|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
26.3.2010 13:56:36   
ela24
Ojla

Jaz sm pa malo dremuckala. Sm prej nekaj rihtala v mestu in me to tako izmozga, da samo padem okoli. Sm ravno razmišljala med vožno, kak bo to meni ko sm tak leteča skoz sem in tja. Pol ko bo user posted image bo pa vse zahtevalo kup organizacije predn bom kam šlauser posted image

Čestitke Pupi za punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Izgleda se je kar resno začelo ti naši aprilčki.

Nataša, res si uboga s 4 moškimi pri hiši za katerimi pospravljaš. Midva sva sedaj še sama pa pes, pa bi včasih ponorela. Tudi pride dan ko se kar razjočem. Če pa imam občutek, da moram nonstop nekaj pospravljat. Saj vem, da ma moj kup drugega dela, ma vseeno me razjezi, da neke stvari ne more sproti za sabo.
Problem pa je moškega pri 30 prevzgajatuser posted image Saj določene stvari so mi rataleuser posted image Problem je v tem, ker on sploh ne opazi, kar mene moti.
Zdaj pa sploh to gnezdenje pa to...user posted image user posted image user posted image

Še sreča potem da so pri Dacy sprožili porod če je mali popil mekonij! Pa lahko to še na kak drug način ugotovijo? Me je kar malo strah postalo.. Zdaj bi pa najraje kar šla, da bi že imela mojega korenjaka na varnemuser posted image Joj, kak ga bom cartalauser posted image Pol se bom pa čudila, kdo ga je tak razctartaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
26.3.2010 14:00:42   
tintin
čestitke Pupi za Tarjo!
evo jaz sem že iz tedenskega shoppinga...hladilnik je poln, še kosilo pirpravim, grem po mojega mulčka v vrtec....

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
26.3.2010 14:02:29   
didi5
 Pupa - čestitke za hčerkico (no pa se bodo začele tudi punčke rojevat)

Jaz sem pa danes čisto hin - po celi bajti sem posrpravila in pobrisala prah - sesa pa naj tisti keremu se da user posted image user posted image user posted image user posted image (torej nobenemu). Imate prav - izprečt je treba, saj konec koncev nekdo živi v bajti tako da ne more bit vedno vse na svojem mestu ne:)

babyloverka - jaz tudi komaj čakam da rodim. Bi rada da me malo predčasno preseneti, ne pa da čakam na ta PDP. Zdaj je itak že lepo razvita moja pupika.

Zraven tega, da bi rada najin zaklad zdrav stisnila k sebi pa imam še eno čisto sebično željo. Da se spravim v normalne cote (ne nosečniške - NORMALNE, pa tudi če so za kako št. večje), ene moje ljube šteklare, frizurca, in gre sexi mami na sprehod !!!!!!!!  Da ne bo katera mislila, da sem važička, z mankenesko postavo in angelsko faco - niti pod razno - ampak res bi se rada spet počutla kot prava babnica (no če ne bi bila, tudi bušija ne bi bilo) - pa saj veste kaj mislim ne user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
26.3.2010 14:02:30   
Getreal
Aja kaj pa aprilski hrošček? A ni ona tudi rekla da naj bi ji sprožli porod včeraj? A ve katera kej? user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
26.3.2010 14:04:27   
Getreal
IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Zraven tega, da bi rada najin zaklad zdrav stisnila k sebi pa imam še eno čisto sebično željo. Da se spravim v normalne cote (ne nosečniške - NORMALNE, pa tudi če so za kako št. večje), ene moje ljube šteklare, frizurca, in gre sexi mami na sprehod !!!!!!!!  Da ne bo katera mislila, da sem važička, z mankenesko postavo in angelsko faco - niti pod razno - ampak res bi se rada spet počutla kot prava babnica (no če ne bi bila, tudi bušija ne bi bilo) - pa saj veste kaj mislim ne user posted image user posted image user posted image

uf podpis!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
26.3.2010 14:19:53   
NATAŠA35
pupa čestitke za pupouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo ime ste izbrali....

mamika hvala res, za vse besede...včeraj me je vrglo, ker ponavadi me ne, nisem jokica, raje sem besna kot user posted image , pa tiho in naredim vse sama...samo opažam, da se moji deci porazgubijo po hiši, jaz pa delam, sem pa zdaj ko sem noseča še večji picajzel, me vse moti user posted image user posted image user posted image ...ali pa naredim - pospravim, pol pa čez en teden moram spet, ker mi postavitev ni več všečuser posted image user posted image user posted image ...mogoče bo bolje ko bom doma...

nejanejc ne vem, kdaj se bo kaj obrnilo, moram vseeno bit optimist, a ne da user posted image user posted image ...vem pa ko sem rodila 3., pa sva imela še njegovo babico, sem si reva mogla sama skuhat čajuser posted image , ker me moj ni smel crkljat...ko je pa spet začel s službo, sem pa bila prav boga z njo, ker sem njo mogla še pedenat, pa obešat takoj perilo, pa vse ostalo delat, ker pač ženska to dela...

getreal sej sem energična babnca, pa še oven po horoskopuuser posted image user posted image , kar si zabijem v glavo tak mora biti, samo zgleda da sem pri svojih preveč popustljiva...

levinjica upam, da se ti dete obrne, pa ne boš rabila CR, če ne pač greš na CR, pa vem, da bo vse okuser posted image user posted image

moji starši so se ločili, ko sem bila stara 1 leto, mama pa je bila zelo stroga, potem spoznala očima pijanca in že takrat sem za vse skrbela, pa morala sem biti tiho, drugače sem dobila batine, pa mi je to zgleda ostalo in še vedno delam za druge, namesto da bi malo zaropotalauser posted image user posted image user posted image ....mah sej bo bolje, zgleda da me malo hormončeki dajejo user posted image user posted image user posted image , čeprav se doma počutim kot navadna fatauser posted image user posted image user posted image ...otroci pa se vedno name obrnejo, ali so lačni, žejni, ali če hočejo igrat in ne na očetauser posted image user posted image , pa jim govorim, da ne rabijo vedno mene spraševat...

punce začelo se je dogajat, samo še kepica naj nam sporoči, da carta, ker bi bila zanjo res vesela, če bi že ta kalvarija bila zanjo..user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
26.3.2010 14:27:32   
nejanejc
nataša, ja kapo dol. Da obvladas vse skupaj. Kar te en ubije te utrdi pravijo.
sam si pa samo clovek, in normalno,da te zvije... Ma res upam,da se obrne na boljse tudi zate

ja kepica, upamo,da lepo zibas tudi ti...

pupa, lepo ime sem pozabla tudi jst dodat :)

biskvit je pecen... zdej me caka se krema... uh.... za rd sem jo malo sfalila... te banane... ma z amojo mamo so najboljse, se morem malo potrudit...

aerobika tud za mano... sem ze malo lacna :) bo treba pocasi kuhat, papa

< Sporočilo je popravil nejanejc -- 26.3.2010 14:28:51 >

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
26.3.2010 14:32:16   
katy83
ojla punce moje.

najprej Pupa čestitke za user posted image . user posted image   veliko lepih trenutkov in cartanja. user posted image

Aprilčica10 - lep dan ti želim jutri. Vse bo tako kot treba. user posted image

Kepica - sem ji pisala, pa še ni odgovora. Upam, da že carta. user posted image

Dacy - naj povem, da sva bili z Dacy skupaj v sobi. Ona si je tak lepo zrihtala, da pride k meni v sobo user posted image , no potem pa so naju domov poslali. Za kar sem seveda vesela, ampak verjamem, da če bi še ostala noter, bi bilo z njeno družbo lažje preživeti. Sem pa videla njenega sinčka v živo. user posted image

no, za nami je prva noč doma. Timotej je bil zelo priden.user posted image Točen je kot švicarska ura.user posted image Na 3 ure se zbudi, malo zajoka, se nahranimo, previjemo in že ajamo dalje. user posted image  Tudi patronažno smo že imeli na obisku in je super ženska. user posted image

Tako, punce, lepo mi bodite.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
26.3.2010 14:54:48   
NATAŠA35
katy super, da sta bile z dacy skupaj v sobi user posted image user posted image user posted image user posted image , tako se da lažje zdržat...

ma vse, ki ste že rodile, da nas ne bote pozabile user posted image user posted image , nas še veliko čaka na naše struce...po moje bom jaz zadnja, mam tak občutek, pa se bom tu sama s sabo pogovarjalauser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
26.3.2010 14:59:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

ma vse, ki ste že rodile, da nas ne bote pozabile user posted image user posted image , nas še veliko čaka na naše struce...po moje bom jaz zadnja, mam tak občutek, pa se bom tu sama s sabo pogovarjalauser posted image user posted image

Nič bat, bom jaz s tabo čvekalauser posted image user posted image user posted image

Levinjica, sem te sprejela na FBuser posted image Super družinica ste. Pridruži se nam še v skupini na Facebooku: Aprilčice 2010user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1010
26.3.2010 15:02:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

Dobro jutro,

Kak se imate? Je že katera nova šla rodit? user posted image

Wannabemommy, sanjala sem te. user posted image user posted image user posted image V sanjah sva se srečali pred porodnišnico (ki sploh ni bla na pravem mestu, bla je pod pohorjem), poleg tebe je bil tvoj možek (ni bil tisti iz slik, ki sem jih vidla na fb), sicer si bla noseča ampak ne s fantkom, temveč z 2 punčkama. Zraven je prišlo ogromno nosečk (predvidevam da te iz foruma) ampak obrazov se ni vidlo. Potem sem se zbudila. user posted image user posted image user posted image
No, sam to sem hotla povedat, da ne bi prej pozabla.
Zdaj pa po mene pride sestrična od mojega user posted image in grema na ptuj. Malo v dm pa mogoče še v pikapolonco.

Fajn bodite.

Kak si ti fajn, kr dve pupi si mi prisanjalauser posted image , možeka pa mam sam tistega ki je na slikicahuser posted image  mislim vsajuser posted image  No če sta že leteči pa prita v MB na kavo pa lahk greta tud tu v Pikapoko?? Mislim da je kr dobr predloguser posted image

Sem komaj zdaj vidla. user posted image Saj če ne prej se pa vidimo 30. ko se dobite/dobimo na torticah.

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1011
26.3.2010 15:02:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

Dobro jutro,

Wannabemommy, sanjala sem te. user posted image user posted image user posted image V sanjah sva se srečali pred porodnišnico (ki sploh ni bla na pravem mestu, bla je pod pohorjem), poleg tebe je bil tvoj možek (ni bil tisti iz slik, ki sem jih vidla na fb), sicer si bla noseča ampak ne s fantkom, temveč z 2 punčkama. Zraven je prišlo ogromno nosečk (predvidevam da te iz foruma) ampak obrazov se ni vidlo. Potem sem se zbudila. user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa po mene pride sestrična od mojega user posted image in grema na ptuj. Malo v dm pa mogoče še v pikapolonco.

Fajn bodite.

hej mala v dm greš? jaz grem tudi zdaj v qlandio. upam da te srečam čeprav ne bom vedla da si ti user posted image  no bom trebuh iskala user posted image

V qlandii sem vidla eno nosečko ko sma z sestrično od mojga sedeli na kavici. (kratki lasje pa nekaj rjavega je imela oblečeno). Si bla to ti?

(odgovor članu babyloverka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1012
26.3.2010 15:20:47   
Wannabemommy

Dobro jutro,

Fajn bodite.

hej mala v dm greš? jaz grem tudi zdaj v qlandio. upam da te srečam čeprav ne bom vedla da si ti user posted image  no bom trebuh iskala user posted image

V qlandii sem vidla eno nosečko ko sma z sestrično od mojga sedeli na kavici. (kratki lasje pa nekaj rjavega je imela oblečeno). Si bla to ti?

a na Ptuju mate tud qlandijo?
Zdaj sta me vidve čist zmedli,user posted image  sem že mislila kak vaju te nism vidla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
26.3.2010 15:24:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

Dobro jutro,

Fajn bodite.

a na Ptuju mate tud qlandijo?
Zdaj sta me vidve čist zmedli,user posted image  sem že mislila kak vaju te nism vidla user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1014
26.3.2010 15:25:12   
Anonimen
Kepica še na žalost ne carta. Časa nima se javit kr je njen user posted image zbolel. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1015
26.3.2010 16:04:20   
babyloverka

Dobro jutro,

Fajn bodite.

jaaaa user posted image user posted image  ti si pa imela zelen pulover???

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
26.3.2010 16:38:50   
Anonimen

Dobro jutro,

Fajn bodite.

jaaaa user posted image user posted image  ti si pa imela zelen pulover???

Ja, user posted image user posted image user posted image pa sma se le vidli. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1017
26.3.2010 17:06:50   
babyloverka
hjoj čarike user posted image user posted image  jaz pa nisem upala nič rečt ker nisem vedla če si ti user posted image user posted image

30.04.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
26.3.2010 17:06:56   
BELA BUČA
BRAVO PUPA, OČI IN TARJA. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

APRILČICA, VSO SREČO TI ŽELIM. nAJ BO JUTRI NAJLEPŠA SOBOTA.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
26.3.2010 17:14:32   
Anonimen

hjoj čarike user posted image user posted image  jaz pa nisem upala nič rečt ker nisem vedla če si ti user posted image user posted image

Pa sem si kr misla da bo nekak tak. user posted image user posted image user posted image Kak dobro. Ironija. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1020
26.3.2010 17:27:04   
Anonimen
Tak, zdaj se pa grem sladkat v europark v mb, v zelenem polovru, če me slučajno katera sreča user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1021
26.3.2010 17:56:21   
amelie
Pa sem končno prišla spet do svojega prenosnika ... Sem včeraj fasala virus na facebooku user posted image  user posted image  

Dacy, Aleksei je čudovit!!!

Pupa, čestitke za deklico s ful lepim imenom! user posted image  user posted image  

Zdaj pa bi prosim počasi že jaz rodila, če lahko ... user posted image  

Malenaa, sem se nasmejala tvojim sanjam. Jaz sem zadnjič tako živo sanjala Dacy - da sem na forumu prebrala, da je rodila punčko Irino user posted image  Ne poznam nobene punce s tem imenom, tako da nimam pojma, od kod sem ime potegnila. user posted image

Danes je pa dragi čisto ponesreči zavil v Turbomalčka in prišel domov oborožen do zob user posted image  Nekaj bodijev, ležalnik, pleničke, igračke ... Se že vse pere, potem še vržem v sušilca in zlikam in grem na kavč čakat popadke. Jutri bi bil super dan za rodit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
26.3.2010 18:18:23   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

Pa sem končno prišla spet do svojega prenosnika ... Sem včeraj fasala virus na facebooku user posted image  user posted image   

tudi jaz sem fasala nek virus nekje pa mi ni jasno, računalniku se čist fuzla. kako veš da si ga fasala na facebooku? oziroma kako si se ga rešla? jaz sem že vse antivirusne usposobla pa še skoz zajebavle

štajerke velja za torek tortica?? malena se bova naslednjič ko se vidiva pogovarjale? user posted image

30.04.2010

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
26.3.2010 18:26:52   
tatly

tudi jaz sem fasala nek virus nekje pa mi ni jasno, računalniku se čist fuzla. kako veš da si ga fasala na facebooku? oziroma kako si se ga rešla? jaz sem že vse antivirusne usposobla pa še skoz zajebavle

štajerke velja za torek tortica?? malena se bova naslednjič ko se vidiva pogovarjale? user posted image
tudi jaz sem na fb dobla virus-in ga je vsem poslalo samouser posted image user posted image user posted image zdaj se pa tako krivo pocutim ceprav nisem jaz poslalauser posted image user posted image user posted image nevem gdo je te finte izumil

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1024
26.3.2010 18:27:16   
tropical

Jaz sem tud na fb pred kratkim fasala virus. Naložlo mi je samo od sebe drug antivirus, moj avast ki sem ga mela pa ni delal sploh se ga ni dalo odpret.
Pol pa je rekkla kolegica da moram na novo windowse naložit, in se na internet ne priklapljat več, ker drgače mi bo dol pobralo vsa gesla še posebno pa bančne, .......

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?