Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 22.3.2010 22:19:40
|
|
|
|
Aninchy
|
Dober večer! Jooj, zvezdici, ti med porodom samo misli, da še malo, zdaj pa res še samo malo, pa bo tvoja lepotička zunaj! Bomo vse pritiskale s tabo (v mislih, seveda )! Danes ima moj rojstni dan. Sva najprej mislila, da se bova šla nekam kopat, pa sem prišla prej iz službe, ker sem se takooo slabo počutila (slabo vreme ni ugodno za moj nizek pritisk!) in sem šla malo zadremat... No, pa sva šla potem malo v Celje po trgovinah, sva kupila novega digitalca, da bova lahko slikala , ker na telefonih bo itak premalo prostora! Moram pa povedat, da sem se danes zeeeloooo pregrešila, namreč, pojedla sem kar 2 (!!!) banana split-a in še za povrhu eno kepco čokolade v kornetu Moj me je samo gledal, kam toliko spravim! Pa če je bilo pa taaakoooo dobroooo! Haha, še malo pa si bom morala čisto čokolado v žilo pikat, sem čisto obsedena z njo!! Zdaj grem pa spat, sem tako utrujena, da bom kar za računalnikom zadremala... Lp!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 23.3.2010 10:02:48
|
|
|
|
biba88
|
hello! tukaj se pa že dolgo nisem nč javila! najprej čestitke vsem novim nosečkam in veliko sreče pri pridelavi novih bejbijev naj se čimprej prikaže! jest sem že v 30tednu! sploh ne morm verjet kajo gre vse hitro...joooj! zvezdici da se kmalu začne kaj dogajat in to čimbolj naravno in hitro!držim pesti!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 23.3.2010 10:20:25
|
|
|
|
emibu
|
pozdravljene punce.. moj spet na faxu čepi in še bo do 8 zvečer!!!men pa dc za **** kaka ideja kaj nej delam?? ja res je tut men se že približuje in že komaj čakam da mi bo usaj mali mal razgibau dan in mene seveda sem čist zakrnela KOMAJ ČAKAM!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 23.3.2010 16:08:30
|
|
|
|
sa5i
|
mmmm ja saj, jaz tudi umiram na trenutke od dolgega časa. sem pa bila včeraj na 3D naša mala nas je kar fajn hecala pa se skrivala tako je zvita skupaj da jooj no nevem kak ji uspe. primiru ni bila niti 2 sekundi to ma ziher po atiju jaz raje lenarim, no on meni drugače. no par slikic smo le uspeli narediti. je pa še zmeraj v medenični vstavi kar sedi. kdaj se pa ponavadi obrnejo dol?? ve kera? ja pa ocenil jo je na 1116g pa nevem če je to normalno?? njemu se je je kar zdelo. zvezdico, praviš, da vstrajaš še kar? saj bo, v mislih smo vse s tabo pa čimprej sporoči veselo novičko. joooj kje je še to zame, še 3 mesece aleluja se vleče. pridne bodite moram iti likat pa vse polno mam dela še seminarske za napisati
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 23.3.2010 16:38:24
|
|
|
|
emibu
|
sa5i-jst mam pa še 8 tednov do koncaaa obrnejo se nekje v 32 tednu se mi zdi... jst pa na pregled ez en tedn in končno zvem kok je težki in vlki itd. že komi čakam men se je pa tko zaluštal neki cmokastga zdele joijoi morm neki spečt
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 23.3.2010 16:51:33
|
|
|
|
sa5i
|
uff sem jezna mi je odgovor zbrisalo tak, da se v naprej opravičujem, če se zdaj 2x pojavi kaj ti emibu imaš uz drug teden?? ker jaz bi morala sedaj plačati če bi želela ga imeti sem pa bla na 3d tak, da ne bom nič več. ali ti na pregledu lahko pove težo otroka?? no nevem. vprašam. lepo peči pa dober tek potem teh 8 tedno pa je še tako malllo jaz pa še uffff celik 13 nekje kje je še to
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 23.3.2010 16:53:02
|
|
|
|
emibu
|
ja nč mi ni omenila da bi bo kj plačljivo samo rekla je da na naslednjem pregledu bomo to pogledale ok ženska sam da jst svojga fantka vidim.čene bom pa rekla da me neki boli tm in me bo mogla pogledat zastonj
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 23.3.2010 17:05:26
|
|
|
|
sa5i
|
heh pa saj pojamraš malo pa je. pa reči raje, da te precej boli bo prej zaleglo sicer te pa itak je tak, da pomojem boš mogla meti uz, da vidi če je ok vse
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 23.3.2010 17:06:06
|
|
|
|
sa5i
|
kaj pa boš pekla??? saj sem sita ampak zdaj si meni tudi lupte naredila
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 23.3.2010 18:14:00
|
|
|
|
Aninchy
|
Hejla!! Nekaj me zanima... Je normalno, da me je začela vročica fuul zalivat, in pa enkrat mi je vroče, pol me pa kr naenkrat fuul zebe A je to zaradi tega spremenljivega vremena, ali je normalno za 29 tednov nosečnosti? Sem mogla včeraj it predčasno iz službe, pa danes sem tudi klicala, da me ne bo, ker enostavno ne morem več.... Danes zjutraj sem bila polna energije, potem pa se je spet vse "zlilo" iz mene, ko sem bila v MŠ. Bi mogla it pol direkt delat, pa sem klicala, da morem it domov se stuširat, ker sem bila čist prešvicana! No, pa je reku šef, nj kar doma ostanem... Bi mogla še do konca tega tedna delat, potem pa nič več, pa je rekel šef, da mi je očitno potekel rok uporabe! No, zdaj grem pa nazaj ajat, ker sem čiiiist fertik. Dijo!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 23.3.2010 21:00:41
|
|
|
|
sa5i
|
aninchy, pojma nimam k aj se dogaja s tabo. a vročino tudi imaš si si merila ali pa pritisk mogoče? nevem no mogoče bi bilo fajn G poklicati pa vprašati od česa bi se ti to dogajalo. počivaj pa pazi nase. so ti pregledali kri da nisi morda slabokrvna ker meni je takrat tako energija naenkrat upadla pa srce mi je začelo razbijati jaz pa sem bila kot cota, pa sem bila kar precej slabokrvna in sedaj jemljem tablete. morda je to.... pa ostale frače kje ste kaj? nič vas ni slišati danes. lepo spančkajte
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.3.2010 8:15:32
|
|
|
|
emibu
|
tole švicanje je od napora tako je meni razložila moja G ker jst se tut kr dobr potim sploh roke in pod pazduho..glede tega NP sam d te pa pol zebe hm..to pa nebi vedla.. učeri sem pa spekla navadden biskvit skuhala čokoladni puding in ga prelila čez na vrhu pa še sladka smetana njams njams
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.3.2010 10:20:50
|
|
|
|
Zvezdici
|
aninchy - uf joj kolko imam jaz s tem probleme!! Jaz nosim majice s sabo (v torbici) za preobleči.. se zgodi, da se moram tudi v roku 2h ur 3x preobleči (kot npr. včeraj), ker drugače bi se prehladila. Mene noro to moti. Če imam česa poln kufer je pa to potenje, ker je za znoret . Edina stvar, ki me res rees moti. Tako, da je čisto normalno. Ali, pa ko ležim me tudi kar zalije v glavo in evo spet mokra majica. Uživajte v sončku danes.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.3.2010 11:12:45
|
|
|
|
Aninchy
|
Punce, ful vam hvala za odgovore. Ne, vročine nimam, imam pa nizek pritisk, ampak ga imam vedno, tak da mislim da ni od tega... Zebst me pa po moje začne zato, ko sem čist mokra, pa potem mal popiha al pa kej No, vidim, da bom tud js mogla začet uporabljat ta veliko torbico, da bom lahko rezervne majice zravn nosila... Včeraj sem imela pod pazduhami take veeelke švicas_te kroge, da mi je blo ful nerodn in sem roke kar ob telesu držala Zgleda, da bom mogla začet prat cote 2x na teden, ker nimam nekak ful velik majic Glede slabokrvnosti pa takole: mi je rekla G, da še nisem slabokrvna, da bi pa lahko postala... zato sem dobila elevit in ker prej nisem jemala folne kisline (nisem vedela, da obstaja ). Tako, da mislim, da s slabokrvnostjo ne bi smelo biti problemov, ker redno jemljem elevit. Lepo se imejte in užiiivajte na sončku! Je tako luštno, ko ne piha
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.3.2010 11:20:14
|
|
|
|
witch
|
zvezdici ti še kar doma? da se bo čim prej začelo in tudi izjemno hitro končalo
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.3.2010 12:46:39
|
|
|
|
Zvezdici
|
Ja se kar ne moram ločiti od RR-a, pa pupa tudi še ne, potem pa še visi zahaklana za rebro v bušiju . In posledično tudi jaz tukaj, ker druge izbire sploh nimam, hehe. aninchy - ja ti kar predlagam, da za preoblečt nosiš sabo, da se ne prehladiš. Pa tudi sama se boš boljše počutila. Je pa res nadležno nositi te majice sabo.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.3.2010 18:19:12
|
|
|
|
emibu
|
jooi zvezdici a veš da je jutri že žetrtek vedno predno grem spat pogledam če je kak sms pa takoj ko se zbudim spet da ja nebi kaj zamudila
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.3.2010 18:26:56
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: emibu jooi zvezdici a veš da je jutri že žetrtek vedno predno grem spat pogledam če je kak sms pa takoj ko se zbudim spet da ja nebi kaj zamudila Si nestrpna z mano. Ja samo še jutri.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 24.3.2010 19:25:50
|
|
|
|
Tincy90
|
Zvezdici šiic, šiiic u Rim! joj, sm že kr živčna k si še kr doma pa ni novičk o tvoji princeski. za lahek porod in lepo, zdravo pikico! diham s tabo u mislih!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 25.3.2010 8:43:13
|
|
|
|
emibu
|
joooi dans že četrtek dejmo zvezdici tut jst bom dihala s tabo potiskala raj nebom da nebo še men kj vn priletelo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 25.3.2010 8:44:49
|
|
|
|
Zvezdici
|
Ne moram vrjet, da je že četrtek. Jutri pa akcija. Moram priznat, da me počasi spet malo živčki dajejo. Po drugi strani pa koomaj čakam! Si, pa sploh ne predstavljam kako bo vse potekalo.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 25.3.2010 8:45:04
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: emibu joooi dans že četrtek dejmo zvezdici tut jst bom dihala s tabo potiskala raj nebom da nebo še men kj vn priletelo Ja le pazi!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 25.3.2010 9:13:17
|
|
|
|
nincy29
|
zvezdici držim pesti da ti jutri porod čimhitreje mine!!verjetno si spregledala moj post ko sem te vprašala zakaj ti bodo jutri sprožili porod??
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 25.3.2010 9:49:24
|
|
|
|
Zvezdici
|
ninchy - joj oprosti, pa sem res. Prebrala sem ga, pa potem pozabila odpisat. Zato, ker imam manjše probleme s srcem (previsok utrip), pa jemljem tablete.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 25.3.2010 11:15:27
|
|
|
|
emibu
|
joi pa sej bolš tak nevem zakaj bi zdej še dva tedna se čmarla mala notri k itak je dost razvita halo ajmo gremo vn notr je že use vidla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?