|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
22.3.2010 13:05:54   
urška76
Groza krfjolca. Kaj pa je bilo s Saro pravzaprav? Nisem nič zasledila tukaj gor. A zase pa nisi mogla bolniške dobit? Joj kok more bit to grozn, da ne moreš biti zraven svojega otroka takrat ko te najbolj potrebuje. Držim pesti, da bo kmalu toliko dobra, da bo šla lahko domov.
Mi smo pa dali skozi prvi del praznovanja našega Mihca. So muloti dve uri po telovadnici letali, pa so imeli premal. Oni bi še kar noreli. Miha je pa itak dobil preveč daril. Sploh še ni vsega pregledal. Igral se je z točno dvema stvarema, pa knjigico smo še isti večer prebrali.
Danes sem šla pa s svakom po štacunah, da sva malemu kupila rolerje. Sem zadnjič gledala ene v Hervisu, pa niso imeli niti enega para več. Prodaljalec me je pa hotel prepričati, da teh rolerjev sploh imeli niso. Pa kako user posted image , če sem jih pa v roki držala. V sport200 so imeli pa točno 10 parov. Vseh rolerjev skupaj. Pa ne nakladam, svak je rekel, da še prej kak par manj kot več. No na koncu sva jih dobila v Intersportu (zadnji par njegove številke), baje da novo robo dobijo šele aprila.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
22.3.2010 14:32:06   
Aja1
Krfjolca - upam, da gre Sara čimprej domov. Je pa res kruto, ker ne dajo bolniške, če je otrok v bolnici. user posted image Koje bila Neja v bolnici sem mogla dat dopust.
Punce, kako je pa z bolniško, če npr. zdaj Neja zboli? Jo bi moj dobil ali ne?

Urška - treba se bo na FB prijavit. Tam je krfjolca pisala.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
22.3.2010 14:35:11   
urška76
Dokler si ti na porodniški možu ne pripada bolniška za nego otroka. Na žalost.
Na B me pa nč ne vleče, še ena stvar, k bi mi lčas kradla user posted image Je Žiga gor, da lahko kake slikice pogledava, za čvek mi pa tuki čist zadostuje.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
22.3.2010 16:16:38   
krfjolca
Ja, res je, bolniška ne pripada, ker je za otroka (kao) poskrbljeno. Kar je mal smešno, ker dejansko vso nego, hranjenje, zabavanje, uspavanje (razen seveda medicinskih postopkov) itd., opravljamo mame, ki smo v bolnici zaposlene še skoraj bolj kot doma. Zase pa tudi ne moreš dobiti bolniške, ker si prijavljen v bolnici in ti država v bistvu do otrokovega 6. leta plača bivanje (hvalabogu so vsaj to uredili, ker pred par leti si moral še to plačat, razen doječe mame, ki so imele zastonj).

Svinjarija, če mene vprašaš, kaj pa storijo tiste mame, ki imajo otroka po bolnicah po mesec dni in več??? user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
22.3.2010 16:17:40   
krfjolca
Aja, drugače je imela pa Sara bronhiolitis. Bila je dehidrirana in na infuziji ter 4 dni na kisiku. Zdaj je pa dobra, le malo še pokašljuje in hripava je še malo. Počasi bo.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
22.3.2010 22:04:04   
tjasa1
O bogica. Kaj pa ji je? Kako pa to, da ti ne dajo bolniske? Ti delodajalec tezi al zdravnica? Si ne predstavljam, da ne bi bila z mojo pikico v bolnisnici.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
22.3.2010 22:08:19   
tjasa1
Ah, sem smotana. Sem brala moj prejsnji link in nisem preverila nadaljevanja, kjer vse lepo pojasnite kako in kaj.

Krfjolca, upam,da se cimprej uredite, pozdravite in tako odpravite to hudo breme. Drzim pesti.

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
23.3.2010 7:35:34   
Luni
Uf, krfjolca, pazi na Saro. Mi smo k sreči bronhiolitis prerasli, vendar ni nedolžna stvar. Me sve bili dvakrat v bolnici po tri dni....
Je pa naša Maša ravno včeraj zakuhala, kašlja, iz nodu ji teče, tako da je šla k babici na bolovanje, mami pa v službo. Če bo treba iti k zdravniku, bom  jaz z njo doma....

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
23.3.2010 17:55:15   
Zamima
dan user posted image

saj ne vem kje naj začnem, ker se tak dolgo nič ne javim

1. še sem živa - zaenkrat user posted image
2. 8. marec? user posted image user posted image
3. Ircica - še ena taka kot si ti tukaj, še ni naslednika/-ce
4. kile - sem se sprijaznila, da sem nekje obtičala, pa ne gre več dol - k sreči tudi gor zaenkrat ne user posted image

toliko zaenkrat user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
23.3.2010 19:10:57   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Luni

Uf, krfjolca, pazi na Saro.

A imaš kakšen predlog, kako naj bi to izgledalo? Ker bolj pazit že skoraj ne morem, pa mi še vedno nonstop oboleva. Anže ni v vrtcu že dober mesec. Hodimo nikamor, obiskuje nas nihče. Živimo v hiši skupaj s svakovo družino, popolnoma izolirat se je težko. Pustim službo, se naj preselimo na kak tropski otok? Ne vem, res ne.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
23.3.2010 21:38:04   
Aja1
Krfjolca user posted image user posted image user posted image za Saro.

Oooo, Zamima se je javila.user posted image user posted image user posted image Lahko bi se večkrat.

Luni -user posted image user posted image user posted image za Mašo.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
24.3.2010 9:39:57   
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

A imaš kakšen predlog, kako naj bi to izgledalo? Ker bolj pazit že skoraj ne morem, pa mi še vedno nonstop oboleva. Anže ni v vrtcu že dober mesec. Hodimo nikamor, obiskuje nas nihče. Živimo v hiši skupaj s svakovo družino, popolnoma izolirat se je težko. Pustim službo, se naj preselimo na kak tropski otok? Ne vem, res ne.

Pojma nimam user posted image  Naša je zbolela prvič pri 13-ih mesecih, ko je bila že dober mesec v vrtcu. In potem smo jo za dva meseca ven vzeli, nikamor nisem šla z njo, ne v trgovino, ne v lekarno, ma nikamor. Ko je šla po dveh mesecih v vrtec se je po enem mesecu ponovilo in spet sva pristali v bolnici. Vendar k sreči je šlo v pomlad in poletje. In v teh letih sem opazila to: vedno mora imeti prehoden nos, fiziološko sem šopala non stop, zvečer operil, smrkelj sem ji z aspiratorjem ven vlekla; obvezne večkrat dnevne inhalacije z navadno vodo; in posiljevat s tekočino! To troje je edino zdravilo, katero ti da možnost, da kljub bronhiolitisu obideš bolnico.... Pazite jo pa že itak pred virusi.....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
24.3.2010 13:40:27   
urška76
Dan!O zamima pa si res še živa. daj kaj večkrat se oglasi, pa povej, kaj dela tvoja Zalika.
Luni kako je Maša? Krfjolca kako je pa s Saro?
Naši otroc so na srečo (že trkem9 zdravi. Sem si pa včeraj gleženj zvila. No ni kake večje panike, samo cel dopoldne preležim , da grem lahko popoldne po otroke. Pa še vse moram nabavit za Mihov r.d. v vrcu, pa v nedeljo vse ta stare povabimo na tortico. user posted image

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
24.3.2010 13:55:20   
Luni
Ja, danes je slabša. Je plitvo dihala ponoči, kašljala, pa driskala je zjutraj. No, vsaj vročine pa nima več... In na koncu sem vesela, da se lepo odkašlja, pa upam, da plitvo dihanje mine. Tega se najbolj bojim, ker pomeni, da ji je saturacija verjetno padla user posted image   Upam, da ji inhalacije pomagajo.....

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
25.3.2010 8:43:32   
viv_
Jutro!

Se javljam po 100 letih...

Aja - dones pa midve čakava, a ne, k sva za 8. marec zviseli user posted image user posted image user posted image

Drugače pa pri nas nič novega...

Krfjolca, kako ste?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
25.3.2010 9:19:18   
majas
DRAGE MAMICE

Ob Vašem prazniku Vam želim, da je danes najlepši dan v letu!
Da je perilo opral mož, otroci zlikali,skuhali kosilo,pospravili stanovanje... Zvečer Vas bo najdražji pričakal z šopkom rož, Vam zmasiral utrujene noge in Vas poslušal, dokler boste lahko govorile!!!

Če se to ne uresniči čez dan, nam še vedno ostanejo sanje!!l

VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
25.3.2010 9:26:17   
Luni
MAMA

MAMA JE OD VSEH LJUDI
NAJBOLJŠA NA SVETU,
KER SE MI RADA SMEJI
IN KER JE PAR OČETU.

Z MAMO SE OČE POLJUBLJA,
Z NJO HODI SPAT IN Z NJO VSTAJA
IN KAR NAJPREJ JI OBLJUBLJA
VSE OD KRAJA.

Z NJO SE FOTOGRAFIRA,
OBJET PREKO RAME,
IN Z NJO SE PREPIRA,
KADAR SE VLEČE ZAME.

MAMA OČETU BERE MISLI
IN VSE NJEGOVE ŽELJE UGANE.
POMAGA MU, KADAR SO DNEVI KISLI,
ALI ČE Z LEVO NOGO VSTANE.

MAMA NE MORE BITI SAMA,
ALI IMETI ZA PAR KAKŠNEGA STRICA.
SAJ VSI VEMO, DA JE MAMA
BOLJŠA OČETOVA POLOVICA.

LE KAKO BI BILO OČETU
BREZ MAME,
KO BI GA LE POL HODILO PO SVETU
IN NIČ OSTALO ZAME?
(Niko Grafenauer)

No, zdaj veste, zakaj smo mame! Vse najboljše tudi od mene vsem Vam.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
25.3.2010 12:30:51   
Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Aja - dones pa midve čakava, a ne, k sva za 8. marec zviseli user posted image user posted image user posted image

Si kaj dočakala?

Moj mi je napisal kar ganljivo čestitko, darilce pa menda sledi (zdaj revež ne more ven, ker je na bolniški).

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
25.3.2010 12:31:44   
Aja1
ČESTITKE VSEM TUDI OD MENE. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
25.3.2010 13:25:30   
urška76
Dan moje drage mamice.
Meni je pa sinko že navsezgodaj naredil hud glavobol, pa se potem takoj v vrtcu odkupil z vazico (iz frutkovega kozarčka) in dvema narejenima rožicama. Drgač bom pa našega mulota enkrat po riti, kar takoj na cesti. V torek in v sredo zjutraj mi ga je skoraj avto zbil, pa mi danes spet brezglavo skoči na cesto. Pa ne morem šestletnika skoz za roko drat. Ampak očitno bomo spet to prakticirali. Pa tako lepo mi je že pazil na cesti, zato sem mu pa tudi pustila več svobode.
Pa oče me je klical, da čaka Miha v Domžalah pošta iz ZD. Verjetno za pregled pred šolo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
25.3.2010 22:52:40   
Nogavica
Živa je spet zbolela. So me danes klicali iz vrtca, če lahko čimprej pridemo po njo, ker bruha in ima visoko vročino. Doma je še parkrat bruhala in zakuhala skoraj do 40°. Sem ji zbila z Voltarenom, ki smo ga dobili zadnjič pri dežurnem za Tilna. Potem je bila par ur dokaj dobra, ko je zaspala, jo je pa začelo trest, ker ji je spet vročina naraščala. Sem ji dala Paracetamol svečko (ker je Calpol popoldne zbruhala), ampak očitno ni prijela, ker je vročina spet narasla do 39.7°. Zdaj ima noge vroče, kar menda pomeni, da temperatura več ne bo naraščala. Jo pa hodim gledat in tipat vsakih par minut.
Zdaj pa lahko samo čakam, če bo Tilen spet kaj pobral od nje. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
26.3.2010 8:58:44   
Aja1
Jutro.
Nogavica - kakšna je bila noč? Upam, da se Živa hitro pozdravi in da Tilen ostane zdrav. user posted image user posted image user posted image

Naša Neja je imela pa včeraj nastop v vrtcu za materinski dan. Baje dopoldan, ko so vadili so bili super. Popoldan, ko smo bili tam pa starši, so se pa afnali in vzbujali pozornost. No, proti koncu nastopa je bilo pa že boljše. Ka je bolj zanimivega, kot sredi pesmice klicat mami in tekat k mamici in pol nazaj. user posted image Smo jo poslenli, da bo imela za spomin, kako ga je biksala.user posted image Živa je pa cel nastop prespala v vozičku.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
26.3.2010 10:24:06   
urška76
Dan!

Nogavica kako je z malo nogavičko? Je kaj bolše. Tina pazi, da jo ne lubčka preveč (no pa saj je še premajhen da bi sam vanjo rinil), ti pa pazi, da si res za vsakič dobro umiješ roke. To je največ kar lahko narediš, da preprečiš okužbo še pri ta malem.
Luni kako je Maša?
Krfjolca kako je s Saro?
Pa madonca a so spet vsi naši škratje nekaj bolani? Našadva se na srečo še držita. Že trkam. Gremo v ponedeljek se v Čatež namakat, mata da zdržita.
Aja1 so slike teli naši mali škratje. user posted image Jaz sem pa samo rožice dobila. user posted image Od Miha že zjutraj vazico z dvema rožicama. popoldne pe še od Špele eno veliko rožo (so tulce od papirnatih brisačk zavili v zelen krep papir, pa na vrh zatlačili rumenega in čez nalepili cvetne listke. Prav lepa zgleda. Sem ponosna mamica. user posted image

Danes je pa že šest let od kar sem mamica. No bo zvečer. Takle čas so me v porodno sobo peljali. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
26.3.2010 11:17:23   
Luni
Ja, hvala za skrb, Urška. Je veliko bolša! ne diha več plitvo, odkašlja se "ko stara", jo pa verjetno pljučka zabolijo, ker pove, da jo boli, pa ne zna povedat točno, kaj. Enkrat jo trebušček, drugič jo grlo..., ji pa dajem prospan, pa inhaliram jo vsak dan, Aqua Maris je zakon, potem pa še Operil P.... Upam, da jo zmažemo tudi tokrat...
Za vse bolančke: user posted image , za mamice pa user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
26.3.2010 11:32:29   
krfjolca
Nogavica, upam, da ste že bolje. Pa Luni seveda tudi! user posted image

Pri nas zaenkrat ni hudega, Sara včeraj in danes ni imela več vročine, edino popoldan še nekje na meji (37,5). Odkašljuje se zaenkrat lepo, jo pa res fejst nalivam s fiziološko in mučim z inhalatorjem. Upam, da se bomo izmazali brez bolnice.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.