|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
23.3.2010 6:38:25   
ribica77
Hej punce,

Portorž še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Res super!!! Res uživaj v user posted image . Upam, da te kmalu ujamemo in da se srečamo na kaki drugi temi user posted image

Midva nisva bila tiho. Moj je itak takoj povedal nekaj skupnim prijateljem, jaz pa še izbranim kolegicam in mami. Mi je mogoče malce žal, saj ko ne gre prav hitro, res ni fino, da te še kdo sprašuje o tem...

Kar se pa tašč tiče, imam pa jaz očitno blazno srečo. Prav vse so bile super. Tako, da sočustvujem z vami, verjamem, da mora biti težko!! Sem že slišala kakšno zgodbouser posted image

No lep dan, pa čim prej še kakšno veselo novičko user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 926
23.3.2010 8:45:03   
*Star*
portorož, čestitke še enkrat, tolk sm vesela zate... in da se je končno ena premaknila navzdol na seznamu.. med tarozaste.. obožujemo rozastoooooooooooo user posted image user posted image user posted image

Uživaj v nosečnosti, pa le pridi se še kaj k nam pokazat in nas spodbujat, boš več kot dobrodošlauser posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 927
23.3.2010 8:48:09   
*Star*
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image Shilou...24.3.2010user posted image
 user posted image Ribica77...28.3.2010 user posted image
user posted image Coris...3.4.2010 user posted image
user posted image jacki...3.4.2010user posted image
user posted image mladika...5.4.2010user posted image
user posted image *Star*...6.4.2010user posted image
user posted image Witch...22.4.2010user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.user posted image
user posted image Portorož 22.3.user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 928
23.3.2010 10:27:27   
portorož
Drage moje user posted image !

Hvala za vse lepe želje. Sem pravkar klicala g in ji povedala novičko. Zaradi pregrade mi je svetovala, da sem zelo previdna, da se ne bi spet ponovila zgodba izpred slabega 1.5 leta.

Boli me zelo, a vem da je to normalno, predvsem zaradi pregrade, ki otežuje raztezanje maternice. Pa celo noč nisem spala, tak da samo čakam kdaj me bo vrglo user posted image .

Dajmo, zdaj pa čakamo še vas: shilou, ribica77, coris, jacki, mladika, *star* in witch user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 929
23.3.2010 10:46:49   
Monstera
portorož čestitke! Tudi sama mislim nekako podobno povedat mojemu za nosečnost, s copatki ali kaj podobnega, samo ne vem kako bi zdržala tiho!! :D To bo kar težka noč :D
xoxox jaz sem svojima prijateljicama povedala in me tudi podpirata, pa lažje mi je ko se z njima pogovarjam kaj vse dajem skozi. Tudi prijateljice se tako lahko kaj naučijo in dajo to izkušnjo skozi s teboj. Staršem pa tako ostalim prijateljem pa nisva nič rekla, moj pa sploh ni nobenemu povedal, mogoče kdo sumi amapk kaj več pa ne. To bo samo lepo presenečenje, ko bom že nosečka srečka, pa bom ostalim sporočila.
Shilou, sama sem tudi še študentka pa sva se useeno odločila za otročka. Želiva si ga že nekaj let. Moj ima solidno plačo, ne bo ravno razkošno, ampak ljubezni ne bo manjkalo. Danes je pač tako, da si vsi želijo najprej zagotovit dom in službo, potem pa otroci, a danes to lahko traja tudi 30.ga leta ali dlje, kar pa je meni osebno predolgo. Vsak je zase drugačen in ima drugačne želje in ambicije, tudi vrednote so lahko drugačne oz. v drugačnem vrstnem redu. Pa poglejte mene sedaj. Zelo sem vesela, da sem že sedaj odločila za nosečnost, saj že nekaj časa vse skupaj traja pa verjetno tudi še bo, upam sincer da ne. Osebno bi rada imela več otrok, kako bo kasneje ne vem, ampak če si jih želim več, ne morem imet prvega pri 30+ ker bi bilo težko. Želja pa bo mogoče tudi težje izpovljiva, saj imam PCO.
V večini imajo dekleta s taščami težave kot obratno saj me nekako prevzamemo mesto mame. Same s svojimi materami pa smo še vedno povezane, na drugačen način kot so moški. Tako da se odtrgajo od mam, ki pa verjetno potem čutijo praznino, saj ne morejo več skrbeti zanje. Nekatere se tega zavedajo, nekatere ne, zato pa nekje nastopijo problemi, spet drugje ne.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 930
23.3.2010 11:44:02   
coris
Wuuuuuuuhhhuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jupiiiiiiiiii za našo portorožuser posted image jz bom zate tok močno pestke stiskala, da bi bilo le vse vredu user posted image user posted image mirnih 9 mesecev ti želim, brez skrbi, polnih ljubezni in prijetnega pričakovanj user posted image bravo

upam da se ti po poročnem potovanju pridružim user posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 931
23.3.2010 13:10:33   
Natalija28
portorož in nadinne - vse čestitke za dobre novičke. pa da bosta prve tedne nosečnosti bolje prenašale kot jaz.user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 932
23.3.2010 13:50:18   
Klemy82
Živjo vse srečke nosečke in tiste, ki še čakate na črtice... Sem vas spet malo prišla pogledatuser posted image . Nama pa trenutno toliko stvari dogaja, predvsem njemu v službi, da sva se odločila še malo počakat, kak mesec ali dva, preden se bova res lotila konkretnegauser posted image .
Res nočeva, da naju še dodatni stresi obremenjujejo. Pa vseeno upam, da nama bo kmalu uspelo.
Lep dan želim vsem!user posted image

Jst.

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 933
23.3.2010 15:20:58   
Shilou
Monstera   jaz sem tudi še študentka, moj pridno dela in v bistvu njegov prihodek znese toliko, kot če bi bila oba zaposlena. Pravim, da mi ni jasno kako nekaterim gre skozi, ko pa oba nikjer ne delata in imata po 2. otroka npr,...

Moje mišljenje, najbolje imeti prvega otroka pred zaposlitvijo. Ker na žalost večina delodajalcev žal ne podpira nosečnicuser posted image a resnično, da pa boš čakal da dobiš za nedoločen čas pa po moje mine po 5 let.

Punce lep dan vam želim pa pridne mi bodite

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 934
23.3.2010 16:23:00   
Shilou
Punce rabim vaše mnenje

nekaj časa nazaj sem se pogovarjala s prijateljico, ki je v visoki nosečnosti. S fantom živita v hiški. Vprašala sem jo kje bo imela otroka. Sama sem rekla, da ko bova imela user posted image , da bo lepo v svoji sobici, ki je zraven najine, saj se mora otrok privajati. Omenila sem, da otroka ne bom zbujala na vsaki 2 uri, kot baje učijo v materinski šoli, saj sem mnenja, da ko bo otrok lačen oz. ko bo potreboval kaj se bo sam zbudil. In evo danes zvem od najine skupne prijateljice kak je  razlagala kakšna neodgovorna mami bom ipd,.. Nevem meni se zelo neodgovorno zdi, da otroka ful nosijo po rokah, spi na zakonski postelji- in otroka navadiš, da sploh noče samostojno spati.

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 935
23.3.2010 16:38:10   
xoxox
Monstera upam, da me nisi narobe razumela. Ni nič narobe s tem, da delaš preko študentskega servisa in si želiš imeti user posted image . Če vesta, da sta finančno sposobna in si ga res želita potem res ne vidim ovir. Tudi midva nimava nekih bajnih prihodkov. Moj ima celo težave v firmi, saj jim plača dostikrat zamuja. Pravim samo, da se res čudim tistim parom, od katerih noben ne dela niti preko študentskega servisa, a user posted image pa delajo kot po tekočem traku. Jih poznam par takih.

Mi je včasih žal, da nisem imela otročička že prej, ampak situacija pri nama je taka, da sem se morala zgodaj zaposliti. Potem je pa kar nekaj časa trajalo, da sem dobila za nedoločen čas, sedaj ko smo pa pripravljeni pa nam ne rata. user posted image In od vsega stresa okoli user posted image se sploh ne morem spravit, da na faksu končam še zadnji izpit in spišem diplomo.

Shilou ne obremenjuj se kaj ljudje govorijo o tebi. Vsaka mamica ve kaj je najboljše za njenega otroka. Kako pa drugi ravnajo je pa njihova stvar. Tudi jaz mislim, da se nekateri res malo preveč bojijo in svoje user posted image postavljajo v sterilne sobe in z njimi delajo v rokavičkah. Samo poglejte kako smo se mi igrali kot otročki pa smo bili manj bolani, kot pa današnji otroci. Jaz bom verjetno podobno ravnala, kot ti. In ne zanima me kaj drugi pravijo na to. Razvajala otroka ne bom, ga bom pa utopila v ljubezni. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 936
23.3.2010 16:47:53   
Shilou
no saj vem da nisem edina, ki tako razmišlja. Ampak sama vem, da tudi ni luštno, če me kdo zbudi, ko spim. Če sem lačna si gre vzet. user posted image pa to pokaže na svoj način, ne pa da mu nekaj siliš.

Sem človek, ki ne mara da me nekdo za hrbtom obrekuje v obraz se mi pa dela kot najboljši človek

joj je življenje user posted image user posted image

xoxox tole si pa tako lepo napisala. Res je, največja vrednota je ljubezen ki jo lahko daješ otroku.

< Sporočilo je popravil Shilou -- 23.3.2010 16:49:48 >

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 937
23.3.2010 16:55:50   
xoxox
Se strinjam. user posted image

Take ljudi pa umakni čimprej iz svojega življenja. Škoda tvojega časa, da bi se ukvarjala z negativci. Preprosto nehaj se družiti z njo, pa tudi če te bo še klicala. Šele, ko umakneš vse negativce iz svojega življenja vidiš koliko je pravzaprav ljudi, ki so vredni tvojega časa. In v življenju posije sonček. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 938
23.3.2010 17:04:26   
Shilou
xoxox joj sam kaj ko se mi že zdi, da so počasi vsi takšni. Res nevem, kaj življenje naredi iz nekaterih ljudi. Dragi je skoraj vse prijatelje izgubil, saj so ful ljubosumni in mu ne privoščijo nič. Se mi zdi, da vsi mislijo, da če delaš na terenu, da ti denar kar z neba pada. Učitno se pa noben ne vpraša in poglobi v sebe, kaj je cena vsega tega. Vsem sva dobra takrat, ko kaj potrebujejo. Ko se zgodi, da midva kaj rabiva od koga, pa dobesedno vsak hrbet obrne.

Sej tale gospidična se dolgo časa ni nič javila. Sedaj pa pol leta živita v najini okolici. Jaz koza neumna pa še grem takšno lepo darilce kupit za pupo njeno, ki jo bo vsaki čas rodila.

Včasih res najbolje biti brez prijateljev in pač v partnerju najdeš ob enem še dobrega prijatelja.

< Sporočilo je popravil Shilou -- 23.3.2010 17:07:39 >

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 939
23.3.2010 17:19:28   
xoxox
Shilou Mislim, da je res veliko nevoščljivcev in privoščljivcev na tem svetu. Sploh je to navada v Sloveniji. No, ampak boš videla, da bolj ko se družiš z negativci privlačiš še več negativcev. Ko se teh negativcev znebiš začneš privlačiti pozitivčke. Kar poglej kako sva se midve hitro našle. user posted image   Ko boš pa imela kakšno slabo izkušnjo se samo nasmehni in pojdi dalje. Napolni svoj srček z ljubeznijo in veseljem. Tako ne bo ostalo prostora za žalost in trpljenje. user posted image user posted image user posted image vsem pozitivkam na tem forumu. Pa čimveč pluskov. user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 940
23.3.2010 17:30:52   
Shilou
xoxox iii kak lepo od tebe. Si verjetno pravi srček in je lahko tvoj dragi user posted image ponosen in srečen, da te ima.

Jaz tudi želim čim več +++++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 941
23.3.2010 19:24:04   
jacki
PORTOROŽ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem vedla, da moreš bit user posted image , ko si opisovala simptome user posted image user posted image user posted image user posted image . BRAVO BRAVO!!!!!
Ja, tud jest upam, da bomo za tabo rozike ratale tud ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pri meni je pa stanje tako, da me od sobote tko čudno tišči v spodnjem delu trebuha/mehurju, nič mi ni jasno, kaj bi to lahko blouser posted image user posted image user posted image ...upam da ni kaj narobe...user posted image Je pa res čudna bolečina...Hmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 942
23.3.2010 20:43:19   
Shilou
jacki  bomo me tudi ratale user posted image user posted image . Tale tvoj opis- kaj pa če imaš kakšno vnetje? Dej če še te bo bolelo, kar pojdi k zdravniku. Bolje prej, kot da bo prepozno.

Držim pesti, da bo vse OK. Javi seveda.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 943
24.3.2010 7:30:24   
witch
Shilou - tudi jaz bom naredila tako. Otrok bo spal v svoji sobici, ko bo jokal bo dobil hrano, ne pa da bi ga jaz budila user posted image sploh pa ponoči... Moja kolegica ima dva otroka 6 in 2 leti, pa nobenmu nič ne manjka, ker nista jedla na 2 uri, ampak takrat, ko sta pokazala da sta lačna.
Pusti ti to kao "kolegico" ker to ni... prava kolegica tega ne dela.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 944
24.3.2010 8:49:51   
Shilou
Dobro jutro punce.  Sem se včere še z mamco mojo pogovarjala pa se je samo nasmejala. Sestra je rekla naj ju pustim, ker sta z istega testa. Sicer pa še obe razmišljata kot otrok- 21. let sta stari. Moj user posted image mi je reko, da midva bova že tako poskrbela kako se bo nama zdelo prav, drugi si pa naj mislijo kar hočejo.
Sem malo brskala na netu in vsaka mamica skoraj pravi, da so si oddahnili, ko so otroka dali v svojo sobo. Boljši spanec ipd. Ena je celo omenila, da nikoli več nebi naredila, da otrok spi pri njima, ker še zdaj spi, ko je star 12 letuser posted image Sicer pa vse pišejo, če bi bil prostor, da bi otrok spal v svoji sobici.

Pri nas na štajerskem je sonček, čeprav še je hladno. Jaz pa počasi na sprehod proti sestri.

se tipkamo punce, lep dan vam želim in polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vam pošiljam.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 945
24.3.2010 9:07:40   
*Star*
Joj, jaz ne vem, kaj je s temi ljudmi, res... Vsak naj vzgaja otroka tako kot ga sam želi.
Moj bo tudi sam spal v svoji sobici (upam, da jo bo imel), pa tudi zbujala ga nebi.

In kot ste se že pogovarjale, je res najbolje, da take ljudi čimprej izključiš iz svojih krogov ker ti samo energijo porabljajo, ni vredno da se ukvarjaš s tem. Tudi sama bi lahko pomoje celi roman o tem napisala... mi je ena kolegica svetovala, naj počasi prekinem stike (neočitno, pač nikoli časa za kavico in podobno).. Neizpeta tema, ki je nebo nikoli konec, razen, če ga same naredimo user posted image   jaz ga pri sebi že delam user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 946
24.3.2010 10:35:53   
Shilou
*Star* čisto prav imaš. Sama sem se tudi odločila, da mi res tega ni potrebno. V življenju so bolj pomembne stvari, kot pa se obremenjevati in družiti z ljudmi, ki si tega ne zaslužijo. Sicer pa se moram posvetiti sebi in svojemu telesu, ker če se še bom obremenjevala z drugo negativno energijo potem res ne bom nikoli user posted image . Se mi zdi, da zelo okolje, moje počutje vpliva na sam proces zanositve. V tem času pa enostavno ne potrebujem še dodatne user posted image ,..

Verjetno sem še bolj občutljiva, ker prihaja user posted image ,...

Punce lep dan vam želim.

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 947
25.3.2010 12:45:46   
*Star*
Kje ste kaj danes punce, a tok slončkate, da ni časa za RR user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 948
25.3.2010 15:21:48   
Shilou
pozdravljene. Kako ste mi kaj? Jaz sem jezna  ker še vedno ni prišla user posted image . Morala bi 23-24.  Noseča nisem,saj sem prešnji mesec imela user posted image , tale mesec pa nisva nič user posted image .  Vse skupaj čudno, ker imam že od vsega začetka redne cikle. In zdaj bom lepo mela user posted image , ko bo dragi doma in spet ne bo nič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

joj je kruto to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Star*)
Neposredna povezava do sporočila: 949
25.3.2010 15:34:34   
*Star*
Shilou, nikar tako ne misli, mogoče je pa še ne bo, ko bo dragi doma... Če se boš preveč obremenjevala se ti bo cikel že zaradi živcev pomešal.user posted image user posted image user posted image  Da se pomiriš

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.