|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
16.3.2010 11:08:05   
sonchek
heh,hej...
evo čist na hitrco se mal javim...odkar sza dva, nimam več nobenega časa..pa še s tamalim sva nekaj časa preživela v bolnici (nič hujšega-HB) ..tko da je res skoz norišnica...user posted image user posted image
..ne vem kako bo pol k bom šla v službo..hahahaaaa

..drugače smo kr ok..če odštejem viroze k nas skoz napadajo...prejšni teden smo šli kr k babi v lj ker je oči zbolu in sem se res ustrašla, da naujo spet tamali kej fasal..in smo šli..hahahaaaa...no sej je bil hitr boljši in smo prišli nazaj...user posted image user posted image

..tko zdej pa kličeko cunje za peglat..se še kej javim
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
17.3.2010 16:57:24   
naraščaj
Lep pozdravček od še ene izgubljene duše.

Mi smo trenutno zdravo, ravno preboleli škrlatinko, ki jo je staknila drugi dan vrtca. Smo začeli z vrtcem 1.3.2010 in se komi privajamo in zelo protestiram - ne spimo.
Čez dan je Taja že suha, 3/4 noči tudi, vendar se še zgodi, da je kdaj pa kdaj mokra plenička zjutri. Govori kot navita nima gumba of.
Plačilo vrtca: na srečo sem si prej izračunala in sem se psihično pripravla na šok 300eur user posted image user posted image user posted image pa kaj čmo, smo vsaj en let pršparal, ko je bal pri babici in smo bli na ta račun tut bolj zdravi.

Drugače pa sem jaz tut v 2 user posted image in pričakujem 14.6. insem že kar konkretno okrogla bčlj kot pr Taji.

Nč, počas bom zaključla, ker bo ura pet in zaključim z delom.

Lep bodite

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
18.3.2010 16:39:33   
sonchek

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
in pričakujem 14.6. insem že kar konkretno okrogla bčlj kot pr Taji.

user posted image user posted image user posted image ..iskrene čestitke..pa tok kmal že...user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
18.3.2010 20:28:30   
ajtak
Naraščaj, packa ena in ti tole šele zdej poveš... user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE
Upam, da se čimprej navadite na vrtec.

Punce, če nobenmu ne povete vam neki povem user posted image , 13.4. sem naročena za odstranitev mirene :)

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
20.3.2010 7:53:08   
nicolina
Jutro,
sem že pkonci, Tin še spi... vam skuham eno user posted image .

Sonchek, sm da ste zdej zdravi. user posted image

Naraščaj user posted image user posted image user posted image , kakšna lepa novička....pa šele zdej poveš....sej boš kmalu rodila user posted image user posted image . Lepo, da se imate fajn in upam, da se Taja res kmalu navadi na vrtec.

Ajtak user posted image user posted image , bom čist tiho....pol pa veselo  user posted image user posted image .

Jaz sem imela ubijalski teden, dva dni seminarja, popoldanske obvzenosti, čist e je ubilo. Tako, da bo vikend bolj za počivanje. Sva s Tinom sama doma, ker je šel moj v Umag. Pa sej je jutri že nedelja in bo doma.

Dejte se kaj javit.... pa pa

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
20.3.2010 14:22:37   
tintin
Naraščaj - čestitke, sme te že zasledila na čveku v pričakovanju...user posted image

Ajtak - jupi!!!! veselo na delo!

No, jaz sem pa včeraj čvekala na kavi z našo izgubljeno dušo Oranžo! In je bilo prav fajn!!!

No, punce, zdaj boste pa kmalu navijale že zame...včeraj sem vstopila v 36.teden. Me že malo trema daje...pa ne pred porodom, bolj me skrbi, kako bo Vasja sprejel novega člana. Ker on je le moj mali lubček...user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
20.3.2010 16:39:53   
Tanayya29
Dober dan,

NARAŠČAJ,čestitke,pa kej več se javi...glede vrtca,naš je bil na začetku tut dosti bolan...Tako da Taji vso srečo,naj čimprej preboli škrlatinko.

NICOLINA,ja te čist razumem,sem imela približno enak tempo,mene tud te popoldanske stvari ubijajo,jaz pridem čist utrujena domov,mi mamo ponavad službo,pol pa še popoldan kakšno izobraževanje...

SONCHEK,Joj,noo,upam,da se izognete viroz v bodoče....:((

Moj tamau ma spet vnetje ušes...grrrr....zgleda, da se mu je ponovil,al kaj pa vem.Vzadnč,ko sva šla na pregled hiconcil po 5 dnevih še ni čist prijeluser posted image ,se pravi,da ušes ni bil še OK.Zdj so mu dal amoksiklav in je v enmu dnevu OK.čEprav pediatrinja prav,da je to nova bolezen....mah,pa isti ušes...kr neki....

Ob pol sedmih sm prletela v ZD,k je tamaumu vročina v trenutku narasla,in je sam povedal ,da ga boli ušes.Jz mam ZD full bliz,in me enostavno zvečer ob pol sedmih niso hotl sprejet(delajo do 7.15),in so me poslal na metelkovo.Ampak jaz sem kr težila,če mu loh prosm pogledajo ušes,ker me skrbi in so me seveda nadrl,da ne....da sprejemajo paciente do 18h...:( pa še moja pediatrinja ni delala....in je blo kao izredno stanje,pa sam dva otroka v čakalnici pa 2 zdravniciuser posted image user posted image sta sprejemali.In pol so naju sprejel,ampak mi je una sestra skor v glavo vrgla karton,no zdravnica je bla bol obzirna,čeprav mi je dala vedt,da mi lahko samo delno pomagajo,k laboratorij ne dela več....pa kakšn laboratorij,sploh ga nisva rabla....itak je bil ušes.....še dobr,da sva takoj dobila ab pol,seveda pa mi ni hotla napisat recepta za calpol,ker to lahko da sam izbrani pediater???user posted image ,mislm rekla je da naj ga pridem iskat jutr zjutri h svoji zdravnici,a ponoč naj bo tamau pa kr brez calpola pr 39,5 vročine...mislm halooo?Itak sm ga pol raj plačala,pa kaj.sj sploh ne plačujem vsak mesc ful dodatnga zavarovanja,itak mam preveč denarja,da loh kupujem še tiste stvari k jih loh dobiš na recept...grrrrrrrr. Na metelkovi pa loh pišejo,????kr neki res.Sj vem,da majo velik dela in tko,ampak enkrat me isto niso hotl tko sprejet v soboto pa sm pol šla na metelkovo,in je rekla,da je to nezaslišano kar delajo,zato sm pa tut zdj ustrajala.........

madona sm se razpisala,no važn da je ab prijel,ker je blo mučno gledat kako ga boli....;((((

ajtak oooooo aj lajk...;)

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 20.3.2010 16:45:37 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
20.3.2010 17:23:20   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

No, punce, zdaj boste pa kmalu navijale že zame...včeraj sem vstopila v 36.teden. Me že malo trema daje...pa ne pred porodom, bolj me skrbi, kako bo Vasja sprejel novega člana. Ker on je le moj mali lubček...user posted image

ooooooooooooo a že.................itak,da bomo navijal!!!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
22.3.2010 14:38:22   
tabi
hoj

upam da mi dons uspe kej poslat,ker v zadnjih 14dneh mi ni ratal nič poslat,sem ene 3x kej napisala pa mi je vse vn zabrisaluser posted image

Naraščaj čestitkeuser posted image user posted image

Ajtak zdej pa veselo na delouser posted image

Tanayya ja bogi Taj evo user posted image user posted image zanga in zateuser posted image
Od sestre sinek ima tut kr naprej vnete ušeska in so jo poslali na pregled in in seveda so ji dali datum za odstranitev žrelnice in mandeljnov.

Pri nas nič novega samo to da je Nika ratala taka ragla,da se men zdej od obeh že pošteno meša.Tolk govorita da moj včasih kr popoka od domauser posted image Nika ga čist vedno vpraša:Oči greš na kavico?user posted image Nika je zdej skoraj že 2meseca čist suha(mogoče ji je 3x ušlo)problem imava ker je taka suhica da skoraj ne najdeva tolk malih gatkuser posted image
Prejšni teden smo bili mal na namakanju v Rogaški(3dni)je pošteno že pasalouser posted image Na poti domov smo se vstavili v Celju,da sem mal denarnico dala sušituser posted image Otroka preveč hitro rasteta(moj prav izgovori)user posted image

Moj je končno kupu en avto in sem prišla nazaj na svojga punčijauser posted image ,ampak že kr 14dni visi v garaži,ker itak moj vozi tamala dva v vrtec jst pa v službo pešačimuser posted image

Šibam so 3je razbojniki domov prišli

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

Neposredna povezava do sporočila: 3059
23.3.2010 13:09:19   
mama11
HOOORUK, da nas malo dvignem.

Tokrat se pa res ful dolgo nisem javila... grdo, grdo, ker časa imam. Je pa bilo toliko lepih novičk vmes, da moram pokomentirati:

Nicolina, prve brcike, iiiiiiiuser posted image . Jaz sem mojemu rekla, da v tretje pa ne bi vprašala za spol, samo on pravi, da bi hotel vedeti. Pa mimogrede, da ne bi katera mislila, da najavljam, da je No. 3 že na poti user posted image .

Naraščaj, čestitke, pa lep finish, saj imaš samo še zadnje tromesečje user posted image

Ajtak, user posted image  za pogum. Tjaš je tak fejst fant, da bi bilo škoda, da ne bi imel bratca/sestrice user posted image

Debeluška WB user posted image user posted image user posted image , kako sem te jaz vesela, sem ravno zadnjič gledala fotke, kako smo pri tebi plezale skozi okno user posted image . Daj se nam pridruži na srečanju, no.

Ali je katera slišala, kaj je z našo Soni? Te dni ima PDP in kolikor je meni uspelo pošnofati po RR, je še 2v1 in ima v petek CTG.

Mamathea, daj izpreži malo in se pocrkljaj. Jaz sem zaradi pomanjkanja spanja že ful utrujena, podočnjaki do kolen in ko se pogledam v ogledalu, se sama sebi zdim stara 100 let. Ampak sem se odločila vzeti si malo časa zase - in to na materinski dan user posted image . V četrtek dopoldne grem na razvajanje v salon - pedikura, masaža, nega obraza, itn. Popoldne pa na predstavo v vrtec user posted image

Kanarka - jaz te ne bom zaradi sonca nič zasovražila, ti bom pa fouš user posted image

Nicolina user posted image  za dudo. Meni je bil tudi totalen šok, kako malo je Tamara porajtala. Ampak - še vedno se kdaj pa kdaj spomni (pa je že pol leta!), da ji je muca odnesla dudo, ker ni več dojenček in da ji je zanjo prinesla piškote, knjigico o gozdu in igračko, kužija, ki poje.

user posted image  za vse, ki so opustili pleničke!

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka    PDP          pričakujemo prihod                       ime
mama11     20.05.09   user posted image                21.05. user posted image (3.730, 53) Julija
mamathea 30.05.09    user posted image               30.05. user posted image (4.020, 53) Leja
ninocka      11.07.09   user posted image                21.06. user posted image (3.150, 51) Lian Neo
barika        02.09.09   user posted image                20.09. user posted image (3.700, 51) Tomaž
sonchek     27.09.09   user posted image                27.09. user posted image (2.920, 48) Tilen
manca        26.10.09  user posted image                 02.11. user posted image (3.600,51)  Julija
zirafa76     15.02.10   user posted image                 01.02. user posted image (3.300, 50) Dominik
soni            25.03.10  user posted image
tintin          23.04.10   user posted image
kanarka     10.05.10   user posted image  
naraščaj     14.06.10  user posted image
nicolina      25.07.10   user posted image

Žirafa, kako ste kaj?

Tintin, to z zdravjem je pa res shit, ampak zdaj si pa res že skoraj pri cilju

GB, kakšni so rezultati diete? Kolikor se jaz spomnim življenja v VB, sem vedno okoli padala, kako "skromno" so bile tam oblečene ženske. Mene je zaradi vlage zeblo kot mačka, one pa sredi koledarske zime (snega pač ni bilo) kazale gole ledvice, pa po možnosti v kratkih krilih brez najlonk user posted image

Sonchek, user posted image , samo da ste OK, pa da bo vnaprej čim manj potrebe po bolnišnicah.

Tintin, user posted image , pa nikar se ne sekiraj zaradi Vasje (vem, lahko je reči, saj sem se pred enim letom jaz tudi zaradi Tamare), otroci so neverjetno prilagodljivi. Lepo ga ta zadnji mesec vključuj v priprave na user posted image , skupaj pojdita v trgovino po oblekice in pleničke zanj, pa mislim, da ima založba Oka ful luštno knjigico za pripravo otroka na novega družinskega člana (http://www.enaa.com/oddelki/knjige/izd_1254_9789616217880_Podobe_za_najmlajse_dobili_bomo). Bo, kakor mora biti.

Ajtak - glede calpola - ko sem pripeljala tamalo novembra, da ji je postavila diagnozo norice, mi je rekla, da bo verjetno imela vročino in da se bo praskala, ampak da mi calpola ne more predpisati, dokler ne bo tamala dejansko imela vročine - kot da sem tako nora, da bi jo z vročino vlekla k zdravniku, če ni nujno - sem ga tudi kupila sama. HB, da potem ne ena ne druga nista imeli vročine, ampak se mi je pa zdelo zamalo user posted image

Aja, pa da ne pozabim - pomlad je tu in mislim, da je čas za eno ornk srečanje. Jaz bi predlagala naslednji vikend, ker je potem že velika noč, pa se potem vse spet prestavi predaleč v prihodnost. Torej, kaj pravite na soboto, 27.3. ob 10h? Vremenska napoved je bolj uboga, zato bi bilo verjetno najbolje planirati kje notri. Moja predloga sta - standardna Arena Vodafone ali pa Nama 5. nadstropje. Imajo luškano igralnico pri kavarni v 5. nadstropju (kjer prodajajo otroška oblačila), pa igrala so v precej boljšem stanju kot v Areni Vodafone - je pa parking v centru seveda potrebno plačati. Predlagam, da se interesentke kar dopišete na seznam:

kdo pride                                     lokacija
mama11+Tamara(+Julija)            ena ali druga nam ustreza

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
23.3.2010 15:23:17   
Špelka
Ojla!

Ne vem, če se me še spomnite. Sem z vami čakla november 2007. NO, potem je bla selitev, pol pa služba, pa evo - ponovna nosečnost, nove težave.... user posted image in je šlo skoraj 2,5 leti ne vem km. Sej včasih sem vas prebrala. In hvla bogu za ezname, da se malo vidi, kdo kaj in koliko pričakuje! user posted image user posted image user posted image

Čestitam vsem novopečenim mamicam in vsem ponovnim nosečkam! user posted image user posted image user posted image No, javljam, da sem tudi jaz med njimi: rok mam 17.7.2010, za spol pa nismo vrpašali. Z Nicolino sv se že "srečali" ponovno pri julijkah2010. user posted image MAmo tolk problemov to nosečnot s predležečo posteljico, d nam je veen, kaj bo, samo da pridemo čim dlje. Iz seznama vidim, da ste vse kar fajn dolgo zdržale: BRAVO!!!!! In bravo tudi za zdrave otročke!

Enkrat vmes sem brebrala, da biscub tud mela še enga user posted image - kako gre??

ZA enkrat lepo bodite vse! PA-pa

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
23.3.2010 15:26:20   
Špelka
Iiiiiii, bravo Ajtak za pogum!

Bravo Naraščaj z novičko!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
23.3.2010 22:16:57   
ninocka
Ena zgubljena se vam javlja...user posted image
Od novega leta naprej nimam casa za racunalnik,ker so tamali nonstopbolani. Najhuje je pri Lianu,ker se mu vleceze od januarja hropenje, konec janurja sva bla se v bolnici zarad bronhiolitisa, vceraj sva pa skoraj spet tam pristala.DOmov sva slaizkljucno zaradi tega, kernimajo prostora.
Seveda pa vmes se Ruben in Evan, Ruben z laringitisi, Ean si je pa za piko na i se glavo razbil in dobil 2 siva.
Pestro je tole pri nas, ja...

Ruben je pa drugace zrastel, po novem spi v veliki posteljici (od Evana mamutu, Evan je pa dobil pograd). Govori se zmeraj skoraj nic (najvecji napredek je, da me obcasno poklice MAMA in ne ampta oz. ljubkovalno ampti user posted image ), smo v groznem obdobju SAMA (ne vem zakaj v zenskem spolu) in bi vse rad delal sam od umivanja, oblacenja, do priprave cokolina in kakava in kuhanja in....skratka vse bi sama, sama, sama...edino kahlice pa ne, je pa se zmeraj plenicka zakon user posted image Napredek je ze, da vsake tolk casa pove, da je pokakan in pa, normalno, previl bi se tud sama user posted image
Se zmeraj je nor na risanko pink panter in krtka in pa avtomobilcke, plastelin in risanje (tudi po sebi in po vratih) je tudi zakon, rad bere knjigice (ful sta mu vsec Krokodil je tu in Uspavanka za malega zajcka). Sicer jih ne mores prebrat celih, ker moras skoz slikice komenirat, ampak je pa tak lusten vecerni ritual. PA ful se rad boza oz. coha, to bi ga lahko v nedogled, ampak ne smes ti sam od sebe ga kr nekje bozat (recimo po levi rokici),ampak ti mora on dovolit (npr.po desni nogici) user posted image .
Ma pa tud se zmeraj ful hude izpade, in potem se ful dere in krici in ga ne mores nikakor umirit. Ko se v neki zapici, bi moglobit po njegovo in ceni,je cela drama. Ce seon odloci, da ga bom jst oblekalin ga potem moj, cit venpade in se dere, krici, na koncu pa vse slece in se umiri sele,ce ga jst potem oblecem...groza, res...user posted image

u, faaaak, tle tapkam, pa so se mi mafni prismodili...sem mislila, da sem dala tajmer, pa ocitno nisem user posted image

Spanje je tko tko, vcasih se zbudi, neki pojamra in zaspi nazaj,dugic spet zacne takoj jokat in je treba isto sekundo bit pri njemu in mu se narest in prinest kakav (vedno, ko se zbudi hoce kakav, pa tud ce se bo v 1 uri 10_x_ zbudil, bo jamral Kava, kava, kava...), vcasih pa lepo celo noc pancka...najbolj lusten je pa zjutraj, ko pricaplja s tistim svojim oslickom (ki je zdaj dobil ime - IHA user posted image ),edin skoda, ker nepoyna na uroin ne ve,da 5:30 RES ni primeren cas za bujenje user posted image
Ful je skravzlan in pol mu pravim, da je bacek Jon, Ruben se pa smeji in rece neeee, jst pa Ja pa si, bacek Jon si. On pa neeee, pol mu pa recem Ja, kaj pa si pol?, Ruben pa vou, vou user posted image

Aja, pa po NL smo meli operacijo jajckov, pa je bil prevec bolan in smo jo prestavli na zcetek februarja. Na zaost je ih sovpadala s prihodom Liana iz bolnice in je blo potem vse tko zmesano, ker nismo vedli, kao se bomo zorganizirali. Na koncu je pa moja mami cuvala Lianana dan operacije,mi smo sli na novo pediatricno in pridemo tja,pa ga tam predoperacijo se enkrat pregledajo. INprideva not, ga zdravnik pogleda in rece, da so se mu jajcka spustila...mislim,ne mors verjet user posted image Zdej mamo cez 6mesecev kontrolo, ce sebodo do konca spustila, ce se ne bodo, bodo pa takrat operirali in se kozico zraven,ker mu ne gre nic dol.

No to je bolj ali manj kar sedogaja pri nas, Lian se ze kobaca po vseh stirih in postavlja na nogice in ga je ze treba payit in preprecevat padcein buske user posted image

Zdej grem pa mal za nazaj brat, da vidim, kaj se dogaja pri ostalih....

Zirafca, cestitke za sincka...sej vem,da sem pozna in bo zdaj mel ze 2 meseca,ampak vseeno...da se lepo mate in crkljate user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
24.3.2010 10:05:36   
mama11
Čestitke Špelka! Pa da bo kljub težavam nosečnost do konca OK in da dobiš eno lepo pridno štručko! 

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka    PDP          pričakujemo prihod                       ime
mama11     20.05.09   user posted image                21.05. user posted image (3.730, 53) Julija
mamathea 30.05.09    user posted image               30.05. user posted image (4.020, 53) Leja
ninocka      11.07.09   user posted image                21.06. user posted image (3.150, 51) Lian Neo
barika        02.09.09   user posted image                20.09. user posted image (3.700, 51) Tomaž
sonchek     27.09.09   user posted image                27.09. user posted image (2.920, 48) Tilen
manca        26.10.09  user posted image                 02.11. user posted image (3.600,51)  Julija
zirafa76     15.02.10   user posted image                 01.02. user posted image (3.300, 50) Dominik
soni            25.03.10  user posted image
tintin          23.04.10   user posted image
kanarka     10.05.10   user posted image  
naraščaj     14.06.10  user posted image
špelka        17.07.10  user posted image
nicolina      25.07.10   user posted image

Mi smo pa danes spali, mi smo pa danes spali user posted image

Še enkrat v bold, da ne spregledate:
predlog za SREČANJE v soboto, 27.3. ob 10h

Interesentke, prosim, dajte se na seznam, da ne bova s Tamaro na koncu tam sami!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
24.3.2010 10:16:15   
mama11
Ninocka, tile tvoji fantje si pa zaslužijo eno lepo, zdravo pomlad in tudi ostanek leta user posted image .

Risanke - pri nas so zelo aktualni Nodi, Pujsa Pepa, Mala kraljična in Krtek. Pa ful obrajta Ribiča Pepeja, čisto not pade, ko riše, ali ko otroci plešejo.

Knjigice - ja, obožuje, 1x na teden sva v knjižnici. Veliki hiti so vse knjigice o Kaji in Žigu in o miški Minki. Pa ful mi je všeč, da je toliko res kvalitetnih knjigic za take male frčafelce in pičipokije (meni so skoraj všeč skoraj vse od založb Kres in Oka).

Sama - ja, itak, ta faza je pa za nekaj dobra - ker sem na porodniški in imam čas - sama zna zdaj obleči spodnje hlače, nogavice, hlače, copate, čevlje/škornje. Zgornji deli še delajo težave. Sama zna na stranišče (si prižge luč, pristavi pručko, postavi nastavek, sleče, zleze na pručko, usede in opravi, obriše po lulanju, po kakanju jo moram seveda še vedno jaz, potegne vodo in obleče). Kuhati ji ravno ne pustim, zato ima svojo plastično posodo, mi pa občasno kaj pomete, pa rada pospravlja igračke, ki jih razmeče Julija (če jih razmeče sama pa niti ne user posted image ).

Julija - čez dan ful pridna majhna čebelica, spi okoli 4 ure v 2 kosih, pridno je, pridno kaka in lula na kahlico, skoraj nikoli ne joka, usede se sama, postavi se na kolena, kobaca pa skoraj nič, pa na nogice se tudi še ne postavlja. Noči so bolj kuku, ampak ne bom jamrala, ker je danes ponoči ful lepo spala, od osmih do pol sedmih zjutraj ni bilo od njen ne bev ne mev, potem sem jo z dudo podkupila, da je zategnila do pol osmih. Zdaj že kakšne pol ure spi.

Skratka, imamo se lepo. Škoda, da se porodniška izteka. V petek grem na sestanek k šefu... Aja, pa spet ugibam, ali bom prej zadela na loteriji ali dobila vrtec za Julijo... tako je to v naši občini.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
24.3.2010 20:32:47   
Tanayya29
mama11 jaz pridem!!!!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
24.3.2010 20:33:37   
Tanayya29
Nama!!sm pozabla pripisat!

Neposredna povezava do sporočila: 3067
24.3.2010 20:39:16   
mama11
Super Tanayya, se vidimo!

Tanayya+Taj                                Nama

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
24.3.2010 21:51:50   
nicolina
Čer,
joj škoda, jaz imam pa to soboto ravno eno izobraževanj in žal ne moreva prit...user posted image user posted image , ful bi vas rada vidla....pa drugič, se mormo še kaj videt.

Špelka, pozdravljena tud tukaj. user posted image

Ninočka wb, imate pa res pestro. Samo, da ste ok.

Mama11, jaz sem že naročila knjgico dobimo dojenčka, se mi zdi ful uredu. A ti boš šla že v službo, pa kam čas beži...

Tud pri nas je faza, bom vse sam...... user posted image

Risanke....Nodi, pujsa pepa, Cofko cof...

Grem počasi pančkat...nočko

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
25.3.2010 8:51:10   
tabi
Dobro jutro

Drage mamice čestitke ob materinskem dnevuuser posted image uživajte maksimalnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem pa danes doma in to zaradi Nejca.Zjutraj vstanemo za vrtec in službo pa me skoraj kap,nejca zagledam s tako lulico kot en orng jurčekuser posted image kožico tako otečeno da je komaj hodil.Tako da sem Niko peljala v vrtec in naprej z nejcem v ZD.Sem mislila kolko bova čakala ker najina zdravnica dela pop.,ampak sem presenečeno takoj bila na vrsti pri drugi zdravniciuser posted image .Tako da ima zelo vneto kožico in moram čim več namakat lulčka v kamilice in en antibiotik sva dobila za mazatuser posted image ,pa seveda mora čim več ajat,ampak ne vem kolk časa bo to izvedljivouser posted image

Jst bi tut v soboto prišla,ampak delam do 11h.Tako če bi zdržale do 11.30 se bi pridružilauser posted image ,drugače pa naslednjič

Lep dan želim

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
25.3.2010 10:42:46   
ninocka
Cestitke ob materinskem delu, drage mamice!

Sam na hitrco, tolk da sporocim, da nas v soboto zal ne bo (zaradi Liana). Upam, da se naslednjic pa res pridruzim...

Uzivajte user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
25.3.2010 14:09:31   
mama11
Čestitke za materinski dan!user posted image user posted image user posted image

Tanayya, a je tebi problem, če premaknemo na 10:30? Potem bomo ob 11:30 zagotovo šele čez kakšno polovico čveka in se nam Tabi lahko pridruži.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
25.3.2010 18:46:59   
Tanayya29
Ne mi je OK,ti pošljem na zs mojo številko...

a pride še katera no????

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
26.3.2010 7:55:40   
manca
Živjouser posted image

me tri bi lahko prišle, samo bi pa raje videla če bi šle v Areno. Je zihr bolje v primeru da bo dež ker je parking blizu. Zaradi ure mi je pa vseeno.

Neposredna povezava do sporočila: 3074
26.3.2010 10:51:36   
Tanayya29
ninočka,šele sedaj sem uspela prebrat,jah,ste imeli pa res full stvari.Pa super, da ni bilo treba na operacijo!!!

risanke,pri nas ima full rad krtka,nodija in slončka benjamina...:)

mama11,super julija že na kahlici.

No,upam,da se vidimo jutr...

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?