kammy
|
Pozdravček! Joj nekaj časa nisem pokukala sem gor, pa sem sedaj rabila kakšn0 urco, da sem vse za nazaj prebrala - ob slastni kavici . Danes sem izpolnila polnih 25 tednov. Včeraj sem imela pregled in je vse o.k. Srček utripa kot za stavo, otroček živahen, MV zaprt. Naslednji pregled imam čez 5 tednov in takrat dobim dokumente s katerimi si gremo urejat na Center za socialno delo porodniško, paket za novorojenčka, itd. Že, a ne No, jaz sem si zračunala, da nastopim porodniško 12.6. in si tudi že informativno izračunala višino porodniške. Center za socialno delo Lj-Šiška ima super spletno stran, kjer si lahko naredite informativne izračune, objavljene imajo obrazce, ki jih bomo potrebovale, odgovarjajo na naša vprašanja... http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp In v opozorilo, v službi morate koristiti vsaj 2 tedna dopusta za letošnje leto, drugače vam drugo leto zapade. Preostali dopust bomo lahko koristile do 30.6. 2011 ter seveda dobimo še nov dopust za 2011. Pa mislim da bo drugo leto res vsak dan dopusta prav prišel, da bomo čim dlje z našimi sončki + vrtci za večino izmed nas bodo možni šele septembra - do takrat pa se bomo morale znajti. Še podatki za seznam - sem iz Lj okolice, 30 let, 1. nosečnost, spol bo ostal do konca, rodila bom v Lj porodnišnici Do sedaj sem na +3,5 kg, od tega 2 kg v zadnjem mesecu. Sem pa že prej imela kar nekaj kg preveč, zato upam da končna številka ne bo prehuda. Zdaj se je zunaj začel sonček, zato upam, da bomo več migale, pa bo. Moram pa se še pohvalit. Doma imamo že voziček Maxi Cosi Mura 3 Smo izkoristili akcijo, zato smo pohiteli, bo pa ostal še zapakiran za najmanj 2 meseca. Drugače nimam še nobene druge stvari, niti malenkosti, cunjice, igračke. Bom kupovala junija, ko bom na porodniški. Upam, da me kaj ne prehiti. Se je katera že kaj pozanimala za materinsko šolo? Mene zlasti zanima kako je materinska šola v Lj porodnišnici? Jaz bi šla maja. Ne vem, se je potrebno kaj prej prijavit? Tudi jaz bi prosila za geslo za album! Prosim, prosim!!
|