|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
24.3.2010 12:53:02   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: liam.90

hejla=)
jst sm pa kar žalostna sem v koncu 18 tedna, ter še nč ne brca=(

mene boj zanima kako maste poštimano to, za starševski dodatek in otroški dodatek,..če je kera izmed vas študentka,..ter kaj vse vam kot študentkam pripada=)
lp

Ker predvidevam, da bo to tvoj prvi user posted image , ne bodi nič žalostna. On že miga...sam čutiš ga še ne. Ima še čas, ponavadi šele po 20.tednu.
Žal sem pa bolj upokojenka user posted image , kot študentka...tako, da tu ti bodo pa druge bolj pomagale!

(odgovor članu liam.90)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
24.3.2010 12:53:04   
žabica13
PUNCE VAS MORAM NEKAJ NUJNO VPRAŠAT. Prej sem po roki opazila prvega letošnjega klopa!!! user posted image  Verjetno mi ga je pes prinesel! Kako se boste zaščitile proti klopom, cepit se v nosečnosti baje ne sme. Na naših koncih jih je precej, in se jim je že kar težko preko cele pomladi in poletja izognit, cepljena pa nisem. Brrr, pa imam novo skrb!

(odgovor članu liam.90)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
24.3.2010 13:19:29   
Zoya27
lep pozdrav punce... sonček se je sicer skril, ampak jaz sem vseeno ful dobre voljeuser posted image user posted image user posted image

morfologija je za mano, vse je vredu in tudi spol smo izvedeli.

v avgustu se nam bo pridružil fantek user posted image user posted image user posted image tako, zdaj pa veselo imena izbirat. trenutno mi je najbolj všeč Enej.....

za seznam:
spol torej user posted image
naslednji pregled 21.4.

kg +5 (vse skupaj)

EMA 16.09.2007

ENEJ 12.08.2010

(odgovor članu liam.90)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
24.3.2010 13:21:57   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Zoya27

lep pozdrav punce... sonček se je sicer skril, ampak jaz sem vseeno ful dobre voljeuser posted image user posted image user posted image

morfologija je za mano, vse je vredu in tudi spol smo izvedeli.

v avgustu se nam bo pridružil fantek user posted image user posted image user posted image tako, zdaj pa veselo imena izbirat. trenutno mi je najbolj všeč Enej.....

Super za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!...Enej in Ema gresta res lepo skupaj!

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
24.3.2010 13:28:52   
žabica 22
listek jaz sem imela tudi aerius ampak tablete, za claritin sem že slišala, da ni to to. Jaz sem najprej zjutrej vzela aeriust tableto počakala 30 min in si nato pod jezik aplicirala 4 kaplice stalorala-( to zdravilo naročiš v lekarni(dobiš naročilnico) in ti ga zmešajo v Franciji- čakaš dobre 3tedne na njega, si pa registreran da jemleš to zdravilo, ker je na flaškah nalepka z imenom in priimkom tistega ki to jemle in pa ime in priimek dr.) ste bili pri alergologu?
Drugače bi pa to morala jemati 3 predpomladne sezone(jemala sem pa 1), če bi zanosila med jemanjem bi bilo telo navajeno in ni nobenega problema potem za user posted image , ker sem pa preden sem zanosila pa ne smem ker bi lahko potem user posted image imel napake. Za 1x nimam večjih težav in upam da se mi ne bo poslabšalo.

Kar se pa tiče alergij mi je pa alergologinja rekla da zelo rade izbruhnejo nekje med 14-24 letom starosti, zato priporočajo čimprejšno zdravljenje, ker baje imaš lahko potem težave(astma...) So pa baje dedne- ampak se pri nekaterih pokažejo pri nekaterih pa ne in sploh ne vejo da jih imajo. Samo glede na to da jo ima kot otroček ga bodo pozdravili in potem ne bo več imel težav. Držim pesti da mu ne bo hudega.

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
24.3.2010 13:51:31   
Tinky
Zoya, čestitam za fantka. user posted image user posted image user posted image Pa boste tudi vi imeli parček user posted image

Čakam, da se Teo zbudi (upam, da čimprej), ker sva zmenjeni s kolegico, da greva z otroci malo pohajat. Pri nas je 21 stopinj in bo super bit zunaj, tako se bosta tudi malo zluftala in naigrala!
Sem že naveličana bit zaprta v hiši!!!! Juhuhu pomlad je tu user posted image in bomo končno lahko zunaj. Ta vikend bo mož končno uredil otroški kotiček, sva kupila tobogan in otroško hiško, od prej pa ima že peskovnik in gugalnico, tako da bo res otroški raj user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
24.3.2010 13:54:12   
novamami

IZVIRNO SPOROČILO: liam.90

hejla=)
jst sm pa kar žalostna sem v koncu 18 tedna, ter še nč ne brca=(

mene boj zanima kako maste poštimano to, za starševski dodatek in otroški dodatek,..če je kera izmed vas študentka,..ter kaj vse vam kot študentkam pripada=)
lp

Hojla,

nič bit žalostna, če še nič ne brca. Če si prvorodka se pa sploh ne sekiraj, ker itak naj bi prve brcike začutila okrog 20t do 22t. No v teh tednih največ nosečk začuti brcike, nekatere pa šele tam nekje do 24t.

Glede ostalih stvari ti pa ne vem povedat, po moje je fino, da greš kar na center za socialno delo v kraju kjer živiš (si stalno prijavljena) in tam vprašaš. Lahko pa tudi na internetu pobrskaš, če boš kaj našla. Center za socialno delo v Šiški v Lj. ima res fino spletno stran, poglej tam, mogoče boš kaj našla.

Lepo bodite vse user posted image

(odgovor članu liam.90)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
24.3.2010 14:01:09   
novamami
Žabica13 poskusi se izogibat takšnih območji na katerh jih je več, če pa kužija pelješ na sprehod se pa mogoče lahko našpricaš s tistim, kaj je že (včasih je bil samo tisti sprej, zdele jih je pa itak celo morje). No, svetujem ti, da se do kakšne lekarne sprehodiš in vprašaš, če imajo tam kakšno sredstvo za zaščito proti klopom, ki ga lahko tudi nosečke uporabljajo.

Zoya27 čestitke za dobro opravljeno MF in super za fantka. user posted image user posted image user posted image Je treba tud kakšnega fanta naredit ne sam punce, drugače jih bo zmanjšalo. user posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
24.3.2010 14:08:55   
žabica13
Za klopa sem šla takoj pod tuš, za vsak primer, če bi bil še kak! Pa kuža bo lepo začel spomladansko-poletni termin, ko ima hišico zunaj, je že dovolj toplo da je zunaj. S tem ta glavni vir klopov odstranim. Čisto izognit se bo takim območjem nemogoče, ker smo le na vasi. Toliko da veste da so tej hudički že na pohodu!

En članek o nevarnosti "štorkelj"

http://www.zurnal24.si/slovenija/storklje-v-sloveniji-so-brezhibne-164688

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
24.3.2010 18:45:42   
lumpa6
oj

mi smo pa danes imeli pogreb za teto in je jure tok žalosten, samo da se spomne samo joka, grozno ga je gledati se mi kar srce trgauser posted image user posted image user posted image

sem pa po eni strani ful vesela , kaže da se bomo selili v večje stanovanje, jupppi

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
24.3.2010 18:57:39   
žabica13
LUMPA6 user posted image user posted image user posted image  za teto! Sožalje...

In seveda čestitke za novo bodoče stanovanje! Ali si se že odločila ali greš na AC?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
24.3.2010 19:00:16   
lumpa6
ac-joj ja tut to me še čaka, ko se spomnem da mi jo bo delau pušenjak sem čist za, ko se pa spomnem, da gre lahko kaj narobe mi pa kar slabo rata

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
24.3.2010 19:33:54   
kai1
ooj souser posted image

Sva bila ravno z Anžetom na enem dolgem sprehodu. Sedaj pa zraven mene na klavirju razbiva. Obožuje glasbo.
Sicer sem pa danes tako utrujena. Sva včeraj z mojim pospravljala eno sobo, ogrooooomo šare.

Imena, odločila sva se , če bo punčka bo Manca, fantek, pa Gašper.
Klopi, jaz sem sicer cepljena proti klopnemu  meningitisu, amoak se bom kljub temu špricala s kakim naravnim sredstvom proti klopom. Cepljenje zagotavlja samo 70% zaščito.
Žabica 13, čuvaj se, na vašem koncu je velo okuženih klopov.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
24.3.2010 21:28:46   
ooooo
hej pupce ;)

vsem ki ste študentke pa priporočam forum o nosečih študentkah, kjer se je veliko govorilo o tem kakšni dohodki nam pripadajo...

link:  http://www.ringaraja.net/forum/m_4931368/mpage_11/key_/tm.htm

kar se pa imen tiče je tudi meni zelo všeč Enej za fantka, za pupco pa Helena... bomo vidli kaj bo do avgusta, ni rečena zadnja beseda, čeprav je Enej obema všeč in za enkrat velja, za punčko pa se nekako še nisva uspela uskladit user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
25.3.2010 8:36:27   
solis
Dobro jutro punce,

izvolite eno user posted image za vsako.
Imena - tudi meni niso všeč nova moderna imena, ki jih je zdaj veliko, na mojem seznamu so bili npr. Miha in Luka za fanta, ter Sara, Tara za punčko.
Klopi - mene je še najbolj strah za hčero, ki bo letos veliko v Izoli z dedijem in babico in sem že razmišljala, da bi jo cepila proti klopnemu meningitisu. Tiste, ki že imate otroke ali ste jih cepile proto KM?
Lumpa6 - sožalje za teto user posted image in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image za uspešno AC in potem mirno nosečnost in zdravega user posted image
Žabica13 - to soboto grem definitivno v šoping v H&M, majo res lepe stvari za nosečke.
Liam.90 - tudi na spletni strani ministrstva za delo so pravice o starševskih dodatkih lepo razložene - KLIK

Punce držite pesti, da so se vremenarji zmotili in bo med vikendom lepo vreme, z mojim user posted image , sva se menila, da bi ta vikend ta malo peljala v živalski vrt, pa v Tivoli ali pa mogoče tud v Arboretum, ker med tednom se potikamo samo okoli našega in babičinega bloka.

< Sporočilo je popravil solis -- 25.3.2010 8:40:59 >

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
25.3.2010 8:58:43   
Malena29
Pozdravljene še v mojem imenu :)

Tudi jaz sem novopečena :) nosečnica in 2.8.2010 PDP pričakujem mojega prvega sončkauser posted image . Do sedaj sem opravila vse redne preglede in NS in je bilo do sedaj vse vredu, tako da sem le nestrpno čakala na 23.3.2010 ko sem imela morfologijo. Moje dete je že živahno a še skrivnostno skriva ali bo pupa ali bo fantek. Čeprav nama je čisto vseeno, a malo me že matra kaj je user posted image
Moja G je namignila da se ji zdi da je pupa-torej bo Naja :)
Če pa je fantek pa se še nisva odločila...meni je všeč Anej, Enej, Arnej, Jan, Luka...mah kr nekaj ji je...za Najo pa sva se skupaj odločila in hkrati rekla da bo Naja če bo punčka in ne vem zakaj imam občutek da nosim pupo :) torej Najo :)
Na morfologiji je malo težje opazovala hrbtenico ker je imela tako lego, tako da imam 22.4 redni pregled in UZ. Pa pravi da upa da bo videla spol, da nama ga razkrije. Med morfologijo pa je dete zehalo, mahalo, brcalo user posted image
Ostale stvari in mere so pa vse za moj 21t 2d :)
Bom napisala podatke če jih boste uvrstile v seznam:
2.8.2010 Malena29 (29) Maribor/MB (1,0), spol? 22.4.2010 user posted image

Lep pozdravček vsem nosečkam, pa upam da katera kaj piše ;)

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
25.3.2010 8:59:47   
solis
Pa še čestitke vsem za današnji dan!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
25.3.2010 9:03:07   
solis
Malena29 - dobrodošla!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malena29)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
25.3.2010 9:07:51   
žabica 22
Jutro user posted image
Kako ste?
Jaz sem odlično user posted image sem že iz morfologije in dobili bomo user posted image user posted image . Je tko lepo dvakrat pokazu kaj skriva med nogicami user posted image . Ko sem ji rekla, da lahko pove spol je rekla joj sem se že ustrašla da nočte vidt ker je že pokazu kaj ma user posted image . Samo je mela spet tko čudn ekran naštiman, da sem zelo malo vidla. Vse je ok, vidli smo kako požera plodovnico drugače je bil pa čisto meren. Idino železo sem spet dobila z jest, pa glede kg je zatežila po njihovih zapisih sem šla natanko 4 kg gor.
Nasledni pregled imam 3.5.
žabica merkej se klopov!!!
lumpa sožalje za teto, pa držim pesti za ac.

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
25.3.2010 9:14:50   
žabica 22
Malena dobrodošla, in želim ti čim lepšo nosečnost.user posted image
Koliko nas je že veliko avgustovk  user posted image
Me prov zanima katerih bo avgusta več levinj ali levov user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1670
25.3.2010 10:14:39   
žabica13
Drage mamice, bodoče mamice lep materinski dan! Tistim ki ste že mamice, naj vam vaši otročki podarijo kakšen prelep pogled in nasmeh in poljubček, mamicam s otročki v bušijih pa da jih pikice danes obdarijo s kakšno lepo brciko user posted image  

Žabica22 čestitke za morfologijo in fantka! Bravo!

Malena29 dobrodošla med nami in res lepo nosečnost še naprej ti želim!

Solis ja v H&M imajo res lepe stvari, jaz sploh ne smem preveč tja hodit če nočem da kaj domov prinesem. Raje po netu oči pasem user posted image

Se nas je že kar blizu 70 avgustovk nabralo user posted image user posted image user posted image  (aktivnih + neaktivnih na forumu). Upam, da se nam bo do avgusta kdaj uspelo srečat na kakšenm buši srečanju user posted image  Mislim da bi bile kar atrakcija za okolico, toliko bušijev na kupuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1671
25.3.2010 12:37:18   
spacebaby
Pozdravljene še z deževne Gorenjske!
Jaz sem pa prav vesela, da imam cepljenje proti klopom že za mano, naslednje imam čez par let, tako da bom vsaj glede tega letos mirna.

Ooo, koliko vas že ve za splo, mene pa še firbec matra, upam da na morfologiji zvem (pa da ne bo prvoaprilska šala, takrat imam namreč pregled).

Uh, eno neumestno vprašanje za kakšne z bolj primorskega konca, ali tam okoli Nove Gorice že cvetijo breskve?

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
25.3.2010 13:18:41   
žabica13
spacebaby jaz sem v okolico LJ preseljena iz Gorice. Prejšnji četrtek ko sem bila nazadnje dol razen mandeljnov (ki drugače cvetijo v začetku februarja) ni cvetelo ŠE NIČ! Katastrofa, ful zamuja letos. Grem pa spet v torek dol, in ti takrat lahko sveže informacije napišem.

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
25.3.2010 13:20:03   
nimanorwen
ooo, punce, lepo, da tkle pridno pišete user posted image
drugač pa ja, jest sm študentka, bom šla kr na šou enkat v kratkem z vsemi vprašanji....mam še 5 izpitov za narest, en me full skrbi, ker ne bi pavzirala ... upam, da mi moj user posted image srečo junija prnese. mi je mami pravla štorijo, k je delala zadn izpit pred diplomo pr rudiju šeligi - statistiko, noseča z mano. in ji je reku "no, tole bo 6. ampak za vas 3, za tegale klele notr pa 3" in je pokazou na trebuh user posted image se usak moj rojstni dan narežimo temuuser posted image
klopi - sploh nism pomislna nanje! upam, da se me kej ne prime...kej pametnga itak ne morm narest se mi zdi? user posted image razn stuširat po usakem sprehodu po hosti? je pa full lepo k že vse cveti, pr ns je ful zvončkov, kronc, trobentic, telohov, žafranov ... vse brsti, tut jest user posted image
zoya27 in žabica22 - čestitke za user posted image !!!user posted image user posted image user posted image a se bojo zdej začele user posted image , da bomo mel parčke? user posted image jest mam dons tedn mf, upaaaam, da pokaže, kaj je, da grem lahko v težko pričakovani ŠOPINGuser posted image spacebaby - na isti dan mava mfuser posted image user posted image

malena29 - dobrodošla!user posted image

lumpa6 - sožalje tudi od mene user posted image ... posveti se veselejšim stvarem, kot je selitev user posted image

uživejte, jest grem po uspešno opravjenem seminarju zabušavat user posted image

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
25.3.2010 13:39:09   
vvvv
Pozdravljene punce

Jst mam pa eno vprašanje, cel dan me že špika oz. zbada v spodnjem delju trebuha in na levi strani križa oz. ledvice. Kot nekakšen krč, pa prime pa spet popusti oz. zdi se mi kot da imam vse napeto. Ali ve katera kaj bi to bilo ali naj se grem zdravniku pokazat? ne bi rada preveč paničarila

hvala

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Adaptirano mleko
kepica

Katero adaptirano mleko uporabljate?

Aptamil (50%)

Hipp (12%)

Milumil (4%)

Comformil (2%)

Novalac (24%)

Babylove (8%)

Število vseh glasov: 258

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!