NATAŠA35
|
pupa čestitke za pupo lepo ime ste izbrali.... mamika hvala res, za vse besede...včeraj me je vrglo, ker ponavadi me ne, nisem jokica, raje sem besna kot , pa tiho in naredim vse sama...samo opažam, da se moji deci porazgubijo po hiši, jaz pa delam, sem pa zdaj ko sem noseča še večji picajzel, me vse moti ...ali pa naredim - pospravim, pol pa čez en teden moram spet, ker mi postavitev ni več všeč ...mogoče bo bolje ko bom doma... nejanejc ne vem, kdaj se bo kaj obrnilo, moram vseeno bit optimist, a ne da ...vem pa ko sem rodila 3., pa sva imela še njegovo babico, sem si reva mogla sama skuhat čaj , ker me moj ni smel crkljat...ko je pa spet začel s službo, sem pa bila prav boga z njo, ker sem njo mogla še pedenat, pa obešat takoj perilo, pa vse ostalo delat, ker pač ženska to dela... getreal sej sem energična babnca, pa še oven po horoskopu , kar si zabijem v glavo tak mora biti, samo zgleda da sem pri svojih preveč popustljiva... levinjica upam, da se ti dete obrne, pa ne boš rabila CR, če ne pač greš na CR, pa vem, da bo vse ok moji starši so se ločili, ko sem bila stara 1 leto, mama pa je bila zelo stroga, potem spoznala očima pijanca in že takrat sem za vse skrbela, pa morala sem biti tiho, drugače sem dobila batine, pa mi je to zgleda ostalo in še vedno delam za druge, namesto da bi malo zaropotala ....mah sej bo bolje, zgleda da me malo hormončeki dajejo , čeprav se doma počutim kot navadna fata ...otroci pa se vedno name obrnejo, ali so lačni, žejni, ali če hočejo igrat in ne na očeta , pa jim govorim, da ne rabijo vedno mene spraševat... punce začelo se je dogajat, samo še kepica naj nam sporoči, da carta, ker bi bila zanjo res vesela, če bi že ta kalvarija bila zanjo..