|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z majčki 2009 - 10. del
26.3.2010 9:45:14   
FLASK_A
Ooooo, pa kaj vsem zmajčkom zobki rastejo? Hudoooo!
Naj čimprej minejo neprespane noči in da jih čimprej neha bolet. So taki reveži... Moja tut dude ne more ker jo tolk boli.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
26.3.2010 9:46:15   
maja1488
ledenka...tvoj napreduje user posted image
Kako je z dopustom?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
26.3.2010 9:48:44   
KatMat
jest tud pijem cocacolo....sej ne recem...ne bom je pa ponudila buhajocem otroku...prav tako pa bobi palcke....slano pa hidracija glih ne gre skup se mi zdi...nasa bo kr lepo prepecenec in caj dobila...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
26.3.2010 9:48:56   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
flaska menda da so res viroze na pohodu. Zraven mene je ležal en gospod, ki je imel iste težave kot jaz. Je reku, da ga je v 2 urah zvilo in ga je tud rešilec mogu prpelat, ker sam ni mogel nič.

A res?
Pr men je bilo isto kot si ti napisala. Kar naenkrat. Tko slabega počutja pa še ne. Porkaš. Sem šla sam ležat, drugega itak nisem mogla. Moj me je pa postran gledal ker je mislu da se mi ne da tamalega it skopat pa da mal simuliramuser posted image

Tamali pa ne bodo pokasirali, ne smejo- sej so bili že dost bolaniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
26.3.2010 9:49:58   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Kako je z dopustom?

Ja sam res, ful lepo da se je spomniluser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
26.3.2010 9:50:07   
maja1488
Mah..meni zapaše kozarc Pepsija na par mesecev. Drugače mi mehurčki niso všeč.
Če grem pa analizirat kaj vse škoduje...sem lahko brez jest in pit user posted image  

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
26.3.2010 9:51:23   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jest tud pijem cocacolo....sej ne recem...ne bom je pa ponudila buhajocem otroku...prav tako pa bobi palcke....slano pa hidracija glih ne gre skup se mi zdi...nasa bo kr lepo prepecenec in caj dobila...

aja...bobi palčke naš je...karkoli gaziranga mu pa že tko ne dam...mislim da tud požirka gazirane pijače še ni nardil,se mi ne zdi...itak je veliko drugega za pit.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
26.3.2010 9:58:18   
šivilja
Bom še jaz malo pisker pristavila - če izgubljaš elektrolite z bruhanjem in drisko jih moraš tudi nadomestiti, drugače pride do neravnovesja v telesu - in dobiš jih s soljo, torej bobipalčke niso tako neumna zadeva. Ker infuzija je v osnovi slana voda, ki ji dodajo glukozo torej sladkor. To pomeni da moraš v telo vnesti dovolj soli za ravnovesje, vodo, da preprečiš dehidracijo in glukozo (sladkor) za energijo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
26.3.2010 10:02:12   
Dudica1
Jaz mam tud en recept samo zdej ne vem točno...mislim da gre na ne vem kolk vode žlička soli,žlica sladkorja in en šipkov čaj...če najdem točno povem.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
26.3.2010 10:04:05   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Jaz mam tud en recept samo zdej ne vem točno...mislim da gre na ne vem kolk vode žlička soli,žlica sladkorja in en šipkov čaj...če najdem točno povem.

Ja, samo kdo ti bo pil slan čaj? Pol je že boljš sladek čaj, pa par bobipalčk zraven, bo vsaj dol spravil, k slanga čaja pa pomoje ne bo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
26.3.2010 10:05:05   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Bom še jaz malo pisker pristavila - če izgubljaš elektrolite z bruhanjem in drisko jih moraš tudi nadomestiti, drugače pride do neravnovesja v telesu - in dobiš jih s soljo, torej bobipalčke niso tako neumna zadeva. Ker infuzija je v osnovi slana voda, ki ji dodajo glukozo torej sladkor. To pomeni da moraš v telo vnesti dovolj soli za ravnovesje, vodo, da preprečiš dehidracijo in glukozo (sladkor) za energijo.

user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
26.3.2010 10:07:15   
Dudica1

V litru prekuhane vode raztopimo 5 žlic sladkorja in eno čajno žličko soli...lahko dodamo sok pomaranč ali filter šipkovega čaja

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
26.3.2010 10:08:37   
Dudica1

Ja, samo kdo ti bo pil slan čaj? Pol je že boljš sladek čaj, pa par bobipalčk zraven, bo vsaj dol spravil, k slanga čaja pa pomoje ne bo.

ko je od kolegice bruhal mu je to naštimala in mu je blo baje ful dobr in je pil user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
26.3.2010 10:11:39   
šivilja

ko je od kolegice bruhal mu je to naštimala in mu je blo baje ful dobr in je pil user posted image

bomo probal, samo upam, da ne zlo kmal user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
26.3.2010 10:12:28   
Dudica1

bomo probal, samo upam, da ne zlo kmal user posted image

tud jaz...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
26.3.2010 10:15:33   
Leela

user posted image

ja se strinjam, sol zadržuje vodo v telesu, kokakola nadomesti sladkor-glukozo. Prijateljica je ta navodila dobila na urgenci.

Katmat pri hudi driski in bruhanju je čaj premalo. Ne nadomesti izgube elektrolitov, potrebuješ obvezno rehidracijsko sol (dobiš v lekarni), kot domača pomoč so bobi palčke in kokakola.

Mi smo imeli tudi pestro noč. Ga je nekaj matralo, prebava??, zobje???Sem preživela noč na poti dnevna soba, spalnica. Ko sem se odstranila iz sobe ni jokal in je zaspal.

tanja, flaska user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
26.3.2010 10:16:11   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Kako je z dopustom?

z dopustom? nimam pojma user posted image ne sprašujem... se mi ne da user posted image

posesano je, otrok je pojedel,sam še oblečeva se in greva plavat...

nujno rabim ideje! kaj podarit tastu za RD? ne pije, ne kadi, kravate nosi sam za poroke in pogrebe, star 68, orodja ima še pa še...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
26.3.2010 10:17:11   
ledenka
dudi, kaj če tale recept daš na seznam? da ne bomo vsakič znova iskale

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
26.3.2010 10:22:18   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

dudi, kaj če tale recept daš na seznam? da ne bomo vsakič znova iskale

bom

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
26.3.2010 10:22:55   
Leela
aja pa gatorade, isostar, sprint...te tekočine imajo elektrolite notri. Je bil enkrat L. bolan in je imel gatorade sabo pri P in je rekla da je vredu da to pije. ima ful rad te pijače user posted image . So šli z vrtcem na en pohod, vsi so pili vodo ali vodo z okusom on pa isostar.
Pa kadar je poleti zeeelo vroče in zelo švicaš je tudi treba elektrolite nadomeščat.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
26.3.2010 10:23:38   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Kako je z dopustom?

z dopustom? nimam pojma user posted image ne sprašujem... se mi ne da user posted image

posesano je, otrok je pojedel,sam še oblečeva se in greva plavat...

nujno rabim ideje! kaj podarit tastu za RD? ne pije, ne kadi, kravate nosi sam za poroke in pogrebe, star 68, orodja ima še pa še...

Oh...tak k moj. Jst zadnje čase njima naredim košarice, noter pa dam tisto kar mata rada. Tast dobi kako suho salamo, pršut, domač kozji sir, teran, hlebec domačega kruha, posušene jurčke...tašča pa kako potico, teranov liker, domačo marmelado, suho sadje...
Sta vedno ful zadovoljna...oziroma vsaj tako kažeta. Mogoče ma klincata potem ko gremo user posted image
Zraven zapičim kako rožo (zdej maš narcise in tulipane...je ful lepo).

Aja...ne dam vedno vsega tega noter user posted image  pač neki izberem.

Če se ti ne da tega, pa mogoče kak popotnik (izleti po sloveniji), če hodita na izlete, karte za dramo, opero, če ima rad, karte, šah, okvir in noter slika od Mja.

Ne vem...bi mogla več povedat o njem.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
26.3.2010 10:24:46   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

aja pa gatorade, isostar, sprint...te tekočine imajo elektrolite notri. Je bil enkrat L. bolan in je imel gatorade sabo pri P in je rekla da je vredu da to pije. ima ful rad te pijače user posted image . So šli z vrtcem na en pohod, vsi so pili vodo ali vodo z okusom on pa isostar.
Pa kadar je poleti zeeelo vroče in zelo švicaš je tudi treba elektrolite nadomeščat.

Ja....točno...to tut v lekarni rečejo.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
26.3.2010 10:27:25   
maja1488
O midva sva se pa včeri končno zmenila, da greva po štirih letih izbrat sliko za dnevno sobo. En delček denarja sva dobila za poroko, pa moj se je včeri s slikarjem zmenu, da prideva. Komaj čakam.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
26.3.2010 10:27:44   
ledenka

Oh...tak k moj. Jst zadnje čase njima naredim košarice, noter pa dam tisto kar mata rada. Tast dobi kako suho salamo, pršut, domač kozji sir, teran, hlebec domačega kruha, posušene jurčke...tašča pa kako potico, teranov liker, domačo marmelado, suho sadje...
Sta vedno ful zadovoljna...oziroma vsaj tako kažeta. Mogoče ma klincata potem ko gremo user posted image
Zraven zapičim kako rožo (zdej maš narcise in tulipane...je ful lepo).

Aja...ne dam vedno vsega tega noter user posted image  pač neki izberem.

Če se ti ne da tega, pa mogoče kak popotnik (izleti po sloveniji), če hodita na izlete, karte za dramo, opero, če ima rad, karte, šah, okvir in noter slika od Mja.

Ne vem...bi mogla več povedat o njem.

hrano sta dobila že za božič user posted image

na izlete ne hodita, v gledališče tud ne gre (lahk dam karte, da gre tašča, pa ma on en večer fraj user posted image ). najraj neki brklja z orodjem, sam to pa nimam pojma, kaj vzet.

nimam nobene Mjeve slike za v okvir user posted image

moramo še mal premislit...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
26.3.2010 10:28:28   
ledenka

O midva sva se pa včeri končno zmenila, da greva po štirih letih izbrat sliko za dnevno sobo. En delček denarja sva dobila za poroko, pa moj se je včeri s slikarjem zmenu, da prideva. Komaj čakam.

kul! boš pol poslikala pa pokazala? user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......