Bethany
|
Hej hej, a se samo meni zdi, da je tak zaspan dan danes?? Nič se mi ne da... Ja, tole vizualiziranje je kul, ja. Deluje. Poglejte si film Secret, mene vedno znova ful navduši, sam bi ga mogla na par dni gledat, da ostanem v tistem filingu, hehe... Js si pa taaaaaak težko predstavljam svojo novo službo, ko sploh ne vem, kaj bi si predstavljala. To je pa tak smotan filing, se ful zgubljeno počutim, ko ne vem, kaj bi delala. No, vem oz sem vedla, ampak iz tega zdaj ne bo nič, je čist padlo v vodo, tak da moram neki drugega naumit... Aja, Elina ima danes očke kot običajno, tak da očitno ni ni resnejšega... sumim, da so se v varstvu kej prerivale in jo je kira mal žoknala v očko, ker ima tudi pod spodnjo veko mal opraskan in na ličkah modrico. Andromeda, super za buhtljne, res so ful fajni, hehe!! Ta recept je prišel v naše roke iz pouka gospodinjstva v OŠ. Aja, še to! Danes sem se lotla ene nove diete, Monti me ne šmirgla več ali pa jaz ne njega, skratka, nič ne gre dol in bo treba bolj drastično ukrepat. Par kil do velike noči, da bom z manj slabe vesti jedla potico in jajca, hehe. Držte pesti, da zdržim. Ko imam zadnje čase take lušte po vsem, da se je prav težko nazaj držat. Si moram začet vizualizirat, kak se spravim v stare hlače, ki so mi zdaj neudobno tesne.
|