kimsy
|
poopek - jst sm imela tudi občutek, da imam premalo mleka in sm si kupila Aventovo črpalko, pa skoraj nič načrpala, sm bla vsa nervozna, pa kar ni in ni se mi dalo črpat. Saj če si vztrajen kar teče, že neha, pa čez pol minute spet na polno teče, mi je pa črpalka pomagala, da nisem rabila več nastavka.Potem sm mojega poslala po Aptamil, da se mala naje, ampak je spila vsega 30 ml, se pravi, da lačna ni bila. Potem sem na med.over brala en članek o dojenju in se prepričala, da imam dovolj mleka. baje se mleko dela sproti in če otroček bolj vleče, več ga je... Imam pa doma res Tametil tablete, sm si jih precej priskrbela in povprečno vzamem eno na 14 dni, za dušo, da se mal pomirim. Sm jih dobila pa že v porodnišnici. Če želiš, ti jih pošljem, samo na zs mi pošlji naslov. NASTAVKI - midve sva se dojili najprej na nastavek, ker mala ni hotla vlečt, potem sm si pa probala sčrpat in od takrat ne tabimo nastavka, kar je super! OBLAČILA - za vn jo oblečem bolj malo, ker drugače je vsa prepotena, oblečen ima bodi in žabice, čez pa nek kombinezonček iz flisa, sm ga v HMju kupila, je full dober. Komaj pa čakam, da ne bom rabila več kape, ker se vsakič dere za znoret preden greva ve, ko ji dajem kapo. a.jard.1 - tudi naša pupa ima zelo mrzle in potne rokice, včasih tudi nogice. Ne vem pa, zakaj. Imam pa še eno vprašanje. Ko greste s svojimi otročki ven, npr. Citypark, Supernova, BTC... Al pa kam proti morju, kje se dojite?