tassika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožica13 Čer! O super Tassika in caryn za zobke! Ste imeli pestro ali so dobro prenesli? Oblačenje, jaz nikoli nisem oblačila 2 dolga rokava za doma, spodaj ima kratke rokave čez pa dolge, razen če ima kako čisto tanko majčko čez, ji dam spodaj še dolge. Zunaj pa jo imam v malo manj debelem kombinezonu kot zimski, pokrito z deknco in zaščito za nogice, če je pa sonček pa brez deknce. Sicer smo mel pa danes katastrofalni dan! Celo popoldne in vse dokler ni zaspala je bila neznosna, sem hotla it že prostovoljno v norišnico! Tko je bla zaspana ampak zaspat pa ne, sma se 1,5 ure matrale, pa jokale pa..., pol sm jo pa spakirala in dala v voziček sma šel na makedam in je zaspala za celo 35 min in pol je bla še bl tečna. Ne vem no, skoz si je očke mencala pa čist rdeče je že mela, sej zaspala mi je že na rokah, ko sem jo dala v postlco je je začela zvijat k kača in se zbudila, pol pa ne nazaj zaspat! Tko da zdej spi v najini postli, sm mogla zraven ležat in je zaspala , ponavad jo moram nosit, dans se je pa še bol drla če sem jo nosila? Res mam že poven kufar teh problemov s spanjem, upam da ji je danes samo vreme nagajalo. Rožica kaj pa če bi ji poskusila kakšno rutino uvesti, meni se tudi dere na rokah, najprej je zaspala če sem jo dala čez ramo in pela in plesala, potem na žogi, zdaj pa jo položim v posteljico, ji zavrtim tomy lučko, dam niniko in jo cca 10min božam in ona zaspančka, vmes če še ne gre tako hitro grem malo vn in pridem nazaj, da ji popravim dudo. Pri nas deluje samo to, zvečer pa flaška v dnevni, v sobi še crklanje na joški, potem pa v posteljico, niniko in spet lepo zaspi. Včasih malo joka, ampak hitro zaspi, joka pa zato, ker je enostavno preveč utrujena. Nikoli pa ne joka več kot 5min skupaj.