|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
26.3.2010 10:30:38   
maja1488
Kaj pa kak kovček za orodje pa kako knjigo naredi sam (glej da bo noter kaj kar bi rada imela...mogoče lesena hišica za Mja user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
26.3.2010 10:31:18   
Leela
polet z balonom (sem vidla v merkatorju to prodajajo), panoramska vožnja z letalom...Drugače pa bone od merkurja recimo-standard

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
26.3.2010 10:31:37   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

O midva sva se pa včeri končno zmenila, da greva po štirih letih izbrat sliko za dnevno sobo. En delček denarja sva dobila za poroko, pa moj se je včeri s slikarjem zmenu, da prideva. Komaj čakam.

kul! boš pol poslikala pa pokazala? user posted image

Itak se bom hvalila user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
26.3.2010 10:33:50   
maja1488
Kaj boste kuhale za otroke?
taveliki bodo čevapčiče, krompir in solato...si je M zaželela.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
26.3.2010 10:36:18   
Dudica1
čevapčiči...mmmmm user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
26.3.2010 10:36:23   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

polet z balonom (sem vidla v merkatorju to prodajajo), panoramska vožnja z letalom...Drugače pa bone od merkurja recimo-standard

to pa ni slaba ideja user posted image bomo predebatirali! boni so pa tako neosebni user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
26.3.2010 10:37:35   
Dudica1
sem se spomnila,je Maj včeraj odprl vrata in pogleda tko izza vrat na hodnik pa reče "daaaa"...kao dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
26.3.2010 10:38:12   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jest tud pijem cocacolo....sej ne recem...ne bom je pa ponudila buhajocem otroku...prav tako pa bobi palcke....slano pa hidracija glih ne gre skup se mi zdi...nasa bo kr lepo prepecenec in caj dobila...

ravno zaradi dehidracije je v redu, če bobi palčke oz. nekaj slanega poješ, ker sol veže vodo v telesu, kar je pri raznih dehidracijah in driskah super. Se spomnim, da je moj kolega, ko sva šla žurat, zjutraj vedno malo soli pojedel ali pa kakšne slanarije ravno iz tega razloga, da ni imel mačka. Ker maček je posledica (tudi) dehidracije.

Tanja, hitro se pozdravi...take zadeve niso luštne, ko si čist bogi in nič ne moreš...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
26.3.2010 10:38:35   
maja1488
Sam pol moraš še za gospo taščo...al ne?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
26.3.2010 10:39:45   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

sem se spomnila,je Maj včeraj odprl vrata in pogleda tko izza vrat na hodnik pa reče "daaaa"...kao dan user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  faca

dudi....vi boste kmal praznovali...a ste taprvi?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
26.3.2010 10:41:02   
maja1488
Z spi že od osmih. Jst pa tle mirujem, da se ne zbudi, ker vse sliši. Rit me že boli.

Imam stol neki pokvarjen in ko se usedem neki poči tam pri tistem ko je za gor pa dol štimat. In jo ful zmoti user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
26.3.2010 10:42:54   
PapuaNG

to pa ni slaba ideja user posted image bomo predebatirali! boni so pa tako neosebni user posted image

veš kaj, po toliko letih obdarovanja je pač težko izbrat nekaj 'sebnega'. Sej če recimo kupiš bon za merkur, to ni neosebno-če praviš, da rad orodjari, s tem izkažeš, da si razmišljal o tem, kakšna oseba je, kaj rad počne...pa itak bo sam najbolje vedel, kaj potrebuje. Jst velik raj bon dobim za nekaj koristnega kot kakšno šaro...pa čeprav je bon za štacuno z oblekami (ne vem, zakaj nikoli ne dobim nekaj takega)user posted image . Aja, pa zadnje čase so popularni boni za kakšne masaže, savne...aja,če se brije, je fajn darilo tale gilletov mach turbo al kaj je že, k vibrira, ko se brije user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
26.3.2010 10:44:13   
Dudica1

user posted image ja res je...

joj res bo 1 leto kmal star...jutri mesec...mah prehitro gre...če ne dobim službe v septembru bomo mel še enega

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
26.3.2010 10:47:07   
maja1488

joj res bo 1 leto kmal star...jutri mesec...mah prehitro gre...če ne dobim službe v septembru bomo mel še enega

user posted image user posted image user posted image

takih pridnih otrok bi tut jst imela

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
26.3.2010 10:48:19   
lake
Kaj to berem, Flaška, Tanja user posted image user posted image user posted image user posted image

Zuni je res bedn vreme, ampak ne vem če je ne bom popokala vsaj do trgovine, ker je drgač čist živčna. Sva spale po dolgem času do osmih, in zdej seveda ni nič zaspana.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
26.3.2010 10:49:16   
Dudica1

user posted image user posted image user posted image

takih pridnih otrok bi tut jst imela

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jah no če nameravaš še kakšnega met je čist vseen kdaj ga maš user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
26.3.2010 10:49:32   
Dudica1
KAJ NAJ SKUHAM!!!!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
26.3.2010 10:55:43   
meduzica
hello majčice .. da se malo javim po enem lepem času

držim pestke za vse bolančke .. ja neka viroza res razsaja, je mene 2 tedna nazaj 1 dan skoraj pobralo drugi dan sem bila pa že skoraj ok. Mali je imel samo malo bolj pogosto polno pleničko (kar je pri njem aleluja ker še vendno na 4 do 5 dni kaka user posted image ) skratka jaz sem jo še najslabše odnesla.

imam pa novičko ... od prejšnjega tedna tudi mi KOBACAMO user posted image user posted image user posted image sicer še veliko puza po trebuhu ampak je končno dojel kako zadeva gre in vsak dan več kobaca. Mu je pa težko ker mamo vsepovsod parket in drsi.

Pa ta teden smo ga začeli malo bolj posedat v vozičku (je moral met raven voziček dokler ni začel dobro sedet). sicer je happy ker veliko vidi (kot hipnotiziran) ampak včeraj je bil sprehod malo daljši je pa na koncu že bil mal utrujen zgleda, smo ga morali kar nazaj uležkat in je v hipu tudi zaspal (v sede mu pa zgleda ni pasalo spančkat), prej je pa sitnaril.

Skratka počasi se tudi pri nas premikajo zadeve

Aja glede podaljšanja porodniške. Meni so zavrnili. Sem pa še malo zatežila da sem dobila novo mnenje in ponovno oddala prošnjo. Upam da mi tokrat ugodijo!!! Ampak psihično se pa pripravljam na službo user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
26.3.2010 10:58:30   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
26.3.2010 11:00:31   
Leela

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

ja saj vem, ampak boljš boni kot karnekaj.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
26.3.2010 11:03:13   
KatMat
Za nadomestitev izgubljene tekočine je posebej primerna ustrezna koncentracija elektrolitov v obliki prahu iz lekarne ali doma pripravljen pomarančni čaj, zeliščni čaj, slana mineralna voda in nemastna, slana mesna ali zelenjavna juha.

Ko postane blato trdnejše in se redkeje pojavi, morate naslednje tri dni dajati otroku slan krompir, riž, testenine in naribana jabolka z zdrobljeno banano. Po treh dneh se mora zdravstveno stanje otroka zadovoljivo izboljšati.

< Sporočilo je popravil KatMat -- 26.3.2010 11:05:22 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
26.3.2010 11:04:37   
KatMat
to k letijo z balonom preko merkurja ma pa moj kolega cez...šef je Rado

< Sporočilo je popravil KatMat -- 26.3.2010 11:05:49 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
26.3.2010 11:04:44   
Leela
bravo meduzica za kobacanje user posted image

F. je šele zdaj zaspal, komaj. Ali so zobje ali pa bo zbolel.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
26.3.2010 11:06:44   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image meduzica oz. sinko user posted image

Maj spi od 8.30 user posted image ...ful je prehlajen nos ma zabasan...se je najbrž zdej prehladil ko smo šli bršljan nabirat za butere in je mal pihalo...ker se mu oči skoz solzijo.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
26.3.2010 11:10:15   
KatMat
bravo maj!user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......