rožica13
|
Čer! No jaz sem za materinski dan dobila spanje cel večer . Sem šla zraven ležat, pa me je zmanjkalo, moj je bil pa na sestanku in me je pol ob 10ih zbudu. Pikica 28, super da sedaj vsaj vi lepše zaspite! Lina je bla popoldne tko zaspana pa tečna, da nikakor zaspat in smo šli spet v voziček tko da je vsaj malo odspala, potem pa sma jo takoj previla in naštimala flaško, pa je blo že too late, je skoz take delala ko je jedla, mal vleče flaško, pol pa glavo stran al pa v mene rine, pa spet, pa brca, z rokam flaško stran rine, groza, komi jo pripravim da vse poje. Traja itak dlje ker ta AR bl počas teče vn, sem ji pa danes naštimala iz 210 vode, tko da vidmo če bo kej dlje spala prvo rundo, ker zadnje čase se je zbudila že, ko sma šla spat , pol pa ful pogosto naprej. V glavnem, sem jo pol dala kr v postlco in pržgala Tomy lučko, tko kt je Tassika napisala, pa sem se zraven v svojo postlo vlegla. Skoz je tko opletala z rokam, skoz kovter dol rinla, glavo obračala levo, desno 100/h, ampak se je počassss umirila. Je že spala, pa spet začne opletat in migat , zakaj tko dela? A še kater tolk "opleta" na okoli z vsemi štirmi. Ja zgleda da majo obdobja, enkrat zaspat na rokah, drugič v postlci, spet drugič na rokah,...sam da se dogaja, da ne pozabiš da jih imaš in da nimaš preveč prostega časa . Moja diploma bo mogla pač še mal počakat! Ja tudi z moje strani vse naj naj za praznik mamic .
|