|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
25.3.2010 19:10:59   
Eva19
ČER!

Vse lepo za vaš in naš praznik mamice user posted image user posted image user posted image

Jaz sem dobila od male prekrasno darilo, res nikol ne bruha, niti ne poliva no danes je to nardila trikrat user posted image hehe

Vidim da je govora od planic. No jaz jih imam malo mešano, večinoma pampers, ker jih velikokrat dobim, če kupujem sama, kupim dm-ove ali hoferjeve tud tuševe-simby niso slabe, skratka nimamo nič občutljive ritke in nobena plenička nam še ni premočila.

Zobkov pri nas še nimamo, ampak jo pa zelo matra, drgne dlesen sto na uro in slina teče v potokih, pa mal bol jokava je ratala čez dan. Trkam na les-ponoči še vedno spi celo noč.

Smo pa mi tudi začeli z GH. Zvečer kašice, ampak ji dam tud kar po flaški, ker žlice še ne obvladamo. in prav veselo popapca. čez dan pa mal zelenjavce pa kak frutek po žlički, kdaj jemo zelo lepo, kdaj pa bl tko tko user posted image ji je pa zelo zanimivo in kar vriska zraven.

Drugače pa princeska že cel teden spi v svoji sobici, sva jo prestavla ker itak spi celo noč, in mislm da je lahko to samo fino, če se navadi že zdaj na svojo sobo. Zjutraj ko se pa zbudi, sem pa jaz ponavadi že tko al tko budna, ker grem zvečer spat nekje tak čas kot ona user posted image seprav zelo kmalu user posted image

Sem pa dobila že odgovor za vrtec, ker se s to glavno, ki ima to čez, dost dobr poznamo. Je rekla da letos ne bo nič, drugo leto verjetno brez problema. Jih je pa kar 200 preveč, tu pri nas. Tko da bom začela mal gledat za kej privat, če pa ne bo šlo drugač, bo pa še eno leto pri meni. Ker jaz bom sicer doma,ampak bi se pa rajši dopoldne šoli posvečala, dokler sem še mlada in mam voljo in bi blo res fino da bi imela varstvo.

Lep dan vsem še naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
25.3.2010 20:11:20   
luan
Upam, da ste vse preživele prelep materinski dan.Pošiljam vam šopekuser posted image user posted image user posted image user posted image .

plenicejaz uporabljam Pampers premium care in so v redu, ne premočijo in mali ima ritko, k iz reklameuser posted image (kakor ene rečete)

Imam pa kar na enkrat spet dovolj mleka, tako da samo zvečer malo poštukam z Novalacom NF pa tudi to ne bi bilo treba se mi zdi.Se pa ponoči še vedno dvakrat zbudi in doji.Spi pa samo do petihuser posted image .Tako, da pravim da me že navaja na čas ko bom šla v službouser posted image .

Zdravstveno stanje se mu je pa malo izboljšalo.Je bla pa kar panika, tako da naju je poslala na Infekcijsko pa naju HB niso zadržali.

Zdaj pa panča že eno uro.Jaz moram pa še pse ven spustit, da ne bo ponoči spet kakšne nesreče.

Lep večer še naprej in mirno noč.

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
25.3.2010 20:17:04   
pikica 28
IZVIRNO SPOROČILO: rožica13

Tassika, ja sej mamo rutino, se previjemo v debelo plenico, damo pižamco, poje po flaski pri zatemnjeni luči ampak ponavadi se že tu ustavi, ker take zganja  al že na previjalni drugače pa ko ji dam jest. jo držim z vsemi štirmi, sčasoma se umiri in napol spi, ko pa kupičko podremo, se pa zbudi in spet groza in strah. Sem poskušala že vse sorte, tut da sem jo dala v postlco in sem vsako minuto joka pršla k njej in se je še bl začela dret user posted image , ampak je zaspala po 10 min skor vedno, sam se mi to zdi tko grd način, sm sam par dni tko delala. Drugače pa maha z vsemi 4mi v postlci, ne mara da jo božam po glavi user posted image .

Ha, ha perlica76, ja sm glih včeri razmišlala da se mi bo zihr sred trgovine po tleh metala user posted image . Eni mamo pač bol zahtevne otroke!

rožica 13...saj veš, da smo se že mmidve pogovarjale o spanju naših angelčkov. No pri nas (tok, tok)...se je dretje umirilo. Mi se jokamo samo takrat ko smo prveč prečuti. Sedaj imamo rutino...mlečna kašica, kopanje, malo čajčka, cartanje, v žakelčka, v postelco, dobi niniko, se pokrijemo s dekico in malo počakam in grem ven. Prižgana je solna lučka in pa radio. Ker vidim, če sem zraven sploh noče zaspat.Nobenega joka ni več. Razen seveda, če zamudim njegov signal, da je zaninan... Je pa res, da se striktno držim ure in ga full opazujem kdaj je zaspan.

Ne vem kaj naj ti svetujem. Vem pa, da ti para živčke....

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
25.3.2010 20:55:09   
sanjacka
Dober večeruser posted image !
Pošiljam vam lep pomladni  pozdravček in en velik šopek rožic za današnji praznik!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
25.3.2010 21:57:05   
petkapet

IZVIRNO SPOROČILO: kajjada

Ojla,

me zanima, če je katera naročala kaj preko o-baby.de. Mi ni čist jasno, kako slediš kje je paket (to naj bi menda se menda dalo)user posted image user posted image user posted image ?

Kajjada, jaz sem naročila voziček na tem spletu, pa tudi uspela gledat kje je....

Alora, ko dobiš mail, kjer se ti zahvalijo za nakup, ti dajo tudi številko, s katero spremljaš pošiljko to je "Eingangsbestaetigung Nr.XXX oz. Shopauftrag NR.XXX". Vozi jim GLS in če se ne znajdeš na njihovi strani - link je: http://www.gls-germany.com/de/online/paketstatus.php3?datatype=paketnr&filt
pejdi na slovensko verzijo http://www.gls-slovenia.com/doc1_16.htm (zgoraj stisni SLEDENJE - EVROPA ali jih pokliči). JAz sem "naše" klicala, ker 2 tedna ni bilo ne sluha ne duha o vozičku , pa je le prišel user posted image in vse je bilo oK.

(odgovor članu kajjada)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
25.3.2010 22:41:43   
rožica13
Čer!

No jaz sem za materinski dan dobila spanje cel večer user posted image . Sem šla zraven ležat, pa me je zmanjkalo, moj je bil pa na sestanku in me je pol ob 10ih zbudu.

Pikica 28
, super da sedaj vsaj vi lepše zaspite!
Lina je bla popoldne tko zaspana pa tečna, da nikakor zaspat in smo šli spet v voziček tko da je vsaj malo odspala, potem pa sma jo takoj previla in naštimala flaško, pa je blo že too late, je skoz take delala ko je jedla, mal vleče flaško, pol pa glavo stran al pa v mene rine, pa spet, pa brca, z rokam flaško stran rine, groza, komi jo pripravim da vse poje. Traja itak dlje ker ta AR bl počas teče vn, sem ji pa danes naštimala iz 210 vode, tko da vidmo če bo kej dlje spala prvo rundo, ker zadnje čase se je zbudila že, ko sma šla spat user posted image , pol pa ful pogosto naprej. V glavnem, sem jo pol dala kr v postlco in pržgala Tomy lučko, tko kt je Tassika napisala, pa sem se zraven v svojo postlo vlegla. Skoz je tko opletala z rokam, skoz kovter dol rinla, glavo obračala levo, desno 100/h, ampak se je počassss umirila. Je že spala, pa spet začne opletat in migat user posted image , zakaj tko dela? A še kater tolk "opleta" na okoli z vsemi štirmi. Ja zgleda da majo obdobja, enkrat zaspat na rokah, drugič v postlci, spet drugič na rokah,...sam da se dogaja, da ne pozabiš da jih imaš in da nimaš preveč prostega časa user posted image . Moja diploma bo mogla pač še mal počakat!

Ja tudi z moje strani vse naj naj za praznik mamic user posted image .

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
25.3.2010 23:10:09   
nogavicka80
Tudi jaz vam želim vse najlepše, oz. upam, da ste lepo preživele svoj (prvi) materinski dan!

Naša pa me je danes nagradila z zgodnjim spancem (pred 5 minutami) in bom šla tudi jaz spat (za spremembo) pred polnočjo :).

Lepe sanje vsem!

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
26.3.2010 9:27:19   
pi82ka
ojla,
mene pa zanima katere mlečne ali ne mlečne kašice uporabljate, kje so najcenejše,...?

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
26.3.2010 9:42:13   
kajjada
petkapet,

HVALAuser posted image . Sem pogledala in je bil včeraj zvečer še v Avstriji, tako da ta vikend še ne bo ničuser posted image .

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
26.3.2010 9:43:52   
kajjada
Aja še tole,

jemo riževo mlečno kašico od Milupe, bio..., so pa sedaj v baby centru znižane.

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
26.3.2010 9:49:01   
lenybaby
ROŽICA 13 - naš tud preden zaspi tolk opleta z rokcam in z bučko da ga morm včasih prou za rokice prjet da sploh lahko zaspi kr se mi zdi da drgač kr naprej sam sebe zbuja s tem. Sploh je pa popularno z rokcam praskat no laseh in očkah... Očitno je res ena taka prehodna faza to user posted image prej tega ni delal zdej pa kr naprej. Pol ko zaspi je mir in ko se do konca zbudi, tudi, samo tist prehod je rizičen.

Dans je pa tko lepo pojedu za zajtrk bananco! user posted image Sm mu jo nardila kr s prekuhano vodico in brez jabčka in je tko papal da ga je blo prou veselje gledat! Mora bit pa čist brez grudic k mu grejo tolk na živčke da k začut kej trdga v ustih noče spravt po grlu dol ampak na vsak način ven iz ust. Misl da se bo kr zadavu če bo pogoltnu dol! user posted image Jutr bova pa mal korenčka poskusla. Mal pa po mal da se okusa privadi - do zdej mu je šlo zelo dobro!

Zdele pa spet nina, js se morm napravt pa zrihtat vse, pol ga bom mogla pa kr zbudit k sva ob enajstih zmenjena na zelo "priljubljenem" sestanku - treba je it zavarvat avto user posted image Pa bo šlo spet 900 eurov! Oderuhi, madona!

Nč, pejmo! LEp dan, čeprov oblačen, vam želim!

Pa še eno slikco našga sladkosneda! user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil lenybaby -- 26.3.2010 9:54:00 >

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
26.3.2010 10:38:29   
rožica13
No, nekaj se je pa le obrestovalo, pa ne vem al to da je sama zaspala zvečer al ker je 30 ml več pojedla? Se je zbudila komi ob 2eh, pol pa še ob 4ih, se pravi samo 2x za spremembo! Sem bila pa čisto pri miru za vsak ko je začela kej mahat al pa se premikat, tut če sm bla stran od nje obrjena, še dihat nisem upala user posted image . Me je pa ob 4ih ko je pojedla, nasračkala, da je kakala, pa zgleda da je sam tko punkala, no pol zjutri je bla pa res pokakana. Danes sem jo pa tudi dala kar ležat, pa lučko prižgala in zraven ležala, pa zjutraj smo mele ene pol ure borbe, najprej se je tut prtaknt nism smela, je začela tko razgrajat, pol je pa zaspala, tko da sem mela obraz zakopan pod njeno glavo user posted image . Kdo bi razumel te naše otročke.

lenybaby, sem mislila, da je že naša hiperaktivna al pa kej bolna, pa zgleda to sam mal iz tegote delajo.  Jaz jo pa ne smem držat za roke, ker pol se še bol jezi user posted image . He, he, ful dobra slika, še malo pa bojo hotli res jesti take stvari.

Ena je zadnjič napisala, da že hodijo na kopanje, pa me zanima, kako se vam uspa zrihtat pol, kam daš otroka, da se ti preoblečeš in posušiš?

< Sporočilo je popravil rožica13 -- 26.3.2010 10:41:38 >

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
26.3.2010 14:15:49   
juniorka

IZVIRNO SPOROČILO: rožica13

Ena je zadnjič napisala, da že hodijo na kopanje, pa me zanima, kako se vam uspa zrihtat pol, kam daš otroka, da se ti preoblečeš in posušiš?

V lupinico, gres lahk z njo na bazen.

Jaz sem pa cist utrujena, se mala na 2 ure zbuja in ne zaspi, ce se ne doji, duda ne pomaga.. bomo zgleda morali zacet z gh.
upam, da ste lepo prezivele materinski dan. Jaz sem se sama z obema do ponedeljka, tako da bo se pester vikend.
Nic, lepo se mejte, pa kupcek zdravja vsem!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
27.3.2010 7:38:14   
Perlica76
Pozdravljene!
Mene pa je včeraj naša mala pupa ful presenečala.Bila je pevsko razpoložena,spala je čez dan 4 ure,kar se zgodi samo na sprehodu,tokrat se je doma(2 dop. in 2 pop. ,obakrat seveda v dveh delih,ampak je),bila je res pravi sonček,sem razmišljala le kaj bo delala ponoči.....in kaj je delala?Spala!!Ob 18.30h je popila zadnji obrok 170ml,zaspala ob 19h,ponoči se je sicer prebujala v snu,stokala,miksala,enkrat tudi zajokala,ampak spala,imela zaprte oči in potem sva vstali ob 5.30h!!!Se pravi brez jest je bila 11 ur in pol!!!Je pa bil včeraj dan po drugi pikici,pa je morda to kaj povezano s to "pridnostjo",bomo videli!Si je pa zjutraj tudi prijemala in ogledovala prstke na nogicah.

Zunaj je spet lep sonček,super!!

Lep dan vam želim!!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
27.3.2010 7:44:22   
lenybaby
Pri nas se tudi dogajajo čudeži! Smo spali od pol desetih do dveh in pol do pol sedmih!!!user posted image Mogoče bo pa le ratal spet pridt nazaj na ustaljeno prakso in prespano celo noč!

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
27.3.2010 8:31:50   
podezelje
dobro jutro

srečnice,ki imate prespano noč!

jaz že počasi obupujem! ko bi moralo biti to spanje ponoči vedno boljše,je pri nas vedno slabše!!! včeraj popoldan ni spala od 16.00 in je zato zaspala že ob 20.30,pojedla pa le 90ml,ker je bla preutrujena. in seveda se je prvo zbudila ob 23.30,a je z dudo zaspala nazaj,ob 3 pa smo imeli akcijo.bla je taaaaaaaako lačna,da je eksala 195 v par minutah-čez dan se mantramo po 20 minut za 140ml!!!pa to je vse super,a ponovno ni zaspala do 5.00!!! sem jo dala na posteljo,podložla z blazino in ji tako dala flaško,v upanju,da bo med hranjenjem zaspala.no,no,no....nato sem jo previla in dala v posteljico.nisem mogla verjeti svojimušesom,jokala je kljub temi.jo je mož vzel gor in v manj kot 5 minutah je na srečo zaspala.ustvarja si svoj ritem,ki je čisto mimo.včeraj je spala od 21 do 5.45 in je bla seveda super volje ves dan.danes bo sigurno ponovno tečka,ker bo preutrujena,že zdaj ves čas zeha.čisto sem zmedena.prej se mi ponoči že več kot 2 meseca ni zbujala!! niti za dudo!!! se je zbudla,mencala,a se sama uspavala nazaj. upam,da je to samo neka faza in se opet vse uredi.danes ji bom dala prvič korenček in začela resno z uvajanjem gh,ker mleko je očitno pri njej adijo mijo-dovolj ga je blo!!!
punce,sem res ful vesela,da ste gor. mi je ful,ful lažje.ko prebiram vaše besede,dobivam potrditev,da smo normalni,da je vedenje normalno!!! sem namreč ful kontrol frik in me kar vržejo iz tira določeni nenapovedani dogodkiuser posted image ,ki mi jih pripravi moja deklica.
sončen dan

vse dobro

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
27.3.2010 8:56:51   
MC09
oj,

mi smo tudi prespali že vso noč, od 7-8 do 4:30, 5, pa ziza in pol še malo spanja, cartanja, ob 7 pa ziher konec!(to je trajalo kakih 14 dni) Zdaj se zbudi zopet 2x na noč in mam srečo, da še mam tolko mleka, da je za ponoči ok, ker ga dam na zizo in čez par minut zaspi nazaj. Sem pa razmišljala, da bi mu zvečer dala malo kašice, če bo pol dalj zdržal, je pa danes ful nemirno spal, kr naprej je blo nekaj, ne vem, če je bla kaka luna al kaj.

(odgovor članu podezelje)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
27.3.2010 9:31:00   
lenybaby
Ponoč je neki orng skoz okn svetil ja user posted image Ne vem pa če je bla polna al ne user posted image Sam a mislte da je res krivo to da so lačni da se zbujajo ponoč? K js sm našmu dajala NF mlek pa nč boljš, pa kašico pa nč boljš, včer je pa pr men se najedu spet pa spal tko lepo.... user posted image nč več mi ni jasn no...

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
27.3.2010 9:45:09   
MC09
Nevem, mi je pa kolegica ki ima 7 mesečno hčerkico rekla, da je okrog 6 meseca obdobje zbujanja ponoči, pa ni nujno, da zaradi zobkov, kaj pol naši prehitevajo, ker se jim kao več dogaja in pol to podoživljajo. user posted image
pa še to, naš user posted image ima zdaj fazo, ko ga zanima vse kaj je za njim in obrača glavo nazaj, ga obrnem, da lahko gleda, kaj je pač gledal in je zopet bolj zanimivo kar je zadi, se čisto osloči, je opazla to še kira druga?

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
27.3.2010 10:41:36   
podezelje
MC09- ja, meni so tudi vse rekle,da se pri 6.m začnejo ponoči opet prebujat. očitno so tile naši novemberski konstanjčki res nekaj posebnega.a,ker nas kar nekaj mamic to opaža,je verjetno razvojno. v 5.mesecu bi si večina otrok naj naredilo nek dokaj ustaljen ritem spanja in hranjenja,mogoče zato zdaj ta zmeda???no,za mojo pupo moram priznat,da že en mesec manj je,kot je prej jedla.in ko ji ponoči dam jest,res zmaže hitrouser posted image .
ja,to obračanje smo tudi mi imeli,potem smo pa tudi že imeli,da je ugotovila,da če gleda gor,tudi vidi stvari in je gledala gor v pokončnem položaju.dejansko gre za isti gib oči,le od položaja telesa je odvisno.naša je zdaj odkrila prstke na nogici in med spanjem se hoče vedno zvrniti na bok!
aha,pa ugotovila je,da če ji kaj ne paše,se je treba jokatiuser posted image user posted image

vse dobro

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
27.3.2010 12:58:10   
rožica13
Oj,

danes je bila res posebna noč, Lina se je tudi samo 1x zbudila za jest, se je pa zato že ob 5ih zbudila user posted image . Jaz itak celo noč nisem spala, ker sem mela ful mleka in me je vse bolelo, nimam črpalke, tko da sem si 2x šla na roke stiskat (teče po kapljicahuser posted image ). Tko da sem je bila ob petih zjutraj zelo vesela, da se je zbudila, sej je bla čist pridna, ni nč stokala, ampak sem ji vseeno dala jest, pa tut ni velik pojedla pol.

podezelje - kaj pa če bi ji zvečer dala kašico, mogoče v mleko malo al pa kar po žlički, da bi jo bolj nasitilo, ker če je že spala celo noč, se sedaj verjetno zbuja ker je lačna. Sicer se pa zbujajo, ker imamo obdobje trdega in lahkega spanca in ko je lahki spanec se malo predramijo, jih je strah ker je tema in tišina, pa še lakoto mogoče začutijo. Pomaga, če sami zaspijo zvečer in pol laže nazaj ponoči zaspijo, ko vidijo, da je vse tako kot je bilo ko so zaspali.

Usločevanje - Lina se skor na glavo postav, da vidi svojo Arielo in ribico za previjalno mizo, pol se pa tko smeji user posted image .

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
27.3.2010 13:11:15   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: lenybaby
Sam a mislte da je res krivo to da so lačni da se zbujajo ponoč?

ne jst mislim, da niso lačni..in veliko otrok se zbuja še potem ko imajo vse obroke GH..zakaj..pomoje iz navade, ne morem druga rečt...moj Luka se je zbujal do 9 meseca..pa je že vse jedel(še vem da sem začela okoli 5 meseca z Gh kao iz razlogov, da se ponoči ne bo zbujal-ja sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image )..no pol sem pa presekala, pa smo 3 dni vztrajali brez joške, ga je ati lepo potolažil in od takrat naprej spi ...

MC-moj isto dela...zvija se okoli, pa vse tam zadaj je tko zanimivo...pa sej bo minilouser posted image

Joj, prejle sem delala sirove palčke..pa vse zažgala..mi celo stanovanje smrdiuser posted image user posted image user posted image

Prej smo bili zunaj, še dobro da smo prav čas dam prišli, ker ko smo stopili v hišo je začela ful toča padatuser posted image user posted image user posted image ne moreš vrjet no...

Evo še ena slikica našega falotka pri 3.5 mesecih

user posted image

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
27.3.2010 14:39:25   
valerija77
Joj Eva, kok je tvoj mali cart..user posted image
No, očitno imamo mi še kr srečo..sm našga jokavca včeraj skopala in je šel spat ob pol osmi zvečer in je spal do šeste zjutraj brez zbujanja. In imava vsak večer isti ritem. Dam ga v posteljico, nahranim, zraven mu dam pleničko, da se carta in ko spije, mu dam kr dudico, brez da podreva kupčka. Zraven pa mu poje tomy zvezdica. In on lepo zaspančka.
Eva, glede palčk se ne sekiraj. Jst sem pa zadnjč hotla mojmu nardit čaj iz prežganega sladkorja, pa sm skor kuhno skurla. user posted image user posted image user posted image user posted image Sem samo za trenutek šla stran od štedilnika in mi je sladkor zagorel in pridem nazaj, je bla cela kuhinja v dimu. Pa sem kr hitr izklopla plin in prezračla stanovanje. K sreči ni blo nič druga uničenga, kakor lonc v katerem sem imela sladkor. Mi je moj reku "Moja raztrešena glava"..user posted image user posted image user posted image user posted image Čeprav men ni blo nič kaj do smeha.

Da se vam pa ne bi zbujali ponoči pa poskusite zvečer dodajati mleko, ki daje občutek sitosti (novalac NF).

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
27.3.2010 16:47:22   
podezelje
valerija77:sem tudi jaz že o tem razmišljala,a se bojim,da mi bo potem še manj jedla čez dan. sem jo danes tehtala (najprej jaz sama, nato pa z njo golo) in si morala priznati, da je od 2.3. do danes pridobila le 250g!!!rodila se je v 95.percentilu glede teže,zdaj je padla n a50.začela sem se resno sekirati.vsi mi govorijo,da ni to problem,ker vseeno pridobiva,samo manj.če bi hujšala,bi bil problem. ima katera podobne težave/jih je imela?moja pupa dejansko poje premalo mleka.sem ji danes prvič dala korenček in ga je tako jedla,da sem sam gledala. ko sem nehala,je začela kar jokat in je res z zagonom spila še 140ml mleka.mmogoče jaz vse to preveč kontroliram in se sekiram. pa kaj bi blo ok, če ji istočasno že dajem korenček dopoldan in kašico zvečer?!stara je namreč 4 mesece in 2 dni.
hvala

vse dobro

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
27.3.2010 17:02:46   
MC09
Podezelje, jaz te čisto razmem, naš je na začetku premalo pridobival, ker nisem mela dosti mleka in so nas v posvetovalnici gledli, kot da ga stradamo in mam še danes ta občutek, če noče jesti, pa v bistvu ful poje, ima 7,5kg, 72cm, tak da je konkreten fant, nas sprašujejo, če je 9 mescev star user posted image , sam tisti občutek je pa še vedno ostal.

Glede prehrane, pa mi v CE po 5 mesecih patronažno pokličemo, da pride in se pogovorimo o GH, daj jo še probaj ti poklicat in boš vidla, kaj bo rekla.

(odgovor članu podezelje)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?