|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
26.3.2010 10:55:39   
nagaja28
šipek, težko je rečt, kaj je najboljše. jaz sem imela stekleničke od tommee tippee, dudo pa od aventa in mi je bilo oboje ok. je pa problem če dojenčku vmes zamenjaš znamko. takoj začuti, da ni isto, zato je bolje, da imaš recimo dude vse od enega proizvajalca.

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
26.3.2010 11:20:44   
Martinčka
mala biba evo midva imava prvi del stanovanja kooonec.. samo še zavese čakam in je tipi-top. Sedaj sao še otroško urediva ter morda malo kopalnico in je to to.. ampak ta velik del je za nama in se nama kar suče od stroškovuser posted image ... ravno poliram pribor ki sva ga dobila za poročno darilo da gre lepo v nove predale.. sem čist navdušenauser posted image ...

mogoče se splača od NUKa zdajle ko je akcija vzet te dezinfekcijske variante za stekleničke... ali ima celo NUK tudi prsno črpalko? hm... to bom pa zdaj malo pogledala ker 20% pa res ni malo.. pa še po 15.4. je še vedno akcija tako da bo nova plača/bolniškauser posted image user posted image user posted image  pa še 16.4. imava 3d v ljubljani tk da ni vrag da greva še v baby centeruser posted image

nič danes bom pa kuhala rižoto... da sprobamo novo indukcijouser posted image ...jeeej... kr dobiš voljo za vsa gospodinjska dela če maš kaj novega..hahahauser posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
26.3.2010 11:24:27   
Martinčka
ok da kr povem, da sem šla gledat in sem NUK zamenjala s Philips Avent... user posted image ... pa sem že bila tako veselauser posted image ...

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
26.3.2010 11:33:27   
anajrim
Ojla!

Micla - mi smo pa bili ta teden v Žusterni od poneeljka do četrtka in smo se imeli noro lepo!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
26.3.2010 11:51:36   
anajrim
Evo punce pa sem uspela dati gor tudi naše slike, da si jih lahko pogledate.

zdaj pa šibam na pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
26.3.2010 14:14:24   
Mishan
Ojla souser posted image ,

Prav luštne fotograije imamo user posted image

Meni še ni uspelo fotografirati trebuščka. No, je že kar velik, tako da ne vem, če še lahko uporabljam pomanjševalnico user posted image . Glede kil pa nisem čisto sigurna...prej se že dolgo namreč nisem tehtala. In ko sem se tehtala nekje v začetnih tednih nosečnosti prvič, sem že imela nekaj dodatnih gramov, saj mi je trebuh začel rasti neverjetno hitro. In do nekako tedna dni nazaj se mi je dejansko poznalo samo na trebuhu, sedaj pa opažam spremembo na stegnih, zadnjici, obrazu. Sem se pa zredila (vsaj) 7 kg - to vem. Mi pa na zadnjem pregledu niso rekli nič glede kilaže. Bomo videli kako bo naslednji teden, ko imam redni pregled in 3D user posted image

Špelka, Tix, pa&ga...tudi sama sem iz gorenjskega konca (okolica Radovljice), tako da se pridružujem gorenjskemu klanu user posted image A katera hodi na nosečniško telovadbo v Lesce?

A mogoče katera ve, kje lahko najceneje kupiš ves tekstil za zibko? Zibko bom dobila v posojo, te tekstilne zadeve pa bi kupila sama - samo ne bi rada dala celega premoženja za par mesecev.

In...a je katera kupovala posteljico, previjalno....v Ikei? Se vam zdi vredu ali bolj tako, tako...?

Želim vam lep vikend vsem in držim pesti za malo sončka user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
26.3.2010 14:14:31   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28
jaz sem pa danes zelo vesela, ker sem izvedela, da bova s sosedo spet lahko skupaj vozičkali user posted image user posted image user posted image

...ful pomeni,če imaš družbo,res...
Bina83...user posted image  za 3D!...ta Strahova je itak carica...komaj čakam,da grem spet k njej.

Šipek...NuK-imela sem le dudico in enkrat flašo za navajanje na kozarček.Dude se mi zdijo kr Ok,pa razni pripomočki za hranjenje.
Se pa strinjam z Nagajo28...najboljš se je držat ene firme dudice,flaše-cuclja.

Martinčka...zdej ti bo šlo vse super...kuhanje,pripravljanje,...Želim ti čimveč užitkov..pa kakšno slikico od kuhinje pripopaj v Naš album.
Veš,da sem naročila tisti katalog..upam,da kmalu pride.
Čeprav imam zdaj eno velikoooo zalogo cunj za user posted image ,ker sem še dve vreči dobila...si bom še kakšen poletni kompletek naročila.

Jaz nisem mogla verjet,ko sem videla pri nas tisto elektronsko varuško novo od Aventa...stane 150 evrov...prek interneta dobiš za 70 evrov.
Tudi tukaj ne bom imela nobenih stroškov,ker imam še od Neli, Philipsov baby phone.

A si je nabavla katera modrce za dojenje iz Mullerjeve akcije?Priporočam...user posted image

Drugi teden grem s kolegico sama v šoping...veliko stvari morem Neli kupit,ker treba menjat na spomladansko garderobo.
Po voziček pa nevem kdaj se bom odpravila...ah,se mi še ne mudi...

Danes imam pohajanja dovolj...le še po ta malo grem v vrtec.Niti kuhala nisem...sem bila na kosilu...odličnem...oslič,sardoni,sardele,okisan krompir in mešana solata.
Sem kar za mojega prinesla s seboj .."Lunch to go"...za domov.
Samo,da so user posted image ,pa je tudi user posted image  pikica v trebušku vesel/a.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 26.3.2010 14:15:41 >

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
26.3.2010 14:31:06   
anajrim
punce jaz sem nazaj s pregleda in je super uspelo. user posted image user posted image user posted image

Veliki smo 25 cm in težki 760g. (točno 25 tednov).user posted image user posted image user posted image
Super. tokrat se je vse lepo videlo edino 3D glavice ni hotel pokazati pa ga moja G ni mogla slikat. Ja kaj čmo noče se slikat. user posted image user posted image user posted image

Nalednji pregled pa imam 15.4.

tako zdaj pa šibam po sinek aki je v vrtcu in potem na kosilo!!!

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
26.3.2010 14:43:25   
kenya
No, jaz sem nazaj s pregleda. Na UZ v lj. p se je dr. Pušenjak  očitno že navadil, ker je šlo vse gladko in hitro. Komentiral je kot ponavadi bolj malo, ampak važno je, da je vse o.k., še vedno je user posted image  in izmeril mi je tudi maternični vrat, ki je tudi dovolj dolg. Tako, da sem zadovoljna. Samo slikice mi ni dal nobene user posted image .  Bo pa zdej počasi treba malo začet razmišljat o imenih...to bo tudi pestro.

Micla, jaz bi na tvojem mestu tudi zdaj že odpravila bradavico. Še posebej, če te moti oz. boli. Ker če je lokalno, ni nobenega vpliva na plod. Pa še potem po porodu ti bo verjetno težje, ker bo prišel dojenček in boš težje našla čas, pa še če te bo po odstranitvi kaj bolelo, boš težje počivala.

Stekleničke in dude....pri nas je bilo tako, da je imela prva od aventa vse, druga, pa tudi slučajno ni hotela tega, tako da smo potem kupili od nuka in je bilo o.k. Sedaj bom kupila samo dudo za v p. , če bo potreba, drugo bom pa rajši še počakala. Mi je bil pa Nuk čist o.k.

Zdaj pa tuid jaz šibam po mali dve v vrtec. Vreme se pa nekaj kisa, tako da izgleda da bomo morale popoldan preživet notri user posted image .

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
26.3.2010 14:57:04   
đanika
ojla

balem in ostale iz Celja meni ustreza 1.4 ob 18h čeprav imam 2.4 izpit samo tega ne izpustim user posted image mam izgovor da se ne bo treba učit.

lp

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
26.3.2010 15:14:38   
arruba
Zveezdica sori, nisem ti še utegnila pogledat za tvoj voziček pa ta vikend tud ne bo šlo, ker ne bom doma, se bom pa potrudila naslednji teden..spat pa tudi jaz ne morem, kar zbudim se in gledam v luft, pa celo knjižnico sem že prebrala ker nočem ponoči preveč rogovilit po stanovanju da user posted image  ne zbudim..upam, da je to samo prehodna faza in da se bomo še dobro naspale, preden rpidejo naše bibike na svet

.tojeto. joooj jaz sem čist ista - ždim v pisarni in gledam ven kako bi blo lepo bit zdaj doma pa šibat nekam na sončka (ko pač bo posijalo od kje..), v bistvu smo pa lahko srečne, da nam ni hudega in lahko še normalno hodimo v službo!!

pa&ga - kaj zredila si se 1 kilo? 1 KILO?????? Le kako ti je to ratalo?

ehh jaz pa kar lepo po pol kilce gor na teden.. vsaj. No, so mi pa noge kar same od sebe nehaje otekat, tako da zdaj lahk spet normalno hodim in tudi vsi čevlji so mi spet prav user posted image

lep vikend vsem!

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
26.3.2010 15:56:40   
tix
IZVIRNO SPOROČILO: Mishan
Špelka, Tix, pa&ga...tudi sama sem iz gorenjskega konca (okolica Radovljice), tako da se pridružujem gorenjskemu klanu user posted image A katera hodi na nosečniško telovadbo v Lesce?

MA super, zdej nas je pa že za eno mizo user posted image   Na telovadbo pa ne hodim ker sem tudi jaz "srečnica" z bolniško...

IZVIRNO SPOROČILO: Mishan

In...a je katera kupovala posteljico, previjalno....v Ikei? Se vam zdi vredu ali bolj tako, tako...?

Jaz nisem neki ful ljubiteljica robe iz ikeje, čeprav je pa res, da kakšna stvar zna biti tudi cenejša, se mi pa ne zdi, da ni ful ene izbire. Kakor imaš srečo. No sej gorenjke smo blizu, vsaj malo oči za nafirbcat user posted image

(odgovor članu Mishan)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
26.3.2010 16:05:45   
nagaja28
Mishan mi imamo posteljico od ikee in meni se zdi čisto ok. les, je les, odvisno, kaj bi želela. imeti vse lepo izrezljano ali ti je vseeno, če je posteljica ravnih oblik. mi imamo tako z rešetkami, da ga vidiš čez. sicer smo hoteli vzeti tisto, ki ima krajše stranice zapolnjene, daljše pa rešetke, pa je niso imeli v željeni barvi. drugače imam posteljico tudi med slikcami, pa lahko pogledaš. kar se pa kvalitete tiče, pa nimam pripomb, hočem rečt, da nimam občutka, kot da se bo ravnokar podrla. user posted image tako ali tako pa potem posteljico še oblaziniš z zaščito in kovterčkom, da zgleda lepo. previjalno imamo sicer sposojeno, ampak sem jih tudi gledala v ikei in se mi je tudi tista, ki se jo pritrdi na steno (je kovinska) zdela čisto ok.

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
26.3.2010 19:50:19   
candy24
Petek je res dan za metek. user posted image Celi dan sem se potepala. user posted image Zdaj pa vikend! Upam da bo lepo vreme, da bomo lahko čim več zunaj... 

anajrim - čestitke za dobro opravljen pregled (ponovno morfologijo) user posted image , vaš user posted image je že pravi korenjak. Po slikah, ki si jih prilepila v album, sem ugotovila, da sem te že nekajkrat videla na telovadbi na Fužinah. Zdaj pa te že nekaj časa ni bilo... user posted image Še boš prišla kaj? user posted image

Mishan - kaj če pa daš zašit nekomu? Blago na meter niti ni tako drago... Se strinjam, da so ti kompleti rjuh in obrob itd. res dragi - pa se mi zdi, da sploh tukaj v Sloveniji. V Avstriji (Toys) se da dobit te stvari ceneje.

Tudi midva bova imela na začetku zibko. In sva naredila tako, da bova imela obrobo in obleko za baldahin vsakega samo po en kos. Ko se bo pa to vsake tolko pralo, pa bo tisti dan user posted image spal v zibki pač brez tega. Dve prevleki za odejico pa bova dala zašit bodoči pranoni. user posted image Jaz mislim, da jih ne rabim več kot dve. Ali bi bilo boljše imeti tri? user posted image Potem pa bom za čez jogij kupila eno ali pa dve nepremočljivi podlogi iz bombaža od Racmana. Ne vem pa koliko naj dam zašit prevlek za čez jogij. Mislite da so tri/štiri dovolj?

Midva z user posted image sva se odločila, da bova šla po posteljico kar v Ikeo. Nama se vse full dopadejo. Ne veva pa še katero naj izbereva... user posted image

Pa še to: kako fajn je debatirat o opremi in dodatkih za naše user posted image . user posted image Bi šla kar zdaj v šoping ali pa vsaj očke past... user posted image Mogoče pa jutri... user posted image

< Sporočilo je popravil candy24 -- 26.3.2010 19:51:04 >

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
26.3.2010 19:58:38   
Bina 83
Pozdravljene!

Končno je tut men ratal dat fotke v album-sicer z manjšimi težavami ampak je ratal!

pa&ga pri Strahovi sem bila prbl. 20-25min, ampak sem bila zadnja, pa si je vrjetno mal več časa vzela! Ja, res je carica, mojuser posted image je čist navdušen nad njo, sploh ko mu je rekla da ima mala njegov nosekuser posted image user posted image !

A ve že fulll nabavlate za bebico? Jaz nimam še nič, se mi zdi da mam še veliko časa, čeprav vem da bo poletje vsak čas tu!user posted image No ja, imam par cunjc, ki se jim nisem mogla upret pa stolček za hranjenje, ki sem ga dobila! O kakšnih dudah, stekleničkah in plenicah pa ne duha ne sluha!

Lep vikend vam želim, upam da bomo deležne kaj sončka!

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
26.3.2010 20:17:00   
candy24
Bina 83 - Jaz še tudi ne nabavljam zares... Ampak zaenkrat le zelo rada občudujem... user posted image user posted image Doma imam le tisto, kar sem dobila. Z dragim pa sva do zdaj kupila košaro za voziček, previjalno mizo + podlogo in odejico za zibko. Naslednja stvar bo blago za posteljnino - mogoče že jutri. user posted image

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
26.3.2010 20:31:53   
anajrim
Candy 24 - ja upam da mi uspe priti še kdaj, pridem pa zagotovo v torek ob 13.45 - saj je še ta ura a ne??

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
26.3.2010 21:36:16   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: đanika

ojla

balem in ostale iz Celja meni ustreza 1.4 ob 18h čeprav imam 2.4 izpit samo tega ne izpustim user posted image mam izgovor da se ne bo treba učit.

lp

Sem za! Mi je pa čist vseeno kje. Mam blizu do Tuša ali do centra, tak da se bom kr sprehodla. Je pa res, da v Frideriku še nisem bla user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
26.3.2010 21:38:22   
naja7
IZVIRNO SPOROČILO: đanika

ojla

lp

jeeeeeej fiksiran datum in ura, ki sta superca, upam, da mi mojgauser posted image  uspe prepričat da me pripelje v celje:D

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
26.3.2010 22:30:36   
DanijelaNeli
No,pa gremo spat...dneva je konec...
Prejle smo imeli vaški sestanek...glede ureditev igrišča za otroke.Pa sem spoznala še eno nosečko...priseljenko.
Tako,da nas je kar nekaj....mamic in bodočih mamic.user posted image

Danes sem našla eno knjižico zapiskov iz materinske šole...sem se lotila vse brat...in zdaj vidim koliko je enih klobasanj in pretiravanj. Jah,no ...vsaka materinska šola si je različna.
Našlo se je tudi veeeliko starih računov opreme in potrebščin...to pri prvi nosečnosti...aj,je šlo dnarja...user posted image

Zdaj pa vse na easy...spisek je zelooo kratek...

Oo,danes sem v letaku novega Planet Tuša videla,da pride v Koper OshKosh&Carter's,Kanz...superca...user posted image
S ta prvim sem ful zadovoljna.

Candy...res je.Pri nas se sploh ne splača kupovat rjuh oziroma kompletov posteljnine.Ker so too much zasoljene cene.
Kar si napisala je čisto dovolj,veš.Več jih ne potrebuješ.

Lep vikend vsem...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
27.3.2010 6:02:28   
pa&ga
Živjo!

Danes sem bolj zgodaj vstala in si pripravila slasten kapučino. Sedaj vas malo berem potem pa v službo.

Mishan - kje pa je telovadba v Lescah?
Arruba - glede mojih kil je takole. V prvih treh mesecih nosečnosti sem jih izgubila 5 zaradi bruhanja. Sedaj pa opažam na hlačah, da bodo šle hitreje gor.

Prosila bi vas za geslo, da vas vidim.

Lepo se imejte!user posted image

< Sporočilo je popravil pa&ga -- 27.3.2010 6:07:47 >

(odgovor članu Mishan)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
27.3.2010 9:39:45   
candy24
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Candy 24 - ja upam da mi uspe priti še kdaj, pridem pa zagotovo v torek ob 13.45 - saj je še ta ura a ne??

Tako je - v torek ob 13:45. Jaz tudi pridem - se vidiva! user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
27.3.2010 11:38:49   
kammy
Pozdravček! Joj nekaj časa nisem pokukala sem gor, pa sem sedaj rabila kakšn0 urco, da sem vse za nazaj prebrala - ob slastni kavici user posted image . Danes sem izpolnila polnih 25 tednov. Včeraj sem imela pregled in je vse o.k. Srček utripa kot za stavo, otroček živahen, MV zaprt. Naslednji pregled imam čez 5 tednov in takrat dobim dokumente s katerimi si gremo urejat na Center za socialno delo porodniško, paket za novorojenčka, itd. Že, a ne user posted image  user posted image  No, jaz sem si zračunala, da nastopim porodniško 12.6. in si tudi že informativno izračunala višino porodniške. Center za socialno delo Lj-Šiška ima super spletno stran, kjer si lahko naredite informativne izračune, objavljene imajo obrazce, ki jih bomo potrebovale, odgovarjajo na naša vprašanja... http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

In v opozorilo, v službi morate koristiti vsaj 2 tedna dopusta za letošnje leto, drugače vam drugo leto zapade. Preostali dopust bomo lahko koristile do 30.6. 2011 ter seveda dobimo še nov dopust za 2011. Pa mislim da bo drugo leto res vsak dan dopusta prav prišel, da bomo čim dlje z našimi sončki + vrtci za večino izmed nas bodo možni šele septembra - do takrat pa se bomo morale znajti.

Še podatki za seznam - sem iz Lj okolice, 30 let, 1. nosečnost, spol bo ostal user posted image  do konca, rodila bom v Lj porodnišnici

Do sedaj sem na +3,5 kg, od tega 2 kg v zadnjem mesecu. Sem pa že prej imela kar nekaj kg preveč, zato upam da končna številka ne bo prehuda. Zdaj se je zunaj začel sonček, zato upam, da bomo več migale, pa bo.

Moram pa se še pohvalit. Doma imamo že voziček Maxi Cosi Mura 3 user posted image  user posted image  Smo izkoristili akcijo, zato smo pohiteli, bo pa ostal še zapakiran za najmanj 2 meseca. Drugače nimam še nobene druge stvari, niti malenkosti, cunjice, igračke. Bom kupovala junija, ko bom na porodniški. Upam, da me kaj ne prehiti.

Se je katera že kaj pozanimala za materinsko šolo? Mene zlasti zanima kako je materinska šola v Lj porodnišnici? Jaz bi šla maja. Ne vem, se je potrebno kaj prej prijavit?

Tudi jaz bi prosila za geslo za album! Prosim, prosim!!

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
27.3.2010 12:15:57   
Naomi1
Ojla Punce!

Vse ki imate/ste imele težave z MV. Ali ste čutile, da je nekaj narobe ....skrajšan. Ali vam je zdravnik povedal, da je prekratek.
Moje stanje še kar ni nič boljše....pa zdej obračam razne teorije, kaj za vraga bi to lahko bilo.Me pa žoka, špika v nožnici..Je katera s podobnimi izkušnjami tu gori....Upajmno, da mine.
Aha, mogoče katera ve kolk hitro se MV lahko spremeni. Zadnjo meritev sem imela v 22 tednu. Jutri se mi začne 24 teden.

lep dan vam želim,kljub kapljicam,ki letijo z neba!

(odgovor članu kammy)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
27.3.2010 12:37:31   
anajrim
Candy, super potem se pa vidiva in kako rečeva!!!

jaz pa pečem kruh, prejle smo pa deleli butarice in je prav lepa!

lep dan

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.