Bethany
|
Jutro!! Uf, kako je lepše začeti nov dan, ko sije sonce, juhuuu!! Upam, da še kaka kavica zunaj na sončku danes pade. Moj biznis? ...firbci, hehe... sej ni skrivnost. Z mojim pripravljama vse potrebno, da boma imela spletno gostovanje in ponudbo domen, pa izdelavo spletnih strani ipd. Nekaj strank je sicer že, ampak je cilj povečati število za 3x vsaj, ker potem bi mesečno zaslužila ravno mojo staro plačo. Moj je namreč res ful strokovnjak na tem področju in ima enkrat v prihodnosti željo delat sam za sebe, in to tiste stvari, ki ga veselijo (recimo dizajni spletnih strani itd), js bom pa za papirje skrbela in še kake druge malenkosti, ki pridejo sproti. Tak da zdej v bistvu pripravljam ponudbe za obstoječe stranke in za nove, pa mal konkurenco pregledujem za cene... pestro. In seveda vizualiziram uspešen posel, veselje do dela in dosti denarja, hehe! Klopi: kaj so že?? Kam se jim mudi, nooo. Js bom uporabla kr lanske zadeve, od Chicco-ta imam eno kremico, ki je v bistvu proti vsem insektom, Zanza no se ji reče, pa še tisto ultrazvočno napravico imam, ki tudi baje odganja klope. Če pa dejansko pomaga, pa ne vem, samo do zdaj še nismo nobenega s kakega sprehoda domov prinesli. O cepljenju pa js ne razmišljam... To je to, zaenkrat. Grem na forštik (skromni froštik, ko dieta ne dovoljuje več, hihi!) pol pa delat. Čau, babnce, lep dan!
|