|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
26.3.2010 15:18:30   
žabica13
Tinky super za spanje! Mogoče ima kaj vmes to vreme, vsaj pri nas je ubitačno. Ne ve ali bi padalo, ali ne, skoraj že tema je zunaj, kršim danes vsa pravila o kavi in sem že na drugi kavi, ker bom drugači pokonci zaspala. Se ne morem prepričat da imam še eno uro dela na PC in potem sem fraj!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
26.3.2010 15:29:37   
žabica13
Tinky a prinašalko imate? Uau, meni so prinašalci tolkoooo lepi! Na prvem mestu skupaj z bernskimi planšarji. Pa karakterne se mi tudi zdijo zelo v redu. Mi imamo mešanko (smo jo v zavetišču vzeli ker se nam je smilila), med labradorcem in najverjetneje nekim lovskim psom (če bi vedela da ima prste vmes lovski pes bi 3x premilila). Žal ima naša kuža kakor kaže več karakternih lastnosti po tem lovskem kužku, je zelo samosvoja, in probleme imamo z njenim lovskim nagonom. Bognedaj da nam zbeži - enkrat 2 leti nazaj nam je in je pofentala cca. 6 kur v bližinii. Joj, sem bila tako huda, meni so se tiste kure tako smilile, in je bila popolnoma spremenjena, še ko smo jo po vasi lovila je imela v očeh prav eno divjost, brigalo jo je za vse. Potem sem iskala kje v bližini prodajajo kure ker pač denarja niso hoteli in na nek način se je bilo treba odolžit. In od takrat kljub temu da imam našo kužiko rada nisva več čisto na "ti", malo me razočara včasih s svojimi neumnosti in prefriganostjo.

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
26.3.2010 20:06:56   
mayci
Dober večer, avgustke!
Po dolgem času so nam končno popravili računalnik, da sem lahko spe na forumu. Vsega za nazaj nisem brala, ker me dva tedna ni bilo, zato se opravićujem, če ne bom čisto na tekočem.user posted image

Sicer imam tudi jaz v tej nosečnosti kar precej vnetij, pa mi prav tako ne pomaga na Vagisan, ne Canesten svečke... No, Canesten je pomagal za nekaj dni, potem pa spet isto...user posted image Vnetja sicer niso huda, občasno me malo srbi, sicer pa je pretežno le povečan izcedek, tako da bomo že..user posted image

Doma imamo tudi že voziček za našega malega pikca oz. pikico, je super in sem zelo zadovoljna, da smo se odločili zanj. Upam, da se bo tudi v vsakdanji uporabi izkazal..user posted image

Zaenkrat se poslavljam, pa se tipkamo kmalu!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
27.3.2010 7:55:43   
Ploha
mayci: kateri voziček sta vzela?

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
27.3.2010 8:31:31   
žabica13
Jutro punce! Kako ste spale?

Včeraj sem bila z mojim v bazenu, je imel ful željo iti plavat, pa sem šla malo z njim se po ležalnikih valjat in brat - v vodo pa nisem šla. Uf, prvič odkar pomnim mi je bilo v bazenu vroče za znoret (res pa je da se nisem zmočila in mi že zato bilo malo bolj vroče), sem spila cca. 1 liter vode, bila čisto rdeča v obraz in komaj dihala user posted image  Uf, očitno se je pri meni že začelo tisto obdobje, ko pravijo da je nosečnicam ful vroče? Kaj bo poleti, na višku naše nosečnsti???

Lep vikend vsem!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
27.3.2010 9:51:42   
mayci
Ploha, vzeli smo Mothercare trikolesnika My3, z velikimi napihljivimi kolesi, zgornji del pa ima na podoben način kot Peg Perego Skate, da se spremeni iz košare v športni del, le da je veliko bolj prostoren kot Skate.
Zraven v kompletu dobiš vse, od dežne prevleke, do prevleke za košaro, zimsko vrečo, tlačilko za gume in spodnjo nakupovalno košaro, ki se zapre (ni mreža, je bolj kot ena torba na podvozju).
Meni se zdi super.user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
27.3.2010 10:09:37   
hermy1
Ploha, sem ga tudi jaz gledala...je lušten ja! Si vzela tudi jajčko?

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
27.3.2010 10:13:58   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Ploha, sem ga tudi jaz gledala...je lušten ja! Si vzela tudi jajčko?

Sorcy, sem mislila Mayci!!!

Tega ne?!
user posted image

Men je lepši sicer oranžen ali zelen...sam mislim, da imajo tukaj samo te barve.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
27.3.2010 10:34:26   
mayci
Hermy, tale je Spin, je bil tudi meni zeloo všeč, ampak za na makedam pa ni ravno primeren, tega pa imam pri nas kar precej, zato se nisva odločila za tega...

Slikice pa ne znam prilepit...user posted image Je tak živo zelen, v ponudbi pa je še rdeč, črn in bež. Vsa tri kolesa so velika in napihljiva.

Lupinico sva pa vzela Maxi Cosi Cabriofix, samo drugje, ne v isti trgovini. Je pa super, ker paše na voziček brez adapterjev, se jo samo klikne gor.

< Sporočilo je popravil mayci -- 27.3.2010 10:36:19 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
27.3.2010 11:16:07   
hermy1

user posted image

No, upam, da je vsaj ta pravi user posted image ?! Tega pa takrat nisem gledala...da se tud tako zloži košara?!
Men so tudi trikolesniki bolj všeč.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
27.3.2010 12:06:28   
ooooo
uuuu kako lepi je ta trikolesnik... na kateri spletni strani pa si ga lahko ogledam?? hvalauser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
27.3.2010 12:13:21   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: ooooo

uuuu kako lepi je ta trikolesnik... na kateri spletni strani pa si ga lahko ogledam?? hvalauser posted image

Tukaj:
http://www.mothercare.com/Mothercare-mychoice-3-wheeler-pushchair-chassis/dp/B001NM0NIS/sr=1-2/qid=1269684739/ref=sr_1_2/276-9070389-8193700?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42805041&mcb=core

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
27.3.2010 12:16:09   
ooooo
hvala hermy user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
27.3.2010 18:06:39   
mayci
Ja, hermy, tale je pa taprav!user posted image Hvala za slikco...user posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
28.3.2010 18:04:25   
Masha_M
Še zadnja tema kjer se bom danes pofočkala. Na splošnem seznamu in med ljubljanskimi nosečkami sem se namreč že. Skratka, sem iz Ljubljane, stara 28 let, pričakujem pa svojega prvega otročka.

Nick: Masha_M
PDP: 11.8.2010
Nosečnost: 1
Starost: 28
Spol: ?
Kraj poroda: Ljubljana/Postojna

Se beremo! user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
28.3.2010 18:19:55   
ooooo
dobrodošla masha user posted image user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
28.3.2010 18:28:48   
Masha_M
Hvala, hvala! user posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
28.3.2010 20:33:41   
mayci
Dobrodošla med nami, MashaM! user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
29.3.2010 8:36:17   
Masha_M
Hvala za prijazen sprejem mayci!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
29.3.2010 10:32:09   
solis
Pa smo le uspeli izkoristit lep vikend!!! (kljub temu, da je v petek zvečer že slabo kazalo, saj je imela hči rahlo vročino, ki pa je v soboto izginila - verjetno ji trojkice malo nagajajo, ker ravno zdaj ven lezejo). Moram se pohvalit, da je ta mala že cel mesec v vrtcu, ne da bi zbolela user posted image user posted image user posted image - že trkam na les user posted image . Od oktobra do februraja smo imeli namreč takle red: teden dni v vrtcu, en do dva tedna doma in potem ponovi vajo.

V soboto in nedeljo smo bili veliko zunaj na sončku še posebej včeraj, ko smo šli domov samo na opoldanski počitek in kosilo. Dopoldan smo se potepali v Tivoliju, popoldan pa še na igrišču pred babičinim blokom. Ta mala je bila potem ko smo prišli noter tako utrujena, da je po previjanju še kar 10 minut mirno ležala na mizi in smo malo klepetali in peli. Sploh se ji ni ljubilo vstat (ponavadi jo je pa treba lovit, še preden jo previjem do konca user posted image ).

Vidim, da ste med vikendom pridno klepetale.

Žabica 13 moji imajo psa, ki spi na vseh posteljah in kavčih - imajo ponoči, kar vrata od spalnic odprta, da se lahko pes sprehaja iz postelje na postelje user posted image . Ko sem bila še doma, me to sploh ni motilo, zdaj pa sem kar vesela, ko pridem v svoje "brezdlačno" stanovanje. Še posebej so me dlake motile, ko smo s tamalo hodili na obisk, ko je bila še dojenček in je roke ves čas nosila v usta zato je bilo treba skoz roke brisat, ker je bila takoj vsa dlakava. Za klope pa Advantix res pomaga, ga tud moji ga uporabljajo. Pes je celo poletje zunaj na morju in je imela prej nešteto klopov zdaj pa nič več.

Mamica26 upam, da se ti vnetja čim prej izboljšajo user posted image user posted image user posted image . Žal pa nimam nobenega nasveta, meni je namreč Canesten prejšnji teden takoj pomagal.

Masha_M dobrodošla user posted image .

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
29.3.2010 11:38:25   
lumpa6
oj evo mene z ac, sedaj pa samo še rezultate počakam

(odgovor članu solis)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
29.3.2010 11:46:59   
kai1
oj

Pozdravljene vse nove user posted image .

Lumpa6, držim pesti za dober rezultat.

Evo stanovanje je na 3/4 pospravljeno, zjutraj sem bila že na enem mini hribčku, sedaj pa še kosilo, tuš, pa v službo do 21h.
V sredo imam mf, komaj čakam, da vidim našo/ega pikico. No, pa spol? Moram, pa reč, da zadnje čase zelo brca, sploh če jem, ali sedim s prekrišanimi nohagmi za mizo. Zelo reagira na sladkarije in korenje.

Tiste, ki  že imate otroke. Naš 3 letnik ima zadnje čase veliko krizo ponoči. Se zbuja ob 1.30, pa hoče spat k nama. Bom morala tole kar malo prekinit, saj se sicer lahko razvadi. Ali ima še katera to težavo?

Lepo se imejte, šibam v službo

čao

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
29.3.2010 11:59:45   
bushi
Lep pozdrav vsem avgustovkam.. sicer ne berem več rada forumov, amapk bom vsaj avgustovke obvestila, da sem še ena več med vami! user posted image Torej:

PDP: 15.8.2010
Nosečnost: 1
Starost: 25
Spol: user posted image
Kraj poroda: Postojna

Sem iz okolice Cerknice.. se že kar veselim bebe. Tudi sama imam psa v stanovanju, kot sem nekaj razbrala v prejšnjih postih, ampak me ne skrbi toliko za našega dogaša, da bi imeli kakšne probleme z njim.

Bi pa imela samo eno vprašanje, če bi mi mogoče katera znala odgovorit... in sicer mi predvsem ponoči že malo pušča mleko. Mami mi je rekla, da se mogoče vležem na trebuh.. me zanima če je to ok?!?
Vročino sem vedno težko prenašala.. zadnje 3 dni me pa pošteno kuha ponoči in podnevi!! user posted image Me kar malo skrbi kako bom preživela poletje.. user posted image .. bi se najraje naselila v kak hladilnik!! user posted image

Se še kaj oglasim!! Hvala vsem za odgovore..

Dobri prijatelj ve, da si dobro jajce, četudi si malce počen.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
29.3.2010 13:41:12   
limma
Dan,
nam je tale sprememba ure čisto zamešala spanje in včeraj nikakor ne zaspat, zjutraj je vstala sredi noči... zdaj tudi še ne spi user posted image
Upam, da bomo kmalu spet na starih spalnih navadah user posted image

kai, moja 2,2 letna hčerka lepo spi v svoji sobi in če kdaj joka in še posebej, če je bolna, bi jo takoj vzela k nama.. ampak noče, tako da ti žal nisem v pomoč. Mogoče kar vztrajata par noči, naj malo pojoka in ji lepo mirno prigovarjaj naj zaspi in bo spala naprej. A spite v isti sobi? Potem bo najbrž malo težje...

MashaM in bushi, dobrodošli user posted image

lumpa, stiskam pesti za dober rezultat. Kako je bilo? Počivaš?

Mi smo bili cel vikend zunaj, pri nas je najbolj zanimiva samokolnica, grablje in ostala mala kmetijska mehanizacija user posted image .. tako da pridno pomaga dediju in babici okrog hiše.

(odgovor članu bushi)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
29.3.2010 15:39:27   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: limma

lumpa, stiskam pesti za dober rezultat. Kako je bilo? Počivaš?

ja počivam, sem tudi malo zaspala, bilo je pa kar pestro, me je kar bolelo ko je prebodu maternico, sedaj me pa še boli ko se premikam, sicer je pa ok

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 29.3.2010 15:42:46 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?