|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrski kostanjčki 2009
24.3.2010 16:20:38   
Perlica76
Ojla!
Danes pa je bil pravi pomladni dan(za moje pojme še prevroč,kar naenkrat...halooo!!)

Plenice-mi imamo tudi Pamperske še za porabit(Premium in ene ki "dišijo",ko se pa polula pa smrdijo ful,te smo dobili,pa jih mormo porabit),drgač pa Hoferjeve 3-super in poceni!

Naša je tudi včeraj ful drsala z dlsnimi,pa danes tudi,pa spodnji enki se ji na sprednji strani dlesni ful vidi,torej se počasi premikajo proti gor.Jutri pa 2. cepljenje.

Pa-pa

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
24.3.2010 18:42:06   
karin82
Vidim, da se pogovarjate o planicah. Ena je spraševala glede šparovih planic. Jaz sem kupila tele Sparky pa morm rečt, da so obup, orng puščajo, še vsakič so pa še plastične so na otip. Tako, da jaz jih odsvetujem.
So me pa premamile, ker so bile poceni 82 kom, cca 11 eur.

Mi se pa še vedno samo dojimo. GH bo še mal počakala, vsaj še kakšen mesec.
Zobka tud še nimamo nobenga, čeprav se orng slin. Premoči slinček pol pa še pajaca in bodi, ga je treba non stop preoblačt.

Jut imamo pa alergologa me že orng skrbi, čeprav žal itak že vem rezultate, da ima moj sonček AD. Zdej me pa skrbi sam še, če je poleg vsega še alegičen na kaj. Me je res kar groza jutrišnega dne. LP

< Sporočilo je popravil karin82 -- 24.3.2010 18:44:02 >

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
24.3.2010 20:04:13   
pikica 28
oj,

kot veste sem pred čas jamrala kako jokamo pred spanjem, sedaj morem trkat....tok, tok...mi tako lepo spet zaspimo, da je veseljeuser posted image user posted image user posted image Je pa res, da se držim rutine in zvečer je vse bolj umirjeno...takoj zapančka, mi že na previjalni pokaže, da je zaspan. Danes je bil tako zaspan, da tudi flaške ni hotel. Je nazadnje jedel mlečno kašico ob 17,30 uri. Me zanima kdaj bo danes budnica...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
24.3.2010 20:48:00   
rožica13
Čer!

O super Tassika in caryn za zobke! Ste imeli pestro ali so dobro prenesli?

Oblačenje, jaz nikoli nisem oblačila 2 dolga rokava za doma, spodaj ima kratke rokave čez pa dolge, razen če ima kako čisto tanko majčko čez, ji dam spodaj še dolge. Zunaj pa jo imam v malo manj debelem kombinezonu kot zimski, pokrito z deknco in zaščito za nogice, če je pa sonček pa brez deknce.

Sicer smo mel pa danes katastrofalni dan! Celo popoldne in vse dokler ni zaspala je bila neznosna, sem hotla it že prostovoljno v norišnico! Tko je bla zaspana ampak zaspat pa ne, sma se 1,5 ure matrale, pa jokale pa..., pol sm jo pa spakirala in dala v voziček sma šel na makedam in je zaspala za celo 35 min user posted image in pol je bla še bl tečna. Ne vem no, skoz si je očke mencala pa čist rdeče je že mela, sej zaspala mi je že na rokah, ko sem jo dala v postlco je je začela zvijat k kača in se zbudila, pol pa ne nazaj zaspat! Tko da zdej spi v najini postli, sm mogla zraven ležat in je zaspala user posted image , ponavad jo moram nosit, dans se je pa še bol drla če sem jo nosila? Res mam že poven kufar teh problemov s spanjem, upam da ji je danes samo vreme nagajalo.

(odgovor članu podezelje)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
24.3.2010 20:51:36   
Volga

IZVIRNO SPOROČILO: karin82

Vidim, da se pogovarjate o planicah. Ena je spraševala glede šparovih planic. Jaz sem kupila tele Sparky pa morm rečt, da so obup, orng puščajo, še vsakič so pa še plastične so na otip. Tako, da jaz jih odsvetujem.
So me pa premamile, ker so bile poceni 82 kom, cca 11 eur.

Mi se pa še vedno samo dojimo. GH bo še mal počakala, vsaj še kakšen mesec.
Zobka tud še nimamo nobenga, čeprav se orng slin. Premoči slinček pol pa še pajaca in bodi, ga je treba non stop preoblačt.

Jut imamo pa alergologa me že orng skrbi, čeprav žal itak že vem rezultate, da ima moj sonček AD. Zdej me pa skrbi sam še, če je poleg vsega še alegičen na kaj. Me je res kar groza jutrišnega dne. LP

PlEnice.

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
24.3.2010 21:21:32   
Lupinca
hehe carica Volgauser posted image  

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
24.3.2010 21:22:23   
Lupinca
Tassika in caryn
 user posted image user posted image user posted image za zobke!!! nam tok malo manjka da ven pokukata, da sem že prav neučakanauser posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
24.3.2010 21:31:00   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: rožica13

Čer!

O super Tassika in caryn za zobke! Ste imeli pestro ali so dobro prenesli?

Oblačenje, jaz nikoli nisem oblačila 2 dolga rokava za doma, spodaj ima kratke rokave čez pa dolge, razen če ima kako čisto tanko majčko čez, ji dam spodaj še dolge. Zunaj pa jo imam v malo manj debelem kombinezonu kot zimski, pokrito z deknco in zaščito za nogice, če je pa sonček pa brez deknce.

Sicer smo mel pa danes katastrofalni dan! Celo popoldne in vse dokler ni zaspala je bila neznosna, sem hotla it že prostovoljno v norišnico! Tko je bla zaspana ampak zaspat pa ne, sma se 1,5 ure matrale, pa jokale pa..., pol sm jo pa spakirala in dala v voziček sma šel na makedam in je zaspala za celo 35 min user posted image in pol je bla še bl tečna. Ne vem no, skoz si je očke mencala pa čist rdeče je že mela, sej zaspala mi je že na rokah, ko sem jo dala v postlco je je začela zvijat k kača in se zbudila, pol pa ne nazaj zaspat! Tko da zdej spi v najini postli, sm mogla zraven ležat in je zaspala user posted image , ponavad jo moram nosit, dans se je pa še bol drla če sem jo nosila? Res mam že poven kufar teh problemov s spanjem, upam da ji je danes samo vreme nagajalo.

Rožica kaj pa če bi ji poskusila kakšno rutino uvesti, meni se tudi dere na rokah, najprej je zaspala če sem jo dala čez ramo in pela in plesala, potem na žogi, zdaj pa jo položim v posteljico, ji zavrtim tomy lučko, dam niniko in jo cca 10min božam in ona zaspančka, vmes če še ne gre tako hitro grem malo vn in pridem nazaj, da ji popravim dudo. Pri nas deluje samo to, zvečer pa flaška v dnevni, v sobi še crklanje na joški, potem pa v posteljico, niniko in spet lepo zaspi. Včasih malo joka, ampak hitro zaspi, joka pa zato, ker je enostavno preveč utrujena. Nikoli pa ne joka več kot 5min skupaj.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
24.3.2010 21:32:55   
valerija77
Živjo

Mi smo tudi na pamperskah in sicer že kakšen mesec na 4. Preizkusili smo vmes še dm in so kr ok, samo bolj debele so, spustile pa niso nič. In mlekeca imamo od dm pa je dosti bolje sedaj z prebavo, ker je prej po novalacu kakal na 2-3 dni, po tem pa kaka tudi 2-3x dnevno. user posted image
Smo pa imeli danes obisk... user posted image user posted image patronažna nas je prišla malo pogledat in sva se malo pomenli o prehrani. je rekla, da lahko počasi pričnem pri mleku z 2 in da lahko pričnem z sokeci. Najprej jabolčni, pa korenčkov,...sm bla raj tih, da sem mu dala malo banance.user posted image
Pa mal ga je k sebi vzela, da je sprobala kolk ma močne nogice in je rekla, da je super in da ga naj kar dajemo malo na nogice, da dobi moč in pa čimveč na tleh. Tudi za voziček mi je rekla, da lahko ima vzdignjeno vzglavje.  Madonca sem od prvega že kr mal pozabla kako je treba z temi črveki delat..user posted image
Sparove plenice sem sprobala pri tavečjem in so katastrofa...user posted image vse je spustilo skozi in tko trde na otip, da če bi jih človek vrgu v steno, bi verjetn kr lukna ratala..user posted image ODSVETUJEM 100%

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
25.3.2010 7:33:27   
podezelje
dobro jutro!

danes pa ima moja sreča dopolnjene štiri mesece!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes bom pa mama zombi. punčka se je že ob pol petih zbudla.včeraj je spala popoldan od pol enih do pol štirih in je manj jedla.zvečer tudi manj in se je seveda revica lačna zbudla,pa zna bit,da jo je zbudlo tudi škripanje z dlesnimi.to ima zdaj neko foro-ful se čuje,ko to delauser posted image .nam je pa prvič uspelo,da se je najedla,mož jo je previl in je zaspala nazaj v roku ene ure(2xzbudla za dudo)!!!še zdaj spi!! pri naši se ful pozna dolžina spanca glede na pojedeno količino hrane.skratka - danes imamo ponovno nove ure spanje,nove ure hranjenjauser posted image
po čem veste,da boste kmalu dobili zobke? naša se že nekaj časa slini,kak dan ful,spet drugi nič, vse si daje v usta,grize,paše ji,ko ji masiram dlesni,a vse to že najmanj 2 tedna.o zobkih ne duha in ne sluha
obljubljali so sonček,a trenutno se skriva za velikim debelim oblakomuser posted image .

lep in nasmejan dan!

vse dobro

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
25.3.2010 7:36:53   
Perlica76
Rožica13
Tudi sama sem že parkrat pomislila,da bi blo fajn it se mal na psihiatrijo spočit....pa imam "na srečo" mamo trenutno doma(firma jim nekaj serje),tako da me rešuje pred dopustom na gričku(Idrija-psihiatrična bolnišnica).Sem pa ta mali že parkrat rekla,da jo bom prodala,pa je še bolj vreščala ....ma saj bo,tudi to bo minilo......enkrat,pol pa se bodo na tla začeli metat.........No,saj je pravi angelček,samo kdaj pa pride res preveč.

Drugače pa imamo danes drugo cepljenje,potem pa pokličem patronažo,da vidimo kaj bo nam povedala!

pa-pa

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
25.3.2010 7:42:36   
podezelje
vprašanje:

kako to,da pride patronažna? a je to povsod v sloveniji? meni moja nič ni rekla,da pride še kaj

hvala

vse dobro

Neposredna povezava do sporočila: 1662
25.3.2010 7:58:01   
valerija77
Pozdravljene

Raqbim mal pomoči, ker sem očitno prevč blond..user posted image Če hočem kopirati slikco na najdi.si mi napiše tole..

Zaradi stroge varnosti v Firefoxu dostop do odložišča trenutno ni mogoč. Prosimo, odpravite se na stran 'about:config' in vrednost 'signed.applets.codebase_principal_support' nastavite na 'true'.
Kje za vraga že to nardim...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1663
25.3.2010 8:55:56   
karin82
plenice ja user posted image
dobr da imamo lektorja

Neposredna povezava do sporočila: 1664
25.3.2010 9:20:16   
kajjada
Ojla,

me zanima, če je katera naročala kaj preko o-baby.de. Mi ni čist jasno, kako slediš kje je paket (to naj bi menda se menda dalo)user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu karin82)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
25.3.2010 9:49:30   
podezelje
valerija77
odpri brskalnik explorer.jaz razumem,a ima firework neko zaporo

vse dobro

Neposredna povezava do sporočila: 1666
25.3.2010 10:06:05   
Perlica76
podezelje
Meni je naša patronaža ob zadnjem obisku pred meseci rekla,naj jo pokličem,ko bo imela naša 4mesece in pol.Nimam pojma zakaj,verjetno bo kaj povedala o hranjenju.

Neposredna povezava do sporočila: 1667
25.3.2010 10:13:17   
pi82ka
OJLA...ČESTITKE VSEM MAMICAMuser posted image user posted image

S pleničkam je očitno povsod drugače...ja zaloge ni pametno delat jaz sem z 2 tko naredila...buča, no ostale so mi sam ene 3 pleničke, tko da ni panike.
Kako mi zaspimo...ja najprej smo jo nosul po sobi, da je zaspala. Zdej ma pa neko foro odkar spi v večji postelji...jo dava pa v postlco in dudiko pa ninico pa fino s kovtrčkom pokrit, mal pogodrna in zaspi. Včasih se zbudi in joka pa ji namažem dlesni s calogelom in se umiri in zanina...ne vem a jo dlesni bolijo, mam občutek, da bojo vsi zobki naenkrat butnil ven...no verjetno se mi sam tko zdi.

Čestitke za zobkeuser posted image da bodo lepi in zdravi vsi zobki.

Neposredna povezava do sporočila: 1668
25.3.2010 10:59:53   
rožica13
Tassika, ja sej mamo rutino, se previjemo v debelo plenico, damo pižamco, poje po flaski pri zatemnjeni luči ampak ponavadi se že tu ustavi, ker take zganja  al že na previjalni drugače pa ko ji dam jest. jo držim z vsemi štirmi, sčasoma se umiri in napol spi, ko pa kupičko podremo, se pa zbudi in spet groza in strah. Sem poskušala že vse sorte, tut da sem jo dala v postlco in sem vsako minuto joka pršla k njej in se je še bl začela dret user posted image , ampak je zaspala po 10 min skor vedno, sam se mi to zdi tko grd način, sm sam par dni tko delala. Drugače pa maha z vsemi 4mi v postlci, ne mara da jo božam po glavi user posted image .

Ha, ha perlica76, ja sm glih včeri razmišlala da se mi bo zihr sred trgovine po tleh metala user posted image . Eni mamo pač bol zahtevne otroke!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
25.3.2010 11:27:54   
lenybaby
Uh midva sva mela tud dans ponoč cele borbe... user posted image Če me ni petkrat zbudu! Pa skoz bi sam cuzu pa čeprov sam požirk al pa dva za žejo... joooooo... in pol ga zjutri vzemem k seb v postlo in mi valda ne da spat a mala barabca! Tko da sm dans jst tud bl zombi user posted image Zdej bo pa očitno nadoknadu za celo noč nazaj - se kr noče zbudit ko je treba km jt! Pa k sm včeri tolk hvalila muillerjeve plenice - dans ponoč sm ga m ogla dvakrat previjat k je mel vse mokro! Očitno so mu res premejhne ratale k prej ni blo nobenih problemov z njimi. user posted image

Lep materinski dan vam želim!

< Sporočilo je popravil lenybaby -- 25.3.2010 11:28:13 >

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
25.3.2010 12:05:33   
valerija77
Sem šla na explorerja pa sm čist adijo..sploh ne znam tle delat kr sm navajena na mozillo. V glavnem...

MAMICE DANES JE NAŠ DAN... ZATO PODARJAM ROŽICE VAM!!!

user posted image

zdej pa šibam spet nazaj na mozillo...user posted image

(odgovor članu lenybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
25.3.2010 14:46:48   
podezelje
mamice,ki imate punčke,prosim za nasvet

moja pupa že nekaj dni,ko jo previjam po kapljicah lula.temu nisem posvečala večje pozornosti,a me je danes mama opozorila,da to ni normalno,da ima mogoče vnetje mehurja.ko lula,nikoli ne joče,pa te kapljice se mi zdi,da so,ko se napenja (roke tlači v usta,se skuša dvignit).je katera to opazila pri svoji?
hvala
lp

vse dobro

Neposredna povezava do sporočila: 1672
25.3.2010 14:47:44   
Metuljcica77
helou

midvi ravnokar nazaj od pediatra, Ema lepo spi, mami pa papa kar za kompom ...

me je skor kap zadela pr P, naša tamala ima kar naenkrat pri 4,5 mes. 6590g, 65 cm in OG 41,5 cm ... mogoče me boste mal čudn pogledale ampak se je zelo lepo poredila user posted image

dobila je še zadnjo dozo rotavirusa in drugo pikico

pa še poštar je prnesu njeno novo osebno in zdej se gremo lohk potepat čez mejouser posted image

pa če lohk še neki vprašam, k lih debatiramo o planičkah, pri kolikšni kilaži ste pa začele uporabljat št. 4

lepo uživajte v materinskem dnevu, za marsikatero ja današnj prvi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1673
25.3.2010 14:57:24   
rožica13
IZVIRNO SPOROČILO: podezelje

mamice,ki imate punčke,prosim za nasvet

moja pupa že nekaj dni,ko jo previjam po kapljicah lula.temu nisem posvečala večje pozornosti,a me je danes mama opozorila,da to ni normalno,da ima mogoče vnetje mehurja.ko lula,nikoli ne joče,pa te kapljice se mi zdi,da so,ko se napenja (roke tlači v usta,se skuša dvignit).je katera to opazila pri svoji?
hvala
lp

Danes sem tudi jaz opazila, da je imela malo mokro luliko, ko se je napenjala za kakat, ker sem jo držala tko nad umivalnikom in sem vidla v ogledalu. Raje pokliči P.

Neposredna povezava do sporočila: 1674
25.3.2010 18:54:54   
Perlica76
Ojla!

No,naša že pančka.Danes je dobila drugo pikico,brez solz!!
Drgač pa ima pri 4 mesecih in pol 6570g,pa dolga je 64cm.

Glede hrane pa je nam sestra pri pediatru rekla,naj začnem pri 5 mesecih in to najprej z zelenjavo,zdaj pa lahko kar papamo mlečne kašice in jih,vsak dan nam gre boljše,lepše papa,smo na 7,morda 9 žličkah,jutri pa gremo na večji obrok,morda na 30 ali 60ml,ker bi ona še jedla ,pa sem premalo nardila user posted image .Me je presenetla,ji je zalaufalo.

Patronažna pa pride drugi teden.

Ja mamice,za marsikatero je to prvi materinski dan(tudi zame),zato še ena user posted image  z moje strani za vse mamice!!!

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?