listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Daaaan danes smo imeli zelo pestro jutro. Ta teden poteka vpis v vrtec in smo šli vsi trije pogledat sploh kakšen je ta naš vaški vrtec. Sem bila prijetno presenečena, tudi nad osebjem. SPrejela nas je ravnateljica, nam razkazala vrtec in nam povedala par osnovnih stvari. Teo je bil sprva zelo zadržan, celo jokal je, ko je zagledal gručo otrok a se je kasneje pomiril.Šli smo v skupino otrok starih toliko kot on, takoj se je zaigral in zaštekal z otroci, da na koncu sploh ni hotel domov. Upam, da bo tudi septembra tako, ko bo treba zares v vrtec Potem smo šibali k P pokazat tega našega lulčka, je dobil kremico, ki bi naj mu že takoj pomagala. Listek, ma kaj je z vašim lulčkom? Ima čisto zlepljeno kožico? Ste bili pri urologu? Ma res, kar se imen za fantka tiče, sem prav vesela, da je zdej punčka . Se mi zdi, da je pri fantkih full manj izbire in da ni dosti "lepih" imen. Z možem bi se prav sfajtala, če bi tokrat morali izbirat za fantka. Meni je všeč Rok al pa Gal, možu pa sploh ne, njemu je všeč Gabriel, ki je meni pa čisto mimo si me tok nasmejala s temle Jaz sem pa drugače ok, še vedno imam apetit za 2, kar se tudi na kilah pozna. Sem že na +4. za vrtec. Upam, da ne boste imeli težav. Mi jih do sedaj nismo imeli, tudi ko se je uvajal v vrtec in potem k prejšnji varuški no jokal nič. Zdej je bla pa druga pesem. So že tolko stari, da se zavedajo vsega. Ma če se je lepo zaigral, potem po moje ne boste imeli težav. Držim pesti. Kar se pa našega lulčka tiče je pa tko, da mu kožica ne gre dol. Sva že bila na pregledu pa je rekel, da zaenkrat ni panike, ampak, da naj še prideva na pregled potem pa se bomo pogovorili kako in kaj. Sploh, ker se mu ta vnetja toliko ponavljajo. Pa tudi, če mu probam kožico dol potegnit začne takoj jokat, da ga boli. Sej po moje je tud mene mal strah pa ne upam preveč. Bomo vidli, ko se bomo šli naslednjič pokazat. Kaj naj ti rečem, blagor tebi, da boš mela punčko. Mi2 se še skregat ne morva zarad imena, ker sploh nimava idej Ampak zredila se pa nisi veliko. Jest se moram pa mal zvagat, ker mam v četrtek pregled. A čutiš že pupiko svojo? Mene je zdej začel počas mal žgečkat, ampak ne čutim še vsak dan. Dones npr. ful razgraja Sploh ko dobi hrano. Se je že vrgu po atiju in bratcu Kje pa ste ostale vse?
|