|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
25.3.2010 12:05:25   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Ne moram vrjet, da je že četrtek.
Jutri pa akcija.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram priznat, da me počasi spet malo živčki dajejo. Po drugi strani pa koomaj čakam! Si, pa sploh ne predstavljam kako bo vse potekalo. user posted image

Danes sem že razmišljala o tebiuser posted image Pošiljam ti dosti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hiter in lahek porod ... Še malo, pa boš imela svojo pikico ob sebiuser posted image

Me je prav vrnilo v čase, ko sem jaz čakala na svojo Zalo ...user posted image Tista nestrpnost, pričakovanje ... Še zdaj jo večkrat opazujem, ko spi ali pa ko kaj dela in sem vsa ganjena, ko gledam svoj mali čudež ...user posted image Zlata je in ni je večje ljubezni ...user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
25.3.2010 12:57:52   
Zvezdici
emibu - haha ja imaš prav. Notri že vse pozna, zdaj je pa čas, da spozna še kako je zunaj.

donna - joj res je.. ne moram vrjeti, da danes v trebušču jutri tak čas (upam no), pa že v rokah.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
25.3.2010 14:33:56   
zaljubljena23
Zvezdici, vso srečo jutri...Naj bo pordo hiter in čim manj bolečuser posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
25.3.2010 19:33:38   
BabyKitty
No, da se po dolgem času malo javim...

Prvo bi rada čestitala BOSTINI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vmes na hitrico nekaj ujela...

Potem pa poročam še... da sem danes prvič zagledala dve črtici na testu... sicer še nisem prepričana ali imam samo privide ali je res, ker je bila druga črtica res čisto rahla... tako rahla, da sem mislila že test v koš vržt, potem pa bolj pozorno pogledam in se je prikazala senčka... menstruacijo bi morala dobiti danes, o njej ne duha ne sluha... veliko prozornega izcedka ipd... slabo mi je k hudič že cel teden... nisem skoraj nič jedla... Tako da... držite pesti, da čez nekaj dni zagledam polne user posted image :)

Drugače sem bila pa že dva tedna nazaj naročena na neplodnostno, pa sem prestavila na april... tako da bi bilo tole idealno po 14ih mesecih truda user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 25.3.2010 19:34:19 >

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
25.3.2010 19:35:32   
sa5i
jooj zvezdici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa saj veš, naj poteka vse kot mora. user posted image   bomo mislile nate sicer že tako ves čas a jutri pa posebej. user posted image

mene pa moja mala tako smešno brca da me prav ščegeta nevem kaj je to. spet drugič pa se tako opre v moja rebra da komaj diham pa tudi če ji rečem da to boli nič ne pomaga user posted image

in ostale kaj ste delale danes lepega?

Neposredna povezava do sporočila: 4155
25.3.2010 19:54:02   
sa5i
BabyKitty superca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joooj naj ti je le uspelo, ker če si katera zasluži user posted image si to ti. user posted image držim pesti, da je res, pa da bosta čez nekaj dni res močni črtici. sporoči nam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
25.3.2010 19:54:15   
davorjeva pikica
zvezdici-  hiter in cim manj bolec porod ter lepo nosecnost user posted image user posted image user posted image
in punce kok ste??? dejte se kako temo user posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
25.3.2010 19:55:23   
davorjeva pikica
ups...zmotla...cim lepse poporodno obdobje s svojo bebiko...se opravicujem nek sm razmislala pa sm ponesrec napisala hehehe

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
25.3.2010 20:39:57   
zaljubljena23
BabyKitty, želim ti, da je tole prava črtica in bo čez nekaj dni še močnejša....Čestitala pa bom takrat...

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
25.3.2010 20:58:07   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

No, da se po dolgem času malo javim...

Prvo bi rada čestitala BOSTINI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vmes na hitrico nekaj ujela...

Potem pa poročam še... da sem danes prvič zagledala dve črtici na testu... sicer še nisem prepričana ali imam samo privide ali je res, ker je bila druga črtica res čisto rahla... tako rahla, da sem mislila že test v koš vržt, potem pa bolj pozorno pogledam in se je prikazala senčka... menstruacijo bi morala dobiti danes, o njej ne duha ne sluha... veliko prozornega izcedka ipd... slabo mi je k hudič že cel teden... nisem skoraj nič jedla... Tako da... držite pesti, da čez nekaj dni zagledam polne user posted image :)

Drugače sem bila pa že dva tedna nazaj naročena na neplodnostno, pa sem prestavila na april... tako da bi bilo tole idealno po 14ih mesecih truda user posted image

Upam, upam da je to TOuser posted image user posted image user posted image Iz srca bi ti privoščila ... user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
25.3.2010 21:04:02   
BabyKitty
hvala vsem... bo treba še par dni počakat...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
25.3.2010 21:22:46   
biba88
zvezdici upam da bo porod potekal brez težav in komplikacij in čimhitreje!!! v mislih diham s tabouser posted image
babykitty upam da je to prava črtica držim pesti

Neposredna povezava do sporočila: 4162
25.3.2010 21:23:13   
Zvezdici
Jaz se še javljam pre odhodom v posteljo, jutri, pa ne bo zjutraj časa (razen če ne bom bedela celo noč user posted image ), da bi še kaj napisala.

Se oglasim, ko se bom lahko... ve pa pridno pišite in ne pozabit na seznamček user posted image .
Pa vsem hvala za pestke in pikepoke! Jih bom jutri vse do zadnjega vnovčila!

Pridne bodite in božajte bušije!

Uhh.. zdaj pa grem. Sem že kar močno nestrpna.

Pa lahko noč!

babykitty  - držim pestke, da zagledaš +!! user posted image user posted image user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

Neposredna povezava do sporočila: 4163
25.3.2010 21:40:55   
emibu
zvezdici saj veš use bo dobro in use ti želimo čimlažji porod user posted image

babykitty-tebi pa želim en ogromen pluseeek!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
25.3.2010 21:54:54   
innes4
Zvezdici user posted image user posted image user posted image še od mene. Naj ti porod čim lažje mine, v mislih smo s tabo user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
26.3.2010 7:54:24   
emibu
user posted image user posted image user posted image user posted image DANES PA JE DAN D ZA NAŠO ZVEZDICI!!! DRŽIMO PESTI DA BO POROD LAHEK IN DA MI KMALU SPOROČI VESELO NOVICO JAZ PA SEVEDA NAPREJ VAM!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
26.3.2010 8:13:18   
witch
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zvezdici user posted image da bo porod čim lažji in zelo hiter user posted image  

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
26.3.2010 8:25:16   
zinchy
zvezdiciuser posted image user posted image želim ti vse dobro in čimlepši,čimkrajši in neboleči porod user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
26.3.2010 11:00:19   
Tincy90
BabyKitty držim pesti d bo +!user posted image user posted image user posted image
Zvezdici user posted image user posted image user posted image za lahek porod, čim manj bolečin in da čim prej dobiš v naročje svojo pupo!user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
26.3.2010 14:04:12   
zaljubljena23
Zvezdici...Upam, da že cartaš

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
26.3.2010 14:16:20   
donna22
Cel dan že hodim gledat, če nas čaka kaka novička ...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4171
26.3.2010 16:37:07   
emibu
še vedno nič novic grem še na marčevke pogledat...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
26.3.2010 16:41:00   
emibu
NASLEDNJE INFORMACIJE KOPIRANE Z MARČEVK

Zvezdica pravi, da še vedno čaka, da so ji dali svečko in da jo bodo ob 16h pogledali, če je kaj odprta. Upam, da je ne bodo predolgo matrali.

TO JE TO...

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
26.3.2010 17:19:48   
Aninchy
user posted image user posted image user posted image user posted image za Zvezdici! Pa čimprej dobre informacije! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
26.3.2010 19:35:43   
emibu
o zvezdici še nič novega razen tega da so jo poslali v porodno drugih novic žal še ni...sporočim takoj ko bo

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?