|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
25.3.2010 14:39:21   
aprilčica07
hel, simonalokar, lara27: hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

lara27: za Deana user posted image user posted image user posted image user posted image
hel: pa kolko spi ta vaš fantina dnevno? naša spi zdaj drugo rundo, je lih zaspala, zjutraj je pa spala od 10 do 11, ker smo ble v v vozičku, zdaj bo pa zihr manj ker je v posteljici.. pol pa do večera nič več spanja..
simonalokar: ima naša podoben urnih hranjenja, zjutraj mleko, potem sadna malica, potem kosilo, včasih popoldan kak jogurt ali skutka, včasih pač ne, okoli 17 kašice in po 19 še flaša mleka.
ALEKSANDR: to kar kuhaš kaj je? krompir? mislim, da sem že enkrat spraševala..pa sem pol pozabla kaj ste mi povedale..
sanikaa: super, da bo miš nazaj prišla..

Me matra neki želodec, kaj vem,  sem spet jedla sir in mi nikakor ne paše več, pa mi je dober, ma ga očitno tako težko prebavljam, vedno me pol želodec tiščiuser posted image user posted image user posted image .. oh ja, emšo..user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
25.3.2010 14:52:00   
modrasmotka
aprilčica VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

USEM OSTALIM vse najlepše ob materinskem dnevu user posted image user posted image user posted image user posted image

aprilčica hvala za pošto.sem 2x prebrala da sem si gor prišla.sam je res hudo.

hel saj sem kaji že dala umes pirino kašo pa se je afnala.nevem zakaj zvečer lepo pije na flaško zjutraj pa ne.
mi pa postavlja nov rekord.zvečer je okrog 7 učas prej učas mal kasnej.pa ima naslednji obrok šele drug dan ob 8.spi umes.pa mi ne gre u glavo da se afna umas kakor da lačna niuser posted image .
naslednjič jo bom kar v stol spokala pa ji na žlico zdevala.iz lončaka ji pa očitno preveč ven teče da ni navdušena.kar zamiži ko naredi kak požirek

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
25.3.2010 17:09:41   
anžetka
Aprilčica, vse najboljše za rojstni dan!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem pa želim lep materinski dan!user posted image user posted image user posted image

Sasa84

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
25.3.2010 17:16:19   
Poletna09
opydravljene!
koncno imam 5min casa (upam) da se malo javim...nasi dnevi tu so vec kot samo pestri..mala je tecna,ma tena!!!ne spi vec ponoci,samo tecnari...ima tudi nekaj malo vrocine..ma jaz vec ne vem kaj naj delam z njo! sem tako utrujena da jo ponoci komaj se drzim! zivela kava!!!

trenutno mi cas ne dopusca vas prebrat,mogoce bom imela kasneje kaj mira!

aprilcica
: ma vse najboljse in najlepse!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem mamicam pa cestitke ob materinskem dnevu!!

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
25.3.2010 19:59:26   
eee35
Večer!
Aprilčica: vse najboljše!
sanikaa: a si ˝napadla˝ malo Miš v našem imenu? Upam, da bo res prišla nazaj, fajn punca jeuser posted image .

Včeraj je bil pester večer, ta mali se je zbudil z jokom ob 22, da šele na joški se je pomiril, pojma nimava zakaj...Pa še vsakič, ko ga dam pod kovter zleze ven, pa spi na trebuščku nepokrituser posted image . no pol ponoči vsako uro se je začenjal jokcat, ampak v spanju, tako, da niti enkrat nisem mu davala joške, ker je bil en jokec in spanje naprej, samo sem ga pokrila enkrat...Jaoo.Nisem navajena, ponavadi pridno spančka, ko se pa zbudi, se samo pogovarja, pa kliče naju, takšen piskuser posted image . M pravi, da mogoče se mu je slon sanjal, danes ko ga je videl, se je začel jokat, prevelik je po moje.

modrasmotka: najin tudi kašico poje samo iz skledice, po žlički, tako, da probaj, pa še bolje je za zobke.

aleksandr: kako si že naredila ta sladki krompir? Imam enega doma, pa ga moram pripravit, sem vidla en recept, da dodajo malo cimeta (?), pa skutko, ali kaj takšnega.
Drugače sem mu dala že 2x malo topljenega kiri sirčka, kako je okusen!!! Še meni paše, malemu je tudi všeč.

lara27: držim pesti, da bo Dean hitro dober, bogi malček, če je to rota virus, verjetno ga je kar zmatral...

hel: imaš mogoče preizkušen recept za segedin? Imam mesek, pa bi ga naredila čez vikend, prav zapasal mi je, ko si napisala, nisem ga pa še nikoli sama delalauser posted image

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Poletna09)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
25.3.2010 20:14:16   
aprilčica07
poletna, anžetka, eee35, modrasmotka: hvala vam babe mojeuser posted image user posted image user posted image

Praznovanje v familjarnem krogu je minilo. Neki sem skuhala jst, neki moja zlata taščica, blo je lepo, smo se najedli in skoraj napili, ma mi je oproščeno (praznujem in popolnoma nič več ne prenesem)user posted image Moji mami pa gremo voščit konec tedna, ker gremo iz doline za enih 14 dni spet na hrib. Pa k noni je treba it voščit k teti in tako dalje... se nam bo dogajalo.user posted image

Julija spi, Jakob še vztraja. Ma ta naša pupika, bi samo jedla. Ma kr odpira ustka, pa karkoli ji damo. Pa prej je zagrabila Jakobovo paštico  in si jo tlačila v usta... ma grozna je..user posted image user posted image pa kr trese se ko vidi flašo mleka. In ji rečem: alo Julija zvrni se na hrbet, bomo pile, v trenutku je na hrbtu, kot želvica in odpira ustka...user posted image user posted image user posted image user posted image

sem prej pozabila, anč: kaj pa če provaš Kiari dat kašen keks v zelenjavo (vem, grozno se bere, ma  baje pomaga), ali pa če v vse vmešaš več korenčka, ki sladi?
eee35: isto je delala naša, no, ene dve uri je imela take motnje spanja, pa ona je sicer mižala, ma mi ne moremo spat, ko ona zganja kolobocije po posteljci..user posted image
poletna: ma kaj jo matra? zobki? kadar so moji taki tečkasti, brez kakega konkretnega razloga jim dal žličko Calpola, pa se pol pomirijo in je bolše...provaj, mogoče bo pomagalo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem še na en cigaret, mislim, da so mi voščili vsi, ki mi nekaj pomenijo:):), sem uradovala cel dan preko telefona danes. user posted image user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
25.3.2010 21:00:39   
go_ta
Hej, babe. Mali končno spi, danes je trajalo ... on se obrača ko vrtavka pol pa obtiči in tečnari. No potem je pa končno omagaluser posted image Zdj si pa z lubijem deliva pol pira, pašeuser posted image Sta pa moja dva danes Niku kupila tisti tricikel iz Hoferja in smo ga malo sprobali po stanovanju, mu je blo ful všečuser posted image Komaj čakam, da bo malo večji, da ga zunaj sprobamo.
slavljenka aprilčicauser posted image , user posted image za lep dan! Kot bi opisovala Nika - bog ne daj, da kaj jst jem, pa mu nočem dat. To je taka jeza in tečnarjenje, da je groza. On bi nonstop samo jedel, čisto je nor na hranouser posted image
muca, glede postavljanja na noge sem pač rekla, da je prehitro, da tko svetujejo zdravnica ... Tko da so kar upoštevali. Ne vem pa, kaj delajo, ko so sami z njimuser posted image Verjetno si mislijo svoje.user posted image Saj imam kar dobre živce, ampak zadnjič mu je svakinja dala košček čokoladnega piškota pred mano, pa sem ji rekla ne, pa je še enkrat dalauser posted image To me pa razjezi ... jst bi upoštevala, če bi mi starš rekel, kaj lahko, česa ne.user posted image Ti povej lepo, kako in kaj, oni naj si pa mislijo svoje. Pa da folk lažje dojame, moraš vsako stvar podkrepit z argumenti. Če ne, bojo samo mislili, da pretiravašuser posted image Pač ne razumejo, sploh starejši.
hruškolinka, močno upam, da se tole nespanje pri vas konča.user posted image
lara, bogi Deanuser posted image držim pesti, da bo boljeuser posted image
poletna, še par pikapok, da bo čim prej minilouser posted image user posted image
eee, pri nas se je isto začelo dogajat pred 2 tednoma - jok ponoči, pa ni bil lačen, samo jokal je ... in to 4x na nočuser posted image Lubi ga je na začetku nosil, potem je pa že duda pomagala in je spal naprej. Saj se še vedno to dogaja, ampak bistveno manj (enkrat, maksimalno 2x na noč, da se zbudi v joku). Pa ni mi bilo jasno, kaj mu jeuser posted image Zobki, sanje, faza ...user posted image Kdo bi vedel. Upam, da čim prej mine.
Meni se pa res pomivalca ne da laufatuser posted image user posted image Preden sperem tisto hrano pa umazanijo in dam notr, porabim bistveno več vode (sem eko frikuser posted image ) pa časa. Hitreje naredim na roke. Pa rada pomivamuser posted image Ko nas bo pa več, bo pomivalec več v uporabi.user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 4007
25.3.2010 21:20:23   
*anč*
aprilčica  vse najboljše! želim ti, da te otroci čimbolj ubogajo!user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
25.3.2010 22:28:36   
eee35
go_ta: mogoče sem jaz grozna, ampak če bi moja svakinja probala kaj takšnega drugič, po tem, ko sem ji lepo rekla, razložila, da ne sme, bi bila ob rokouser posted image . Mali še spi, m je skočil k kolegu na pir, tako, da verjetno bom jaz dala Aleksadru mlekec, danes nekako spi, upam, da se ne bo ponoči zbujal, kot se je včeraj.

Danes sem šla v H&M po dariloza ene dve pučki, gremo na rojstni dan, pa sem ugotovila, da za malčke do 2 let je ful več cunjic za punčke, kot za fantke. ne vem zakaj, neka diskriminacija! Pa kar nekaj stvari najdeš, ki NISO rozauser posted image (/aprilčica). Za fantke pa tako - tako, bolj beda no. Cel kup srajčk visi...saj ne bom malemu srajčk gor vlekla, user posted image . Pa hlače na naramnice - zakaj morajo imet ene kovinske sponke, ko ga zapnem v avtosedež se mu zarinejo v telešček, pismo, zakaj ni samo gumb ali kaj takšnega...Pa še in še naštevat..

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
26.3.2010 7:46:15   
Reby
Dobro jutro!

aprilčica - z zamudo vse najboljše user posted image . Upam, da si lepo praznovala. Daj mi povej, kolikokrat zaporedoma v dneh lahko dam Calpol. Jaz sem mu zdej dajala že 3 dni, ampak samo po pol žličke 1-2x na dan, res takrat, ko ga je ful matral.
hruškolinka - mi tut že 2 dni skor nč ne spimo, mali se zbuja po 5x, 6x na noč, sem mu včeraj dala Calpol, pa ne vem, če je kej pomagal, ker se je čez 1 uro spet zbudil. Danes pa že ob pol 6 pokonc, jaz sem kot zombi. Zdele je pa nazaj zaspal.
sanika - super za robotka. Dej mi povej, kako pa posesa stopnice, a se sploh da? Pa npr. iz parketa na tepih, to ga morš najbrž prestavit. Pa kote? Jaz bi ga mela, ker morm res zarad psa vsak dan sesat, pa me zanima rezultat iz prve roke. Pa hvala za info o cepivu. Nam sploh niso povedal, da obstajata 2 različna, kr tega so nam dali.
eee - vaš Aleksander je pa res faca.
muca - a veš, da jaz tut zobka ne čutim pri dojenju. HB. Sem ga pa danes ponoči dala na zizo in potem kr zram zaspala in čez eno uro je še kr gor visel user posted image Pomivalc je zakon, prej ga nikol nisem uporabljala, zdej pa vsak dan perem v njemu, čeprav prej vedno dobr operem posodo.
hel - bravo Lukas za sedenje. Naš sploh noče sedet, se raje plazi in mi vse razmeče, kar najde, najraje pa kanto s plenicami user posted image
Aleksander - tudi vam čestitke za sedenje. Kako pa se LA razume s psičko? Sem vidla, da je psička še zelo mlada. Kako je bil topinambur? Naš je včeraj prvič jedel kuskus in mu ni blo všeč, samo 3 žličke je pojedu. Gugalnico smo pa nabavili in upam, da jo bo moj čez vikend namontiral.
go_ta - jp, pr nas isto, tašča ga skoz na noge postavlja, sem ful jezna. Pa HB jo potem tast nadere. Zdej ga že 2 dni nisem nč dol k njima nesla.
anžetka - kako je bilo na plavanju? Naš je ful užival.
modrasmotka - si me nasmejala z zgodbo o kg in bazenu. Jaz pa sem končno shujšala 1 kg. Lepo počasi, bom vesela, če bom zgubla vsaj 8 še.Saj zdej bo lepo vreme in bo več sprehodov. Tut naš zjutri ne je ne vem, kako veliko, kr neki se afna.
lara27 - user posted image user posted image user posted image
poletna - to so zobki, pr nas je isto...
Mi2 sva bila včeraj v ZOO, pa sem slučajno še na Ljubljanske mamice naletela user posted image Imava tut letno karto.

Neposredna povezava do sporočila: 4010
26.3.2010 8:02:58   
aprilčica07
Jutro

reby, anč: hvala user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša noč je blo kr dobra, se je le enkrat zbudila, samo za dudo, pa takoj  nazaj zaspala.user posted image Trenutno je na kavču, gleda z mojim prosti trening formule 1user posted image

reby: praznovanje je blo ok, samo saj veš, ko si preko 30 nehaš štet in na veliko praznovatuser posted image user posted image (hec), ne, lepo smo se imeli, lušna kompanija, za te kolege, ki hodimo skupaj na morje in smučat, bomo pa naredili en vikend v aprilu še piknik...  ker pač imava oba rd isti teden in nam tako potem bolj paše... calpol: jst ji dam uno tamalo žličko, ponavadi ne zvečer, ampak ponoči če jo matra in ne more  zaspat nazaj.. ji je do zdaj pomagalo, ampak mislim, da je ta Calpol bolj taka šwoh zadeva... mislim, da pretiravat ni dobro, ampak če ne prime nič drugega....
eee35: a da je v h in m več izbire? ma lahko pri vas v lj, tle doli zihr ne... je resnično vse rozastko za punčke, ali pa tako šekasto, da ni za nikamor in bi bla pol Julija kot en konfetek.. pa sem pol frajerka in kupim na fantovskem oddelku za tamalo..user posted image ma resnično me kr zmrazi, ko vidim pupiko celo v roza od štelce na glavi do štelce na petkah.. no, dobro, da smo ljudje različni, kajne?  moj me heca, da ko bo malo zrasla in si bo sama izbirala obleke, bo v njenih omarah samo roza in vijola barva.. user posted image
go ta: jst sicer  ponavadi ne kompliciram, če kdo kaj Juliji da v ustka.. ampak če bi rekla, da naj ne delajo tega in bi kljub temu to delali.. verjetno znorela sicer ne bi, bi pa malo glasneje povedala, ali pa kašno pikro na ta račun izustila ob prvi priliki..

Nič, zdaj grem do kopalnice, pol pa do vrtca se vpisat, pa v mesto, pa še malo pošektat z Jakobom, pol pa nazaj sem. Jutri pa na hrib, jupiiiiiiiiii..

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
26.3.2010 8:22:47   
*miska.mcc*
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4012
26.3.2010 8:30:59   
hel32
Jutro!

Da najprej napišem: sem v bolnici na poporodnem pregledu za diabetes. In moram čakat 2 uri!!user posted image Lukasa pazi očkauser posted image in sta baje že pridno se najedla, trenutno ga uspava.

Lara27 user posted image user posted image za Deana, da se hitro pozdravi, mi smo sicer cepljeni proti rotavirosu.

eee 35, hm, recept za segedin: Daš kuhat kislo zelje, v njega pa na koščke narezano meso, ko vse skupaj zavre daš not zabelo, jaz jo nardim iz ocvirkove masti, eno žlico, moke, 2 žlici, in en strok česna, ko zabelo primešam k kislemu zelju-PAZI- raje odlji malo vode ko kuhaš zelje ampak je ne zavrži, mogoče jo rabiš še za zalivanje! Čist na koncu pa dodam 1-2 žlici paprike v prahu, in dobro premešam, zelje je bolj dobro če se fuuulll dolgo kuha, paprike pa nikoli ne pražim, ker ni dobro za želodec!
Glede fantovskih oblačil, to je spolna diskriminacijauser posted image , za punčke so celi kupi rozastih in šekastih in čičkastih cotk, in to po par poličk, za fantke pa samo 1-2 polički, in to je touser posted image user posted image user posted image , hrrrr, sem jezna!
Reby, jaz sem dala lukasa včeraj tak malo za hec na tla, in se je mali zrolal jasno da čist dol in to na hrbtu ležeč!
Poletna09, boga ti, daj mu malo Calpola, mogoče bo malo boljši in bolj dolgo spal!

Aprilčica, user posted image za praznovanje!
Nič, grem še malo pobrskak po netu, imam še 1 uro cajta! potem pa dam kri in odfrčim od tu!!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4013
26.3.2010 8:32:07   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

user posted image

HOJLA!!!!
LEPO, LEPO, DA SI TUKI!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
26.3.2010 8:34:57   
hruškolinka
miska, welcome back!

Heeej, danes smo pa spali odlično!!user posted image   Samo ene 4 x se je zbudil. Ampak vsaj ni rogovilil sredi noči! Je spal od 21.30 do 7 zjutraj. user posted image   Tudi moj dragi se je za silo naspal. Prav srečni smo. Bomo ga danes tudi dali bolj pozno spat pa bomo videli, če je to morda recept k boljšemu spanju.

eee35, kako je tvoj m potem zrihtal s plavanjem? Je v torek tudi skupina nadaljevalcev?

Martin
2.8.2009

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
26.3.2010 9:34:58   
Poletna09
pozdravljene!
no koncno malo bolj naspana!..ma pestro je bilo,mala je dobila vrocino..skoraj do 40 je narascala..sem klicala k P in je rekla naj sem raje doma,dajem calpol in dosti tekocine,ce se v 3-4dneh ne izboljsa pa morem prit tja..morem rect da je danes ze full boljse,malo se ima vrocine,drugaci pa se drzi super..pa koncno smo noc normalno prespale!
hvala vsem za pikapoke,ocitno bomo zacele nazaj malo spat.upam! ja jaz sem tudi mislila da so zobki,pa nic ni pokukalo ven,mogoe se bo..se pa spodaj tipa nekaj bolj ostrega..ma nevem!upam samo da bo vse ok!

nic,koncno mi je uspelo vas prebrat,kako ste se spet razpisale:)..komentiram zvecer,moram it kaj pospravit,ker je res ze vec kot samo skrajni cas....

lep dan vsem!!!tako lepo sonce je zunaj..prav vabi ven na sprehod...

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
26.3.2010 9:42:55   
anžetka
Včer sem že vse komentirala, potem mi je pa mali vragec uspel vse zbrisat...grrrrr....Pridem kasneje, ko bo čas...
Me sam to zanima...v torek greva plavat z Anžetom pa me zanima katere kopalke je boljš tamalmu kupit-za enkratno uporabo al tiste za večkratno?

Sasa84

Neposredna povezava do sporočila: 4017
26.3.2010 9:44:40   
Ayo
Jutro!

No, koncno imam malo casa.

Prejsnji vikend sem bila bolana, sem imela neko trebusno gripo oz. se sama ne vem kaksnega user posted image sem staknila, da sem mogla samo lezat ali pa sedet na skretu user posted image user posted image user posted image Sta bila na sreco tukaj tasca in tast, da sta malo pomagala, HB!

Ok, zdaj smo v redu. Otroci tudi so super user posted image V torek sva imeli z Ilario kontrolo in cepljenje, imamo 8800g in 70cm user posted image Sedimo skoraj samostojno, veliko se obracamo, o plazenju pa ne duha ne sluha. Saj se sploh ne obremenjujem, po eni strani je se bolje, imam vec miru, jo dam v stolcek in tam sedi in mi je ni treba lovit po stanovanju (imam ze dovolj dela z Gabrielom!) user posted image

Eee35 sem pogledala slikice, ja user posted image Aleksander!!! Tole z izbiro oblacil za fantke oz. puncke mi je pa znano. Za Gabriela mi sploh ni tak uzitek kupovati, ker imajo res take cudne izbire, neke vojaske, rjave barve, pa neke rakete in formule user posted image user posted image user posted image medtem ko za puncke je to cisto nekaj drugega, jaz bi za Ilario lahko vse police spraznila user posted image Ne vem no, sem ze od nekdaj sprasujem ali je za fantke tako tezko naredit oblacilca zivih barv, pa medvedki, zajcki...skratka zivali...pa zvezdice...joj no se mi zdi da ne rabis kaksno hudo fantazijo. In ja, kot si sama napisala, srajcke pri 6. mesecu user posted image cist neprakticno user posted image

Aprilcica, z malo zamude user posted image user posted image user posted image za tvoj RD!!! Kaj a na materinski dan ga imas? user posted image

Ta materinski dan je pa meni zmeraj smesen, ker tukaj pri nas je 3. sobota v mesecu maju, v Slo pa vceraj user posted image

Sanikaa mene tudi zanima kaksna podrobnost vec o robitu. user posted image

hruskolinka in ostale, ki ne spite user posted image ce vas kdo zastopi, sem to sigurno jaz! user posted image Ne se prevec obremenjevat s vprasanji, pac je tako, otrocki nimajo unih faz spanja kot mi odrasli, pac se zbujajo, nimas kaj. Ena moja znanka je preletala vse mozne specialiste tukaj po celi Svici zaradi nespanja - nothing to do! Puncka zdrava in vesela, pac ne spi, to je to.

Drugace pa ze strasno komaj cakam, da pridemo v Lj, to je 1. maja za 3 tedne!! user posted image user posted image user posted image
Kaj se bomo kaj dobile Ljubljancanke in ostale?

Grem malo pospravljat; mi imamo dez danes, popoldne grem pa z otroci do ene bivse sodelavke, da se bojo otroci malo skupaj igrali, ko ze ven ne moremo.

< Sporočilo je popravil Ayo -- 26.3.2010 9:46:36 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 4018
26.3.2010 10:31:17   
hruškolinka
Poletnauser posted image da se čimprej pozdravite.
Ayo, tudi zate user posted image . Glede spanja: mojemu m sem rekla, naj malo razišče, zakaj se mali zbuja ponoči in kako to ukiniti, pa me gleda in se smeji, da je to čisto normalno in tu ni kaj raziskovati.user posted image
Jaz sem tudi za, da se dobimo, ko prideš. Takrat bo že toplo in sončno.user posted image

Anžetka, jaz sem mojemu kupila neoprenske hlačke, ker zadržujejo toploto, drugače pa priporočam, da kupiš plavalne pleničke, jo potem stran vržeš ko prideš iz vode in malemu natakneš drugo, suho gor. Se mi zdi boljš in  bl praktično od tistih za večkratno uporabo. Aga, šele zdaj sem vidla, da gresta na tečaj. V tem primeru pa mislim, da je glih vseeno, katere kopalke imaš.

cunje za fantke: jaz se pa nič ne jezim, ko ni nobene izbire za fantke, ker nič ne kupujemuser posted image . do sedaj sem imela ponošene cunje od enega fantka, za poleti smo si sposodli od enega drugega fantka, za naprej si bomo pa od katerega drugega.user posted image   Hvala bogu, da se vedno najde kdo, ki nam kaj posodi, ker drugače ne vem, kako bi finančno zmogli še to kupovat.

Martin
2.8.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4019
26.3.2010 10:37:12   
ALEKSANDR
Dobro jutro... Mi imamo pa že drugi zobek...user posted image Čisto malo je pokukal ampak je... Tako da imamo obe spodnji enkici zunaj...user posted image Samo še 18...user posted image

Sem si pa včeraj končno lase pobarvala...prvič sama...da sem to sivino zakrila...user posted image

Ta sladki krompir al karkoli je že... sem ga samo skuhala v vodi pa dodala še drugo zeljenavo...potem pa sem šla po internetu brskat kako dolgo se kuha in sem nekje zasledila naj bi napenjal- in mu ga potem nisem dala- ker težko kaka zadnje dni...pa nisem upala...user posted image Sem pa ga sama poskusila...dišal je že ko krompir...samo okusa pa ni imel takšnega...pa tudi struktura je drugačna...meni skratka ni všeč...user posted image Bom zdaj počakala, da začne v redu kakat pa mu bom potem še enkrat pripravila.. Katera je že to kuhala?

Lara- user posted image user posted image user posted image za tamalega...

Reby- LA se super razume s psičko...obožuje jo...ona pa njega...on jo skoz grabi pa vleče...ona pa se pusti pa ga liže...user posted image edino kar je je to, da je še mlada in blesava...user posted image Kako se pa vaša dva razumeta?

Miška- pozdravljena nazaj...

POletna- user posted image user posted image user posted image tudi za vas... naj čimprej mine... Mogoče pa bodo še zdaj, ko ima vročino še zobki pokukali...Meni je P rekel, da zaradi vročine zobki prej predrejo dlesen... Drugače pa super, da ste boljše spali...

Ayo- boga ti... HB da je bolje... Je pa Ilaria velika punca...user posted image

oblačila- za fantke je res malo izbire...sem šla zadnjič v Zaro..imajo ful lepe stvari..pa tud drage niso...ampak ne vem, če je vsega skupaj dve polički za fante...za punčke pa ni kaj ni... Sem mu pa kupila tako lila majčko...men je tud všeč če so fantki v žive barve oblečeni...user posted image Sem pa pokukala še v Beneton...pa se tudi kaj najde za solidno ceno...user posted image HM pa tako tako...včasih že kaj najdem..samo če je vse tako pisano- kako naj potem skombiniram to skupaj?user posted image Aja, imamo pa v mb outlet obaibi...se včasih najde kaj za smešno ceno...ampak res včasih...za punčke pa itak ni da ni...user posted image

Tako..grem nekaj prigriznit...

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
26.3.2010 11:47:22   
anžetka
IZVIRNO SPOROČILO: anžetka

Me sam to zanima...v torek greva plavat z Anžetom pa me zanima katere kopalke je boljš tamalmu kupit-za enkratno uporabo al tiste za večkratno?

Joj sm trapa...mislna sm plavalne PLENIČKE, ne kopalke...user posted image  Se mi vidi, da sem zaspana ko sam hudič in čist out...mali ga je žural ponoč...

Sasa84

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
26.3.2010 12:12:04   
HeGa
Ojla čveke!

Sej vas berem tam na ene 3 dni, za pisanje me pa pol že zmanjka. Zdejle ga bom pa zih tud zbudla s tipkanjem.

Pri nas se full dogaja in mam res malo časa. Včeraj sva imela 3-je cepljenje. Ima revček reakcijo, bošček sam jamra pa jokca pa vročina, nč nismo spal ponoči,... No jst se začuda počutm kot da bi spala. Mere: 9160g, 73,5cm - mislim da kar lepo napreduje. Lump je začel štrajkat pri kosilu. On nebi jedel zelenjave pa meska. Zobkov še nimamo, ga pa kr matrajo. Sedimo tudi še ne samostojno.

Aprilčica vse naj naj naj user posted image user posted image
Pa jst sem tud med ta firbčnimi, pa se priporočam za zs.

Eto se je že zbudu. Bo zdej mal težje z njim v naročju tipkat.

Jst se moram tud kr prisilt, da posodo v pomivalcu perem. Nekak mi ne potegne, kadar mam malo posode. Sj če je je velik mi pa na kraj pameti ne pade , da bi na roke pomivala.

Mi smo tud nabavli letne karte za zoo. Bomo zihr enkrat na 14 dni tam. Ponavadi jo mahnemo vako drugo nedeljo dopoldan za kaki 2 urci, pol pa k moji mami na kosilo.

Smo bli v soboto v MB, in sem vam kar malo fouš. Mi je tko fajn se ob Dravi z vozičkom sprehajat, pa še tak lep sonček je bil.

Plavanje. Komaj čakam morje. Jst sicer nisem navdušena nad bazeni, otrok zarad refluksa ne smem peljat na bazen,.... Mamo pa v ponedeljek kontrolo, pa bomo vidli kako pa kaj. Mogoče mi dajo zeleno luč. Bi vseeno Evo kaj peljala, sam zarad občutka, da se navadi še na kaj drugega kot samo vodo v banji.

Zobarja imamo konec aprila. Nam so priporočili nekje pri 9-ih mesecih. Za Evo so mi pozabli rečt, pa sem jo peljala pri 1,5 leta, pa sem jih kar slišala.

Morm it. Mu ni moje tipkanje nič kaj všeč.

Eva: 19.01.2008
Jan:
13.08.2009 - 3.660g;54cm
14.09.2009 - 4.800g;57cm
17.11.2009 - 6.770g;64cm
13.01.2010 - 8.100g;69cm
25.03.2010 - 9.160g;73,5cm

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
26.3.2010 12:23:17   
jakipaki83
Hej klepetulje,

user posted image user posted image  za vse, ki ste bolje spali in naj se tako nadaljuje. Mi zadnji mesec spimo super in tudi upam, da se bo nadaljevalo, ker zdaj sem že čisto razvajena user posted image

Glede oblekic je res tako, da je za fantke precej manj (sploh cenejših) oblačil. HM pa Zara imata nekaj, ampak manj kot za punčke. Če hočeš širši izbor, se moraš obrniti k dražjim znamkam. Kar je pa pri tako majhnih dojenčkih čisto BZ. Itak vse prerastejo v  max 3 mesecih. Jaz mu kupim kak rdeč bodi pa rumena je ok. Tud lila ima nekaj. Niso mi všeč tiste temne barve, ki jih po navadi namenijo fantkom. Npr temno modra, rjava... Bljak.

Sicer pa bo vreme za vikend spet več ali manj bedno. Kar je res bljak. Ravno ko bi lahko vsi trije malo šli naokoli pa v Zoo itd. se pa vreme skvari. Ah ja.

Pa eno vprašanje imam. Kaj dobrega kuhate vašim user posted image  za kosilo. Jaz sem že malo naveličana cvetače, brokolija, korenja, stročjega fižola, krompirja, polente in riža v 1001 kombinaciji. KAj jim še daste? Jaz bom sedaj poskusila s kakimi testeninami za OH. Aja pa kuskus še obstaja sem se ravno spomnila user posted image  Kaj pa zelenjava? Ali je katera poskusila npr. paradižnik in papriko. Sem brala, da je to alergeno in naj ne bi jedli. Pediatrinja mi je pa rekla, naj mu dam jesti vse, tudi paradižnik in jagode user posted image Razen medu in pri jajcih naj bom previdna. Ma me je kar malo strah. Kaj mislite?

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
26.3.2010 12:54:06   
Sanikaa
Reby, Ayo tukaj je par debat : http://www.ringaraja.net/forum/m_4829498/mpage_1/key_/tm.htm
Drugače sem prebrskala www.irobot.com in www.irobot.si in sem skoraj vse prebrala in sem si nabavila model 555. Za živali je baje posebej PET serija razlika je ta da ima mal večji spremnik drugače enake krtače odstranjujejo dlake. Tehnika pucanja mu je krtačenje in sesanje. Po stopnicah ne pade ker ima senzorje, ampak jih ne more sesati. Jaz ga imam za dnevno pucanje praha ..na dva tedna pa čistilka vse dvigne in odmakne in presesa in opere tak da sem zdaj samo skoncentrirana na pospravljanjeuser posted image Rekli so da je še boljši slectroluxov ,ampak ta stane 800€ (2x več kot roomba).

Aprilčica si me nasmejala kako se Julija vrže na hrbet za flaškouser posted image user posted image Leo se začne jezit ta tren ko vidi flaško in je zgrabi z obemi rokami, kot da mu je bom odneslauser posted image user posted image Fajn je da tako dobro papcajo. Samo moj Lejči me mal skrbi. začela sem uvajat rumenjak in mi je drugi dan dobil rdeče gube okoli vratu, tretji dan pa pikice rdeče po trebuhu in ušesa so mu postajala podobna kot v 2 mesecuuser posted image user posted image user posted image Nehala sem takoj ..zdaj ne vem kdaj spet naj probamuser posted image Čez kakšnih 14 dni mesecuser posted image
Kako šugavo vreme je zunaj...takoj ko bi vlekla voziček ven bi začel dež..zdaj ko smo doma pa kar nočeuser posted image padat!!
lp

(odgovor članu jakipaki83)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
26.3.2010 13:15:24   
Ayo

Joj sm trapa...mislna sm plavalne PLENIČKE, ne kopalke...user posted image  Se mi vidi, da sem zaspana ko sam hudič in čist out...mali ga je žural ponoč...

anzetka po moje so obe zadevi ok. jaz osebno imam skoraj rajsi plenicko za enkratno uporabo, se mi zdi bolj komot, kaj pa vem z unimi elastikami in tko. Kopalkice o po moje bolj za sminkirat user posted image Ce se user posted image v vodi res hoce pokakat (kar je po moje zelo malo verjetnosti) se mi zdfi da une za enkratno uporabo bolj zadrzijo, moje mnenje, in isto ce se polula bolj vpijejo. Pri kopalkah je po moje to bolj tako tako. Jaz sem jih Gabrielu dajala poleti na bazenu, ko je letal ure in ure okoli, da ni nosil naokoli une tezke plenice. Drugace za na pokriti bazen, ko gres plavat in domov, imam pa rajsi te za enkratno uporabo.

jakipaki83 jaz vsak dan zmesam drugacno zelenjavo, potem pa en dan ima zraven rizeve kosmice, drug dan zgance, 1x na teden piscancek...zdaj bom pocasi vnesla na jedilnik rumenjak in testenine, tako da na koncu bo res vsak dan jedilnik drugacen. user posted image

Pa poletna09 dobrodosla med nami! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?