|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010 - 3.del
25.3.2010 15:22:00   
didi5
Evo, da ti sporočim Venera : pila sem sinecod (saj pravim, naj ga ne bi - pa itak skoraj ni zdravil ki bi jih lahko) - lahko si pa vzameš sinecod za otroke (je pa to za pomiritev kašlja - se pravi če imaš suhega). Drugače pa lahko brez problemov (ti ga kot nosečnici dajo kar farmacevtke same, če jih vprašaš) slezov sirup (je sicer fajn, ampak jaz sem tako kašljala da mi ni več pomagal)

IZVIRNO SPOROČILO: Venera

IZVIRNO SPOROČILO: didi5

Ola!!!

dacy - čeeestiiiitammmmoooooo, samo da je za tabo - zdaj pa uživaj v kepici

Venera - kašelj je mene mantral 3 tedne (čez vikend se je umirilo), in to tak da mi je en dan samo nekaj počilo pod desno zizo. VEjetno se mi je vnela trebušna mrena od napora kašlja (boli me pa še sedaj). Jaz sem si v lekarni kupili sirup (joj kak se že reče - se mi ne da v spodnji štuk it pogledat), ki ga lahko piješ po posvetu z zdravnikom (sicer se jaz nisem posvetovala, ker če bi me s tistim cepivom proti novi gripi pikali, mi verjetno teh par ml sirupa tudi ne bo škodlo). Sem bila v 1 DNEVU DOBRA.

Babyloverka : jaz bi šla kar s svojim avtom, bi pol še švignila malo do staršev tista 2 km stran, ampak mi sporoči kdaj ok? Ti pošljem tel. na zasebno sporočilo:)

Glede strahu pred porodom : saj pravim, vse smo si različne, pa sigurno glih ne bomo na pikniku - AMPAK dajmo bit pozitivne. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene ji pa 2 meseca nazaj pritiskala na sramno kost na polno. Me je bilo kar strah, kaj šele bo proti koncu. Pa mi zdaj sploh ne pritiska navzdol - mene bolj mantrajo hrbtne mišice in ostalo. Očitno se ji res nikamor ne mudi :):) Se tolažim, da pa več kot 1 mesec sigurno ne bo vztrajala,

Pridne bodite - smo na vezi

didi5, hvala za sirup. Bom tudi jaz danes šla v lekarno, pa da vidim, če lahko kaj vzamem. Do zdaj sem vzela le lekadol za glavobol. Ampak gklede na to, da so naša deteca zdaj že čisto razvita, mislim, da res lahko kaj vzamemo!
Upam samo, da ne bo trajalo 3 tedne, ker potem ne vem kako bom rodila. Če bi morala zdaj, bi mi morali naredit CR, ker niti dihat ne bi mogla!

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu Venera)
Neposredna povezava do sporočila: 926
25.3.2010 16:40:12   
Venera
Didi5, še enkrat hvala. Sinecod pa je nekaj takega kot panatus. Tega pa imam tako doma. panatus za otroke. Bom ga danes vzela, pa da vidim če bo kaj pomagalo!

Še enkrta vsem čestitke za "aprilčke", jaz bom z našo user posted image še malo počakala. Mi zdaj niti ni, da bi šla rodit!user posted image user posted image drugače pa na stikerju piše, da imam še 24 dni!user posted image user posted image user posted image user posted image In to še hočem izkoristit.
V ponedeljek se grem dogovorit za EA, potem pa se bom odločila.

Kako ste ostale glede EA? Boste izkoristile to možnost? Jaz pri prvem porodu nisem, pa sem tudi za drugega rekla, da ne bom ( če sem en porod preživela, bom še drugegauser posted image ) .. zdaj pa sem si premislila. Se grem pogovorit, pa se bom potem na podlagi tega odločila.

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 927
25.3.2010 17:14:17   
didi5

Glede EA - a nisi že malo pozna? Baje se moraš kar nekaj v naprej dogovorit. Sicer ne vidim poante, če pa baje itak imajo (saj boš rodila v MB ne?) po novem EA anestezista na voljo 24h/dan.

Jaz sem od začetka kar tuhtala o EA, ampak na Ptuju je nimajo, bi pa rada tukaj rodila. Kot drugo - moj dragi nima opravljene materinske šole, v bistvu je nimam niti jaz. Začudene? Iz principa. Hotela sem se prijavit dec. pa so mi ZD Ptuj povedali, da so zasedeni do aprila, ker nimajo ustreznega prostora. Ampak ptujske babice pa imajo prostor izpeljat mat. šolo - jo pač moraš plačat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lahko bi šla v Mb, ampak po posvetovanju z mojimi prijateljicami (jih je kar nekaj z otroci) so vse rekle, da niso nič kaj veliko odnesle. Po programu materinske šole sem vse poiskala na internetu (na youtobu so filmčki za vse).

Vseeno pa sporoči, kaj ti bodo povedali za EA Venera:)

(odgovor članu Venera)
Neposredna povezava do sporočila: 928
25.3.2010 18:13:48   
ela24
Ojla!

Danes pa sm se potepala v Ljubljani. Saj samo za kako urco, je šel dragi nekaj porihtat.
Seveda se nism mogla upret in sm mu v H&M spet kupla en kompletek. Tak, da že ima skoraj vse kar sploh ima ta štacuna za fantke v številki 62user posted image Saj sm grozna. Bi se morala prav kontrolirat, pa če je vse tak sladkouser posted image

Čestitke vsem mamicam, še posebej tem novopečenim aprilskimuser posted image

Sem že zjutraj želela čestitat, ko sm videla za Dacy, ampak mi je geslo nekaj blokiralo. Tako, da zdaj imam novo. Lahko pa tudi, da je samo moj spomin blokiraluser posted image

Me je pa kar streslo, ko sm vidla, da se je revica matrala skoraj cel dan in celo nočuser posted image Saj verjamem, da pol vse pozabiš, ampak jaz bi raje kake 3 urce pozablauser posted image

Za EA, če se še da v Mb zrihtat, bi jaz tudi šla povprašat... Ampak sm mojo ginekologinjo vprašala, pa mi je rekla, da sm verjetno prepoznauser posted image Ker je potrebno na neko predavanje. Tako, da ne vemuser posted image Venera, če se bo dalo kaj zmenit, mi prosim javiuser posted image

Glede sirupa Sinecod, meni so ga tudi v bolnici dajali, ko drugo ni pomagalo. Sm pa 3 mesece kašljala, tako da sm kar bruhalauser posted image Venera ti ga kar vzami! Saj zdaj je že proti koncu, jaz sm bla takrat še bolj na začetku pa so ocenili, da je bolje to kot da se napenjam. Zdaj pa sploh ko so že naši škratki tako velikiuser posted image

Neverjetno kakšne razlike so v teži rojenih otrok... Moci ima pravega korenjakauser posted image In vidim, da je imela na isti dan rok kot jaz. Tako, da bi bil če bi bil na rok, res konkretn dećkouser posted image Ah, saj ni važno. Samo da so zdravi!

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 929
25.3.2010 18:14:26   
Anonimen
Jaz EA ne bom koristila, tudi ne mislim it na posvet. Sem pristašica naravnega poroda brez lajšanja bolečin - lahko, da mi bo potem žal, ampak trenutno stojim za svojimi besedamiuser posted image user posted image

Moj dragi danes riše na stene otroške sobeuser posted image user posted image Obvladauser posted image user posted image user posted image No, samo eno risbico je narisal, ampak sem zelo vesela, jaz mu pa ¨pomagam˝user posted image

Lepo bodite.

(odgovor članu didi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 930
25.3.2010 18:20:23   
Venera
Za EA sem res pozna, ampak mi je kolegica zrihtala osebni razgovor! Tako, da bom v ponedeljek vse izvedela in sporočim. Baje je tako, da ko prideš rodit, poveš, da si dogovorjen s tem in tem Dr. in ga pokličejo, če pa nisi dogovorjen, pa ti baje niti ne dajo, ker kako nisi več priseben in se nisi odločil pred bolečinami!user posted image user posted image user posted image

Glede materinske, pa verjemi, nista nič zamudila. user posted image Midva sva bila v prvi nosečnosti in vse kar se od takrat spomnim je tisti grozen video, ki je bil posnet leta 1970, ko je porodnišnica izgledala kot ena "klavnica" vsa v ploščicah.... ko sem takrat to videla, sem si rekla, jaz ne grem tu rodit. Potem pa smo šli še na ogled, kjer sem se pomirila in videla, da pa je zdaj vseeno malo bolj moderno!user posted image user posted image user posted image . Glede dihanja ti tako babice povejo kako in kaj, ostalega pametnega pa tako ni nič.

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 931
25.3.2010 18:25:22   
Venera

IZVIRNO SPOROČILO: ela24

Ojla!

Danes pa sm se potepala v Ljubljani. Saj samo za kako urco, je šel dragi nekaj porihtat.
Seveda se nism mogla upret in sm mu v H&M spet kupla en kompletek. Tak, da že ima skoraj vse kar sploh ima ta štacuna za fantke v številki 62user posted image Saj sm grozna. Bi se morala prav kontrolirat, pa če je vse tak sladkouser posted image

Čestitke vsem mamicam, še posebej tem novopečenim aprilskimuser posted image

Sem že zjutraj želela čestitat, ko sm videla za Dacy, ampak mi je geslo nekaj blokiralo. Tako, da zdaj imam novo. Lahko pa tudi, da je samo moj spomin blokiraluser posted image

Me je pa kar streslo, ko sm vidla, da se je revica matrala skoraj cel dan in celo nočuser posted image Saj verjamem, da pol vse pozabiš, ampak jaz bi raje kake 3 urce pozablauser posted image

Za EA, če se še da v Mb zrihtat, bi jaz tudi šla povprašat... Ampak sm mojo ginekologinjo vprašala, pa mi je rekla, da sm verjetno prepoznauser posted image Ker je potrebno na neko predavanje. Tako, da ne vemuser posted image Venera, če se bo dalo kaj zmenit, mi prosim javiuser posted image

Glede sirupa Sinecod, meni so ga tudi v bolnici dajali, ko drugo ni pomagalo. Sm pa 3 mesece kašljala, tako da sm kar bruhalauser posted image Venera ti ga kar vzami! Saj zdaj je že proti koncu, jaz sm bla takrat še bolj na začetku pa so ocenili, da je bolje to kot da se napenjam. Zdaj pa sploh ko so že naši škratki tako velikiuser posted image

Neverjetno kakšne razlike so v teži rojenih otrok... Moci ima pravega korenjakauser posted image In vidim, da je imela na isti dan rok kot jaz. Tako, da bi bil če bi bil na rok, res konkretn dećkouser posted image Ah, saj ni važno. Samo da so zdravi!

Uradno predavanje za EA v MB bolnici je 8.4. ob 17. uri v 16 nadstropju stolpnice. To vem da je 100% Ker prvo sem mislila it na to!
Bom pa v ponedeljek javila, kaj sem izvedela!

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 932
25.3.2010 18:28:19   
babyloverka

Glede EA - a nisi že malo pozna? Baje se moraš kar nekaj v naprej dogovorit. Sicer ne vidim poante, če pa baje itak imajo (saj boš rodila v MB ne?) po novem EA anestezista na voljo 24h/dan.

Jaz sem od začetka kar tuhtala o EA, ampak na Ptuju je nimajo, bi pa rada tukaj rodila. Kot drugo - moj dragi nima opravljene materinske šole, v bistvu je nimam niti jaz. Začudene? Iz principa. Hotela sem se prijavit dec. pa so mi ZD Ptuj povedali, da so zasedeni do aprila, ker nimajo ustreznega prostora. Ampak ptujske babice pa imajo prostor izpeljat mat. šolo - jo pač moraš plačat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lahko bi šla v Mb, ampak po posvetovanju z mojimi prijateljicami (jih je kar nekaj z otroci) so vse rekle, da niso nič kaj veliko odnesle. Po programu materinske šole sem vse poiskala na internetu (na youtobu so filmčki za vse).

katerega ginekologa pa imaš?
jaz sem hodila v mš v zd, ne v plačljivo pa sem se naročila nekje januarja pa so še imeli prostor. oziroma je rekla da v primeru da vse pridejo ne bom imela blazine pri telovadbi. kar pa me ni motilo. res mi ni jasno kako za tebe ne bi imeli prostora

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 933
25.3.2010 18:31:16   
ela24
Venera, hvala za odgovor, kdaj bo predavanje. Ker pa imam rok 10.4. in zelo močen občutek, da bo itak prej, ne vem če ga bom še ujela.

Ma smešno je to, kr sm bila celo nosečnost pogumna glede naravnega poroda, zdaj ko se pa bliža, bi pa jaz imela neko rezervouser posted image

Saj ne, da bi bla 100% odločena za EA, ampak bolj tista varianto, da če bi se predolgoooo vleklo, da bi jim lahko zatežila.
Se mi pa zdi to neumno, da se ne moreš odločit, takrat ko te že boli. Saj takrat ravno vidiš, ali ti je znosno prenest bolečino ali ne. Saj aspirin tudi ne vzameš dokler te glava malo boli, ampak probaš pregurat brez, ko pa je zelo močna bolečina, pa ga vsaj jaz vzamem. Tako, da...

Eh, bomo že nekako preživeli. Upamuser posted image

(odgovor članu Venera)
Neposredna povezava do sporočila: 934
25.3.2010 18:40:47   
Venera

IZVIRNO SPOROČILO: ela24

Venera, hvala za odgovor, kdaj bo predavanje. Ker pa imam rok 10.4. in zelo močen občutek, da bo itak prej, ne vem če ga bom še ujela.

Ma smešno je to, kr sm bila celo nosečnost pogumna glede naravnega poroda, zdaj ko se pa bliža, bi pa jaz imela neko rezervouser posted image

Saj ne, da bi bla 100% odločena za EA, ampak bolj tista varianto, da če bi se predolgoooo vleklo, da bi jim lahko zatežila.
Se mi pa zdi to neumno, da se ne moreš odločit, takrat ko te že boli. Saj takrat ravno vidiš, ali ti je znosno prenest bolečino ali ne. Saj aspirin tudi ne vzameš dokler te glava malo boli, ampak probaš pregurat brez, ko pa je zelo močna bolečina, pa ga vsaj jaz vzamem. Tako, da...

Eh, bomo že nekako preživeli. Upamuser posted image

Se popolnoma strinjam s tabo, glede bolečin. Tako kot praviš, saj tablete ne vzameš prej. Ampak to pač pogojujejo s tem, ker le ni tako nedolžna zadeva, da si pri zavesti, ko ti razlagajo, ker boš videla, takrat ko začne bolet, bi dovolil vse, da ti naredijo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz se spomnim, da ko je bilo že fejst hudo in to malo pred koncem, pa nekaj z našo princesko ni bilo vredu, je rekla dr., da pa če se zdaj ne bo izboljšalo, da bomo takoj končali in jaz sem takrat mislila, da bodo naredili CR, in sem kar rekla, VI SAMO VREŽITE. Čisto vseeno mi je bilo. Ampak, mislim, da je bila mnenja, da bi jo vakumsko ven potegnili. Ampak hvala bogu ni bilo nujno!

Samo bolečina pa je res zanimiva. misliš, da kaj takega ne moreš preživet in če bi moški rojevali, nas tako ne bi bilo več!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zanimivo pa je, da ko je otrok enkrat zunaj, bolečina popolnoma izgine in v trenutku na njo pozabiš. To je res nekaj posebnega!

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 935
25.3.2010 18:44:50   
didi5

Zdravstveni dom Ptuj ja. Ni bilo več prostora! Je rekla da bo prostor samo če katera odpove. Pol mi je pa dala tel. od te plačljive mš, ki jo vodita 2 ptujski babici.

Je pa res nekaj. Moj ginekolog je Rosić in veni na vratih je napisano, da bi se naj v mš prijavila v 10 tednu. K pa sem vprašala sestro mi je pa nonstop govorila, da še imam čas in mi v roke dala brošuro mš Štorklja. Sem  komaj pol skapirala, da je to ta plačjiva mš.

Pa saj nema veze. Mi je kolegica razlagala, da je bila v mš Mb 2 krat in vsakič so jim ful ponavljali - naj si ne mislijo, da prod ne boli ker boli kot user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MA NEMOJ??? RES? KDO BI SI MISLIL? Aja pa še ena cvetka - prvi dan so poslušali samo o tem kakšen je proces nastanka otroka - JOJ TEGA PA RES NE VEMO, KER SMO VSE ZANOSLE BREZMADEŽNO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz nikoli nisem bila pristašica naravnega poroda - ker me je bolečine strah, evo me zdaj. Sploh se več ne obremenjujem kaj dosti - ven mora tak il ovak ne user posted image ? Če pa je možnost in imate željo - pa kar pogumno - poplnoma vaša odločitev - zakaj pa ne pri vsej tej tehniki in tehnologiji novega časa.

Smo na vezi jutri, ker čez cirka 30 min, ko se moj dragi neha gonit (na orbitreku) do računalnika več ne bo razpoložljive poti user posted image

Lep večer vsem!

IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka

katerega ginekologa pa imaš?
jaz sem hodila v mš v zd, ne v plačljivo pa sem se naročila nekje januarja pa so še imeli prostor. oziroma je rekla da v primeru da vse pridejo ne bom imela blazine pri telovadbi. kar pa me ni motilo. res mi ni jasno kako za tebe ne bi imeli prostora

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 936
25.3.2010 19:25:45   
tanika1
Dacy in Moci čestitke za vajina fantička! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ob materinskem dnevu čestitke vsem mamicam!

Danes sem mela pregled in prvi ctg, ki je rekla, da je zelo lep, šolski primer. Drugače pa moram še naprej jest železo. Zredila sem se 2kg, tako, da je skupaj +14.
Naslednji pregled mam pa 1.4. + ctg.
lp

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 937
25.3.2010 19:46:57   
tintin
Moci čestitke!

No, danes smo se v KR dobile Nejanejc, Agha, Živa in jaz. Bilo je fajn in smo kar čvekale:)user posted image

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 938
25.3.2010 20:20:03   
agha

IZVIRNO SPOROČILO: tintin

No, danes smo se v KR dobile Nejanejc, Agha, Živa in jaz. Bilo je fajn in smo kar čvekale:)user posted image

Sem prav vesela, da sem vas spoznala in upam, da bomo to še ponavljale!!!user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 939
25.3.2010 21:17:42   
nejanejc
"kranjske"punce hvala za lep opoldanski klepet :) je kar letel cas :)

se moremo se kej dobit, magari z vozicki :)

(odgovor članu agha)
Neposredna povezava do sporočila: 940
25.3.2010 21:27:46   
memole

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

memole me sprejmeš, da ti delam družbo? naj se zdaj rodijo fantki, jaz bom na vrsti, ko bo več puncuser posted image user posted image user posted image ...glede vročine, meni je tak vroče, da norim, vse odpiram, hodim naokoli skoraj naga, spim naga...ne morem si pomagat, razen, da pijem kot zmešana, pa potem hodim na wc nonstop grrrrrrrrr....

Ja itak da te sprejmem ne bi rada sama tu čvekala!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 941
25.3.2010 21:28:50   
babyloverka

Zdravstveni dom Ptuj ja. Ni bilo več prostora! Je rekla da bo prostor samo če katera odpove. Pol mi je pa dala tel. od te plačljive mš, ki jo vodita 2 ptujski babici.

Je pa res nekaj. Moj ginekolog je Rosić in veni na vratih je napisano, da bi se naj v mš prijavila v 10 tednu. K pa sem vprašala sestro mi je pa nonstop govorila, da še imam čas in mi v roke dala brošuro mš Štorklja. Sem  komaj pol skapirala, da je to ta plačjiva mš.

uh glede te sestre pri Dr. Rosiću sem že marsikaj čula in marsikatera reče da ženska res ni sposobna opravljat svojega dela

nič bejbe fajen spanec želim in da bi bila noč čimbolj mirna user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 942
25.3.2010 21:43:45   
memole
Čer!

Kako kej?

Jaz sem ok,sam še zmeraj mi je vroče!

Popoldan smo šle z Laro v Adrijo in se je tam igrala z njenimi prijateljčki iz vrtca,potem smo šli pa še v trgovino!

Venera jaz EA ne bom vzela ga tudi prvič nisem!
Pa drago je še povrhu in pa nimam lih rada da se me špika,še manj pa v hrbet ki ni lih najbolj mehko področje!
Še v laboratorij nerada hodim!

didi jaz tudi nisem bla v materinski pa se ne sekiram ker itak ni lih tko kot tam govorijo!

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 943
25.3.2010 23:21:05   
tropical
dacy  in moci čestitke za dva korenjaka!!!

user posted image    
Za mano je pregled. zredila sem se 2 kg, detece se še ni obrnilo, zato se moram do 37 tedna odločit a grem na zunanji obrat delat, če se detece ne obrne. Delat moram vaje da se dete obrne. Če se ne odločim za zunanji obrat pol bom melapa CR. Joj punce držte pesti da se detece obrne.
Res ne vem kaj naj naredim,  kaj bi ve naredile namestomene ali bi šle delat zunanji obrat. a to sploh pomaga.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ob materinskem dnevu čestitke vsem mamicam

user posted image

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 944
25.3.2010 23:23:05   
dacy
No vsem lep pozdrav iz bolnice ...

Vglavnem kratko in jedrnaato zaenkrat ... popadki so zaceli delovat okrog 9ih zjutraj in pol cel dan vedno bolj in zvecer ko sem ze bila cisto  unicena , ko bi naj sla spat , sem se jaz zacela kr naenkrat odpirat in do 3eh ponoci sem bila pripravljena na porod ... takrat sem seveda bila ze cisto brez moci in zivcev in sem vse skupaj se komaj prenasala, no 47 minutk kasneje je pa prijokal moj mali medo ... z zadnjimi mukami sem ga iztisnila iz sebe ... cutila sem da je glavica napol zunaj ko je meni popadek zacel popuscat in takrat sem reskirala in stisnila do konca ... otrok je bil zunaj jaz pa zarad tega malo raztrgana ...

...no njega ocistijo in porihtajo , ga dajo meni za pocartat in ga kr takoj odpeljejo na intenzivno ...nekaj mi je ena sestra sicer govorila zakaj ampak je vse zvenelo prevec strokovno da bi vedela ... jaz sem pac mislila , da ker je premajhen da bodo kao kontrole nardili ... no pa mi je zjutraj na viziti zdravnik povedal, da je moj mali lump ze kakal v plodovnico in da ce ne b i sprozli zdaj zarad rasti, bi lahko naslednji teden bil za naju oba usoden... No ampak mi smo zdravi ... v albumu je par slikic in to je to za zdaj ... zdaj pa grem malo spat preden se spet zbudi ...

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 945
25.3.2010 23:28:41   
nizy
dacy in moci čestitke za male zakladke user posted image user posted image user posted image user posted image

dacy-HB , da se je tako izteklouser posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj so verjetno že vse bolečine in muke pozabljene, fajn se cartajtauser posted image

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 946
25.3.2010 23:29:52   
nizy
jaz pa slikc ne vidim user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 947
26.3.2010 0:05:04   
memole
Dacy lepo da si se oglasila!
Pa super da je z vama vse ok!

Jaz tudi ne vidim slikc!user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 948
26.3.2010 6:22:23   
Anonimen
Dobro jutro...da se na hitro javim...danes sem zelo slabo spala,mogoče zato ,ko ima pregled...ob 8 uri ima ctg pa preglea,verjetno mi bo utrazvok delala...
Tropical...jaz sem bila na zunanjem obratu,žal ni uspel...je še možno ,da se moje dete obrne .do datuma poroda..bomo videli...iz moje strani...probaj iti na obrat ...ni boleče ..samo malo neprijetno...moja izkušnja je taka...probaj...
se slišimo ,ko pridem iz pregledauser posted image ...rasnira
DACY...user posted image user posted image krasnega sinčeka imaš,važno ,da je vse ured,pa ,da je tahujše za tabouser posted image ...
LP--user posted image

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 949
26.3.2010 6:52:03   
dacy
No evo vam sem prilepim mojga lepotca ... user posted image

user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?