|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
23.3.2010 12:19:40   
čeb Maja
Sotrebuharice pozdravljene,
berem vas stalno, pisala pa nisem že dooolgooooo user posted image pa mi je zdaj bcljk-a na moralo stopila user posted image .
Tko da se še jaz malo oglasim... Zaenkat vse poteka BP, imela bova fantka, so nama povedali na morfologiji - je bilo precej očitno user posted image

V zadnjem mesecu mi trebuh raste če ga pogledaš, prej se mi niti ni poznalo, zdele je pa eksplozija - kg je trenutno +6 (rok imam 16.6.), tko da po kilah je super, trenuh je pa res zrastel v 3eh tednih, se ful mažem - sem za rojstni dan dobila od dr.Hauschka olje (črni trn prav za nosečniške strije) in pa kombiniram z mandljevim oljem in je zaenkrat ok.

Žaba mala ful miglja, se trese že cel trebušček ko se premakne. Je fajn občutek res, vsakič ko pobrca se nasmejim user posted image .

Posteljica in previjalka ste ready - sva jih dobila in sva kar postavila. Cunjice mam pa 3 bodije pa še moje (ko sem bla jaz dojenček) dekice in brisačke - mi je moja mami šparala user posted image , tko da to še pride na vrsto.

Honey ti si napisala (če še prav vem) da si kupila Cam 3kolesnik - jaz sem ga tut gledala - pa zdaj kolebava med PP GT3 in Cam-om. Imam pa majhen avto (getz) in komaj spravim gt3 notri.
Kje si ga pa kupila, kakšne barve?

Nič punce pazite nase pa obljubim bom bolj pridna s pisanjem.

Lp

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
23.3.2010 14:51:09   
honey*
čeb Maja- ja jst mam Camovega ja user posted image No, midva sva tudi gledala PP GT3... Sta nama bla oba ful všeč.
Ampak na koncu sva se za Camovega odločila, ker sm bla mejhn bol k njemu nagnjena, pa še akcijski je bil (iz 699,99€ na 499,99€), tko da sva pol enoglasno tega zbrala.
Uzela sva pa smetanovo-svetlo sivega... Se nama je ta barva ful dopadla.
Drugač pa jst mam Seat Ibizo, pa mam tut mali prtljažnik je prodajalka rekla da naj bi šel notri. Al pa če pogledaš mere teh dveh vozičkov (maš sigurno na netu), pa lahko primerjaš kater je manjši ko se zloži...

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
23.3.2010 15:10:07   
meymey
ja ful lepo, da ste se javile tudi ostale, ki samo berete in se ne oglašate preveč user posted image .

Jaz včasih kr pozabim, da sem noseča, komaj kaka brca al pa pogled navzdol me spomni, da pričakujemo novega družinskega člana user posted image

Voziček imam doma že od januarja, sem vzela rabljenega Quinny Freestyle 4XL, tega že nekaj časa ni več v prodaji, ampak po strokovnem pregledu tujih in naših forumov, sem rekla - ta al pa nobeden. Všeč mi je, da je masiven, kvaliteten, še vedno veljajo vsi adapterji za MC lupinice in Quinny košarice in kar mi je bilo najpomembneje - je 4 kolesnik!

p.s.: v službi imam ful zahtevno delo - delam namreč ene baze podatkov namesto našega predragega razvoja - nimajo časa (ja, že 10 let!!), jaz pa brez teh baz ne morem delati nadaljnje dokumentacije - v glavnem... šmorn.

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
23.3.2010 18:31:51   
Aninchy
Hejla!

Punce, neki me zanima... Še ktero "obliva" kot pri vročini? Meni se je to začelo včeraj, pa tudi prvič sem imela rahlo zatečene podplate in prste na rokah... V glavnem problem imam, ko mi je kar naenkrat tako vroče, da cela zašvicam, potem me pa kar naenkrat zmrazi in me fuuul začne zebstuser posted image A je to normalno??? Sem bila prej v MŠ, pa bi potem mogla it na šiht, pa sem klicala šefa, da se morm it prvo domov stuširat, ker sem čist mokra cela, pol je pa reku nj kar doma ostanem in da mi je očitno rok uporabe poteku! user posted image user posted image Tko da mislim, da bom od zdej naprej doma... Upam, da mi ne bo preveč dc user posted image

Lp!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
23.3.2010 20:45:56   
amazonka3

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Hejla!

Punce, neki me zanima... Še ktero "obliva" kot pri vročini? Meni se je to začelo včeraj, pa tudi prvič sem imela rahlo zatečene podplate in prste na rokah... V glavnem problem imam, ko mi je kar naenkrat tako vroče, da cela zašvicam, potem me pa kar naenkrat zmrazi in me fuuul začne zebstuser posted image A je to normalno???
Lp!

Ej, pa ne moreš bit noseča in v meni naenkratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
23.3.2010 22:10:58   
nikcaa
da vas se na hitro pozdravim...ker grem pocasi v posteljico...user posted image

moj user posted image še dela... upam da mi ga bo uspelo pocakat..da ne bom prej zaspala....

dan je sel mimo... brez nobenih posebnosti....

Aninchy- mene ne obliva, mi je pa skoz toploooo.... ponoci tudi..... uff...
spim sam z rjuhico... brez toplih radiatorjev....in mi je glih prav...
ne vem kaj bo se junijauser posted image

vozicek- ti vozicki pa ti itak zauzamejo cel prtljaznik... nam tud komaj komaj posa...
za sreco pa nam ni treba nobenih koles stavljat proc.. al pa ga kej razstavljat...

čeb Maja- čestitke za user posted image ....

lepo spite... PAPA

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
23.3.2010 22:41:39   
miki23
pozdravljene souser posted image ... pisala nisem ze kar dolgooooooo a vas redno prebiram... pri nas je tut zaenkrat vse BP,naslednji pregled imamo 29.3. Jst sm pa kar jezna ker se nemorem odlocit kateri vozicek bi user posted image ... pikec-a pridno brca,ce bo tko zivahn-a ko pride na svet sem ga oplela user posted image uzivajte pa lahko noccccc

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
24.3.2010 7:45:20   
dvojčica6
Jutro nosečke! Enauser posted image za vas... lepo da se čimveč junijk vključuje v debatouser posted image

js mam tolk dela zdej te dni, da se mi kar meša - zaključni računi in delam res cel dan, pol pa sem zvečer crknjena... mi je prišlo na misel, da ko bo otrok (otroci) + služba +miljarda drobnih in velikih stvari, ki jih ženske vsakodnevno "neopazno" opravljamo... jah, mal bo zaškripalo.... bomo iskali ritem en časuser posted image

Vidim, da nisem samo jaz v meni... čeprav zaenkrat še ni hudega, samo da imam svež zrak.. za spanje pa tudi jaz ne rabim več skoraj nič... pa sem bila vedno zmrzljivkauser posted image resno, kaj bo šele junijauser posted image

Gelde obsega pasu... jao jao... sem včeri merila in sem na 100 cm... kolko maš cca na koncu? Mi že vsi govorijo, da bo ta otrok pa ziher kej prej vn prišel... res pa je da sem majhna in vse skupaj izpade... no saj veste, žogica... user posted image

Detece tudi mene z veseljem brca, hmali nas čaka pregled in zgrožena gin in med sestra nad novo pridobljeno kilažouser posted image

Pr nas se je zadeva z bebijem na splošno malo umirila... hb me ne poskušajo več vsak dan pošlatat po trebuhu in zraven: "kako se počutiš???" Tudi z user posted image sva zaenkrat dala na stranski tir vse nakupe in spremembe... zatišje pred viharjemuser posted image

Nosečke, bodte fajn in čuvajte bušije, se beremo! Mimogrede... lahko bi enkrat za prve majske dni naredile še eno srečanje... samo ne kje preveč daleč prosim... jaz bi do lj še prišla, kaj naprej pa mi je res malo preveč... bcljka, zgleda da maš najboljše organizacijske sposobnosti na tem forumuuser posted image , računam kaj nateuser posted image user posted image

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
24.3.2010 8:17:59   
ziva1
Dobro jutro. Da še jaz oddam poročilo :), ker drugače tudi nisem glih aktivna tle gor, redno pa prebiram, čeprav potem sproti pozabim :).

Včeraj sem imela pregled, z bebo vse OK, lepo še sedi na ritki (nič čudnega, ko pa brce čutim kar naprej spodaj), zredila sem se 2 kg, tako kot vsak mesec, upam, da se bo ustavilo, sam pravijo, da šele proti koncu gredo kg hitro gor, tako da nimam veliko upanja. Popila sem tisto sladko stvar za pregled sladkorne, bomo videli kaj bodo naslednjič rekli kako je s tem (sem sladkosneda fullll), kri pa imam v redu, tako da ne potrebujem kakšnih nadomestil, HB.

Voziček smo že kupili, samo čakamo ga še. Na začetku sem bila čisto zagledana v Mutsy-je, vendar je na koncu prevladal Implast Bolder 3, v črno beli barvi, mi je bolj všeč, pa še cenovno je uf, ugodnejši, pa še toliko komplikacij ni z njim, kot pa če bi si želela Mutsy-ja.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
24.3.2010 9:24:59   
Bonnie_RR
Zdravo! user posted image

Sedaj je pa zgleda nekaj zatišja - sem nas našla šele na 2. strani...user posted image

Pri nas ni nič kaj novega. Ful je fajn, ko je že več sonca, včeraj je bilo celo lepo toplo in brez nekega vetra. Končno malo pomladi...user posted image

vročica... Mene sicer ne obliva, mi je pa precej bolj toplo kot v času nenosečnosti (čeprav že drugače nisem ful zmrzljiva). Poleti mi bo pa verjetno še bolj...user posted image
Sem bila pa prvič bolj zimska (rok sem imela februarja) in sem na koncu februarja skoraj v kratkih rokavih okrog skakala. Itak so me vsi gledali ko da sem z lune, meni pa tako vročeeeeee...user posted image user posted image user posted image

voziček... Joj, midva se sploh ne spraviva resno k nakupu. Tako dolgo bova čakala in odlašala, da bo na koncu cela panika...user posted image
No, zdej smo nekak v pogovorih glede poletnega dopusta in izbire destinacije. Tud to je nekaj...user posted image

lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 24.3.2010 9:26:04 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
24.3.2010 9:45:07   
top10
Hello,

Tudi pri nas nič novega, user posted image lepo brca...user posted image Vreme je res super, škoda je to, da cel dan presedim v službi in ko pridem domov sonca že skoraj ni.user posted image

voziček - midva sva kupila Bugaboo Cameleon, pa jajčko Peable od MC. Tud otroško že imava poštimano, tak da so glavne investicije pokrite, zdaj moram še sam oblačila nabavit in drobnarije.

Dopust - Bonni_RR katere destinacije sta izbrala, midva računava da gremo v septembru ali konec avgusta. Sam še vedno ne vem kam. Prosim za ideje, mi je vseeno ali je hotel ali apartma itak računam, da se bomo dojili user posted image , pomembno mi je, da je veliko sprehajalnih poti in možnost sence na plaži...

Tiste, ki še delate, boste delale do konca? Jaz ne vem, včasih me prime, da bi šla na bolniško, drugič spet ne... sama ne vem kaj bi rada. Mogoče bom šla v maju na bolniško za 14 dni, potem pa itak na porodniško.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
24.3.2010 10:00:31   
milabe
hello
včeraj je bil v LJ pregled uspešen, se lepo razvija in raste... še vedno pa prečno leži (celo nosečnost) upam da se obrne potem junija...
V BC sva včeri kupila še nastavke za voziček (BC high trek) za MC lupinico, cotke pa boma maja kupvlala, sicer jih pa imava že kr velik...

me zanima: tisti papirji, ki jih dobiš na csd za porodniško... ali jih lahko prej dvigneš, ker firma, na kateri sem delala lani do poleti, gre v stečaj, in bi rada da mi čim prej vpišejo plače. Ali jih lahko dvigneš pač 60 dni pred pdp?

dopust: malo v avgustu pa mal septembra, pa seveda apartma... še ne vema kam...

pregled v Lj za toxo/razoj  4.5.2010

< Sporočilo je popravil milabe -- 24.3.2010 10:02:24 >

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
24.3.2010 10:30:20   
meymey
user posted image

No, ta teden smo prebili magično mejo 30t. Tehtnica kaže 10kg+.

Še 10t... brojim sitno user posted image

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
24.3.2010 11:40:25   
dvojčica6
user posted image user posted image meymey... uii kako se bliža...

js pa kar naenkrat z neba da bom pa mela pralne pleničke... prej sem bla ziher, da bom paperske kupovalauser posted image pol pa... ne vem: plastika na riti meni ne paše-še vložkov ne nosim, mam raje tampone-tako da tut bebiju tega ne privoščim..pa okoljski vidik mi je tudi jako všeč pri teh pralnih zadevšnah... sicer nimam pojma kako se lotit... sem brala forume o tem in so me ženske čisto zmešale... mislim, da bom poskusla na zečetku s kakimi 10 pralnimi (znamke še ne vem kjire bojo) in pol bomo vidli...

evo, en fleš med delovno norišnicouser posted image tiste k mate možnost, PEJTE VEN!! Tle v NG je noro! 20 stopinj in poletno nebo.... mam jezik do tal ko gledam skoz okno!!

Milabe
žal nimam pojma... si sigurna da sploh to rabiš?? kaj ne bi mogli že met teh podatkov? Sej mora delodajalec vsako leto poročat o izplačanih plačah...

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
24.3.2010 11:47:36   
čeb Maja
Čau,
evo kot sem obljuv+bila - bom bolj pridna user posted image

honey*
- ja ta barva Cam-a je res lepa, na sploh so letos lepe barve - tista oranžna iz kolekcije 2010 mi je tudi ful všeč. Kje imajo pa to akcijo iz 699 na 499€??? V BC v Lj?
Je pa res ful razlika v velikosti ko je vozek zložen veš (med gt3 in cam) - 30cm!!!
miki23 - daaan :) se nisva pol nič slišale več - sem vesela da je vse BP user posted image

dvojčica6 - sem se nasmejala tvojim 100-tim cm hehe Jaz jih imam tut 100, me ja prešinilo da je to 1 meter user posted image . Samo jaz sem jih imela že prej kr veliko, tko da se ne sekiram kej preveč user posted image
meymey - jeej 30t, jaz jih imam danes polnih 28 user posted image . špe malo malo pa bomo imele svoje žabice.

Vročeee, ja meni je tut tolk toplo skoz. K da bi radiator pojedla. Ponoč sem vsa odkrita, pol me pa krč prime k me malo zazebe al kaj, pa prehladila sem se k se skoz oblačim - slačim in zdej kašljam kot nora user posted image . Pa ta hujš šele prihaja - vsaj tko mi pravijo user posted image Ampak bomo že a ne user posted image

Imejte se lepo.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
24.3.2010 11:51:41   
mkbk
ja hvala enako,meymey :)

No, pa da še malo napišem, da se ne bo bcljka usajala user posted image : itak lohka sam jamram, se mi zdi - sicer je pol mal boljš ko se tle spucam, sm dala že deloma ven pri ljubljančankah.

Pregledi: 6.4. in 13.4. aja, 21.4 mam pa okulista user posted image

Za srečanje v maju sem jaz ful za -sicer za dopoldanski termin v LJ-lahko kadarkol.

No v glavnem: včeraj sem imela kontrolni pregled v LJ na patološki zaradi rasti ploda in je še vedno malo manjša (za en teden) in pa plodovnice tud baje ni glih obilo...napisala je pa sicer, da jo je še primerno (ampak v 1. user posted image  sem mogla zarad tega predčasno rodit in sem cela precvikana, da se ne bi ponovil kaj). ima okoli 1200 g, menda. Tko da mi je predlagala bolniško, ker bi mogla več počivat (sej veste, da imam že enga hiperaktivčka doma, ki pa ne razume, zakaj bi mogla mami ležat (mož pa vsake 14 dela popoldne....)tko da mi cel dan dirkanja ne gine. kaj čmo, bo kar bo, upam pa na najboljš.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
24.3.2010 12:17:11   
Inika84
IZVIRNO SPOROČILO: milabe

hello
včeraj je bil v LJ pregled uspešen, se lepo razvija in raste... še vedno pa prečno leži (celo nosečnost) upam da se obrne potem junija...
V BC sva včeri kupila še nastavke za voziček (BC high trek) za MC lupinico, cotke pa boma maja kupvlala, sicer jih pa imava že kr velik...

me zanima: tisti papirji, ki jih dobiš na csd za porodniško... ali jih lahko prej dvigneš, ker firma, na kateri sem delala lani do poleti, gre v stečaj, in bi rada da mi čim prej vpišejo plače. Ali jih lahko dvigneš pač 60 dni pred pdp?

dopust: malo v avgustu pa mal septembra, pa seveda apartma... še ne vema kam...

pregled v Lj za toxo/razoj  4.5.2010

js sm bla vceraj na MS in smo meli ravno to vsebino starsevsko varstvo in druzinski prejemki, tako da ze imam vse potrebne papirje za porodnisko in ocetovski dopust. Nam je pa razlozila za place, da ce si v zadnjih 12ih mesecih menjal delodajalca, veljajo od prejsnjega delodajalca placilne liste, za tega zdaj pa ti izpolnejo na firmi ta obrazec. Lahko pa izbiras, da ti vnesejo podatke 60 dni prej ali pa 30 dni pred predvidenim rokom poroda.

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
24.3.2010 12:27:34   
milabe
inika84, hvala... lahko zbiraš 30 ali 60 dni? nisem vedla da so plačilne liste dovolj, no še bolj super ;)

lp

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
24.3.2010 13:08:19   
Inika84
pac teh 30 al pa 60 dni, ce si mela lani tolk boljso placo tisti en mesec vec se ti splaca potrdit zadnji mesec, ce pa si zdaj v bolniski se ti pa splaca zdaj prej dat potrdit, tako nekako js to zastopim user posted image
js npr. sm bla lani aprila in maja na zavodu za zaposlovanje, zdaj sem pa ze od decembra v bolniski, tk da mi je vseeno kdaj dam potrdit, ker mam rok konec junija, torej lahko oddam konec aprila, al pa do konca maja. ce bi pa imela normalno placo lani maja, bi pa pocakala se ta en mesec, ker bi se s tem dvignilo povprecje bruto plac za zadnjih 12 mesecev. najboljse pa je da gres na socialno pa vprasas :)

< Sporočilo je popravil Inika84 -- 24.3.2010 13:13:16 >

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
24.3.2010 13:33:49   
tina2806
hej hej user posted image ,

no pa se še jst pofočkam user posted image .
učeri sem mela pregled in bila po 2,5 urah čakanja odpikana v 5 minutah user posted image . ni mi nardila ultrazvoka ampak me samo malo izprašala če je vse ok in mi zmerila maternico, ki naj bi bla ok in to je to (pa seveda tehtanje+pritisk). tko da sm mal razočarana, ker sem zdej na vrsti za naslednji pregled šele 29.4. !

sem pa dobila papirje za socialno, tko da moram it najprej zamenjat prebivališče (nama še ni uspelo, čeprov sva se preselila že decembra), da grem potem na ta prav CSD rihtat vse za porodniško user posted image

kar se tiče vozičkov pa: dobim bugabooja od sestre + maxi cosi lupinco za zraven user posted image , tko da se nič ne poglabljam ker ne kupijem.

aja, pa če se zmenimo za majsko srečanje u lj, se mu tut jst pridružim! takrat verjetno ne bom več u službi! jupiii... aja, pa ena je spraševala: jst bom delala kr do konca, edin mal dopusta prej, tko da sem zračunala da mam zadnji delovni dan 7.5. Še 30X u službo user posted image  

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
24.3.2010 13:35:43   
Zoja83
punce, mene pa dans glava boli user posted image bo že... drugače nič novega, razen da na puno uživam doma user posted image še kak dan, pa ne bom vedla, kam naj se dam... pripravljat še ne mislim nič posebnega, ker itak še soba ni zrihtana in nimam kam stvari pol zlagat user posted image
da vam mal lušte nardim, dans za kosilo delam fižolovo juho+sirov burek user posted image
a ste se ve že čist odločle, kam greste rodit? jst sm čist navdušena nad trbovljami, sam bom šla še na en obisk aprila, da se prepričam, da je to to user posted image se mi je lj mal zamerla, ker sem prebrala, da v povprečju babica vodi dva do tri porode user posted image jst in moj otrok hočema bit ob porodu taglavna user posted image in ne na tekočem traku... pa brez zamere user posted image

(odgovor članu Inika84)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
24.3.2010 14:10:55   
tukaj
Da se vam malo javim,

danes sem uspešno opravila izpit - še 3 do junija- mogoče mi celo uspe. user posted image

Naš mali je tud kar aktvine in ati se kar pošteno nasmeji, ko se mamin trebušček spreminja iz ene v drugo obliko.

Sem bila pa dane spri osebnem zdravniku, ker me je ful bolela noga in imam vneto žilo - tko da bo treba mazat in če ne bi ravno pojedla antibijotik, bi morala jetsi še te.

Porodnišnica - no jaz bom definitivno (razen če pride vmes kaj nenačrtovanegauser posted image ) rodila v MARIBORU. Bo pa baje letos junija gneča povsod, ker nas je kar dosti nosečnic, ki imamo rok poleti. Imam edino srečo, da bo pri mojem porodu prisotna točno določena babica, ki se bo posvetila res samo meni - in tega sem zelo vesela.

Tudi osebje namreč opaža, da se pogosto zgodi, da je enostavno preveč porodov in premalo babic, tako da se ne morejo povsem posvetiti eni nosečnici. Ampak to bi bilo mogoče tudi dobro kdaj kam napisat kakšno pritožbo, če vidiš, da ni bilo dovolj osebja. Saj niso oni krivi, da mora biti ena babica na razpolago hkrati trem, ki rojevajo. Kaj res ljudje ne razumejo, da porod ni tako enostavna stvar, ampak je za porodnico nekaj posebnega, dogodek, ki se ga veseliš, a te ga je hrati strah in res bi bilo lepo, če bi lahko imele vse ob sebi nekoga, ki bo vso svojo pozornost namenil samo nam, našemu otročičku in partenrju.

No lepo se imejte - imam kar delovni zagon, zato se bom lotila seminarske.

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
24.3.2010 14:36:08   
nikcaa
...pozdravcek...

porodnisnica- jst pa bom pristala v Postojni....ker od useh sm slisala pohvale...
rodila pa bom, če bo use cool, po naravni poti....
moje mnenje- usaka mama mora enkrat probat poroduser posted image
kaj pa ostale? ste ze razmisljale kai in kako? epiduralno, da ali ne?

vozicek- jst ga mam parkiranega na hodniku... cakam samo se kosaro
...to mi bo kolegica posodila...

pregled in papirji- to mam v aprilu, in sicer 13.4 (če se ne motim):) tako da morem
takrat uprasat kaj in kako glede papirjev...

obseg pasu
- tud pri meni je že preko 100....in sicer-->103cmuser posted image

3D-ali na 3d pregledu tud sam razberes kaj bo? puncka/fantek?...
ker jst nebi vedelaaa...mam pa 31.3.

kg
- na tehtnico ne bom stopila do naslednjega pregleda... naj me tam raje kapuser posted image

uzivajteeee.....papa

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
24.3.2010 14:44:09   
milabe
porodnišnica SG, sicer ni hotel s 5 zvezdicami, je pa super 24h epiduralna in zastonj...

epiduralna: vsekakor DA, če bomo še pravi čas prišli v porodnišnico ;)

obseg trebuha:  88cm

papirji: mi je inika84 fajn razložila ;) edino še ne vem kako bom vpisovala za mesec julij, ker sem bila pol meseca zaposlena, pol pa na zavodu in prejemala nadomestilo, potem pa sem se zaposlila spet... 

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
24.3.2010 15:11:44   
tukaj
Kar se tiče epiduralne sem jaz za in grem zdaj enkrat tudi na predavanje o tej temi. Vsekakor se bom pozanimala, če pa bo potrebna, bom videla na dan X. Če bo šlo brez - bi rada rodila naravno, če ne, pa bom z veseljem sprejela vse, kar mi bo omililo bolečino. Moj prag bolečine ni ravno visko, tako se mi vsaj zdi, in zato bom raje pripravljena na vse.

(odgovor članu milabe)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?