go_ta
|
Hej, babe. Mali končno spi, danes je trajalo ... on se obrača ko vrtavka pol pa obtiči in tečnari. No potem je pa končno omagal Zdj si pa z lubijem deliva pol pira, paše Sta pa moja dva danes Niku kupila tisti tricikel iz Hoferja in smo ga malo sprobali po stanovanju, mu je blo ful všeč Komaj čakam, da bo malo večji, da ga zunaj sprobamo. slavljenka aprilčica , za lep dan! Kot bi opisovala Nika - bog ne daj, da kaj jst jem, pa mu nočem dat. To je taka jeza in tečnarjenje, da je groza. On bi nonstop samo jedel, čisto je nor na hrano muca, glede postavljanja na noge sem pač rekla, da je prehitro, da tko svetujejo zdravnica ... Tko da so kar upoštevali. Ne vem pa, kaj delajo, ko so sami z njim Verjetno si mislijo svoje. Saj imam kar dobre živce, ampak zadnjič mu je svakinja dala košček čokoladnega piškota pred mano, pa sem ji rekla ne, pa je še enkrat dala To me pa razjezi ... jst bi upoštevala, če bi mi starš rekel, kaj lahko, česa ne. Ti povej lepo, kako in kaj, oni naj si pa mislijo svoje. Pa da folk lažje dojame, moraš vsako stvar podkrepit z argumenti. Če ne, bojo samo mislili, da pretiravaš Pač ne razumejo, sploh starejši. hruškolinka, močno upam, da se tole nespanje pri vas konča. lara, bogi Dean držim pesti, da bo bolje poletna, še par pikapok, da bo čim prej minilo eee, pri nas se je isto začelo dogajat pred 2 tednoma - jok ponoči, pa ni bil lačen, samo jokal je ... in to 4x na noč Lubi ga je na začetku nosil, potem je pa že duda pomagala in je spal naprej. Saj se še vedno to dogaja, ampak bistveno manj (enkrat, maksimalno 2x na noč, da se zbudi v joku). Pa ni mi bilo jasno, kaj mu je Zobki, sanje, faza ... Kdo bi vedel. Upam, da čim prej mine. Meni se pa res pomivalca ne da laufat Preden sperem tisto hrano pa umazanijo in dam notr, porabim bistveno več vode (sem eko frik ) pa časa. Hitreje naredim na roke. Pa rada pomivam Ko nas bo pa več, bo pomivalec več v uporabi.