mamika25
|
Dacy lep otroček, kakšna šobica... Bravo mami!! Nataša nikakor si ne morem predstavljat kako je ko si noseč in imaš doma že 3 otroke, vem samo da sočustvujem s tabo. Resda imam samo 1 otroka doma, ma sem tudi jaz sama precej pedantna in ko vidim da kaj ni tako kot si zamislim... npr. zjutraj ko sem sama pospravim da je vse lepo. Potem pride tamala iz vrtca, se akcija začne... kričim da pospravlja za sabo, sej včasih se spomni, pa potem še moj pride domov, je kup posode, pa spet kup umazanih stvari... zadnjič nam je posoda stala skoraj 2 dni. Rekla sem mu, da naj umije, da sem utrujena, da grem počivat, da zarad mene se tam lahko usmradi. Pol je vidu da ni heca, pa še obiske smo čakal, pa se je mal potrudu. Sej morem rečt, da mi pomaga precej, zato te kar razumem. Tudi sama sem imela včeraj tak dan, skoz sem jokala in bila slabe volje, doma smo meli kot da bi strela udarla, tamala je kr nosila eno stvar na drugo...on ni nč ukrenu... jst pa vsa nemočna, vse me že boli in ne morem tolk kolikor prej... pa sem si mislila, da me noben ne razume, da cel svet kar nekaj hoče od mene. Tudi jaz sem bila včeraj jokica. Pošiljam ti en velik . Aprilčica naj bo jutrišnji dan samo TVOJ!! Malo razmišljam o kepici in pupi in čudi me, če bi že cartali da nebi sporočili, sploh kepica se je javljala ful redno, sploh po težavah ki jih je imela. Upam, da je vse okej z obema. JAVITE SE PUNCE!! Babyloverka verjamem da si neučakana, da komaj čakaš , saj smo po malo vse take. Za vsako bo prišel čas... Potem bomo najsrečnejše, a ne? Jaz imam do PDP-ja še 1 teden, mama mia, kako čas gre. Zdaj me je že precej strah, jaz res samo še čakam, da se začne. Zaenkrat vse mirno, tudi mali se mi je precej umiril. Sploh ne čutim nekih brc, ampak samo celo "gmoto" ki mi strese trebuh . Rada bi šla že rodit... no ma sej bo... EA jaz ne bom vzela, čeprav sem najprej mislila. Bom že nekako, če sem prvič bom tudi zdaj nekako. Me je pa vseen strah, sploh umetnih popadkov in tistega na koncu. Drugače pa poskušam biti sproščena, čeprav je včasih težko. No, tule imamo spet neko brezvezno vreme, grem kr nazaj spat. Naj pospravljanje počaka na lepše vreme , a ne Nataša?
|