ninocka
|
Ena zgubljena se vam javlja... Od novega leta naprej nimam casa za racunalnik,ker so tamali nonstopbolani. Najhuje je pri Lianu,ker se mu vleceze od januarja hropenje, konec janurja sva bla se v bolnici zarad bronhiolitisa, vceraj sva pa skoraj spet tam pristala.DOmov sva slaizkljucno zaradi tega, kernimajo prostora. Seveda pa vmes se Ruben in Evan, Ruben z laringitisi, Ean si je pa za piko na i se glavo razbil in dobil 2 siva. Pestro je tole pri nas, ja... Ruben je pa drugace zrastel, po novem spi v veliki posteljici (od Evana mamutu, Evan je pa dobil pograd). Govori se zmeraj skoraj nic (najvecji napredek je, da me obcasno poklice MAMA in ne ampta oz. ljubkovalno ampti ), smo v groznem obdobju SAMA (ne vem zakaj v zenskem spolu) in bi vse rad delal sam od umivanja, oblacenja, do priprave cokolina in kakava in kuhanja in....skratka vse bi sama, sama, sama...edino kahlice pa ne, je pa se zmeraj plenicka zakon Napredek je ze, da vsake tolk casa pove, da je pokakan in pa, normalno, previl bi se tud sama Se zmeraj je nor na risanko pink panter in krtka in pa avtomobilcke, plastelin in risanje (tudi po sebi in po vratih) je tudi zakon, rad bere knjigice (ful sta mu vsec Krokodil je tu in Uspavanka za malega zajcka). Sicer jih ne mores prebrat celih, ker moras skoz slikice komenirat, ampak je pa tak lusten vecerni ritual. PA ful se rad boza oz. coha, to bi ga lahko v nedogled, ampak ne smes ti sam od sebe ga kr nekje bozat (recimo po levi rokici),ampak ti mora on dovolit (npr.po desni nogici) . Ma pa tud se zmeraj ful hude izpade, in potem se ful dere in krici in ga ne mores nikakor umirit. Ko se v neki zapici, bi moglobit po njegovo in ceni,je cela drama. Ce seon odloci, da ga bom jst oblekalin ga potem moj, cit venpade in se dere, krici, na koncu pa vse slece in se umiri sele,ce ga jst potem oblecem...groza, res... u, faaaak, tle tapkam, pa so se mi mafni prismodili...sem mislila, da sem dala tajmer, pa ocitno nisem Spanje je tko tko, vcasih se zbudi, neki pojamra in zaspi nazaj,dugic spet zacne takoj jokat in je treba isto sekundo bit pri njemu in mu se narest in prinest kakav (vedno, ko se zbudi hoce kakav, pa tud ce se bo v 1 uri 10_x_ zbudil, bo jamral Kava, kava, kava...), vcasih pa lepo celo noc pancka...najbolj lusten je pa zjutraj, ko pricaplja s tistim svojim oslickom (ki je zdaj dobil ime - IHA ),edin skoda, ker nepoyna na uroin ne ve,da 5:30 RES ni primeren cas za bujenje Ful je skravzlan in pol mu pravim, da je bacek Jon, Ruben se pa smeji in rece neeee, jst pa Ja pa si, bacek Jon si. On pa neeee, pol mu pa recem Ja, kaj pa si pol?, Ruben pa vou, vou Aja, pa po NL smo meli operacijo jajckov, pa je bil prevec bolan in smo jo prestavli na zcetek februarja. Na zaost je ih sovpadala s prihodom Liana iz bolnice in je blo potem vse tko zmesano, ker nismo vedli, kao se bomo zorganizirali. Na koncu je pa moja mami cuvala Lianana dan operacije,mi smo sli na novo pediatricno in pridemo tja,pa ga tam predoperacijo se enkrat pregledajo. INprideva not, ga zdravnik pogleda in rece, da so se mu jajcka spustila...mislim,ne mors verjet Zdej mamo cez 6mesecev kontrolo, ce sebodo do konca spustila, ce se ne bodo, bodo pa takrat operirali in se kozico zraven,ker mu ne gre nic dol. No to je bolj ali manj kar sedogaja pri nas, Lian se ze kobaca po vseh stirih in postavlja na nogice in ga je ze treba payit in preprecevat padcein buske Zdej grem pa mal za nazaj brat, da vidim, kaj se dogaja pri ostalih.... Zirafca, cestitke za sincka...sej vem,da sem pozna in bo zdaj mel ze 2 meseca,ampak vseeno...da se lepo mate in crkljate