Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 21:11:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer. Samo na hitro sem prišla pogledat če že imamo novega aprilčka, pa zgleda še nič. Danes so me pa namučli popadki pa me po malem še. So bli kar redni na 4 minute potem na 3 in 2, pa mir kako urco, trajali so tam od 30 sekund do minutke in spet od začetka. Spila sem že 4 magnezijeve tablete pa so sam bolj šibki, odpravit pa jih noče. Na veliki potrebi sem bla tud že parkrat. Nočem pa spet v bolnico rinit, če ni to "to". Jutri je materinski dan, bi blo prav lepo dobit svojo štručko na tak dan. Prav pogrešam kepico, le kje hodi. Grem malo ležat upam da mi rata zaspat, če pa ne pa vas pridem še kaj pogledat.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 21:26:23
|
|
|
|
memole
|
Čer! Kako kej? A dacy se pa še zmeraj matra? Uboga revica upam da bo kmalu za njo ker bo izgubila vso energijo ker popadki kar poberejo energijo in potem ji bo za konec zmanjkalo! Dacy drži se upam da bo kmalu za tabo! Jaz sem ok! Popoldan sem Laro peljala k zborčku in za urco šla na pijačko z drugimi mamicami dokler niso končali! Je pa rekla da ji je blo všeč in da hoče it še! Zdej se je pa spomnila da je lačna,prej pa juhe še pojest ni hotela!
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2010 21:27:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2010 21:28:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 21:32:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jooj, boga Dacy Upam, da bo kmalu cartala Cojka: želm ti super duper baby shower Malenaa: upam, da si sedaj boljše, pa, da se popadki čisto umirijo, ali pa da šibaš v P in kmalu zagledaš scojo princesko Jaz sem fuuul zmatrana, zaspana, ampak spati pa ne morem
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 22:09:00
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: ela24 Ja, Majas, če malo počvekaš občutno prej mine tisto nadležno čakanje Jaz sem naročena v sredo ob 9.40. In ti? Hvala, bilo je vse vredu. Čeprav mi je bila ta zdravnica fullll hecna Kot da bi se s petardo česala Malo se morem pohecat Super, da si rešla v Mullerju. Pol si se kar nanosila čez celo mesto? Sm jaz tudi razmišljala, da bi šla, pa mi je ko sm šla proti avtu tako trebuh otrdeval, da sm že mislila, da bom morala kar nazaj v porodnišnico zavit Koliko teh modrcov za dojenje pa je fajn da imaš? Kaj pa te majce, ko so predvidene kao za dojenje? Kje se to dobi in če ste uporabljale in je praktično? Jaz sem imela pri prvi samo 2 modrčka za dojenje, pa mi je bilo dovolj, ker tak skos pereš plenice pa si imel vedno kerega svežega. Pa na začetku imaš blazinice za dojenje notri pa je bilo vredu, kasneje pa jih več nisem rabila ko mleko ni tako teklo. Majic za dojenje pa nisem uporabljala. Pa bi mogoče bilo fajn kako met. No končno bomo pa poleti tak v letnih kiklicah pa bomo dale hitro zizo ven se moram tudi jaz malo pohecat. Pa ta zdravnica je res bila taka-nahece no Naročena pa sem... mmm moram na izvid še pogledat, samo mislim da je na torek veš Zdaj pa v pojstlo že na veliko .. Lahko noč
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 22:12:06
|
|
|
|
moci
|
jaz sem imela 3 modrce za dojenje, pa sem jih malo uporabljala, sem raje navadne majice sem pa raje raztegovala
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 22:37:11
|
|
|
|
tintin
|
jaz sem imela kar ene par modrcov za dojenje...vsaj kakih 5-6. Mleko mi je ful teklo, tja do 8m Vasjeve starosti, kljub blazinicam sem bila dostikrat do pasu... Majic za dojenje nisem imela sem pa prakticirala skinyeve spodnje majce in navadno majco čez...potem sem pa sp. majco samo pod dojko speljala in odpela modrc...čisto simpl...čeprav zdaj bo poletje in bo mal drugač.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 24.3.2010 22:44:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam pa samo 2 modrca za dojenje, pa sem mislila, da sta dovolj Bom še potem dokupila, če bom imela to srečo, da bom imela veliko mleka in bom lahko dojila.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 25.3.2010 1:12:40
|
|
|
|
memole
|
Jaz sem tudi samo 2 modrca za dojenje imela! Majice za dojenje pa nobene pa tudi zdej je ne bom imela! A pri dacy pa še nič?
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 25.3.2010 6:48:56
|
|
|
|
amelie
|
Dacy sporoča: Pa sem tu... Ime mi je Aleksei, tezek sem 2635 g, velik pa 47 cm, prijokal sem ob 3.47 mamici D. in atiju S.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 25.3.2010 6:50:53
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie Dacy sporoča: Pa sem tu... Ime mi je Aleksei, tezek sem 2635 g, velik pa 47 cm, prijokal sem ob 3.47 mamici D. in atiju S. Pa si me prehitela je tud meni poslala sms Pa mamo še enga aprilčka več
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 25.3.2010 6:56:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro,kako kaj..jaz ne morem več spati.... Imamo novega aprilčka v marcu...ČISTITKE DACY tebi in novem pečenem atiju,pa veliko otroškega joka... Jaz sem danes točno v 38 tednu...jutri imam ctg ,pa pregled ,upm,da moja beba ne bo tako zaspana,kot prejšnič.... Ja nič lepo se imejte,izkoristite dan za sprehode...se slišimo...lp...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 25.3.2010 6:58:52
|
|
|
|
amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Pa si me prehitela je tud meni poslala sms To pa zato, ker imam prenosnika ob postelji
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 25.3.2010 7:04:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie Dacy sporoča: Pa sem tu... Ime mi je Aleksei, tezek sem 2635 g, velik pa 47 cm, prijokal sem ob 3.47 mamici D. in atiju S. Iskrene čestitke Dacy Levinjica: fajn zrihtaj danes!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.3.2010 7:10:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 25.3.2010 7:22:52
|
|
|
|
majas
|
Jaz tudi dobila sms... Pa je za njo.. čestitke Dacy in lepo cartanje
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 25.3.2010 7:28:37
|
|
|
|
fiška33
|
Bravo Dacy !!!!! Joj, sem ti privoščila tega fanta lp
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 25.3.2010 7:30:53
|
|
|
|
pupa*81
|
dacy: čestitkeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 25.3.2010 7:35:59
|
|
|
|
NATAŠA35
|
dacy čestitke še iz moje strani punce hvala, sem se imela zelo lepo na izletu - na športnem dnevu , moji sodelavci so bili enkratni, so me pazili in me nonstop spraševali, če grem rodit še malo pa grem na pregled, pa se vam javim malo kasneje hrošček upam, da dobiš danes svojo pikico v roke pupa a ti se pa začenjaš odpirat? lahko traja, lahko pa tudi ne, samo bodi sproščena, pa bo šlo hitreje... mah ne vem kaj vse sem pozabila, vas komentiram tudi kasneje
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 25.3.2010 7:40:50
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy Pa si me prehitela je tud meni poslala sms To pa zato, ker imam prenosnika ob postelji Hahahahah a nisi mogla spat?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 25.3.2010 7:41:06
|
|
|
|
BELA BUČA
|
Včeraj sem bila na pregledu. Odprta še vedno 1 cm, vse zmehčano in pripravljeno, zares se pa še nič ne gre. Popadkov nimam. Kontrolo mam 31. 3., + 1 kg (80 dkg v bistvu ) Danes bom šla najbrž v porodnišnico na pogovor in pregled k babici, razmišljam, da bi se zmenila, da bo pri porodu z mano. Trenutno je kar gužva in se mi zdi fajn, da je ves čas zraven in ne leta sem in tja. Aprilčica -- fajn si, veš. Res ti paše trebušček, kako lepa boš šele v soboto. Uživaj maksimalno. Dacy -- čestitam!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 25.3.2010 7:52:37
|
|
|
|
lija34
|
dacy: čestitke za sinka
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 25.3.2010 7:57:00
|
|
|
|
flora1983
|
Čestitke dacy in veliko veliko cartanja.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 3.del 25.3.2010 7:58:02
|
|
|
|
mamika25
|
Dacy čestitke! Katera je naslednja?? Jaz sem tako-tako, tudi mene vse že boli in dol tišči. Samo zgleda da se malemu ne mudi nikamor in se raje redi noter kakor zunaj. Računam it enkrat za vikend. Se pa moram javit v petek (naslednji) na ctg. Če prej ne bom šla sama od sebe. Je pa rekla G da tole z luno ni čist tko kot si mi razlagamo - da je takrat naval, da je rojstev lih toliko nekako kot ponavadi, je pa res, da so takrat ljudje pod vplivom lune, tiste ki rojevajo in osebje, pa da je takrat vzdušje vedno čudno . Torej 30.3. si ne želim it nikamor. Jaz že kar nekaj časa nisem nič kupila za , pa sploh ne vem če imam dovolj vsega. Ko gledam se mi zdi vsega nekam malo. Oblekic in vsega... kupit pa morem še lanolin al neki za bradavice, mogoče pa mi bo celo moj kasneje to prinesel. Mogoče bi vseen mogla kupiti kaj večjega, če je res mal večji in težji. ... Aprilčica in levinjica hvala za čestitke . Cojka upam, da čimprej kupiš avto . Nataša fajn da si se mela lepo, pa da si še lahko toliko aktivna... Pupa, kepica kej dogaja? Javite se... No, en pozdravček od mene. Držite se punce kjerkoli že ste...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?