|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
22.3.2010 11:29:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Evo, da vam pokažem še nekaj svežih slikic naše Mančite

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Joj, kako je srčkana user posted image user posted image user posted image

Daj mi povej, a se ti zdijo tile copatki (ki jih ima Manca na fotki, rozasti z miško) ok? Naši ta srednji so v dveh dneh (po novem letu) čisto razpadli - najprej so se razlimali, potem je pa guma kar v koščkih odpadati začela user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
22.3.2010 11:30:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Mi imamo pa jutri v vrtcu praznovanje pomaladi, in sicer samo najmlajše tri skupine. Najprej nam bodo vsi otroci skupaj nekaj zapeli in pokazali nekaj bibarij, potem pa bomo šli vsak v svojo igralnici in bomo ustvarjali na temo pomladi. Yeeeeee komaj čakam! user posted image

user posted image user posted image user posted image
Pri Nejcu pa imajo ta teden temo:imamo dojenčka in je zaželjeno,da prinesejo,dojenčke,vozičke,flaške...Pri nas nimamo dojenčkov in punčk,tako da bo tudi medo dober,pa eno plenico bomo gor nataknil,Tilen bo posodil dudo in flaško,pa je Nejc opremljenuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
22.3.2010 11:30:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

dan

Pri Nejcu imajo pa mesec marec posvečen družini..in jutri nas bodo ob 17h spustili v igralnico in nam pokazali kaj počnejo v vrtcu..smo morali tud slikce družine prinesti, in so jih obesli na steno.. komaj čakam, da vidim kaj se dogaja v igralnici ko ni staršev..

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
22.3.2010 11:30:47   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

]A je bilo tako drago? user posted image user posted image user posted image

ja 1650 eur

Zdaj pa mora biti dooolgooo mir!

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 22.3.2010 11:31:26 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
22.3.2010 11:31:09   
špelin@

dan

Pri Nejcu imajo pa mesec marec posvečen družini..in jutri nas bodo ob 17h spustili v igralnico in nam pokazali kaj počnejo v vrtcu..smo morali tud slikce družine prinesti, in so jih obesli na steno.. komaj čakam, da vidim kaj se dogaja v igralnici ko ni staršev..

tudi pri nas delajo na temo družine. so ravno tako mogli prinesti sliko družine. potem so pa to sliko razrezali na toliko kosov, kolikor je čalov, vse koščke pomešali in potem so otroci iskali svojega atija in mamici, bratce in sestrice, sebe

Ful dobra ideja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3780
22.3.2010 12:12:55   
Soncnica Sandra ***

Daj mi povej, a se ti zdijo tile copatki (ki jih ima Manca na fotki, rozasti z miško) ok? Naši ta srednji so v dveh dneh (po novem letu) čisto razpadli - najprej so se razlimali, potem je pa guma kar v koščkih odpadati začela user posted image

Ej tile ta rozasti copatki od Lumpija so taka šara, da človek ne more verjeti, če jih ne proba. Jaz sem vzela dvoje, ene da bo imela za v vrtec in ene za doma, ampak sedaj doma nosi une, ki imajo luknjo (samo ji bodo prav kmalu premajhni), tiste zdeče, ki jih ima na drugi fotki.
Tudi nam so čisto razpadati začeli. Pa jih je moj oče hotel nekaj zalepiti in se je kar plastika in blago začelo topiti, tako, da prosim lepo: tiste 4 EUR al kolikor so že bili, je obsolutno preveč. V vrtcu ima une zajčke in to so dosedaj edini copati, ki so nekaj časa zdražali, oziroma še držijo skupaj!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
22.3.2010 12:14:04   
Soncnica Sandra ***

Pozdravljene!

Oh kako je tole vreme spet turobno user posted image

Drugače pa smo še kar OK, Manca je nocoj HB spet malce volje spala, predvsem pa je važno, da je noč prespala v svoji postelji, in sicer od 9ih do 6ih, z nekaj vmesnimi zbujanji, ampak je kar hitro nazaj zaspala user posted image

user posted image Manca.

Pri nas je Gregi zdržal od deset__ih do treh, potem pa je bil totalno pres.can (ja, dobesedno, ker mulc zvečer ni hotel zaspat in je požrl dve flaši razredčenega soka!!!) in jasno zbujen kot sova. Po preoblačenju je rabil skoraj 1 uro, da je nazaj mrknil...

Mi je poznano, tudi pri nas imamo zvečer kdaj ista sr.anje. Noče jesti in pol se naliva s sokom, posledično pa poplava v postelji user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
22.3.2010 12:19:03   
Soncnica Sandra ***
Evo, da vidim, če se bo dalo pripopati vrtčevske slike. Na prvi išče svoje dele slikice, na drugi jih pa že lepi skupaj :-)
user posted image

user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3783
22.3.2010 12:30:37   
nia5
Dan user posted image
Kako ste? Se vidi, da zunaj dežuje, da sem malo prilezla gor user posted image
Mi imamo pestre dneve odkar je zunaj sonček. Spomladanska dela so se začela, včeraj smo z mami in Nio posadile rožice user posted image , komaj čakam, da grejo na balkon/e.

Imamo pa končno kuhinjo, jeeee user posted image , le še par malenkosti je treba dokončat, ampak v glavnem je.

Vidim, da ste govorile o čvekanju naših malih, mene Nia vsak dan znova preseneča, govori že stavke in to dokaj razločno npr stavek ki me je vrgel: " ne vem kam je ati dal" user posted image , ko smo nekaj iskali, včeraj ko smo rožice sadile je cel čas govorila "sadil rožice bom" user posted image , pa vse govori v moškem spolu ker se z bratrancema druži. Zdaj mi je začela odgovarjat z ne vem, ko jo kaj vprašam, pa vse vedno sprašuje "mami kaj delaš", "ati kam greš" user posted image

Copati: pred temi smo imeli cicibanke in so zdržale fuuuul dolgo, zdaj imamo Deichmanove in so že po slabem mesecu začele razpadat, res pa da so cenejše. Imam problem najdit copate in čevlje, ker ima široko nogo in morajo biti precej širok model.

Špelin@ in Nina7 vse naj naj za rojstni dan user posted image user posted image , moj user posted image je tudi praznoval v petek.

Darilo za 2. rojstni dan: nič pretiranega in predragega, ker enostavno ne gre z eno plačo, nekaj bomo že našli, kar ji bo všeč user posted image

Aja SS Manca je tako ljubka da je joj user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
22.3.2010 14:20:30   
jana81
Punce moje a ste kej dobrodelne? user posted image

user posted image

od vsakega prodanega set_a gre 1,5€ za te sirote..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
22.3.2010 14:36:50   
kasso

ja 1650 eur

ja z avtom ...še na optiko moram peljat, ker so roke menjali, pa luč je treba menjat, ker se mi je en pes zaletel v avto...
psica pa rabi operacijo, pa bo okrog 700 euruser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
22.3.2010 14:36:57   
kasso

Ej tile ta rozasti copatki od Lumpija so taka šara, da človek ne more verjeti, če jih ne proba. Jaz sem vzela dvoje, ene da bo imela za v vrtec in ene za doma, ampak sedaj doma nosi une, ki imajo luknjo (samo ji bodo prav kmalu premajhni), tiste zdeče, ki jih ima na drugi fotki.
Tudi nam so čisto razpadati začeli. Pa jih je moj oče hotel nekaj zalepiti in se je kar plastika in blago začelo topiti, tako, da prosim lepo: tiste 4 EUR al kolikor so že bili, je obsolutno preveč. V vrtcu ima une zajčke in to so dosedaj edini copati, ki so nekaj časa zdražali, oziroma še držijo skupaj!

identične ima Petja, pa niso bogvekaj.user posted image

nia, pokaži kuhinjo user posted image

jana, zadnje čase res ne kupujem nič, kar ni nujno, tako da upam, da se bo našlo veliko drugih, ki bodo z veseljem kupili in zraven darovali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3787
22.3.2010 16:16:24   
Srčekgirll

Evo, da vam pokažem še nekaj svežih slikic naše Mančite

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kok je že oreng bejbauser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 3788
22.3.2010 16:38:41   
špelin@

Pozdravljene!

Oh kako je tole vreme spet turobno user posted image

Drugače pa smo še kar OK, Manca je nocoj HB spet malce volje spala, predvsem pa je važno, da je noč prespala v svoji postelji, in sicer od 9ih do 6ih, z nekaj vmesnimi zbujanji, ampak je kar hitro nazaj zaspala user posted image

user posted image Manca.

Pri nas je Gregi zdržal od deset___ih do treh, potem pa je bil totalno pres.can (ja, dobesedno, ker mulc zvečer ni hotel zaspat in je požrl dve flaši razredčenega soka!!!) in jasno zbujen kot sova. Po preoblačenju je rabil skoraj 1 uro, da je nazaj mrknil...

Mi je poznano, tudi pri nas imamo zvečer kdaj ista sr.anje. Noče jesti in pol se naliva s sokom, posledično pa poplava v postelji user posted image

Poleg tega pa se Gregor še očitno dela norca iz mene: ob meni noče zaspati, samo skače, se smeji in lumparije zganja. Ob atiju in babici ne dela problemov, če sem zraven jaz, pa ni šans, da bi mrknil user posted image Če moža ni zvečer doma, ga pustim, da mrkne v svojem stolčku po večerji ob gledanju Baby TV-ja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3789
22.3.2010 16:38:57   
špelin@

Evo, da vidim, če se bo dalo pripopati vrtčevske slike. Na prvi išče svoje dele slikice, na drugi jih pa že lepi skupaj :-)
user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3790
22.3.2010 16:39:27   
špelin@

ja 1650 eur

ja z avtom ...še na optiko moram peljat, ker so roke menjali, pa luč je treba menjat, ker se mi je en pes zaletel v avto...
psica pa rabi operacijo, pa bo okrog 700 euruser posted image

user posted image user posted image user posted image Kaj je narobe s psičko?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
22.3.2010 16:40:13   
špelin@

identične ima Petja, pa niso bogvekaj.user posted image

nia, pokaži kuhinjo user posted image

jana, zadnje čase res ne kupujem nič, kar ni nujno, tako da upam, da se bo našlo veliko drugih, ki bodo z veseljem kupili in zraven darovali user posted image

Aha, potem nimam samo jaz slabih izkušenj s temi copatki user posted image Mi smo jih najprej lepili, potem jih je pa mož še s silikonom poskušal spravit skupaj...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
22.3.2010 16:41:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dan user posted image
Kako ste? Se vidi, da zunaj dežuje, da sem malo prilezla gor user posted image
Mi imamo pestre dneve odkar je zunaj sonček. Spomladanska dela so se začela, včeraj smo z mami in Nio posadile rožice user posted image , komaj čakam, da grejo na balkon/e.

Imamo pa končno kuhinjo, jeeee user posted image , le še par malenkosti je treba dokončat, ampak v glavnem je.

Vidim, da ste govorile o čvekanju naših malih, mene Nia vsak dan znova preseneča, govori že stavke in to dokaj razločno npr stavek ki me je vrgel: " ne vem kam je ati dal" user posted image , ko smo nekaj iskali, včeraj ko smo rožice sadile je cel čas govorila "sadil rožice bom" user posted image , pa vse govori v moškem spolu ker se z bratrancema druži. Zdaj mi je začela odgovarjat z ne vem, ko jo kaj vprašam, pa vse vedno sprašuje "mami kaj delaš", "ati kam greš" user posted image

Copati: pred temi smo imeli cicibanke in so zdržale fuuuul dolgo, zdaj imamo Deichmanove in so že po slabem mesecu začele razpadat, res pa da so cenejše. Imam problem najdit copate in čevlje, ker ima široko nogo in morajo biti precej širok model.

Špelin@ in Nina7 vse naj naj za rojstni dan user posted image user posted image , moj user posted image je tudi praznoval v petek.

Darilo za 2. rojstni dan: nič pretiranega in predragega, ker enostavno ne gre z eno plačo, nekaj bomo že našli, kar ji bo všeč user posted image

Aja SS Manca je tako ljubka da je joj user posted image user posted image

Sem že hotela izdati tiralico za tabo user posted image

Super, da uživate user posted image Pa user posted image za kuhinjo!!! Zdaj pa, lepo prosim, kakšno fotko, da si napasem oči user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
22.3.2010 19:31:11   
nia5
Slike pridejo, ko bo čist fertig user posted image , kar bo kmalu, ok?user posted image

Joj kasso a taka cifra za operacijo, kaj pa to pol je za ena operacija?

Špelin@ pol pa Gregi že ve koga lahko obrne okrog prsta glede spanja user posted image , Nia pa vedno zahteva mene za spat user posted image , ker atija ob večerih velikokrat ni, ker dela in se je razvadila.

Jana81 tudi jaz sem na žalost primorana kupovat le nujne stvari, za kuhinjo smo komaj skup spacali denar, da ne govorim kdaj sem si nazadnje kupila cunjo, brez pretiravanja je ziher že več kot eno leto. Ko (če) pa šiht dobim, pa bo šlo po moje celo bogastvo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
22.3.2010 20:10:55   
nia5
No pa še par slikic od mojega razbojnika, če mi bo ratalo, že dolgo nisem popala slikic user posted image

Zatopljena v risanje

user posted image

Tak se zaspi pred računalnikom user posted image

user posted image

Ker je moj otrok obseden z kremami, se tako namaže sama user posted image

user posted image

Dnevni počitek, ko kužek ko da vse 4 od sebe

user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
22.3.2010 21:41:32   
špelin@

user posted image

od vsakega prodanega set__a gre 1,5€ za te sirote..

Uf, škoda, da ni v kompletu kaj drugega - žal tehle reči ne potrebujem user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
22.3.2010 21:44:06   
špelin@

No pa še par slikic od mojega razbojnika, če mi bo ratalo, že dolgo nisem popala slikic user posted image

Zatopljena v risanje

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Joj, kako je tudi tvoja princeska srčkana user posted image user posted image
Šele ko gledam fotke vaših sončkov, se zavem, kako hitro rastejo... Gregca gledam vsak dan in ne opazim take razlike, ko pa primerjam recimo tvojo Nio oz. njene fotke izpred nekaj mescev in zdaj, mi klikne, da čas noro beži...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
23.3.2010 8:30:14   
špelin@
Dobro jutro user posted image

user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
23.3.2010 8:42:29   
jana81

user posted image

od vsakega prodanega set___a gre 1,5€ za te sirote..

Uf, škoda, da ni v kompletu kaj drugega - žal tehle reči ne potrebujem user posted image

mogoče pa tvoj dragi potrebuje..user posted image
kaj bi pa ti imela..ti mogoče lahko zamenjam če imam kaj na zalogi

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
23.3.2010 8:42:33   
jana81

Zatopljena v risanje

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ka je dobra...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?