|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
26.3.2010 7:29:45   
Venera
Dacy,

četitke še enkrat!user posted image user posted image user posted image user posted image . Bravo mami za tak porod. Dobra si! In doživela si prvi materinski dan! user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa vama želim veliko cartanja pa čim manj neprespanih noči!
Pravi lepotec je!!!!!

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 951
26.3.2010 7:33:19   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

No evo vam sem prilepim mojga lepotca ... user posted image

user posted image

ČESTITKE iz srca...sladki mali...samo cartanje...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 952
26.3.2010 8:03:22   
lija34
dobro jutro!

dacy: pravega lepotca imaš
moci: čestitke ob rojstvu sinka Jakob-auser posted image user posted image user posted image
katy83: super da sta že doma, lepo se cartajta
didi5: tudi jaz nisem šla na materinsko šolo, ker sem do konca delala in mi je bilo odveč še mš., mi je pa malo žal. Ker pa bo to naše tretje user posted image  upam, da sem si zapolnila še kaj od prej.

Če bo vse po sreči bom čez dooooolgih 14 dni tudi jaz že cartala.

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 953
26.3.2010 8:10:24   
NATAŠA35
dacy user posted image user posted image user posted image user posted image iiii kaki lepotec...super za porodno zgodbo in super da si zdržala tako dolgo user posted image user posted image user posted image ...zdaj je vse za tabo in želim vama veliko cartanja v troje...

memole ej superca, da bova vsaj malo klepetale, ker vse bodo šle prej rodit

aprilčica jutri je tvoj dan, upam, da bo tako kot si sama želiš user posted image user posted image user posted image ...pa na slikice ne pozabiuser posted image user posted image user posted image

mene je včeraj malo zvilo - hormoni...sem prišla domov, pa videla kako je vse razmetano od kuhinje, pa do otroške sobe in so se mi usule user posted image ...sem bila čisto na dnu, ker sem videla, da vse mene čaka, da se moji deci sploh ne sekirajo, če jaz lahko delam ali ne, da je vse na mojih plečah...user posted image user posted image user posted image

sem pa včeraj razveselila mami z eno rožicouser posted image user posted image user posted image ...super da je vikenduser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 954
26.3.2010 8:20:53   
babyloverka
user posted image pozdrav še od mene na brzino, mam natrpani urnik danes.

aprilčica jutri se poročiš user posted image  go girl go girl user posted image user posted image sem ti malo fauš user posted image

natasa35 pa so tvoji dedci videli solzice? upam da so in da so se malo zamislili.

dacy upam da boš čimprej okrevala in da te tvoje telo uboga. mali je čudovit user posted image  in vse pohvale tebi in atiju user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 955
26.3.2010 8:32:07   
Anonimen
Jutro punceuser posted image

Dacy, sem že v albumu komentirala kako lepega sinčka imaš - fajn sta to zrihtalauser posted image user posted image user posted image Tudi Nax je že dala fotke na FBuser posted image Jooj, kako me potem prime, da bi jaz že tudi cartala, pa imam še več kot mesec dni do koncauser posted image Madona, bom plesala na poroki kot nora, mogoče bo pa potem kaj prejuser posted image

Danes imam dela spet čez glavo. Moram še po mašne, pa pecivo je treba odpeljat k meni domov oz. k mojim staršem, da se nafila v škatle, ostalo pecivo pa gre v gostilno. Ampak... si bom privoščila še kavico zjutraj z mojimi puncamiuser posted image user posted image

Na FB bom dodala slikico, ki jo je včeraj narisal moj dragi. Tako sem ponosna nanj, res, obvlada, pa je samo gledal slikicouser posted image user posted image Sem se skoraj zjokala, ko sem videla kako priden je bil, ko me ni bilo.

NATAŠA: pridejo taki dnevi, jih poznam. Samo jaz se ponavadi zjokam, ko je po treh dneh wc tak, kot da ne bi bil spucan nikoli v življenju. Jaz ne vem kako lula mj dragi... Kot bi ga imel čisto postrani... GROZA!!

Babyloverka
: jaz sem bila vsem fouš, ki so se ženile, samo me moj sploh ni hotel zaročiti, jaz pa tako nimam vpliva na ta korak, ki ga mora praviti samuser posted image

Cojka: uživaj v BabyShowerjuuser posted image user posted image user posted image

Grem pofruštkat - makovka s kakavom mmmmmuser posted image user posted image

(odgovor članu babyloverka)
  Neposredna povezava do sporočila: 956
26.3.2010 8:35:51   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

NATAŠA: pridejo taki dnevi, jih poznam. Samo jaz se ponavadi zjokam, ko je po treh dneh wc tak, kot da ne bi bil spucan nikoli v življenju. Jaz ne vem kako lula mj dragi... Kot bi ga imel čisto postrani... GROZA!!

Babyloverka
: jaz sem bila vsem fouš, ki so se ženile, samo me moj sploh ni hotel zaročiti, jaz pa tako nimam vpliva na ta korak, ki ga mora praviti samuser posted image

haha postrani user posted image user posted image  jaz kopalnico itak vsaki dan pucam ker je to katastrofa, lasje, dlake od britja,.... user posted image

jaz tudi nimam vpliva, čakam in čakam user posted image  upam da se dočakam user posted image  se pa zdaj en kolega ženi pa sem opazla da ga marsikateri opomni da sva midva naslednja na vrsti on pa se samo smeji user posted image

upam da boš jutri uživala sto na uro, moraš uživat, še bejbi se bo imel luštno v trebuhu ker bo čutil da si ti srečnauser posted image

< Sporočilo je popravil babyloverka -- 26.3.2010 8:38:07 >

30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 957
26.3.2010 8:40:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10

Babyloverka

haha postrani user posted image user posted image  jaz kopalnico itak vsaki dan pucam ker je to katastrofa, lasje, dlake od britja,.... user posted image

jaz tudi nimam vpliva, čakam in čakam user posted image  upam da se dočakam user posted image  se pa zdaj en kolega ženi pa sem opazla da ga marsikateri opomni da sva midva naslednja na vrsti on pa se samo smeji user posted image

upam da boš jutri uživala sto na uro, moraš uživat, še bejbi se bo imel luštno v trebuhu ker bo čutil da si ti srečnauser posted image

user posted image user posted image Ma res, vse preživim, ampak wc je pa katastrofa...

Hvala bejbauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 958
26.3.2010 8:40:41   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: dacy

No evo vam sem prilepim mojga lepotca ... user posted image

user posted image

Joj dacy kak je zlati, komaj čakam da ga bom lahk vidla, pa še enkrat čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image  pravi maliuser posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 959
26.3.2010 8:42:29   
didi5

Dacy - to pa je pravi korenjak - cuker za pojest! Še 1x čestitke!

Tropical - odločitev je tvoja, pa kot je ena napisala, njej ni bilo nič hudega. Moji sestrični so pa čisto uničili trebuh, ker so ji obračali 3x in je mela celega modrega. Sicer nič nevarnega, estetsko pa glih ni. Jaz bi šla na cr - ampak to sem jaz.

aprilčica 10 - uživaj v svoji poroki, ampak glej da ne boš rodila na isti dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nataša 35 - poznam občutek (živim z mojim user posted image in s tastom). Ponavadi sta kar pridna, ampak šele ko vdarim po mizi. Jaz tudi še vedno več ali manj naredim vse sama (ampak mi smo trije odrasli, ti še imaš otroke če se ne motim), sem se pa prejšnji teden razkurila na polno. Bolj ko pucam in sesam, manj se vidi. Ma ne vidi se niti 5 min. ker ne znajo cenit pa nič ne pazijo. Ta teden je malo boljše - ker sem res dobila ****isuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ponvavadi je kak mesec ali dva ok, pol pa moram jovo na novo vse razlagat. Bo že! VDARI PO MIZI - PA SAJ SI PA TE NEKI DED OD BABE NE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 960
26.3.2010 9:01:50   
memole
Jutro!

Kako kej?

Jaz mal srfam po netu pa zraven zajtrkujem ziher že ene pol ure!user posted image user posted image

Stroj cunj se mi pere me pa čakata še dva!user posted image

Zunaj je oblačno upam samo da ne bo kakega dežja!

Kr pokažte svojim možekom kako se tem stvarem streže,jaz morem rečt da nimam problemov,mam zlatega možeka,ki poprime za delo brez da mu kej rečem,pomete,posesa,pobriše prah ma ni da ni to ga morem res pohvalit je zelo priden mi vedno pomaga!Pa morm rečt da ga nisem nikoli preganjala ali pa mu rekla kej on to kr sam od sebe!Se vidi da je neki časa sam živel!user posted image user posted image
No likam pa perem jaz če bi bla pa sila bi pa tudi sam zlikal kar bi rabu!
Me pa zanima kako bo ko bom šla jaz rodit kako se bosta z Laro spedenala,ki za oblečt Laro je pa mal tko vrjetno kot večina možkih ki oblečejo otroka sam da je pa ni važno al je barvno usklajen al ne a so hlače dovolj dolge!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pustimo se presenetit!user posted image user posted image user posted image

Dacy iiiii kaki cuker!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 961
26.3.2010 9:01:54   
nincy29
jej kak cukrček tale fantičuser posted image user posted image !!

tropical a bris ti je vzela??kaj pa ctg si imela?glede obrata..slišala sem da večinoma ne uspe..je pa par procentov možnosti da uspe no.ene pravijo da to ful boli ene pa niti ne čutijo.

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 962
26.3.2010 9:04:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35
aprilčica jutri je tvoj dan, upam, da bo tako kot si sama želiš user posted image user posted image user posted image

Se strinjam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 963
26.3.2010 9:20:48   
Anonimen
Dobro jutro,

Kak se imate? Je že katera nova šla rodit? user posted image

Wannabemommy, sanjala sem te. user posted image user posted image user posted image V sanjah sva se srečali pred porodnišnico (ki sploh ni bla na pravem mestu, bla je pod pohorjem), poleg tebe je bil tvoj možek (ni bil tisti iz slik, ki sem jih vidla na fb), sicer si bla noseča ampak ne s fantkom, temveč z 2 punčkama. Zraven je prišlo ogromno nosečk (predvidevam da te iz foruma) ampak obrazov se ni vidlo. Potem sem se zbudila. user posted image user posted image user posted image
No, sam to sem hotla povedat, da ne bi prej pozabla.
Zdaj pa po mene pride sestrična od mojega user posted image in grema na ptuj. Malo v dm pa mogoče še v pikapolonco.

Fajn bodite.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 964
26.3.2010 9:26:24   
legenda_m
dacy zelo lep otroček. podoben je pa čist teb user posted image

jst sm mela učer pregled. in ctg. dete je sodelovalo. ctg ok. nardila bris. dobila napotnico za porodnišnico in rešilca. zdj pa čakam....

za seznam: plus 1kg, skupi 9kg, np 1.4., tista k ga ureja hvala.

nataša35 najbolš da pustiš kaos nehi kuhat prat pospravljat... mogoče se bojo pol kj spomnl

kava kje si...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 965
26.3.2010 9:29:20   
tropical
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

jej kak cukrček tale fantičuser posted image user posted image !!

tropical a bris ti je vzela??kaj pa ctg si imela?glede obrata..slišala sem da večinoma ne uspe..je pa par procentov možnosti da uspe no.ene pravijo da to ful boli ene pa niti ne čutijo.

ja imela sem ctg, naslednjič ga imam nazaj n, naredila mi je tudi UZ ker detece ni obrnjeno in je pogledala,če je vse ok.. Bris ti vzame če sama želiš, če se odločiš da NE pol ti ga ne vzame, je pa 10 eurou. Jaz semseodločila da mi gavzame,vsaj pol sem bol umirjena.
Glede ZO sem prav zbegana ne vem kaj naj se odločim. CR mi tud ne diši.
levinjica kam kam si šla delat Zunanji obrat.?user posted image
dacy joj kolk je zlato to tvoje detece. Komaj čakam da vidim svojega.
memole danes bo bolj oblačno, jutri bo dežek.
aprilčica10 uživaj na poroki in da ti bo čim lepše vse skupaj izšlo.user posted image user posted image user posted image

Nč grem likat goro perila, še za detece mam za zlikat majčke na preklop in nekaj pajackov.

Uživajte dan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 966
26.3.2010 9:41:26   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

Dobro jutro,

Wannabemommy, sanjala sem te. user posted image user posted image user posted image V sanjah sva se srečali pred porodnišnico (ki sploh ni bla na pravem mestu, bla je pod pohorjem), poleg tebe je bil tvoj možek (ni bil tisti iz slik, ki sem jih vidla na fb), sicer si bla noseča ampak ne s fantkom, temveč z 2 punčkama. Zraven je prišlo ogromno nosečk (predvidevam da te iz foruma) ampak obrazov se ni vidlo. Potem sem se zbudila. user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa po mene pride sestrična od mojega user posted image in grema na ptuj. Malo v dm pa mogoče še v pikapolonco.

Fajn bodite.

Kak si ti fajn, kr dve pupi si mi prisanjalauser posted image , možeka pa mam sam tistega ki je na slikicahuser posted image  mislim vsajuser posted image  No če sta že leteči pa prita v MB na kavo pa lahk greta tud tu v Pikapoko?? Mislim da je kr dobr predloguser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 967
26.3.2010 9:47:22   
agha
Dobro jutro vsem!!user posted image

Dacy - ful luštkan otroček!! user posted image user posted image

Tropical - glede obrata ti jaz svetujem, da poskusiš, izgubiti nimaš kaj. Pri meni je obrat uspel in otrok je še vedno v tej legi. Res je, da so mi ga delali že v 35. tednu. Bolečine nisem čutila in sploh nisem vedela, da so ga naredili, ker je tako hitro minil. Zelo pomembno je, da upoštevaš navodila in da si čim bolj sproščena. Je pa res, da je to čisto individulana zadeva in vsaka to doživlja drugače.

So mi pa pred obratom v bolnici med drugim priporočali, naj imam čim dlje pol mehur, ker naj bi to vzpodbudilo otroka, da se obrne sam.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 968
26.3.2010 10:19:33   
živa
dacy in moci, čestitke za fantička user posted image ! Dacy, Aleksei je res cartek user posted image . Lepo se imejte prve dni in želim vam, da čimprej pridete domov.

Lp,

živa

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 969
26.3.2010 10:21:37   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

Dobro jutro,

Fajn bodite.

hej mala v dm greš? jaz grem tudi zdaj v qlandio. upam da te srečam čeprav ne bom vedla da si ti user posted image  no bom trebuh iskala user posted image

30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 970
26.3.2010 10:22:18   
NATAŠA35
punce zlate ste, res, super da se lahko zanesem na vasuser posted image user posted image user posted image ...

sem poskusila da nekaj časa ne pospravljam, ne perem, samo kaj ko se je nabralo toliko stvari, da potem raje sama pospravim...otroci so se pač navadili in tega sem sama kriva, se tega zavedam, ker je moj prej nonstop ponoči delal, sem pač vse sama naredia...moj je drugače zlat, samo sem res že naveličana tega, da mu moram povedat, kaj mora narediti, za svoj akvarij pa dela kot norec...sej moj ni kriv, je zgubil mamo pri 6-ih letih, potem pa je babica skrbela za njega, ki je iz časov, da ženska pač mora delat vse, dec pa skrbi za finance in kurjavo, ostalo pa ga ne briga user posted image user posted image user posted image ...ko sem jo imela pri sebi, sem skrbela še za njo, pa vseeno nisem bila dobra, baje je on delal vse user posted image user posted image , jaz pa še za otroke nisem skrbela...sem jim zagrozila, da bodo ta vikend delali kot norci, jaz pa jim bom ukazovalauser posted image user posted image user posted image , samo na koncu bom spet jaz kratko potegnila tako kot vednouser posted image user posted image user posted image mah sej bo bolje, ne bom vas več morila...

babyloverka kako je z vozekom?

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 971
26.3.2010 10:23:49   
babyloverka
ali katera ve kje sta kepica in pupa???? kepice ni na spregled že celi teden, pupa je pa onidan govorila da jo nekaj mantra zdaj pa je tudi že ni dva dni sem gor user posted image  upam da sta ok

natasa35 zdaj mi dela koda za sledenje in kolikor sem gledala je včeraj proti večeru šel iz nemčije tako da verjetno pride v ponedeljek, vsaj jaz tako sklepam.

< Sporočilo je popravil babyloverka -- 26.3.2010 10:25:05 >

30.04.2010

Neposredna povezava do sporočila: 972
26.3.2010 10:52:27   
tintin
uuu kaki lepi dojenčki...

jaz sem včeraj dobila posteljnino za košek, je že oprana....iii kako je lepa!

jaz imam tudi zdajle pospravljalno akcijo...

Aprilcica10....jutri ti želim SKRAJNO lep, nepozaben dan!

Neposredna povezava do sporočila: 973
26.3.2010 11:05:00   
NATAŠA35
babyloverka jaz se že nekaj dni sprašujem kje sta?po moje že obe cartatauser posted image user posted image uuu super za vozek, torej naslednji teden ga boš že imela doma, pol pa lahko greš rodit user posted image user posted image

tintin super za posteljino, si jo le končno dobila...user posted image user posted image user posted image

jaz bom tudi ta teden bolj pospravljalna, ker naslednji teden pač ne bo toliko možno...pol pa samo sproti in se počasi pripravljat na rojstvo...madonca je hitro minilo....

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 974
26.3.2010 11:51:17   
nizy
dacy-user posted image user posted image user posted image user posted image za lepotca

tudi jaz sem posteljnino dobila , in mi je kar všeč glede na to , da jo je tašča  sama izbrala pa poslalauser posted image je pa roza s čebelicami user posted image

lulanje user posted image - jaz sem našga navadila , da lula sedeuser posted image , ker drugače gre res vse okol, saj normalno , če voda teče z 1m višine , da bo vse pošpricano in od samga začetka on bogi revež mora sedeti user posted image

sm se pa jaz tudi včeraj razburjala , sem cel dan vse 3user posted image razvažala na preglede, prišla domov ob 16h,pojedla in šla spat ,ob 20h me pa punce kličejo , da so lačne , posode ni nihče pomil, posesano tudi nič , razmetano z vseh koncev , da o koplanici niti ne govorim user posted image jaz pa crknjena do konca pa še prvič sm čutla zelo močne bolečine v MV sm mislila, da bom že v P pristala user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?