dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82 Ej bolje ... res, nič jo ni zalivalo, ker isto počasi teče, samo več dobi ven, ko potegne, tako da sem 1 kar ukinila in bomo od zdaj naprej na 2. Potem pa na 3, ko bo čas za to .... se bom kar ravnala po navodilih proizvajalca. Sem pa uvedla tudi Hipp, ki pa je bolj gost ... mogoče tudi za to ne zaliva ... ne vem. Je pa bolje, res user posted image za bolančke, pa za mamice Berem da vsi naši lepo napredujejo, pa čeprav nekateri na spodni meji - pa kaj, važno da je napredek, sej smo tudi odrasli različni, nekateri pojejo manj, drugi več, nekateri pogosto,... pa ni nujno, da to vpliva na stas janussa - supermami (pa verjetno tudi superati) Mi imamo zdej tudi 3 mulčle, pa naslednjo nedeljo (no, že jutri) se selimo v Anglijo, kjer bomo čisto sami, brez nobene pomoči, moj verjetno cele dneve (oz. kolkor se bo pač dalo) v službi, ampak sem se danes vseeno prijavla na tečaj angleščine - pa da vidimo, kako nam bo furalo. Bo že moglo nekako, če ne bomo pa porinli. Tiste, ki se smilite same sebi z 1 pa nič ne obupujte, sem bla jaz pri taprvem isto nebogljena, pa se čudila, kako lahko sfolgajo tiste z več otroci. Ampak vam povem, se vse da. Pa ni noben od naših otrok ne vem kolk miren, pa noben od 3 ni takoj prespal noči, taprvi se je dojil ponoči do 9 mesecev, ko se je sam odstavil, tadruga pa tudi ne veliko manj. Pa tudi ta zdej 2x na noč je (če računam, da je noč od pol noči naprej ), pa kaj čem, jaz mu ne morem zvečer vsilit več. Ampak z vsakim se manj sekiraš (čeprav sem pri taprvem mislila, da sploh ne kompliciram - ha ha ha), pa vedno bolj se znaš organizirat, tko da se celo pri 3 najde čas zase (pri 1 je blo to mission impossible ). Pogumno in z velikim nasmehom naprej, zmagam nasproti!
< Sporočilo je popravil dskubin -- 24.3.2010 14:55:22 >