Venera
|
IZVIRNO SPOROČILO: ela24 Venera, hvala za odgovor, kdaj bo predavanje. Ker pa imam rok 10.4. in zelo močen občutek, da bo itak prej, ne vem če ga bom še ujela. Ma smešno je to, kr sm bila celo nosečnost pogumna glede naravnega poroda, zdaj ko se pa bliža, bi pa jaz imela neko rezervo Saj ne, da bi bla 100% odločena za EA, ampak bolj tista varianto, da če bi se predolgoooo vleklo, da bi jim lahko zatežila. Se mi pa zdi to neumno, da se ne moreš odločit, takrat ko te že boli. Saj takrat ravno vidiš, ali ti je znosno prenest bolečino ali ne. Saj aspirin tudi ne vzameš dokler te glava malo boli, ampak probaš pregurat brez, ko pa je zelo močna bolečina, pa ga vsaj jaz vzamem. Tako, da... Eh, bomo že nekako preživeli. Upam Se popolnoma strinjam s tabo, glede bolečin. Tako kot praviš, saj tablete ne vzameš prej. Ampak to pač pogojujejo s tem, ker le ni tako nedolžna zadeva, da si pri zavesti, ko ti razlagajo, ker boš videla, takrat ko začne bolet, bi dovolil vse, da ti naredijo! . Jaz se spomnim, da ko je bilo že fejst hudo in to malo pred koncem, pa nekaj z našo princesko ni bilo vredu, je rekla dr., da pa če se zdaj ne bo izboljšalo, da bomo takoj končali in jaz sem takrat mislila, da bodo naredili CR, in sem kar rekla, VI SAMO VREŽITE. Čisto vseeno mi je bilo. Ampak, mislim, da je bila mnenja, da bi jo vakumsko ven potegnili. Ampak hvala bogu ni bilo nujno! Samo bolečina pa je res zanimiva. misliš, da kaj takega ne moreš preživet in če bi moški rojevali, nas tako ne bi bilo več! . Zanimivo pa je, da ko je otrok enkrat zunaj, bolečina popolnoma izgine in v trenutku na njo pozabiš. To je res nekaj posebnega!
|