|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
22.3.2010 22:19:40   
Aninchy
Dober večer!

Jooj, zvezdici, ti med porodom samo misli, da še malo, zdaj pa res še samo malo, pa bo tvoja lepotička zunaj! Bomo vse pritiskale s tabo (v mislih, sevedauser posted image )!

Danes ima moj rojstni dan. Sva najprej mislila, da se bova šla nekam kopat, pa sem prišla prej iz službe, ker sem se takooo slabo počutila (slabo vreme ni ugodno za moj nizek pritisk!) in sem šla malo zadremat... No, pa sva šla potem malo v Celje po trgovinah, sva kupila novega digitalca, da bova lahko slikala , ker na telefonih bo itak premalo prostora!

Moram pa povedat, da sem se danes zeeeloooo pregrešila, namreč, pojedla sem kar 2 (!!!) banana split-a in še za povrhu eno kepco čokolade v kornetu Moj me je samo gledal, kam toliko spravim! Pa če je bilo pa taaakoooo dobroooo! Haha, še malo pa si bom morala čisto čokolado v žilo pikat, sem čisto obsedena z njo!!

Zdaj grem pa spat, sem tako utrujena, da bom kar za računalnikom zadremala... Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
23.3.2010 10:02:48   
biba88
hello!
tukaj se pa že dolgo nisem nč javila! najprej čestitke vsem novim nosečkam in veliko sreče pri pridelavi novih bejbijev naj se user posted image user posted image čimprej prikaže!
jest sem že v 30tednu! sploh ne morm verjet kajo gre vse hitro...joooj!user posted image
zvezdici da se kmalu začne kaj dogajat in to čimbolj naravno in hitro!držim pesti!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
23.3.2010 10:20:25   
emibu
pozdravljene punce..

moj spet na faxu čepi in še bo do 8 zvečer!!!men pa dc za ****user posted image kaka ideja kaj nej delam??
ja res je tut men se že približuje in že komaj čakam da mi bo usaj mali mal razgibau dan in mene seveda sem čist zakrnelauser posted image user posted image user posted image KOMAJ ČAKAM!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
23.3.2010 16:08:30   
sa5i
mmmm ja saj, jaz tudi umiram na trenutke od dolgega časa. user posted image sem pa bila včeraj na 3D naša mala nas je kar fajn hecala pa se skrivala tako je zvita skupaj da jooj no nevem kak ji uspe. primiru ni bila niti 2 sekundi user posted image to ma ziher po atiju user posted image jaz raje lenarim, no on meni drugače. no par slikic smo le uspeli narediti. je pa še zmeraj v medenični vstavi kar sedi. kdaj se pa ponavadi obrnejo dol?? ve kera? ja pa ocenil jo je na 1116g pa nevem če je to normalno?? njemu se je je kar zdelo. 

zvezdico, praviš, da vstrajaš še kar? user posted image saj bo, v mislih smo vse s tabo pa čimprej sporoči veselo novičko. joooj kje je še to zame, še 3 mesece aleluja se vleče.

pridne bodite moram iti likat pa vse polno mam dela še seminarske za napisati user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
23.3.2010 16:38:24   
emibu
sa5i-jst mam pa še 8 tednov do koncaaauser posted image user posted image user posted image user posted image obrnejo se nekje v 32 tednu se mi zdi...
jst pa na pregled ez en tedn in končno zvem kok je težki in vlki itd. že komi čakamuser posted image user posted image men se je pa tko zaluštal neki cmokastga zdele joijoi morm neki spečtuser posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
23.3.2010 16:51:33   
sa5i
uff sem jezna mi je odgovor zbrisalo tak, da se v naprej opravičujem, če se zdaj 2x pojavi kaj user posted image
ti emibu imaš uz drug teden?? ker jaz bi morala sedaj plačati če bi želela ga imeti user posted image sem pa bla na 3d tak, da ne bom nič več. ali ti na pregledu lahko pove težo otroka?? no nevem. vprašam.  lepo peči pa dober tek potem user posted image

teh 8 tedno pa je še tako malllo jaz pa še uffff celik 13 nekje kje je še to

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
23.3.2010 16:53:02   
emibu
ja nč mi ni omenila da bi bo kj plačljivo samo rekla je da na naslednjem pregledu bomo to pogledale ok ženska sam da jst svojga fantka vidim.čene bom pa rekla da me neki boli tm in me bo mogla pogledat zastonjuser posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
23.3.2010 17:05:26   
sa5i
heh pa saj pojamraš malo pa je. pa reči raje, da te precej boli bo prej zaleglo user posted image sicer te pa itak je tak, da pomojem boš mogla meti uz, da vidi če je ok vse

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
23.3.2010 17:06:06   
sa5i
kaj pa boš pekla??? saj sem sita ampak zdaj si meni tudi lupte naredila user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
23.3.2010 18:14:00   
Aninchy
Hejla!!

Nekaj me zanima... Je normalno, da me je začela vročica fuul zalivat, in pa enkrat mi je vroče, pol me pa kr naenkrat fuul zebeuser posted image A je to zaradi tega spremenljivega vremena, ali je normalno za 29 tednov nosečnosti? Sem mogla včeraj it predčasno iz službe, pa danes sem tudi klicala, da me ne bo, ker enostavno ne morem več.... Danes zjutraj sem bila polna energije, potem pa se je spet vse "zlilo" iz mene, ko sem bila v MŠ. Bi mogla it pol direkt delat, pa sem klicala, da morem it domov se stuširat, ker sem bila čist prešvicana! No, pa je reku šef, nj kar doma ostanem... Bi mogla še do konca tega tedna delat, potem pa nič več, pa je rekel šef, da mi je očitno potekel rok uporabe! user posted image user posted image user posted image No, zdaj grem pa nazaj ajat, ker sem čiiiist fertik. user posted image

Dijo!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
23.3.2010 21:00:41   
sa5i
aninchy, pojma nimam k aj se dogaja s tabo. a vročino tudi imaš si si merila ali pa pritisk mogoče? nevem no mogoče bi bilo fajn G poklicati pa vprašati od česa bi se ti to dogajalo. počivaj pa pazi nase. so ti pregledali kri da nisi morda slabokrvna ker meni je takrat tako energija naenkrat upadla pa srce mi je začelo razbijati jaz pa sem bila kot cota, pa sem bila kar precej slabokrvna in sedaj jemljem tablete. morda je to.... user posted image user posted image

pa ostale frače kje ste kaj?
nič vas ni slišati danes.

lepo spančkajte

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
24.3.2010 8:15:32   
emibu
tole švicanje je od napora tako je meni razložila moja G ker jst se tut kr dobr potim sploh roke in pod pazduho..glede tega NP sam d te pa pol zebe hm..to pa nebi vedla..

učeri sem pa spekla navadden biskvit skuhala čokoladni puding in ga prelila čez na vrhu pa še sladka smetana njams njams

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
24.3.2010 10:20:50   
Zvezdici
aninchy - uf joj kolko imam jaz s tem probleme!! Jaz nosim majice s sabo (v torbici) za preobleči.. se zgodi, da se moram tudi v roku 2h ur 3x preobleči (kot npr. včeraj), ker drugače bi se prehladila. user posted image Mene noro to moti. Če imam česa poln kufer je pa to potenje, ker je za znoret user posted image . Edina stvar, ki me res rees moti. Tako, da je čisto normalno.
Ali, pa ko ležim me tudi kar zalije v glavo in evo spet mokra majica. user posted image user posted image

Uživajte v sončku danes. user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
24.3.2010 11:12:45   
Aninchy
Punce, ful vam hvala za odgovore. Ne, vročine nimam, imam pa nizek pritisk, ampak ga imam vedno, tak da mislim da ni od tega... Zebst me pa po moje začne zato, ko sem čist mokra, pa potem mal popiha al pa kejuser posted image No, vidim, da bom tud js mogla začet uporabljat ta veliko torbico, da bom lahko rezervne majice zravn nosila... Včeraj sem imela pod pazduhami take veeelke švicas_te kroge, da mi je blo ful nerodn in sem roke kar ob telesu držalauser posted image Zgleda, da bom mogla začet prat cote 2x na teden, ker nimam nekak ful velik majic user posted image Glede slabokrvnosti pa takole: mi je rekla G, da še nisem slabokrvna, da bi pa lahko postala... zato sem dobila elevit in ker prej nisem jemala folne kisline (nisem vedela, da obstajauser posted image ). Tako, da mislim, da s slabokrvnostjo ne bi smelo biti problemov, ker redno jemljem elevit.

Lepo se imejte in užiiivajte na sončku! Je tako luštno, ko ne piha user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
24.3.2010 11:20:14   
witch
zvezdici ti še kar doma? user posted image user posted image user posted image da se bo čim prej začelo in tudi izjemno hitro končalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
24.3.2010 12:46:39   
Zvezdici
Ja se kar ne moram ločiti od RR-a, pa pupa tudi še ne, potem pa še visi zahaklana za rebro v bušiju user posted image . In posledično tudi jaz tukaj, ker druge izbire sploh nimam, hehe.

aninchy - ja ti kar predlagam, da za preoblečt nosiš sabo, da se ne prehladiš. Pa tudi sama se boš boljše počutila. Je pa res nadležno nositi te majice sabo. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
24.3.2010 18:19:12   
emibu
jooi zvezdici a veš da je jutri že žetrtek vedno predno grem spat pogledam če je kak sms pa takoj ko se zbudim spet da ja nebi kaj zamudilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
24.3.2010 18:26:56   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

jooi zvezdici a veš da je jutri že žetrtek vedno predno grem spat pogledam če je kak sms pa takoj ko se zbudim spet da ja nebi kaj zamudilauser posted image user posted image user posted image

Si nestrpna z mano. user posted image
Ja samo še jutri. user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
24.3.2010 19:25:50   
Tincy90
Zvezdici šiic, šiiic u Rim!user posted image user posted image joj, sm že kr živčna k si še kr doma pa ni novičk o tvoji princeski.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lahek porod in lepo, zdravo pikico!user posted image diham s tabo u mislih!user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
25.3.2010 8:43:13   
emibu
joooi dans že četrtek dejmo zvezdici tut jst bom dihala s tabo potiskala raj nebom da nebo še men kj vn priletelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
25.3.2010 8:44:49   
Zvezdici
Ne moram vrjet, da je že četrtek.
Jutri pa akcija.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram priznat, da me počasi spet malo živčki dajejo. Po drugi strani pa koomaj čakam! Si, pa sploh ne predstavljam kako bo vse potekalo. user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
25.3.2010 8:45:04   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

joooi dans že četrtek dejmo zvezdici tut jst bom dihala s tabo potiskala raj nebom da nebo še men kj vn priletelouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
Ja le pazi!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
25.3.2010 9:13:17   
nincy29
zvezdici držim pesti da ti jutri porod čimhitreje mine!!verjetno si  spregledala moj post ko sem te vprašala zakaj ti bodo jutri sprožili porod??

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
25.3.2010 9:49:24   
Zvezdici
ninchy - joj oprosti, pa sem res. Prebrala sem ga, pa potem pozabila odpisat.
Zato, ker imam manjše probleme s srcem (previsok utrip), pa jemljem tablete.

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
25.3.2010 11:15:27   
emibu
joi pa sej bolš tak nevem zakaj bi zdej še dva tedna se čmarla mala notri k itak je dost razvita halo ajmo gremo vn notr je že use vidla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?