špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Kako ste? Se vidi, da zunaj dežuje, da sem malo prilezla gor Mi imamo pestre dneve odkar je zunaj sonček. Spomladanska dela so se začela, včeraj smo z mami in Nio posadile rožice , komaj čakam, da grejo na balkon/e. Imamo pa končno kuhinjo, jeeee , le še par malenkosti je treba dokončat, ampak v glavnem je. Vidim, da ste govorile o čvekanju naših malih, mene Nia vsak dan znova preseneča, govori že stavke in to dokaj razločno npr stavek ki me je vrgel: " ne vem kam je ati dal" , ko smo nekaj iskali, včeraj ko smo rožice sadile je cel čas govorila "sadil rožice bom" , pa vse govori v moškem spolu ker se z bratrancema druži. Zdaj mi je začela odgovarjat z ne vem, ko jo kaj vprašam, pa vse vedno sprašuje "mami kaj delaš", "ati kam greš" Copati: pred temi smo imeli cicibanke in so zdržale fuuuul dolgo, zdaj imamo Deichmanove in so že po slabem mesecu začele razpadat, res pa da so cenejše. Imam problem najdit copate in čevlje, ker ima široko nogo in morajo biti precej širok model. Špelin@ in Nina7 vse naj naj za rojstni dan , moj je tudi praznoval v petek. Darilo za 2. rojstni dan: nič pretiranega in predragega, ker enostavno ne gre z eno plačo, nekaj bomo že našli, kar ji bo všeč Aja SS Manca je tako ljubka da je joj Sem že hotela izdati tiralico za tabo Super, da uživate Pa za kuhinjo!!! Zdaj pa, lepo prosim, kakšno fotko, da si napasem oči
|