TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja kuku nobene na vidiku ............prišla,prebrala,šla Dan preživela ,danes sem mela povabljene na kosilo moje in njegove starše,seveda mi je šlo vse narobe,časa mi je zmanjkalo,pol nisem naredila kar sem mela v planu,ampak ok,ni nihče pogruntal,kaj nisem naredila mene pa firbec matra, kaj bi lahko mankalo....???? .Kosilo je bilo ok,gobova juha in zrezki v gobovi omaki z mlinci in solato,desert sladoled,pa pecivo in štrudel.Krožniki so prišli nazaj prazni,kar pomeni,da je blo dobro,sam komentar mojga dedija je bil,da je bil on lačen .Žal jaz nimam te navade da se mora krožnik šibit pod svojo težo,ampak ena normalna porcija,ne pa da hrano stran mečem,sam zato,da je dovolj. ...........no pa še nekaj napisala Mateja,ja verjamem da si se začela smejat,ko si videla,da je saja padla,saj jaz mam tud to slabo navado,da ko si nekdo kaj naredi se začnem smejat,ampak ne morem drugače,mi je ful hudo,ampak se zdraven smejem.Na srečo pri nas vsi spijo sami na svojih posteljah,lun še ni tako strasten plezalec kot je lovro,in spi v posteljici,si ne znam predstavljat,da bi mi tako hiperaktivno plezal,kot lovro,bi se mi mal ,res dobra si as.da ga sfolgaš,in upam,da vam je danes kosilo lepo uspelo in da ste se meli luuuuuuuuuuštno.Kako pa kaj naša mali safi,je že veliko bolje in lepo je in spi,mašinka,saj je stara že 4 mesece,kako čas leti , maj gad, saj to ne more bit res, tolk hiitro je šlo...... jo mam še vedno v galvi da je stara šele dober mesec,pa bo že kmalu pol leta-noro,kok čas beži.Ninny lepo da si se glasila,kar večkrat to ponovi-ok. ........no,pa malo sem tud pokomentirala ne 4,3m bo jutri Polma lepo si porisala in pozivila tole stran,samo malo si prevec barv dala,da komaj vem kaj si ti pisala Bravo za tvojega tamalega in zate-al za vrtec ,ker je ze brez plenick.Vaaav...ja,sparat je treba
|