image ,mene mal čas pipka,101 opravilo,pa premalo časa,tako,da upam,da si drug teden drugače rasporedim,sam kaj ko vem da ne bo šlo,pričenja se delo na vrtu,pa garderobo moram zamenjat,pa predvelikonočno čiščenjeuser posted image ,ko se mora vse šajnat,sploh sedaj,ko smo v svoji hiškiuser posted image .Faaaaauuuuuuušuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo se mejte čez vikend,pa lepe butarice naredte in ne jih pozabit nest k žegnjuuser posted image user posted image ,mejte seuser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
29.3.2010 10:53:01   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

RMRM--ponosna ob nastopu? veš, Lovlo še nič ne govori. Poleg tega je bilo vse skupaj v igralnici vrtca, in se je ves čas spuščal po toboganu in .........PLEZAL.user posted image user posted image hahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No ja, saj ni res, da čisto NIČ ne govori. Reče mami, ati, ala(hvala) , benten (nek risani junak), men(superman, spiderman), miti (gormiti). Kaj da ne govori- saj v nulo obvlada risanke user posted image user posted image user posted image

SPANJE-naš Lovlo spi v posteljici, ki je v spalnici in vsako noč spleza k nama na posteljo. Smo dali posteljico že v otroško sobo, a tam odpira predale in potem pleza po njih. Tam si ga ne upam pustiti samega. Celo iz mize je že splezal na stensko polico, kar sploh ni tako enostavno. Samo potem je tulil kot zverina, ker ni mogel nikamor več. o, maj gad, še dobro da je tuli ko zverina, lovlo je nevaren tip user posted image

< Sporočilo je popravil polma -- 29.3.2010 10:56:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 1971
29.3.2010 10:55:09   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

dan

še ena izgbljena se javljauser posted image ČAAAAAOOOOuser posted image

polma- saj zdi se mi, da ste pri vas nori na ribe. Pri nas je pa Ema nora na sir. Vsakič ko jo vprašaš kaj bo jedla, leti v hladilnik mi prinese sir in se zraven dere tiiiiiiiiiiiiiiiiii (sir), še dobro da ni nič zaprta, ker ga res veliko poje, samega brez kruha. Pri nas kruha zelo malo pojemo, mogoče en košček na teden, pa še to ji moram kupiti mlečne kruhke, da ga vsaj nekaj poje. Drugače je pri nas sendvič samo salama in sir, obožuje pa kisle stvari (solate, kumarice, papriko...)Evo, taka je bla moja hči-na "stara" leta pa kislic in sira videt ne more user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
29.3.2010 11:00:11   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

kuku

............prišla,prebrala,šlauser posted image user posted image
Dan preživelauser posted image ,danes sem mela povabljene na kosilo moje in njegove starše,seveda mi je šlo vse narobe,časa mi je zmanjkalo,pol nisem naredila kar sem mela v planu,ampak ok,ni nihče pogruntal,kaj nisem naredilauser posted image   mene pa firbec matra, kaj bi lahko mankalo....????user posted image user posted image user posted image user posted image .Kosilo je bilo ok,gobova juha in zrezki v gobovi omaki z mlinci in solato,desert sladoled,pa pecivo in štrudel.Krožniki so prišli nazaj prazni,kar pomeni,da je blo dobro,sam komentar mojga dedija je bil,da je bil on lačenuser posted image .Žal jaz nimam te navade da se mora krožnik šibit pod svojo težo,ampak ena normalna porcija,ne pa da hrano stran mečem,sam zato,da je dovolj.
...........no pa še nekaj napisalauser posted image
Mateja,ja verjamem da si se začela smejat,ko si videla,da je saja padla,saj jaz mam tud to slabo navado,da ko si nekdo kaj naredi se začnem smejat,ampak ne morem drugače,mi je ful hudo,ampak se zdraven smejem.Na srečo pri nas vsi spijo sami na svojih posteljah,lun še ni tako strasten plezalec kot je lovro,in spi v posteljici,si ne znam predstavljat,da bi mi tako hiperaktivno plezal,kot lovro,bi se mi maluser posted image ,res dobra si as.da ga sfolgaš,in upam,da vam je danes kosilo lepo uspelo in da ste se meli luuuuuuuuuuštno.Kako pa kaj naša mali safi,je že veliko bolje in lepo je in spi,mašinka,saj je stara že 4 mesece,kako čas letiuser posted image maj gad, saj to ne more bit res, tolk hiitro je šlo......user posted image   user posted image   jo mam še vedno v galvi da je stara šele dober mesec,pa bo že kmalu pol leta-noro,kok čas beži.Ninny lepo da si se glasila,kar večkrat to ponovi-ok.
........no,pa malo sem tud pokomentiralauser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
29.3.2010 11:06:54   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Lunca, tamala je  skoraj dobra,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image le kaslja se parkrat na dan, pa takrat komaj neha.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugace pa, drugi teden 30.ega bo 3m...ne prehitevajuser posted image
In super si skuhala, pa se mlince.Njami. Jih kupis, ali vse sama pripravis?

Mi pa Meri nagaja. Noce spat zvecer, se dere kot sraka, poleg pa tamala v zibelki spi-na sreco, kar spi.Do desetih vlece,a se takrat noce. Pred prehladom, je hodila brez problema spat in se v svojo posteljo. polna luna bo  user posted image
In ze dva dni me ves cas nekaj boza in lupcka, samo jaz jo moram nosit...je rekel moz,da to ni dober znak, da otroci vec cutijo...Kakor,da se mi bo nekaj zgodilo...mislim, kak paranoik. Samo cvikam vseenouser posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa danes po nesreci Mariso podrl, ker je bila za njim, a ni opazil. Je menda grdo padla, (me ni bilo zraven 5min)in, ko sem prisla, je bil popolnoma prec.Skoraj se je zjokal. Samo na sreco je vse ok.

Se glede mozeve paranoje-vrazevernosti. Zadnjic, ko smo se odpravljali nazaj domov iz.slo, je mami tik pred nasim odhodom po nesreci stresla kavo. In on koj, da to ni dober znak, sploh ne. Me je celo pot fejst skrbelo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mah...jaz mam tut take prebliske kot tvoj mož...kaj pa vem....na-še mal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cakam, kateri bo letel iz DSDS.user posted image kva je pa to???user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
29.3.2010 11:09:16   
polma

jutro user posted image user posted image user posted image . Jest misem v službi ampak doma. user posted image Ne ne ni dopust, bolniškauser posted image . Tamala je bla cel vikend bolna, kašlja, smrka, vročina. Včer zvečer je vročina pošla, tko da upam, da je tole samo še sanacijski dan user posted image user posted image

Lunca svaka čast, da si skuhala za toliko ljudi. Jest še pribora nimam tok, da bi lahko vsem posregla. user posted image Sicer je pa križ za tok ljudi kuhat, ker se vedno najde kdo ki nečesa ne je. Mi smo mel tud včaraj moja dva na kosilu, ampak za njiju ni problema, sta mogla že marsikaj izpod moje kuhavnice dol požret user posted image .
Veliko težje mi je pa za žlahto od mojega kuhat. Nikol ne veš, če boš zadovoljil njihovim okusom. Jest sm navajena simpl stvari kuhat in te iz naravnih sestavin pa seveda za eno kosilo eno stvar, če pa prideš k komurkoli od njihovih na obisk je pa vedno goveja juha, govedina, pečenka, še kakšen piščanec, dve do tri vrste prilog pa solata. Hrane tok na mizi, da bi blo za vse za cel teden dost. Pol pa še nosove vihajo, če nimaš krožnika polnega tok da čez leti pa si še dvakrat naložiš zraven. Pa še skoks težijo še vzemi, še vzemi... Sm mogla ene parkrat čist vn past, ker sem se počutila ko otrok, kar na krožnik so mi basal kljub temu, da sm pribor že odložila in žnjkrat ponovila, da sem se najedla. In seveda tisto meso in ostalo kar ostane zavijajo v folije in podtikajo po torbicah in avtomogilih, če nočeš vzet. Se nama je tud že zgodil, da sm po kakem mesecu sledila smradu, ki se je širil po avtu in v enem kotu v prtlažniku našla ostankeuser posted image poznane fore.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Tamasa pa ne bit tok vraževerna. Če bi ble vse vraže resnične, nas že dolgo dolgo ne bi bilo. Je pa zoprno, če ti nekdo skos mori s tem.
A ste vi že v bajtici? Se mi zdi da sem enkrat prebrala da ste?

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.