|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
26.3.2010 12:12:44   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

babyloverka jaz se že nekaj dni sprašujem kje sta?po moje že obe cartatauser posted image user posted image uuu super za vozek, torej naslednji teden ga boš že imela doma, pol pa lahko greš rodit user posted image user posted image

oh da bi se tvoje besede naslednji teden uresničile user posted image user posted image  jaz bi že šla ker hočem videt svojega malega fantiča in ga hočem cartat in ga hočem dojit user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 976
26.3.2010 12:21:32   
nejanejc
dacy, lep otrocek :)

nataša, mi je kar hudo, ko berem tvoje izkusnje.... upam,da se prej al slej sitacija obrne in spoznajo tvoji decki, da nisi robot

aprilcica, lep krasen dan ti zelim jutri! slikeeeeeeeeeeeeee :)

cojka, super babyshower ti zelim

tintin in nizy, jst sem tud posteljnino oprala hehe

levinjica, drzi pesti za obrat

ja, upam, da sta pupa in kepica ok tudi jst in bomo brali o novih "aprilckih"

mene malo daje nestrpnost.... bo ze minila

grem probat totro spect za mojo mamo (in tata), ki koncno pride na obisk jutri k nama :)

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 977
26.3.2010 12:28:31   
NATAŠA35
nizy aha, pol se to ne dogaja samo meni...si me malo potolažila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne vem, kako bodo moji deci brez mene, ko bom v P? jaz komaj čakam, da se malo spočijem user posted image user posted image user posted image

babyloverka ma naslednji teden sigurno dobiš vozek, pol pa še user posted image , pa bo dvojna sreča user posted image user posted image user posted image ...verjamem, da bi rada čimprej rodila...vse ob svojem času...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 978
26.3.2010 12:28:52   
Anonimen
Lep pozdrav...
Evo mene iz pregleda...vse uredu,teža ustreza ,kar je moja G namirila,ctg je uredu...vagionalno me ni pregledala,ker je ctg vredu bil,moja bebi ni bila zaspana,v petek imam ctg spet ,če ne bom ,prej v porodnišnici,,,v ponedeljek se grem za CR zmeniti za datum...
TROPICAL jaz sem v Celju  bila na zunanjem obratu...poskusi,mogoče bo pa uspelo,čeprav meni so ga full pozno delali..
APRILČICA 10 še danes..jutri pa nastopi glavni dan za te in za tvojega...vso srečo vama želim...
DACY še enkrat lepi sinček...
TROPICAL na seznam..
pregled in ctg..2.4.
Kaj je pa z našo Kepico...nič slišati o njej ....
Ja nič lepo se imejte ...se še slišimo kaj...lp...

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 979
26.3.2010 12:31:46   
Anonimen
Nejanejc...imaš ti tudi zunanji obrat....lp...

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 980
26.3.2010 12:34:24   
nejanejc
ne, na sreco meni ni treba.... vsaj upam,da se zdej ne bi obrnu/obrnla...
sem misnla, da drzim pesti zate!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 981
26.3.2010 12:42:38   
Anonimen
 Nejanejc...sem mislila ,da imaš ti tudi....jaz sem imela ,pa brez uspeha...možno je ,da se še sama obrne...bomo videli...super bi bilo ,če bi se obrnila ,ker imam ,željo po naravni poti roditi,če bo možno,če ne pa CR...LP...

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 982
26.3.2010 12:44:29   
Anonimen
Hvala drage moje, vam pa povem, da so mi živčki podivjali, pa si nisem nikoli mislila. Sploh nisem panična oseba, ampak me kar stiskauser posted image

Levinjica: poslala sem ti ZSuser posted image

Katy ima že slike na FB-juuser posted image user posted image user posted image Kakšen mali cartek je Timotejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma, jaz sem čisto raznežena. Ajde, dajmo punce, katera bo naslednja, jaz bi še slikice gledalauser posted image user posted image

Moje slikce pa tudi dobite, obljubim.

Grem na filano papriko. Kaj gre meni dobro, jem samo tisto kar imam najrajeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 983
   [Brisano sporočilo]
26.3.2010 12:45:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
26.3.2010 12:48:04   
majas
Joj Dacy - kako je zlati mali... še enkrat čestitke... Me je pa kar stisnilo pri srčku da je že kakal v plodovnico... Kaj tega prej ne vidijo ne? Me je kar strah postalo no user posted image Jaz bi že tudi šla rodit... Komaj čakam.

Kuham kosilo, danes bodo kar testenine. Potem pa se hitro poknem malo na kavč.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 985
26.3.2010 12:48:46   
nejanejc
PUPA CESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 986
26.3.2010 12:48:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Punce, danes delam ko nora, tako da na hitro:

Pupa je ob 10.47 rodila punčko Tarjo, veliko 49 cm in težko 3210 g.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oooo, zdaj sem se pa res čisto raznežilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE Pupauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Velikooo nasmejanih dni in prespanih nočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 987
26.3.2010 12:52:28   
Anonimen
PUPA.........................ČESTITKE ZA HČERKICO......PA VELIKO OTROŠKEGA SMEHA--.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
26.3.2010 12:55:35   
memole
Ejla!

Kako kej?

Cunje se sušijo,pa še piha zraven tko da ne bo treba predolgo čakat da se posušijo!user posted image
Pa stroj posode je tudi že opral!

aprilčica saj bo boš vidla vse bo steklo ok nič se sekirat!
Sicer vem kako je sem bla lani v tej zadevi s tem da sem mela jaz kar probleme zadnji teden z župnikom ker je pozabu in je lepo šel na romanje in ko je prišu nazaj smo na dan poroke ob 8h zjutraj delali zapisnik namesto da bi se jaz v miru pripravla!
Meni se je telo utrgat jz sm tok jokala tisti dan da še dobro da me je potem vizažistka naličila!
Pa od kolegice mama mi je dala mal jegra za spit pa drugače ga ne pijem sam je pa prav pasal tisto jutro ja na prazen želodec!user posted image user posted image
Pa še ko smo potem po civilni prišli na cerkveno je on lepo sedel v kafiču in ga pil!Katastrofa!user posted image
Ti pa vrjamem da maš vse poštimano in bo vse ok!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 989
26.3.2010 12:56:39   
mamika25
Dacy lep otroček, kakšna šobica...user posted image  Bravo mami!!user posted image
Nataša nikakor si ne morem predstavljat kako je ko si noseč in imaš doma že 3 otroke, vem samo da sočustvujem s tabo. Resda imam samo 1 otroka doma, ma sem tudi jaz sama precej pedantna in ko vidim da kaj ni tako kot si zamislim... npr. zjutraj ko sem sama pospravim da je vse lepo. Potem pride tamala iz vrtca, se akcija začne... kričim da pospravlja za sabo, sej včasih se spomni, pa potem še moj pride domov, je kup posode, pa spet kup umazanih stvari... zadnjič nam je posoda stala skoraj 2 dni. Rekla sem mu, da naj umije, da sem utrujena, da grem počivat, da zarad mene se tam lahko usmradi. Pol je vidu da ni heca, pa še obiske smo čakal, pa se je mal potrudu. Sej morem rečt, da mi pomaga precej, zato te kar razumem. Tudi sama sem imela včeraj tak user posted image  dan, skoz sem jokala in bila slabe volje, doma smo meli kot da bi strela udarla, tamala je kr nosila eno stvar na drugo...on ni nč ukrenu... jst pa vsa nemočna, vse me že boli in ne morem tolk kolikor prej... pa sem si mislila, da me noben ne razume, da cel svet kar nekaj hoče od mene. Tudi jaz sem bila včeraj jokica. Pošiljam ti en velik user posted image .
Aprilčica naj bo jutrišnji dan samo TVOJ!!user posted image

Malo razmišljam o kepici in pupi in čudi me, če bi že cartali da nebi sporočili, sploh kepica se je javljala ful redno, sploh po težavah ki jih je imela. Upam, da je vse okej z obema. JAVITE SE PUNCE!!

Babyloverka verjamem da si neučakana, da komaj čakaš user posted image , saj smo po malo vse take. Za vsako bo prišel čas... user posted image  Potem bomo najsrečnejše, a ne?

Jaz imam do PDP-ja še 1 teden, mama mia, kako čas gre. Zdaj me je že precej strah, jaz res samo še čakam, da se začne. Zaenkrat vse mirno, tudi mali se mi je precej umiril. Sploh ne čutim nekih brc, ampak samo celo "gmoto" ki mi strese trebuhuser posted image . Rada bi šla že rodit... no ma sej bo...

EA jaz ne bom vzela, čeprav sem najprej mislila. Bom že nekako, če sem prvič bom tudi zdaj nekako. Me je pa vseen strah, sploh umetnih popadkov in tistega na koncu. Drugače pa poskušam biti sproščena, čeprav je včasih težko. user posted image

No, tule imamo spet neko brezvezno vreme, grem kr nazaj spat. Naj pospravljanje počaka na lepše vreme user posted image , a ne Nataša? user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 990
26.3.2010 12:56:55   
memole
Oooooo čestitke pupa!user posted image user posted image user posted image user posted image
Veliko prespanih noči,cartanja in zdravja!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 991
26.3.2010 12:57:18   
Anonimen
Aprilčica 10 sem te dodala na fb...lp...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 992
26.3.2010 12:58:59   
tatly
o se ena punckauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitke
mene so zacele tako kosti bolet tam spodaj da komaj kam grem,joj komaj cakam da rodim in bo vse po starem
KAKO SI PRIPRAVLJATE CAJ MALINOV?SEM POZABLA

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 993
26.3.2010 12:59:20   
mamika25
Ah, ni me počakalauser posted image   user posted image user posted image user posted image

PUPA user posted image user posted image user posted image  čestitke za punčko, lepo ime ima! Veliko cartanja, bravo mami!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 994
26.3.2010 13:00:09   
Getreal

Pupa je ob 10.47 rodila punčko Tarjo, veliko 49 cm in težko 3210 g.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo pupaaaaaa!!!! Jeeee!! user posted image user posted image user posted image Čestitke za tvojo malo miško user posted image Lepo ime ste ji izbrali user posted image

Aprilčica10 - srečno jutri! user posted image Upam da boš imela res lep dan user posted image

Nataša
- joj res bi tem tvojim dedcem dala po riti..kako so tako smotani da ne vidjo kako se trudiš..jaz sem si že od začetka ustvarla tako energično podobo o tebi, prav vidim te kako vse poštimaš te tvoje fante, zej bi te pa lahko še oni mal pocrtali, revica user posted image Upam, da so vidli solzice... Čeprav vem iz lastnih izkušenj, da si jih ponavadi ne znajo pravilno razlagat user posted image

nizy - jaz sem mojga tudi tako naučila kot ti. Lepo se mora usest na školjko, ker ni v nobenem kafiču. Če pa se spozabi, tudi ve kje je cunja pa metla in lahko za seboj tudi pobriše, ker od mene že ne šprica na tak način, vemo vsi čigavo je user posted image pol pa je itak lažje se usest, kot bog ne daj enkat na teden pucat kopalnico user posted image user posted image user posted image user posted image dobro, zdaj se še boji moje mame, ker sva še pri njih, bomo vidli kako bo funkcioniralo pol, ko bova na svojem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 995
26.3.2010 13:01:42   
Wannabemommy

Pupa - čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 996
26.3.2010 13:10:09   
tanika1
Pupa čestitke za malo tarjo!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 997
26.3.2010 13:44:10   
živa
Pupa, še tretjič user posted image : user posted image user posted image user posted image .

Punce, ve čisto preveč gnezdite user posted image . Jaz se sploh ne sekiram za razmetane stvari user posted image . Se mi je tašča že ponudila, da mi okna spuca, pa sem ji rekla, če imamo spet velikonočno čiščenje na sporedu user posted image . Nataša35, daj malo izpreži, saj ne delaš drugega kot pospravljaš, namesto da bi uživala zadnje dni nosečnosti.

Lp,

živa

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 998
26.3.2010 13:48:11   
flora1983
Pupa čestitke za punčko, zdaj se nam mora še sam kepica javiti.

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 999
26.3.2010 13:56:12   
nizy
pupa -čestitke za punčko Tarjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?