Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 9:24:27
|
|
|
|
sisi77
|
Evo za materinski dan. Midva pa sva imela včeraj UZ kolkov in je rekla P da ima zelo lepe kolke (1a) in da nadaljnje kontrole niso več potrebne. Se je pa tako smejal ko mu je tisti gel na kolke mazala, zgleda da mu je pasalo malo masaže Glede cepiva ROTARIX smo mi bili cepljeni s tem. Uh me je kar groza. Pa saj verjetno vejo kaj delajo ne
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 9:56:51
|
|
|
|
Enkica
|
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 10:12:03
|
|
|
|
grahek85
|
Živjo! Čestitke ob materinskem dnevu Letos ga prvič doživljam kot mamica in moram reči, da je fantastično IZVIRNO SPOROČILO: nincrli moj O, ker hud frajer s tisto kapco Superski je IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad1 Dekleta a se vašim malčkom tudi kaj potijo roke in noge in so posledično mrzle kot led? Mene že malo skrbi, ker je pri nas ti kar pogosto in se mi zdi da po hranjenju? Tudi, ampak ni sile. So mu pa nogice enkrat že malček dišale po kislem IZVIRNO SPOROČILO: alex17 sem bila enkrat v stiku z gwendolen-v glavnem je imela kar težak porod s CR, ima pa punčko in so zdaj OK. ne vem pa, zakaj ni več tu na forumu... Sva se mi2 včeraj tudi potem "slišale" preko ZS IZVIRNO SPOROČILO: kimsy Imam pa še eno vprašanje. Ko greste s svojimi otročki ven, npr. Citypark, Supernova, BTC... Al pa kam proti morju, kje se dojite? V trg. centrih se kar na kakšno klopco (ali še bolje kavč ) usedeva in podojiva. Ni še noben nič rekel, pa tudi če bi. Na poti še nismo bli toliko časa, da bi nas lakota zgrabila ampak če bi, bi pa v avtu. Mam pa ob strani eno tetro čez tamalega in mojo ramo, če bi bil kdo res tako občutljiv.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 10:34:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, kaj bi to bilo - ponoči je bruhnil vse, danes zjutraj pa ima popolnoma lepljivo blato (kot en smrkelj zgleda), sicer zlatorumene barve. In ene 4x je malo pokašljal Sicer je živ in zadovoljen. Samo že 2 dni bolj malo je in veliko spi, pa ko ziza, se napenja in mi trga bradavice, ko pa ga odložim v košek, pa je vse ok in si gleda rokice. Tko da ga moram kar "prosit" da kaj poje. Kaj bi to bilo?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 10:40:47
|
|
|
|
marijaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KiA*** Joj, kaj bi to bilo - ponoči je bruhnil vse, danes zjutraj pa ima popolnoma lepljivo blato (kot en smrkelj zgleda), sicer zlatorumene barve. In ene 4x je malo pokašljal Sicer je živ in zadovoljen. Samo že 2 dni bolj malo je in veliko spi, pa ko ziza, se napenja in mi trga bradavice, ko pa ga odložim v košek, pa je vse ok in si gleda rokice. Tko da ga moram kar "prosit" da kaj poje. Kaj bi to bilo? kakšne virus, tudi rota je lahko ali pa črevesna gripa, ali pa se mu kaj kuha in je bruhanje in slab apetit simptom kakšne druge bolezni. Jao jaz sem tudi čisto fertik, brez moči in energije, kot cota. Imam pa tudi drisko, zvečer sem pa bruhala. Moaram it kuhat dalje, čeprav komaj stojim.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 10:44:27
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: KiA*** Joj, kaj bi to bilo - ponoči je bruhnil vse, danes zjutraj pa ima popolnoma lepljivo blato (kot en smrkelj zgleda), sicer zlatorumene barve. In ene 4x je malo pokašljal Sicer je živ in zadovoljen. Samo že 2 dni bolj malo je in veliko spi, pa ko ziza, se napenja in mi trga bradavice, ko pa ga odložim v košek, pa je vse ok in si gleda rokice. Tko da ga moram kar "prosit" da kaj poje. Kaj bi to bilo? Naš ma včasih tudi tak kakec, vedenje ki ga opisuješ med zizanjem je pa pri nas stalnica, sploh zadnje minute zizanja. Včasih pa kar celo rundo. Tako da ni nujno bolezen.Edino tisto bruhanje v loku je sumljivo
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 10:51:48
|
|
|
|
Enkica
|
KiA*** upam, da mišek ni kaj zbolel. Preberi si tele poste ... ene pravijo, da lahko da ni nič hudega. Tudi jaz mislim, da če je bilo to samo 1x, da še ni čas za paniko. Mogoče se mu je samo hrana "narobe" usedla na želodček. Post: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2021321 Mene pa nekaj zanima ... a vaši otročički že imajo solzice? Namreč pri naši sem opazila samo 1x do sedaj, da je imela eno solzico, ko je jokala. Pa danes je spet bilo nekaj podobnega solzici. No saj solzne učke ima, ko joka ampak prav solz pa nima še.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 10:53:28
|
|
|
|
Enkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KiA*** Joj, kaj bi to bilo - ponoči je bruhnil vse, danes zjutraj pa ima popolnoma lepljivo blato (kot en smrkelj zgleda), sicer zlatorumene barve. In ene 4x je malo pokašljal Sicer je živ in zadovoljen. Samo že 2 dni bolj malo je in veliko spi, pa ko ziza, se napenja in mi trga bradavice, ko pa ga odložim v košek, pa je vse ok in si gleda rokice. Tko da ga moram kar "prosit" da kaj poje. Kaj bi to bilo? Evo za hitro tolažbo, da ne boš panike delala. IZVIRNO SPOROČILO: kšpela moja je stara tri mesece in mi je dvakrat bruhala v loku.sem pa vprasala patronazno in pediatra pa sta mi rekla da ni nic narobe ce ne bruha zaporedoma in vsak dan.ce se to zgodi na vsake tok ni pomoje nic hudega.saj pri moji ni bilo.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 10:54:03
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica Mene pa nekaj zanima ... a vaši otročički že imajo solzice? Namreč pri naši sem opazila samo 1x do sedaj, da je imela eno solzico, ko je jokala. Pa danes je spet bilo nekaj podobnega solzici. No saj solzne učke ima, ko joka ampak prav solz pa nima še. o ja, ko se dere v gugalniku ji tud solze pritečejo
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 10:56:03
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: KiA*** Joj, kaj bi to bilo - ponoči je bruhnil vse, danes zjutraj pa ima popolnoma lepljivo blato (kot en smrkelj zgleda), sicer zlatorumene barve. In ene 4x je malo pokašljal Sicer je živ in zadovoljen. Samo že 2 dni bolj malo je in veliko spi, pa ko ziza, se napenja in mi trga bradavice, ko pa ga odložim v košek, pa je vse ok in si gleda rokice. Tko da ga moram kar "prosit" da kaj poje. Kaj bi to bilo? krči..bi rekla
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 11:15:31
|
|
|
|
ellie
|
Solzic Anej še nima...edino na eni očki, na kateri ima še vedno zamešene solzne kanale. Tam pa kar teče, ko fejst joka. Potne rokice in nogice se tud pri nas pojavljajo. Tako da mu, ko ga kopam, podplate vedno namilim...ker so že dišali po kislem KiA*** to so krči...in čisto nič druga možno je, da si ti pojedla kaj takšnega, kar mu ni pasalo. Pri nas je danes podobno. Ampak sem vedela, da bo tako, ker sem včeraj zvečer jedla kebab
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 11:27:04
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 IZVIRNO SPOROČILO: nincrli moj O, ker hud frajer s tisto kapco Superski je tnx IZVIRNO SPOROČILO: Enkica Mene pa nekaj zanima ... a vaši otročički že imajo solzice? Namreč pri naši sem opazila samo 1x do sedaj, da je imela eno solzico, ko je jokala. Pa danes je spet bilo nekaj podobnega solzici. No saj solzne učke ima, ko joka ampak prav solz pa nima še. Jap, solzic kolk hočeš, kak mesec nazaj so se mu pojavile... Kak pa smo bli tečkasti zaj preden je zaspal... Pol pa včasih v joku zaspi pa se zbudi tud mal siten pa mu moram dat nekaj časa, da k sebi pride pol pa je ok... A pri vas tudi tak?
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 12:49:23
|
|
|
|
grahek85
|
Solzic mamo mi ful, tudi če ne joka tako močno. Včasih se mu posušijo ob učku in se potem prav pozna sled. IZVIRNO SPOROČILO: nincrli Kak pa smo bli tečkasti zaj preden je zaspal... Pol pa včasih v joku zaspi pa se zbudi tud mal siten pa mu moram dat nekaj časa, da k sebi pride pol pa je ok... A pri vas tudi tak? Uf, včasih pa res... Samo ne vedno.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 13:20:34
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 Solzic mamo mi ful, tudi če ne joka tako močno. Včasih se mu posušijo ob učku in se potem prav pozna sled. pri nas je enako. Včasih ma take krokodilje, da se ji pol na obrazku pozna sled . Ko sem bila jaz še dojenček jih nisem imela in so mi morali predirat da so pol pritekle.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 14:02:31
|
|
|
|
sisi77
|
Pri nas so tudi že solzice na pohodu. Tiste prave krokodilje
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 14:22:21
|
|
|
|
Enkica
|
Aha, vidim, da so solzice že kar pogoste pri vaših lubčkih. Bom vprašala še pediatrinjo kako je s tem. Namreč prebrala sem tudi, da so nekateri začeli točit solzice šele kasneje. Kika99, a to boli, ko so ti predirali, da si imela solze?
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 14:39:13
|
|
|
|
poopek
|
živjo čvekice, kako ste? vreme je zdej prov brezvezno, še dober da sem šla na sprehod po pregledu takoj, k zdej ni za nikamor. majčyca moje sožalje! nincrli kako luškan fantiček!!! pa kak je lepo napreden! čestitam! jz mam pa tud tak isti gugalnik! nisem pa vedela da se una dodatna igračka tam postavi mi smo bili na kontroli teže in se je za 200g premalo zredila, da bi bila na meji . mamo spet kontrolo naslednji teden, je rekla dr če nav bolš bom mogla dodajat. sicer je rekla da je mala čist dobra, vendar premalo dobiva na teži.. ko si črpam, al neznam, al pa sem tuk smotana, da enostavno ne gre, sam par kapljic... ko pa z roko pritisnem gre, vendar se mi ne da, kr me že bradavice bolijo... mam jo pa skor non stop na zizi že dva dni, še sinoči za vsak njen gib sem ji zizo rinla v usta . no, če nav šlo, pa nav, kaj naj. pa naj še kdo reče da je dojenje najbolj enostavno! morem pa rečt, da sva z danes prvičin da me je bolelo za pop...!!!! moj je bil čist vzburjen, mene pa je bolelo ko satan, da sva sam ene 5 min! katastrofa, še to sem komi zdržala in ga skos rinla stran!!! pa sm mislila, da ker sem po CR, da morebiti ne bo tako hudo :( uffff. me je vse minil za
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 16:12:39
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopek nincrli kako luškan fantiček!!! pa kak je lepo napreden! čestitam! jz mam pa tud tak isti gugalnik! nisem pa vedela da se una dodatna igračka tam postavi Hvala! Ja raste kot solata uno igračko pa mi najprej tud nismo vedli čemu služi pol je ati pogruntal Uf je pa res , če te tolk boli Najboljš, da poskušata počasi, ker če se ti bo čist zamerlo ne bo fajn...
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 16:56:27
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica Kika99, a to boli, ko so ti predirali, da si imela solze? uh sem bila še premajhna (4 mesece) tako da se ne spomnim. Sem vprašala mami pa je rekla, da sem jokala enako kot če bi mi dali inekcijo . Pomoje je zdaj še prehitro da bi te bilo strah. Pozanimaj se pri pediatru kako je s tem. nincrli tvoj mini je pravi cukerček
< Sporočilo je popravil Kika99 -- 25.3.2010 16:59:47 >
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 17:37:51
|
|
|
|
poopek
|
čvekice a ne bo treba spet novo temo odpret? jaooo, pa res klepetamo puno, puno :) naj to naredi ktera k ve. jz priznam, da ne znam.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 17:48:17
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopek čvekice a ne bo treba spet novo temo odpret? jaooo, pa res klepetamo puno, puno :) naj to naredi ktera k ve. jz priznam, da ne znam. hm a se ne odpre nova tema pri 200 straneh , mi smo na 96
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 18:00:50
|
|
|
|
alex17
|
pozdravček čvekice in kak lep dan se je naredu, pa je dopoldan prav smotano zgledal! sva bila z Ianom kar 2x zunaj-dopoldne ga je oči vozičkal, mami pa je po skoraj 10 mesecih odprla tekaško sezono, za začetek sem pretekla slaba 2,5km in je kar šlo, samo počasi za prvič, pa zaradi dojenja itak ni za pretiravat, se pa že veselim toplih dni in rednega laufanja upam, da mi bo uspelo nabrat kondicijo za DM-ov tek konec maja... potem sva šla pa še ob štirih sama in se sprehajala uro in pol, šla tud očija obiskat, ki pomaga sekat drva pri žlahti. naš ima tudi že solzice-včeraj, ko je spal v avtu, ko smo bili pri hiši, sem ga kar pustila in šla na obisk k bratovi punci (ki je tudi noseča in bom tako septembra teta ), sem ga potem najdla v prav bridkem joku, da so mu prav solzice tekle in mi je blo ful hudo... prav težko gledam njegove solze, res. jutri popoldne pa se greva z mami malo počastit na kako tortico za materinski dan, Iana bo pa tašča pazila. pa vijolico sem ji kupila, tašči pa orhidejo, ker je nora nanje in ima že celo zbirko. torej-kako se napopa fotko sem na forum?? v RR album znam, sem pa ne...
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 25.3.2010 18:30:25
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: alex17 torej-kako se napopa fotko sem na forum?? v RR album znam, sem pa ne... men je enkrat ratalo, da sem potgnila iz albuma sem v pogovor, zdaj pa na tak način gre samo link... tak da lahko tud link pripopaš pa bomo pogledale
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?