Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Celo dopoldne sem se potepala,malo sem že zapravljala za veliko noč,saj sem imela kupon za popust,pa danes je v Šparu 20% popusta na suhomesnate izdelke,tako da sem kar prišparala;pa seveda plenice,mleko,eno kremo za obraz sem si privoščila,saj se mi že gube delajo za ugodne nakupe. Mi smo tudi včeraj popoldan šibali v KR po plenice in še mal fasnga nabavit, ker je moj možek prej prišel domov kot običajno, tako, da smo utegnili še do KR pridet, drugače med tednom to odpade, ker pride med 16.30 in 17uro šele domov S taščo sva se nekaj pogovarjale,ker gre konec tedna na morje,da bi dol soseda,ki daje apartmaje v najem;pred 2 letoma smo bili pri njem;vprašala za 1. maja ali pa že za Veliko noč,če ima kaj frej.Tako me vleče na morje,da je že kar hudo!!!Potem sem se pa spomnila,da še vedno nismo avta zamenjali Jaz bi tudi morje Ma,bomo pa tedensko ali 14 dnevno vinjeto,a katera je že najmanj možna, kupili,pa da se gremo malo martinčkat Tale lancia je res ena nepremičnina Moram pa priznati,da tudi še nismo šli noben avto pogledat,razen na avtonetu Včeraj sem izvedela,da sodelavec,star 20 let,s katerim se super razumeva,kot brat in sestra,pričakuje naraščaj Nedolgo nazaj je punca delala splav,sedaj se pa nekaj odločata,da ga bosta obdržala.Še pred 14.dnevi sta šla narazen,pa sta se že naslednji dan pobotala po pravici povedano ne bi bila rada v njuni koži
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|